تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سیستم پیامکی تالار
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
ابتدا عرض کنم بعضی دوستان هستند که در هیچ صورتی دوست ندارن شماره خودشون رو عمومی بدن به دیگران اون هم کاربرانی که مشخص نیست کی هستن. ضمن اینکه الان 3000 کاربر داریم اما هر کدوم از ما کدومشون رو واقعا می شناسیم؟ اگر فردا مزاحمتهای زیادی رو داشته باشیم چی؟

از طرفی خانمها قطعا باید مجزا باشن. همین الانش هم یکی دو مورد اتفاق ناخوشایند در تالار رخ داده. داشتن شماره خانمها و آقایون به هیچ وجه صلاح نیست. خوب اگر قرار باشه فقط خانمها به هم شماره بدن چه راهکاری میشه در یک سایت داشت؟ چطور میشه چنین چیزی رو اجرا کرد؟ از کجا معلوم کسانی که خودشون رو خانم معرفی کردن واقعا خانم باشن؟

به گمانم این ارتباط خیرش کمتر از دردسر و ضررشه.

بهترین راه همینه که افرادی که همدیگه رو می شناسن و دوست دارن به ارتباطشون وسعت بیشتری بدن به طور خصوصی با هم تبادل شماره داشته باشن البته در صورت اطمینان و اعتماد کامل.

الان هم بنا به درخواست خود امپراتور جان این تاپیک بسته میشه.
دوستان الان با رسیدن فصل امتحانات انصافاً خیلی کم میام تالار مثل سابق نیستم که در روز 30 تا ارسال داشته باشم نمی دونم دقت کردید یا نه حتی بعضی پست ها رو هم نمی تونم بخونمو این از نظر من می تونه یک ضعف باشه نظرتون چیه یک بار دیگه این طرح رو بررسی کنیم حتی می تونیم یک مقدار این طرح رو محدود تر کنیم که راحت تر اجرا بشه الان دیگه اعضای ثابت و همیشگی تالار معلوم هستند می تونیم برای این افرا این طرح رو اجرا کنیم البته باز جای کار و چکش کاری داره!!
نمی دونم چرا دوباره اومدم سراغ این تایپیک ولی شاید دلیلی داشته که من هم نباید می فهمیدم!!!
سلام!
دوستان من معاون گروه اس سی ای شیعه (sca) هستم.
گروه ما سه سال هست که در زمینه ترویج شیعه و زمینه سازی ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فعالیت داره...
ما قراره تا آخر اربعین سامانه پیامکی رایگان در اختیار دوستانی که فعالیت مذهبی دارند بذاریم تا از این طریق بتونیم اون هارو در ترویج مطالب دینی کمک کنیم و به نوعی در این کارهای خیر سهیم باشیم...
اگه شما هم مایل به دریافت این سامانه باشید درخدمتیم...
برای مشاهده ی دموی این سامانه هم برید اینجا :
http://www.scashop.net
user:demo
pass: demo
موفق باشید
یا علی
نقل قول:سلام!
دوستان من معاون گروه اس سی ای شیعه هستم.
گروه ما سه سال هست که در زمینه ترویج شیعه و زمینه سازی ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فعالیت داره...
ما قراره تا آخر اربعین سامانه پیامکی رایگان در اختیار دوستانی که فعالیت مذهبی دارند بذاریم تا از این طریق بتونیم اون هارو در ترویج مطالب دینی کمک کنیم و به نوعی در این کارهای خیر سهیم باشیl...
http://www.ogpsms.com
user:demo
موفق باشید
یا علی

واقعا رایگانه ؟؟؟؟؟

شرایطش چیه ؟
(۱۵/دی/۹۰ ۲۰:۵۳)imam-hasan.com نوشته است: [ -> ]واقعا رایگانه ؟؟؟؟؟

شرایطش چیه ؟

سلام!
ااا مگه من شوخی دارمSmile
همسنگر عزیز اینو بگم که این سامانه تنها برا افرادی رایگان هست که وبلاگ یا وب سایت مذهبی دارن و فعالیت مذهبی می کنند و همچنین برا افرادی که هیئت های مذهبی مساجد و حسینه و.... دارند.
برا اینکه از شرایط به طور کامل اطلاع پیدا کنید با این آی دی در ارتباط باشید:
scashop_net@yahoo.com
یا حق
(۱۵/دی/۹۰ ۲۰:۲۶)EMPERATOR نوشته است: [ -> ] نمی دونم چرا دوباره اومدم سراغ این تایپیک ولی شاید دلیلی داشته که من هم نباید می فهمیدم!!!

دلیلش
N.Mahdavian هست.

ایده خیلی خوبیه
ایده ی جالبی هست ولی مطمئنا مشکلات زیادی خواهد داشت...
ولی اگر مدیران سعی در اجرا کردن این پروزه داشته باشند پیشرفت مهمی در تالار ایجاد خواهد شد.
آقا من این سیستمو میخوام

همین پیامک رایگان

سایتم :
golenarges.net
بسیار پیشنهاد ارزشمندی است
اگه ممکن است بفرماید شرایط استفاده از این سامانه چگونه است؟
(۱۵/دی/۹۰ ۲۰:۴۱)N.Mahdavian نوشته است: [ -> ]سلام!
دوستان من معاون گروه اس سی ای شیعه (sca) هستم.
ما قراره تا آخر اربعین سامانه پیامکی رایگان در اختیار دوستانی که فعالیت مذهبی دارند بذاریم تا از این طریق بتونیم اون هارو در ترویج مطالب دینی کمک کنیم و به نوعی در این کارهای خیر سهیم باشیم...
http://www.scashop.net
user:Demo
موفق باشید
یا علی

سلام به همه ی دوستان
این شرایطی بوده که خانم مهدویان نوشتند حالا باز می تونیم دویاره از خود ایشون هم سئوال داشته باشیم
ممنونم از مدیران که دوباره شروع به بحث کردند!
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع