تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ده توصیه‌ کاربردی به آقا پسرهای جویای همسر
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
توصیه های بسیار خوبی بود
کلا با این تاپیک حال کردم،خیلی چیز ها هم برام یادآوری شد

(۲۵/اسفند/۹۱ ۲۲:۲۴)valencia نوشته است: [ -> ]پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) :
هر جوانی كه در دوره جوانی خود ازدواج كند ، شیطانش فریاد بر آورد كه : وای بر او دین خود را از گزند من حفظ كرد .
(كنز العمال . ح44441)
بابا ما هم خودمونو کشتیم از بس این جمله رو به خونواده گفتیم،کو گوش شنوا ! Big Grin
یه توصیه مهم دارم:

1-اولا از نظر پیامبر اکرم (‌ص) باید همسر انسان متدین باشد و این نکته حائز اهمیت است که دینداری شیوه عقلا است، چرا که این روش عقلانی و علمی‌در زندگی را تائید می‌نماید. (زیرا دین می‌تواند انسان را با کمک عقل از هرگونه تباهی و نابودی و فساد و انحراف های جسمی‌و روحی و اجتماعی مصون دارد و مسلما زن و مرد با ایمان مطابق موازین و برنامه های دینی فرزند خود را تربیت کرده و احساس مسئولیت نسبت به این امر می‌نمایند..
نیز حسن خلق که مبدا اساسی پرورش نسل سالم و صالح است و این اصل چه در دوران جنینی و شیرخوارگی و چه در دوران تربیت کودک در خانواده اثر مستقیم و یا غیر مستقیم دارد. همچنین حسن خلق و چهره شاداب و زیبایی که این امر غالبا کمک به دین می‌باشد و ضامن جلوگیری مرد از انحراف و خلاف غفلت است و این صفت باید با حسن خلق او همراه باشد.)

2-براصالت خانوادگی و اینکه تربیت یافته و نجیب باشد بسیار تاکید شده زیرا او بهتر می‌تواند فرزندان را تربیت نماید و اصالت خانوادگی داشتن معاشرت صحیح را ایجاد نماید.

3-پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند: با خویشاوندان نزدیک ازدواج نکنید زیرا فرزند (که از آن به ثمر می‌رسد) نحیف و ضعیف خواهد بود.

4-پیامبر اسلام فرموده است: از ازدواج با زنان کم هوش بپرهیزید، زیرا همنشینی و مصاحبت با آنها شکنجه آور و فرزندی که از آنها به ثمر می‌رسد فرزندی تباه و ضایع است. تفصیل وسایل الشیعه ج 3 ص 11 و نیز روایتی از امام صادق (علیه السلام) دراین باره نشان می‌دهد که صفات ضمیری و فضایل ذهنی از طریق وراثت به نسل ها منتقل می‌گردد.
(دکتر کاری می‌گوید. امروزه می‌دانیم که زناشویی میان الکلی ها و یا کسانی که آثار عیوب روانی دارند چه عواقب وخیمی‌دارد. تاریخچه خانواده روک) Rauke(را نباید فراموش کرد. در بین افراد این خانواده به موجب مطالعات مقامات رسمی‌ نیویورک 181 الکلی، 170 فقیر، 118 مجرم و... وجود دارد که در نسل آنها تاثیر بسزایی داشته است و نتیجه آنکه در بین افراد این خانواده 339 فاحشه وجود دارد و 86 نفر از آنها مدیر فاحشه خانه بوده اند.
کارل می‌افزاید در نسل خانواده ای که مبتلا به ضعف عقل بوده‌اند 47 کودک ضعیف العقل و فقط شش کودک طبیعی به وجود آمده است.
ایجاد یک نسل منحط و جنایتکار و ابله خیانت بزرگی است و فساد نسل Dysgenism یکی از معاصی کبیره است. کتاب راه و رسم زندگی ص47.)

http://www.bashgah.net/fa/content/print_version/34172

(۲۵/اسفند/۹۱ ۲۲:۲۴)valencia نوشته است: [ -> ]پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) :

هر جوانی كه در دوره جوانی خود ازدواج كند ، شیطانش فریاد بر آورد كه : وای بر او دین خود را از گزند من حفظ كرد .

(كنز العمال . ح44441)

فکر می کنم منظورت این بود:
"شیطانش فریاد بر آورد كه : وای بر من، دین خود را از گزند من حفظ كرد .
جالب بود مخصوصا محتوای نظرات
نقل قول:خیلی جالب بود
ما دنبال اون مدلهایی که شما گفتین و مثل فیلم هندی برخورد میکنن نیستیم
ولی تا یه فردی با یک چ... سیاه میبینیم دلمون میلرزه
الان راهنمایی کنید چیکار کنیم؟
ممنون

نکته خوبی اشاره کردین. یادمون هم باشه که حجاب بی حیا فایده نداره!
فقط خاهش میکنم بایکدیگر جدل نکنیدمن برا انتخاب گزینه هاای ازدواج یه موضوع گذاشتم همه با هم درگیر شدند من هیچی دستگیرم نشدSad
1.انتخاب گزینه های ازدواج از طریق چت وفضای مجازی چقددرسته اصلا ایا برای شروع کار خوبیست؟
2.اگر در ازدواج سن خانم تا 2سال بزرگتراز اقا باشد مشکلی پیش میاد؟
اگر کسی هست که بخاد بیشتر وقت بزاره وکمک کنه پیام خصوصی بده Coolزنده باشین
نقل قول:1.انتخاب گزینه های ازدواج از طریق چت وفضای مجازی چقددرسته اصلا ایا برای شروع کار خوبیست؟

در مورد سوال دومتون من اطلاعی ندارم اما در مورد سوال اول واقعا کار عاقلانه ای به نظر نمیاد!
اولا چون فرد خودش رو اونطوری که دوست داره معرفی میکنه نه اونطوری که هست.با این کار کلی از وققتون به هدر میره اخرش هم هیچ چیزی نصیبتون نمیشه.

دوما :معمولا در این فضاهای چت و... افراد غیر مذهبی و بعضا بی اعتقاد حضور دارن.پس فکر نمیکنم بشه چیزی ازش به دست اورد
من با دوتاش ، مخالفم...
بسم الله الرحمن الرحیم
به نظر بنده سوال اول که پاسخش منفیه!(من به عینه دیدم که طرف موفق نبود حد اقل من اینطور فکر می کنم)
سوال دوم هم به نظر حقیر اگر تمامی معیار های اصلی و اولویت دار رو دارا باشند، ولی سنش بالاتر باشند، اشکالی نباید داشته باشد. اینم بستگی به معیار های شما داره.یکی هست اولین معیارش سن طرف هست و یکی دیگه سن طرف شاید معیار با اولویت 7 یا 8 باشه.
ان شاء الله هر چه خودش صلاح می داند.
یا حق
(۲۰/مهر/۹۲ ۲۱:۲۲)هادی... نوشته است: [ -> ]
من با دوتاش ، مخالفم...
نگفتم بگین مخالفم یا موافق گفتم تحلیل کنید اگه درسته چرا واگه غلطه چرا؟
سلام
به نظر من سن بيشتر زن از مرد زياد مهم (همانطور كه حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خيلي كوچكتر از حضرت خديجه (سلام الله علیها) بودند) ولي بايد ديد آيا واقعا اون مردي كه مي خواد همسر بزرگتر از خودش را انتخاب كنه به درجه اي از ايمان و فهم رسيده كه 2 روز بعد نظرش عوض نشه؟ يعني ملاك مرد اگر صورت و ظاهر زن باشه مسلما بعد از مدتي طبق قانون طبيعت اون كه سنش بيشتره پيرتر نشان مي دهد (جز در مواردي استثنايي) و اين شايد براي مرد ناخوشايند باشد.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع