۲۱/مهر/۹۲, ۱۵:۴۷
دوستان دليلي نداره براي هر سوالي كه به ذهنتون ميرسه يه تاپيك جديد بزنيد.
اين تاپيك به زودي با يكي از تاپيك هاي مربوطه ادغام خواهد شد.
نقل قول: 1.انتخاب گزینه های ازدواج از طریق چت وفضای مجازی چقددرسته اصلا ایا برای شروع کار خوبیست؟
(۲۱/مهر/۹۲ ۱۵:۴۷)meshkat نوشته است: [ -> ]دوستان دليلي نداره براي هر سوالي كه به ذهنتون ميرسه يه تاپيك جديد بزنيد.کسی شمارو مجبور نکرد که نظر بزارید لطفا توهین نکنید شاید همین سوال مهمترین سوال برای چند نفر باشه پس لطفا قبل حرف زدن فکر کنید
(۲۱/مهر/۹۲ ۱۵:۱۷)mahramaneh نوشته است: [ -> ](همانطور كه حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خيلي كوچكتر از حضرت خديجه (سلام الله علیها) بودند)سلام
(۲۱/مهر/۹۲ ۱۷:۱۳)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
این قضیه صحت نداره،بلکه قول اصلی این هست که سن رسول الله صلی الله علیه و آله بزرگتر بود،این هم یکی از اشتباهاتی هست که در کتب درسی جای گرفته.
البته ربطی به اصل بحث نداشت،فقط جهت رفع اشتباهات و استدلالات آینده گفتم.
نقل قول:1.انتخاب گزینه های ازدواج از طریق چت وفضای مجازی چقددرسته اصلا ایا برای شروع کار خوبیست؟
نقل قول:2.اگر در ازدواج سن خانم تا 2سال بزرگتراز اقا باشد مشکلی پیش میاد؟
نقل قول:نگفتم بگین مخالفم یا موافق گفتم تحلیل کنید اگه درسته چرا واگه غلطه چرا؟
نقل قول:در مورد سوال اول واقعا کار عاقلانه ای به نظر نمیاد!
اولا چون فرد خودش رو اونطوری که دوست داره معرفی میکنه نه اونطوری که هست.با این کار کلی از وققتون به هدر میره اخرش هم هیچ چیزی نصیبتون نمیشه.
(۲۱/مهر/۹۲ ۱۷:۵۱)حسن.س. نوشته است: [ -> ]علیکم السلامسلام
درست است به این تاپیک مربوط نیست ولی بنده قول ارجح سن حضرت خدیجه س را 28 سال دیده ام. البته در اقوال دیگر مذاهب 25 سال حداقل بود. یعنی خوشبینانه اش پیامبر ص و حضرت خدیجه س هم سن بوده اند و در اقول شیعیان این را ندیدم. حالا شما دقیقا بفرما از کجا نقل اینکه سن پیامبر ص بزرگتر بوده را یافته اید؟!؟!بسیار تشکر
(۲۱/مهر/۹۲ ۱۹:۰۱)هادی... نوشته است: [ -> ]درستهبحثه دوم ، ازدواج با بزرگ تر،
به خاطره این مخالفم که ، زنها زودتر پیر می شن ، بهتره آدم دختره کوچیک تر از خودش بگیره که با هم از پا بیفتن ....
می دونی که چی می گم....
(۲۰/مهر/۹۲ ۲۱:۰۹)pourghahraman نوشته است: [ -> ]1.انتخاب گزینه های ازدواج از طریق چت وفضای مجازی چقددرسته اصلا ایا برای شروع کار خوبیست؟
2.اگر در ازدواج سن خانم تا 2سال بزرگتراز اقا باشد مشکلی پیش میاد؟
اگر کسی هست که بخاد بیشتر وقت بزاره وکمک کنه پیام خصوصی بدهزنده باشین
(۲۰/مهر/۹۲ ۲۱:۰۹)pourghahraman نوشته است: [ -> ]فقط خواهش میکنم بایکدیگر جدل نکنیدمن برا انتخاب گزینه هاای ازدواج یه موضوع گذاشتم همه با هم درگیر شدند من هیچی دستگیرم نشد
1.انتخاب گزینه های ازدواج از طریق چت وفضای مجازی چقددرسته اصلا ایا برای شروع کار خوبیست؟
2.اگر در ازدواج سن خانم تا 2سال بزرگتراز اقا باشد مشکلی پیش میاد؟
اگر کسی هست که بخاد بیشتر وقت بزاره وکمک کنه پیام خصوصی بدهزنده باشین