شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام دوستان.
متاسفانه چند وقتی هست که رسانه ملی داره به شدت به طرف قبول فرهنگ غربی رسوخ کرده بین جوونها میره و بعضی از برنامه های این رسانه به شدت بر خلاف دستورات شرع هست.مخصوصا این اتفاق بعد از انتخابات 88 دارهمی افته.(کاری به این جنبه سیاسیش ندارم)
اشراف گرایی،ترویج بد حجابی و جایگزین کردن مانتو به جای چادر،تبلیغ روابط آزاد دختر و پسر،از بین بردن فرهنگ حیا و...خیلی از موارد دیگه.تو این وسط چون نمیخوام به یک طرفه قضاوت کردن متهم بشم باید بگم که قبول دارم که بعضی از برنامه ها برنامه های خوبی هست اما این برنامه هایی که گفتم بیشر تو موضوعاتی هست یا ساعاتی پخش میشه که بیننده زیادی نداره(منظورم برنامه های مذهبی و روشنگر هست)در ثانی همونطور که اکثر دوستان میدونن یکی از تاکتیکهای جنگ نرم استفاده مخفی از رسانه هست.یعنی پیام رو طوری به بیننده میرسونن که شخص اصلا متوجه نمیشه که طرز فکرش داره تغییر میکنه.مثلا پیامهای فرهنگی تو تبلیغات یا سریال یا گزارش و....
حرف زیاده تو این مورد.
خواستم بدونم نظر دوستان در مورد صدا و سیمای چیه؟به نظرتون برنامه ها یا فیلمها یا تبلیغات و...که نشون میدن جامعه رو به کدوم طرف میبره؟
تو نظر سنجی هم شرکت کنید خوشحال میشم.
0 درصد
بطور کامل ما فرهنگمون در لیبرالیسم قوطه ور شده
ابو خدیجه از امام صادق(علیه السلام) روایت نموده که فرمود:
«إِذَا قَامَ الْقَائِمُ (علیه السلام) جَاءَ بِأَمْرٍ جَدِیدٍ کَمَا دَعَا رَسُولُ اللَّهِ فِی بَدْوِ الْإِسْلَامِ إِلَی أَمْرٍ جَدِید»[2]
هنگامی که قائم ظهور کرد با امر جدیدی خواهد آمد، چنانکه رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در آغاز اسلام مردم را به امر جدید دعوت می کرد.»
نمی دونم دوستان شب نیمه شعبان جشن فیتیله و فرشتگان رو دیدن یا نه؛دخترای 8،9 ساله رو جمع کرده بودن؛درسته که بچه بودن اما دقیقا مثل کنسرتهای اروپایی بود؛فقط همینو بگم که اینقدر صحنه ها به خاطره موسیقی که گذاشته بودن زننده بود که خودشون مجبور به سانسور میشدن؛موقعه های که اینطور میشد صحنه اهسته جای دیگه رو نشون میدادن؛
متاسفانه صدا و سیما با این برنامه ها و برنامه های دیگه ای که برای بچه ها تهیه میکنه فقط داره به بچه ها رقص یاد میده؛
به نظره شما بچه هایی که با این سیستم تبلیغاتی فرهنگی رشد میکنن میتونن در اینده خواسته های دین(اسلام) رو از یک انسان بر اورده کنن؟
این سئوالیه که باید از مسئولین فرهنگی و رسانه ای کشور پرسید.
با سلام خدمت دوستان گرامی،
داشتم مقاله ای رو با عنوان ( تلویزیون و عبور از خط قرمز ) در سایت تبیان می خوندم که به نظرم هم خیلی جالب بود هم با موضوع این تاپیک هم خوانی داره. توصیه می کنم بخوندید، ارزشش رو داره.
http://www.tebyan.net/Literature_Art/Spe...72890.html[color=#FF0000]
مقاله جالبی بود و بسیار هم منصفانه.
واقعا ممنون.
اما ادامه مطالب بنده.
پیامهای تبلیغاتی
امکان نداره یک میان برنامه تبلیغاتی(تجاری)پخش بشه و توی اون بانکها تبلیغات وسیع نداشته باشن.سیستم بانکی ایران متاسفانه هنوز هم بر پایه ربا هست و همین بانکها با اون سیستم بیشترین تبلیغات های صدا و سیما رو تشکیل میده.بانکهایی که در سطح شهر ساختمانهای بهتر و شیک تر از مساجد ما رو تشکیل میدن. اکثر مراجع به ربا خوار بودن سیستم بانکیمون اعتراض دارن اما متاسفانه...حالا همین بانکها با بیشترین تبلیغات توی تلویزیون دارن مشتری جمع میکنن(ربا جنگ با خدا).به جز این مسئله تجمل گرایی در تبلیغات صدا و سیما موج میزنه.تشویق مردم به مصرف کردن و اصراف یکی از شاخصه های مهم این تبلیغات هست.چیزی که به وضوح از غرب وام گرفته شده.
مسئله مهم دیگه پیامهای فرهنگی هست که توی تبلیغات بازرگانی به وضوح میشه دید.ازتون خواهش میکنم فقط یک بار این تبلیغات رو با دقت نگاه کنید.نوع پوششی که برای خانمها تو این تبلیغات به طور پیش فرض گذاشته شده مانتو هست.تو اکثر تبلیغات اگه خانمی با چادر ظاهر بشه مسن و سنتی هست.!!مادر بزرگها چادری و خانمهای امروزی مانتویی هستن.!!!چادر رو یکجور سنتی بودن میدونن و سنتی بودن رو هم که تو جامعه طوری جا انداختن که یعنی عقب افتاده بودن!!!اینو موضوع رو میتونید توی تبلیغات همراه اول یا بعضی از بانکها ببینید.اصلا حرف من اینکه چرا این تبلیغات بر مبنای حجاب برتر برنامه ریزی نمیشه و نوع پوشش رو دارن تغییر میدن.هر کس جوون و امروزی هست توی این تبلیغات مانتوی هستن و ...به نظرتون با این نوع پیام رسانی مخفی در تبلیغات بازرگانی دختران جوون این کشور به چه نوع پوششی سوق داده میشن.(البته این موضوع فقط توی تبلیغات بازرگانی نیست.بلکه تو تمام برنامه های سیما این مسئله وجود داره.تو پستهای بعدی باز هم به این مسائل اشاره میکنم)
مسائل دیگه هم هست که دوستان با کمی دقت و مقایسه نوع تبلیغات بازرگانی و مسائلی که توش وجود داره با احکام اسلامی میتونن تناقض این نوع تبلیغات رو با احکام اسلام مشاهده کنن.بنده موردهایی رو عنوان کردم که به طور کاملا آشکار میشه دید.
دوستانی که از وضع کنونی صدا و سیما رازی هستن و ابراز رضایت کردن(توی نظر سنجی)خواهش میکنم که تو بحث شرکت کنن و دلایل خودشون رو بگن.شاید بنده در مورد مسائل اشتباه میکنم.
ممنون.
سلام
سریالها
متاسفانه سریالهایی که در صدا و سیما پخش میشن چند وقتی هست که مرتب بد حجابی و ارتباط دختر و پسر (دوستی)،دروغ،بی احترامی به پدر و مادر و...رو دارن تبلیغ میکنن.برنامه های زنده تلویزیونی رو بعضی از دوستان میگن که خوب به طور اتفاقی این مسئله پیش اومده چون برنامه زنده بود(که البته همین هم خیلی جای حرف داره)اما سئوال من از این دسته از دوستان اینکه سریالها چی؟؟؟؟
فقط برای نمونه دو تا سریال رو نام میبرم.
اولین سریال و که از ابتدا تا انتها بد آموزی بود سریال آسمان همیشه ابری نیست بود.
تو این سریال که داستان زندگی چند دختر رو تعریف میکنه.ما مرتب با دوستی و ارتباط دختر و پسر و عادی جلوه دادن این موضوع از طرف خانواده رو به رو بودیم..حتی تو یکی از صحنه ها وقتی پسر خانواده داشت با دوست خواهرش چت میکرد پدر وارد اتاق شد و عصبانی شد و به مادر خونه گفت این کامپیوتر شده معضل اما مادر با کمال آرامش وارد شد و گفت مشکلی پیش نیومده!!!یک اشتباه کوچیک بود و...کاملا قضیه رو عادی نشون دادن.یا تو صحنه دیگه وقتی دختران میرن تو یه پارتی یکی از این دخترا میخواد از این جشن بره بیرون و ادعا میکنه که من خبر نداشتم که اینطوری هست و...دوستش میگه اشکال نداره بیا بریم تو مشکلی پیش نمیاد من هم اگه بابام بفهمه عصبانی میشه و...بالاخره دختر میره تو مهمانی و مسائلی که بعدش پیش میاد.اینجا مسئله ای که پیش میاد اینکه تهیه کننده با بی شرمی تمام این پارتیها رو اشتباهات دوره جوانی میدونه و خیلی عادی این مسائل رو نشون میده.طوری که این دختران بعد از پارتی به زندگی عادی خودشون بر میگردن و مشکلی هم تو زندگیشون پیش نمیاد.یعنی اینکه حالا اگه کسی هم رفته پارتی مشکل خاصی نیست و در نهایت یه اشتباه کوچیک هست.یا دوستی پسر توی فیلم با دوست خواهرش و...یه صحنه دیگه اینکه وقتی دختر خونه دیر میاد پدر ازش میخواد که بگه تا حالا کجا بوده اما مادر طرف دختر رو میگیره و...دوستانی که این سریال رو دیده باشن متوجه منظور من میشن.
مسئله بعدی تو همین سریال نوع پوششی هست که برای دختران انتخاب میشه.همشون مانتو(همون مسله ای که در مورد پیش فرض قرار دادن مانتو گفتم تو این سریال هم رعایت شده!!)اینا همش مهرهای تاییدی هست برای جوونهایی که به اینجور کارها دست میزنن.تلویزیون باید با بزرگ خواندن این اشتباهات قبح این مسائل رو بیشتر کنه تا جوونها اصلا طرف این مسائل نرن.اما متاسفانه با ساختن این مجموعه ها و عادی نشان دادن این مسائل کاملا قبح این مسائل رو شکستن.پیام این سریال:اگه با پسری دوست بشی یا بری تو پارتی و قرص بخوری و....خلاف بزرگی نکردی.این مسئله کاملا در دوران جوونی و مخصوصا امروز یک مسئله عادی هست.پس زیاد سخت نگیر.این شکستن قبح رو کی باید پاسخگو باشه؟؟؟؟؟
در سریال ساختمان پزشکان.
باز هم نوع پوشش همون مانتو و باز هم روابط زن و مرد(برادر شوهر و زن برادر)شوخیها و مسائلی که بین این دو نفر و حتی بین منشی و دکتر افشار پیش میاد واقعا جای شرمندگی داره.حتی عکس فروید که توی خیلی از صحنه های فیلم گنجونده شده.شکستن حریم خصوصی دکتر و خانومش از طرف برادر دکتر افشار و...
این قضیه پیش فرض گرفتن مانتو تو تمام برنامه های سیما قابل مشاهده هست.اگه من تکرار میکنم چون میخوام دوستان بیشتر به این مسئله دقت کنن تا متوجه بشن مسائل فرهنگی به وجود اومده در جامعه از کجا نشعت میگیره.وقتی صدا و سیمای ما رابطه دختر و پسر رو عادی نشون میده،وقتی پارتی رفتن رو یک مسئله کوچیک نشون میده که اگه اتفاق بی افته هم مشکلی پیش نمیاره و زندگی ادامه داره،وقتی پیش فرض رو مانتو میگیرن و همون خانوم مانتویی بیرون از فیلم با بد حجابی تمام عکس میگیره و بین جوونها پخش میکنن وقتی بی احترامی به والدین که تو اسلام مکررا برش تاکید شده نادیده گرفته میشه،وقتی فرزند محوری رو به بهانه تغییر نسل تو سیما رواج میدن...
دیگه چه توقعی از جوونها میشه داشت؟؟؟
تو پستهای بعدی مسائل بیشتری رو مطرح میکنم.
فقط دوستان به این نکته توجه کنن که یه نوجوون (دختر و پسر )وقتی توجامعه میبینه که دوستاش این کارها رو انجام میدن(دوست دختر و پسر،پارتی،بد حجابی و...)اگه حتی قبل از ورود به این کارها پیش خودش بگه که این کارها اشتباست،وقتی مهر تایید سیمای ضرغامی رو بر کارهای دوستانش میبینه (که نماینده جمهوری اسلامی هست و مثلا باید مذهبی باشه)دیگه تو دلش حتی شک هم راه نمیده که زندگی یعنی همین جور رابطه ها و...تازه این در صورتی هست که قبل از انجام این کارها به خاطر اعتقادات خانواده جلوی این مسائل ایستادگی میکنه.اما اگه از اول هم اینطور نباشه و این کارها رو قبلا هم انجام داده باشه به جای اینکه تلویزیون کاری کنه که از کاراش پشیمون بشه با این برنامه ها و مهرهای تایید کاری میکنه که این مسائل براش دیگه اهمیتی نداشته باشه و به کارای خودش با اطمینان به نفس بیشتری ادامه بده!!!
به وضوح غربی شدن تدریجی جامعه رو دارم میبینم که سیمای ضرغامی داره هدایتش میکنه.مطمئنا اگه همینطور پیش بریم زیاد طول نمیکشه که حتی بی حجابی کامل رو هم تو این سیما داشته باشیم.یا حتی دوستی(دختر و پسر) رو جژئی از زندگی دونستن.
چرا راهی رو که غربیا رفتن و جامعهشون به فساد کشیده شد ما داریم دوباره میریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا مسئولین سیما این مسائل رو نمیبینن یا نمیدونن و یا اینکه....
از دوستان میخوام اگه مسائلی رو تو برنامه های سیما دیدن همینجا مطرح کنن تا خانواده های دیگه بیشتر هنگام مشاهده سیمای اسلامیمون هواسشون جمع باشه.
ممنون.
خوب چه توقعی میشه داشت . اسمش روش هست دیگه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
بر همه روشن شده که این ها از دادائیسم استفاده می کنند . دادائیسم سبکی ادبی ست که به قول معروف همون افعال عکس .
این ها به خیالشون فکر کردند برای اینکه توی دل مردم جا بشند تا دو تومن بیشتر بگیرند و دو تا سلام علیک بیشتر بشنوند بیان از اونور تقلید کنند و هیچ نمی فهمند چه خیانتی دارند در حق خون شهدا می کنند
(۱/مرداد/۹۰ ۱۹:۳۴)sinasafaee نوشته است: [ -> ]خوب چه توقعی میشه داشت . اسمش روش هست دیگه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
بر همه روشن شده که این ها از دادائیسم استفاده می کنند . دادائیسم سبکی ادبی ست که به قول معروف همون افعال عکس .
این ها به خیالشون فکر کردند برای اینکه توی دل مردم جا بشند تا دو تومن بیشتر بگیرند و دو تا سلام علیک بیشتر بشنوند بیان از اونور تقلید کنند و هیچ نمی فهمند چه خیانتی دارند در حق خون شهدا می کنند
به نکته خیلی خوبی اشاره کردین.
متاسفانه صدا و سیمای ما به خاطر اینکه مشتریان ماهواره ها رو کم کنه به اشتباه شروع کرده خودش رو شبیه ماهواره کردن.تا مثلا کسی دیگه ماهواره نگاه نکنه.دریغ از اینکه با اینکارش همون کسانی رو که متدین هم بودن داره طرف همون برنامه ها و اهداف شبکه های ماهواره ای میبره.
به جای اینکه برنامه های بهتر و با رعایت اصول درست کنن راه آسانتر رو انتخاب کردن و خودشون رو شبیه ماهواره کردن!
سلام
من فقط به عنوان یک کسی که از دست این صدا و سیما زجر دیده بگم که یا مسئولان صدا و سیما خائن اند (که البته این طور فرض نمیکنم) یا این که غافل اند (که این طور فرض میکنم) اما مگر آقا نفرمود که غفلت در مسائل سیاسی گاه به معنای خیانت است ؟ دقیقا این مسئله هرچند که فرهنگی است اما ارتباطات عمیق سیاسی داره .
چرا این نهاد صدا و سیما این قدر غافله که یک استراتژیست نداره ؟ اگر داشت اینقدر افتضاح عمل نمیکرد .به خدا ما از دست این نهاد آنقدر که ضربه خوردیم از صهیونیزم ضربه نخوردیم این حقیقته .
کودک ما چرا باید با فرهنگ غربی از طریق صدا و سیما بهش تهاجم بشه . دیروز یکی بهم خبر داد یه بچه ای از طبقه سوم پریده پایین و دست و پاش شکسه بعدا فهمیدن که کودک معتقد بوده که وی اسپایدر من هست . حالا این تهاجم علیه جسم این کودک رقم خورده . اما ... چه بگوییم خسته شدم از بس که این نهاد غفلت کرد.
(۳/مرداد/۹۰ ۱۶:۰۷)anti نوشته است: [ -> ]بله تلویزیون فقط باید جومونگ و مختار و یوسف پیامبر پخش کند،مملکت اسلامی را با این مهملات چه کار؟ 
برادران این همه اسطوره ملی در این کشور داریم،بعد رفته ایم از قهرمانان و مردمان عرب فیلم میسازیم،مگر ما عربیم که باید با فرهنگ اعراب آشنا شویم،فرهنگی که جز خونخواری و جنگ چیز دیگری در آن نیست
سلام
عزیز من حضرت یوسف و مختار از افتخارات حقیقت اسلام اند.
یعنی که چه ما عربیم ؟ احتمالا شما مسلمان نیستید چرا که سریال مختار خوی شهادت طلبی را در جوانان ایران و حتی جوانان دیگر ملل اسلامی دوباره زنده کرد .
بله ما به این اعراب افتخار میکنیم که جلوی انحراف زمان خودشان استادند.