تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: انتقادی از دوستان لطفا توجه کنید
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
(۲/مرداد/۹۰ ۱۱:۱۶)ONLY66 نوشته است: [ -> ]استاد رائفی پور صحبت میکرد میگفت تو فرقه ضاله بهایی و وهابیت ، انقدر مهربون و خوش اخلاق هستند تا بتونند هر کسی از هر دینی رو جذب کنند، اون وقت ما ها فقط به دنبال نفی کردن ، توهین کردن ، مسخره کردن و چیز های دیگر هستیم
باید خیلی هوای هم رو داشته باشیم ، به نظر من وحید 110 بهترین کا رو داره انجام میده
و من هم خسته نباشید و خدا قوت میگم ، تو این سایت که به نام امام زمان مزین شده ، هیچ کس حق هیچ گونه حرف زشت و توهین آمیز نداره و باید حتی با صلاح دید مدیران سایت حساب کاربری اون شخص رو هم برای همیشه بست
حالا میخواد طرف 100 تا ستاره داشته باشه و اما با نظر برخی دوستان که میگن بعضا پارتی بازی مشاهده میشه کاملا موافقم
من هم خود چند بار شماهده کردم، خواهشا عدل رو برای همه در نظر بگیرید
ما شیعه کسی هستیم که حق با او و او با حق هست ، پس از شما ها انتظار بیشتر از این میره
یا حق

آقا چرا حرفو برمیگردونی استاد گفت دستور شدید دارن خوش اخلاق باشن که از قرآن ما دزدیده شده.
خدا به موسی میگه میخوای بری پیش فرعون باهاش خوش رفتار و خوش اخلاق باش یعنی تو دین ما خوش اخلاقی خیلی مهمه اونا با خوش اخلاقی هم نمی تونن به دام بندازن از ترفندهای دیگه ای استفاده می کنن.
پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از جایی رد میشدند به یه نفر رسیدن گفتن تو چرا احسان نمی کنی؟
عرض کرد : یا رسول الله من که پول ندارم وضعم خرابه!
پیغمبر فرمود : پول نمی خواد خوش رو خوش اخلاق باش
بهروز جان خدا نکنه من حرف استاد رو برگردونم
بله من هم همان حرف شما رو میگم ، ولی دوستان حرف های خلاصه شده هم رو متوجه میشوند
به احتمال قوی همه به این سخنرانی گوش دادند و میدونند چی رو میگم
بله به اون ها دستور داده شده وگر نه اون ها سراپا نجاستن
به ما هم دستور داده شده ولی آیا ما هم عمل میکنیم؟
سلام در ادامه بحث میگم از مدیران درخواست دارم
خواهشن افراد که در تالار اختلال ایجاد میکن یا سعی دارن موضوعات دوستان بدون هیچ اسنادی رد و بدون منبع نشون بدن
شدیدا برخود کنن با کاربر به جای پاک کردن پست بنده در نشانه اعتراض
ببینید اینجا تایپنگ که ما اومدیم با ارامش بحث کنیم نمیومدین با چنین افرادی جدل کنیم و گرنه تا دلوت بخواد انجمن و تالار و وبلاگ هست میتونید برید تو وبلاگ اهستان تا دلوتون میخواد جدل کنید (همش عصب خور کردن) Undecided
پس خواهشان اقدام کنیم و گرنه ادامه فعالیت نمی کینم چون ایجا فرقی با انجمن های دیگه نمیبینم Dodgy
یا حق
در پناه مهدی
(۲۷/تیر/۹۰ ۱۹:۳۶)وحید110 نوشته است: [ -> ]یک گله از دوستان دارم
دوستان من لطفا توجه کنید
گاهی پیش میاد که در یک تاپیک اعضای هم عقیده با هم شروع میکنند به تبادل نظر چون نظرات شخصیه مشکلی پیش نمیاد

اما گاهی دارید به عنوان نماینده اسلام پست میزنید و بحث سر نظر شخصی نیست . و احیانا نظرات شما به پای اسلام گذاشته میشه
پس خواهشا و التماسا
اگر در زمینه بحث تجربه و تخصص ندارید پست ندید هر چند موضوع برای شما حکم ناموس داشته باشه .
ممکنه جواب شما به جای درست کردن ابرو چشم رو خراب کنه . طرف بحث به جای اینکه در تنگنا قرار بگیره از پست شما برای سفسطه و فرافکنی استفاده میکنه

ممکنه جواب شما خودش بد تر از شبهه ایشون باشه

به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان و باز میگم به هیچ عنوان با عصبانیت جواب ندید . توهین نکنید . یادتون باشه ما مسئول هدایت نیستیم اما اگر به دین ضربه زدیم مسئولیم

اگر چیزی نمیدونیم و بحث نکنیم نه پاداش نه جزا . اما بدون دانش خاص فقط خرابی و دین زدگی به بار میاد

کسی که متخصص بحث کردنه وقتی ب رو میگه تا اخرش رو میدونه چی باید بگه .....

برادران خواهش میکنم جدی بگیرید خواهش میکنم
از دوستانی هم که تخصص و مهارت دارند گله دارم که چرا در بحث شرکت نمیکنند

چشم!
(۲۹/تیر/۹۰ ۴:۵۳)وحید110 نوشته است: [ -> ]اقا اگر از کسی عصبانی شدی بیا بزن تو گوش من . ولی دافعه ایجاد نکن .
اخه به چه حقی کسی که دنبال حقیقت میگرده رو مسخره میکنی. از کجا تو دل ادمها خبر داری ؟
من اتمام حجت کردم فردا خدا سر پل یقتون رو گرفت گفت بنده من رو به چه حقی از من زده کردی جوابی داری بدی؟
جریان خادم امام (علیه السلام) رو شنیدید که با زایر اقا بد بر خورد کرد؟ شنیدید اقا چقدر ناراحت شد ؟
میدونید ضرر بد دفاع کردن رو؟ ......

حرف دل منو زديد انصافا!بعضيا بحث نميكنن، ميخوان تحقير و تمسخر كنن!دليل نميارن، ميخوان از پايه و اساس نابودت كنن!همين چيزا باعث تفرقه ميشه!سر پستهاي مربوط به موسيقي هم ديدم يه عده كه واقعا دنبال خوب و بد بودن اون موسيقي اومدن رو يه عده ديگه تخريب ميكنن!بهشون گفتم از دين زده نكنيد، كه جوابشو بايد به خدا بديد!
خدایا!!!!!!!!!!!!!! ببخشید پس از مدتها جفت پا پریدم وسط بحث.چاره ای نداشتم قبلا با تذکر دوستان دست از تندخویی برداشتم قبلا شعارم این بود: نپذیرفت تحمیل میکنیم ولی الان میگویم:پذیرفت پذیرفت نپذیرفت مهم نیست(البته در گاهی از بحث ها) بنده هم اکنون این عصبانیت ها و بد رفتاری ها را شدیدا محکوم میکنمBig Grinپدر من برادر من همسنگر عزیز عزیز من خواهر من(منظور خواهران تالار است) همسایه بغلی دوست عزیز و ... نکن این کارها را برادر خواهر. بعضی ها گاهی بدون تحقیق و دیدن نوشته های قبلی جفت پا میپرن وسط بحث هیچی عصبی هم هستند هیچی نمیدونن منظور ما هم چیستBig Grin بابا به کی قسم بدم که با تو دشمن نیستم پرخاش نکن مگه داری با... صحبت میکنیBig GrinBig Grin(ببخشید من هم اکنون عصبی نیستم) گاهی اوقات توهین که نوش جان میکنیم که انشالله گوارای وجودمان باشدBig Grin پشت بندش از آدم طلبکار هم هستند ببخشیدا عین لولو آدم را میخورندBig Grin حرفهایی دارم ولی نمیزنم تا همینجا کافی بود وهمچنین از مسئولین عالی رتبه میخواهم عزیزان تحت پیگرد قانونی قرار گرفته و به اشد مجازات محکوم شوند!!!HuhBig Grin
بسم الله الرحمن الرحیم

عجیبه که تا الان این حدیث رو در این تاپیک کپی نکردم!

(۱۵/اسفند/۹۰ ۱۴:۳۸)منتقم زهرا نوشته است: [ -> ]پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):
بیشترین گناه مردم، بخاطر پر حرفی درباره اموری است که به آنان مربوط نیست.

نهج الفصاحه، ح 1314

یا زهرا(سلام الله علیها)
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
حقیر هم با نظر اکثر دوستان موافقم . Tongue!!! این زبون ما رو ببینین !!! دیگه مو درآورد اینقدر توی پست هام گفتم که تعصبی برخورد نکنین ! عصبی نشین ! به هم توهین نکنین و . . . !!! شاید حقیر کاربری باشم که کمتر پست ارسال میکنم و دوستان کمتر با حقیر آشنایی دارن ؛ اما باور کنین خیلی جاها فقط خوندم و پاسخ ندادم . یه جا هم که بی دلیل و بدون مدرک موضوعی رو رد کردم ، رفتم تحقیق کردم و دیدم که حقیر اشتباه کردم و از نویسنده اون تاپیک و باقی دوستان عذرخواهی کردم .
خدا میدونه که تمام دغدغه ام توی این تالار اینه که ثابت کنیم که اسلام دین تعصبات و زور نیست . به قول دوستمون به اندازه کافی چهره ی اسلام رو با رفتارهای متعصبانه تخریب کردیم . دیگه لازم نیست که خطه به مشماش !!!!!!!!!! بذاریم .
به قول استاد رائفی پور :
به امید ظهور سرور و مولایمان حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که صد البته نزدیک است .
در پناه الله
یا مهدی مدد
رک و راست Wink:
بچه های اینجا خیلی خوب و عزیزن ولی خیلی خشک و بی روحیه هستن Huh حال آدمی گرفته میشهSad
منکه عااااااااااااااااشق تاپیک باحالم Big Grin
شما تاپیک باحال بزنید ، مطالب با حال بفرستید ما خود به خود شارژ میشیم Wink
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع