شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
به نام خدا
سلام
برای ارتباط پیامکی میشه از طریق پیام خصوصی عمل کرد که شماره دوستان در فضای وب پخش نباشه (خوبیت نداره
)
اما بعد:چند وقتی بنده هم به این موضوع فکر کردم که به این نتیجه رسیدم که اگر تالار این امکان رو داشته باشه که اعضای آنلاین بتونن مثل چت با هم ارتباط داشته باشن از پیامک بهتره.پیام خصوصی که مثل کبوتر نامه بر کنده اما چت کردن باعث میشه اگر سوالی، پیشنهادی چیزی داریم خیلی راحت با هم در میون بذاریم.دیگه جنسیت هم زیاد مهم نیست چون مثل پیامک همیشه در دسترس نیست.
نظر شما چیه؟
موفق باشید.
به نظر من خوبه که این کار بشه ولی بعضی از دوستان نمیخوان .نمیدونم چرا.ما که بد ندیدیم از ارتباط تلفنی با بعضی از افراد مث امپراتور و 2-3نفر از اعضای تالار.پیشنهاد میدم بچه ها قبول کنند.
اگه آقایون با آقایون و خانم ها با خانم ها باشه به نظرم اشکالی نداره و طرح خوبیه
خیلی ببخشید ولی اگه رابطه خانم ها و آقایان هم در حد پیامک اونم در یه روز و زمانه مشخص باشه و حرفی غیر از علمو دین نباشه اشکال نداره...
(۸/مرداد/۹۰ ۱۴:۴۰)یاران مهدی نوشته است: [ -> ]خیلی ببخشید ولی اگه رابطه خانم ها و آقایان هم در حد پیامک اونم در یه روز و زمانه مشخص باشه و حرفی غیر از علمو دین نباشه اشکال نداره...
حرفتون کاملاً صحیح و درست است شاید عده ای دوست نداشته باشند
که برای آن هم چاره ای م کنیم البته اول منتظر هستیم که طرح اجرا بشه!
(۸/مرداد/۹۰ ۱۳:۵۷)7parsa4 نوشته است: [ -> ]اگه آقایون با آقایون و خانم ها با خانم ها باشه به نظرم اشکالی نداره و طرح خوبیه
موافقم.
همین الان هم من با تعدادی از خانم ها ارتباط دارم.
میتواندحتی از پیامک فراتر رود و به دیدارهای حقیقی یا فعالیت هم برسد.
ببخشی ولی اگه کسی مشکل داره و دوست نداره اجباری وجود نداره که این کارو بکنه...
من میگم طرحه خوبیه ولی با یه سری قوانین باشه..
مثلا:
شماره هارو تو پیام خصوصی بدیم
تو روزها و زمانهای خاص صحبت کینیم که افراط نشه
حدومرز حرفا رو قبل از شروع مشخص کنیم
و..
بهتره اهداف این کار . اگر قراره به لحاض یک کار سازمان یافته انجام بشه . بیشتر برسی بشه
اهداف
مضرات
فواید
4 چوبها تایین بشه . راهکار ها گفته بشه تا بشود روی اون تصمیم گرفت .
همین الان هم دوستانی که علاقمند هستند با هم ارتباط دارند . اما به شرط اینکه این کار لغو و بیهوده و وقت تلف کردن نباشه . مثلا تماس نگیریم راجع به جک ت... حرف بزنیم . و وقت کسی رو وقتی خودمون بیکاریم بگیریم .
یا حق
(۸/مرداد/۹۰ ۱۸:۰۳)وحید110 نوشته است: [ -> ]بهتره اهداف این کار . اگر قراره به لحاض یک کار سازمان یافته انجام بشه . بیشتر برسی بشه
اهداف
مضرات
فواید
4 چوبها تایین بشه . راهکار ها گفته بشه تا بشود روی اون تصمیم گرفت .
همین الان هم دوستانی که علاقمند هستند با هم ارتباط دارند . اما به شرط اینکه این کار لغو و بیهوده و وقت تلف کردن نباشه . مثلا تماس نگیریم راجع به جک ت... حرف بزنیم . و وقت کسی رو وقتی خودمون بیکاریم بگیریم .
یا حق
به نظرم حرف آقا وحید110 کاملا متین و درسته.مستر امپراتور 4چوب هارو بساز و خبر بده و یه نظر سنجی هم باشه خوبه.