تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چرا خلیج ع.ر.ب.ی ؟؟!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۶/مرداد/۹۰ ۱:۵۴)7parsa4 نوشته است: [ -> ]
نقل قول:میدونی یکی از بزرگترین مشکلات ما ها چیه؟! بدون اطلاعات در مورد همه چیز نظر می دیم! شما بازی کردی دیدی ایرانی می کشن؟! حالا کاری به مخالفت یا موافقت ندارم ولی تنها چیزی که در مورد ایران تا حالا تایید شده اینه که یه زلزله در ایران با مرکزیت تهران به وجود می آید و خرابی های زیادی به وجود میاره و آمریکایی ها هم که از عراق به دنبال یک بمب شیمیایی هستند تو ایران گرفتار می شوند
ببین عرب ها که سر کشور ایران مشکل ندارند که مثال عربستان را میاری! عرب ها اعتقاد دارند که اسم خلیج فارس خلیج عربیه و به اونا متعلقه که ادعایی کاملا غلطه! اون بسته متعلق به عرب هاست و صد در صد هم باید نوشته روش مطابق عقاید و نظر عرب ها باشه!
موقعی که نکته ی مثلا ضد ایرانی پیدا می کنید همه جا اعلام می کنید و انتقاد می کنید حالا که بهتون چند نمونه نشون میدم که اونا هم همین اعتقاد را دارند و اسمش را "خلیج فارس" میزارن شد منت و ... دیگه والا نمیدونم چی بگم !

نه فقط شما میدونی !
من هنوز بازی نکردم چون پایین پستم نوشتم 90 روز دیگه میاد .شما چطور ؟ شما بازی کردی که داری طرفداریش رو میکنی و میگی سربازای ایرانی رو نمیکشن اونم در حالی که تو ایران دارن میجنگند؟ بعدم من کی تو این پست گفتم میان سرباز ایرانی رو میکشن ؟ این واسه پست بعدیمه که اون هم منظورم همه ملیّت هایی بود که توی این جور بازی ها بهشون حمله میشه
چه جالب تو عراق دارند دنبال بمب میگردند تو تهران گرفتار (!) میشن ! حتما نقشه راهشون رو برعکس گرفتند یا قطب نماشون کلش گیج رفته! Angel
شما مثل اینکه یا پست من رو کامل نخوندی یا کلا نگرفتی من دارم چی میگم . من میگم وقتی شما میگی حق دارند که اسم ها رو عوض کنند چون اون بسته متعلق به خودشونه ما هم پس حق داریم بریم فیلم و بازی بسازیم و به جای به کار بردن کلمه عربستان بگیم فارسستان چون واسه خودمونه. این که نشد دلیل
شما هرچی میخوای بگو خجالت نکش راحت باش فکر کن اومدی هوا خوری !

پاشو برو یه لیوان آب بخور بعد بیا پست من را دوباره بخون!
من نگفتم بازی کردم :| گفتم پیش داوری نکنید تنها اطلاعاتی که از بازی در مورد ایران پخش شده اینه که تو پست قبلی گفتم, شما اومدی واسه خودت میگی قراره به ایران جمله کنن و ..شما ماشین زمان داری رفتی بازی کردی دیدی؟! وقتی به قول خودت قراره 90 روز دیگه بیاد و هیچ اطلاعات دقیقی در مورد ایران منتشر نشده چرا پیش داوری میکنی؟!

همین یک جملت کاملا نشون میده اصلا نخوندی من چی نوشتم
نقل قول:چه جالب تو عراق دارند دنبال بمب میگردند تو تهران گرفتار (!) میشن !

من گفتم تو ایران یک زلزله عظیم با مرکزیت تهران پیش میاد و اونا تو ایران گرفتار میشن! نگفتم تو تهران گرفتار میشن گفتم مرکز زلزله از تهران بوده :| حالا فهمیدی؟! یا توضیح بدم مرکز زلزله چیه؟
پاشو برو قشنگ پست را بخون! نوشتم که " آمریکایی ها هم که از عراق به دنبال یک بمب شیمیایی هستند تو ایران گرفتار می شوند" حالا اطلاعات به صورت دقیق نیست ممکنه درگیری برای پیدا کردن بمب به ایران کشیده شده باشه و یا ...
بابا من کی گفتم حق دارن اسم بسته را عوض کنند چون متعلق به خودشونه!!! اون بسته متعلق به عرب ها بود اونا هم معتقدن که خلیج فارس "خلیج عربی" است (کاری به این که ادعای کاملا غلطیه ندارم!) شما هی بحث ایران و عربستان را می کشی وسط؟! مگه ما با عرب ها سر اسم ایران و عربستان اختلاف داریم! که ما یا اونا تو بازی یا فیلمشون اسم ایران و عربستان را تغییر بدیم؟! درگیری ما بین اسم "خلیج فارس" و "خلیج عرب" اونا اعتقاد دارن اسمش "خلیج عرب" پس روی هر چیزی که قرار باشه اسمش را بنویسن می نویسن "خلیج عربی" اگه تو بازی توسط یه آمریکایی یا هر کسی دیگه ای می شنیدی میگفت "خلیج عرب" اون وقت نشون دهنده این بود که اونا معتقدن که خلیج عربه اسمش انتقادت به جا بود
ادب هم خوب چیزیه.... بحث کردن هم بلد نیستید :|
ضمن تائید حرفای دوستِ خوبم پدرام نکته‌ای رو می‌خوام بگم که بیانش واسه اون یکم سخت بوده. مسیحی‌ها اعتقاد دارند حضرت عیسی(علیه السلام) فرزند خداست. یعنی خداوند رو موجودی مادّی فرض می‌کنند. تو هر اثری که خلق می‌کننن از این نکته پیروی می‌کنه و حتی تو فیلمای غیر دینی هم می‌بینیم مسیح رو "فرزند خدا" خطاب می‌کنند. ما مسلمون‌ها اعتقاد متفاوتی داریم. خداوند رو فراتر از این می‌دونیم که بخوایم واسش جسم مادی در نظر بگیریم. تو هر اثری که ما مسلمونا از خودمون می‌سازیم از این قاعده پیروی می‌کنیم. برای خدا نماز می‌خونیم و موقعِ این کار دستامونو به بالا می‌گیریم! به این نشانه که اون رو موجودی فراتر از ماده و بعدِ مکان و زمان فرض می‌دونیم. حالا اگه یه کارگردان مسیحی یه کتاب بنویسه و توش بگه مسلمون‌ها هم اعتقادشون با ما یکسانه و مسیح رو فرزدن خدا می‌دونند برای ما غیر منطقی به نظر می‌رسه! چون از نظر ما اینطور نیست. این موضوع دو طرفست! اگه ما تو فیلممون یه کشیش رو نشون بدیم که برای خدا موجودیت مادّی در نظر نمی‌گیره و مسیح رو یه پیامبر مثل 123.999 تای دیگه می‌دونه شاید برای ما عادی باشه؛ ولی اگه یه مسیحی فیلم رو ببینه واسش مسخره به نظر می‌رسه! چون اعتقادات اون‌ها چیزِ دیگه‎ایه!
در رابطه با مسئله‌ی خلیج فارس هم دقیقاً همینطوره. اعتقاد یک عرب اینه که اسمِ اونجا "خلیج عرب"ــه. پس اگه یه اثری رو ببینه که هر کسی توش از طرف اعراب اونجارو خلیج فارس خونده واسش مسخرست! مسخره هم هست. چون اعتقادِ اعراب چیزِ دیگه‌ایه و بازی هم داره مسئله رو از نگاه اون‌ها دنبال می‌کنه. همون‌طور که وقتی مسئله Battlefield 3 پیش می‌آد و بازی در ایران جریان داره می‌بینیم که ایرانی‌ها و حتی خود اجنبی‌ها هم از نام واقعیش یعنی "خلیج فــــارس" استفاده می‌کنند.
(۶/مرداد/۹۰ ۲۳:۴۵)daniel45 نوشته است: [ -> ]در رابطه با مسئله‌ی خلیج فارس هم دقیقاً همینطوره. اعتقاد یک عرب اینه که اسمِ اونجا "خلیج عرب"ــه. پس اگه یه اثری رو ببینه که هر کسی توش از طرف اعراب اونجارو خلیج فارس خونده واسش مسخرست! مسخره هم هست. چون اعتقادِ اعراب چیزِ دیگه‌ایه و بازی هم داره مسئله رو از نگاه اون‌ها دنبال می‌کنه. همون‌طور که وقتی مسئله Battlefield 3 پیش می‌آد و بازی در ایران جریان داره می‌بینیم که ایرانی‌ها و حتی خود اجنبی‌ها هم از نام واقعیش یعنی "خلیج فــــارس" استفاده می‌کنند.

داداش پس چرا این حرفا قبلا نبوده مثلا این موضوع خلیج عربی رو اجداد ما نه دیدن و نه شنیدن ؟؟؟
اگه بود حتما می شنیدیم ولی این موضوع یه ده بیست سالیه که وارد عرصه ی سیاست شده.
پدرام جون فکر میکنم اگه درباره Battlefield 3 دیگه حرف نزنیم بهتره چون من دارم بر اساس شنیده هام صحبت میکنم شما هم بر اساس شنیده هات این بحث رو میذاریم واسه وقتی که بازی اومد باشه ؟

اما در مورد خلیج فارس . یا من منظورم رو بد میرسونم یا ... بازم من منظورم رو بد میرسونمIdea
(هرجا میگم عربستان منظورم کشور نیست که شما میگی ایران و عربستان منظورم واژه عرب هست و قومیت عرب )

من میگم بر چه اساسی این ایده خلیج ع.*ر.*ب.*ی شکل گرفته؟ چرا قبلا همچین واژه ای رو نمیشنیدیم؟
وقتی اونا به خودشون حق میدن الکی الکی این اسم رو عوض کنن و بهش اعتقاد پیدا میکنن
پس ما هم میتونیم به خودمون حق بدیم الکی الکی کلمه عرب رو حذف کنیم و به جاش کلمه فارس رو بذاریم و به اون اعتقاد پیدا کنیم
مثل همین مثلی که زدم ( البته مثالم یکم ناقص بود . معذرت ) عوض کردن کلمه عربستان به فارسستان

بحث من سر اینه که چرا ناگهانی این اسم باید تغییر پیدا کنه ؟ اگه قبلا چیزی در این زمینه وجود داشت حرف دوست عزیزمون daniel45 درست بود اما هرچی میگردی میبینی قبلا اصلا همچین واژه ای وجود نداشته

اگه قرار باشه اعتقاد همینطوری واسه اونا شکل پس میتونه برا ما هم شکل بگیره نه؟
وقتی یهو این اختلاف بر سر خلیج فارس شکل میگیره پس میتونه بر سر عربستان هم شکل بگیره

در آخر هم بگم که نمیدونم کجای صحبتم ادب رو رعایت نکردم ولی اگه به نظر شما من بی ادبی کردم عذر میخوام
داداش هر ملتی یه عقاید و اعتقاد هایی داره که نمی ذاره که همچین رذالت هایی در این زمینه مثلا جعل اسم دیگر کشور ها به وجود آید
بازم ممنون که در این زمینه فعالیت دارین.
ما هم که ایرانی این غیرت ملی مون اجازه ی همچین چیزایی رو نمی ده بزار هرچی عرب شهوتپرست هست هر چی می خوان بگن .
(۷/مرداد/۹۰ ۰:۳۷)7parsa4 نوشته است: [ -> ]پدرام جون فکر میکنم اگه درباره Battlefield 3 دیگه حرف نزنیم بهتره چون من دارم بر اساس شنیده هام صحبت میکنم شما هم بر اساس شنیده هات این بحث رو میذاریم واسه وقتی که بازی اومد باشه ؟

اما در مورد خلیج فارس . یا من منظورم رو بد میرسونم یا ... بازم من منظورم رو بد میرسونمIdea
(هرجا میگم عربستان منظورم کشور نیست که شما میگی ایران و عربستان منظورم واژه عرب هست و قومیت عرب )

من میگم بر چه اساسی این ایده خلیج ع.*ر.*ب.*ی شکل گرفته؟ چرا قبلا همچین واژه ای رو نمیشنیدیم؟
وقتی اونا به خودشون حق میدن الکی الکی این اسم رو عوض کنن و بهش اعتقاد پیدا میکنن
پس ما هم میتونیم به خودمون حق بدیم الکی الکی کلمه عرب رو حذف کنیم و به جاش کلمه فارس رو بذاریم و به اون اعتقاد پیدا کنیم
مثل همین مثلی که زدم ( البته مثالم یکم ناقص بود . معذرت ) عوض کردن کلمه عربستان به فارسستان

بحث من سر اینه که چرا ناگهانی این اسم باید تغییر پیدا کنه ؟ اگه قبلا چیزی در این زمینه وجود داشت حرف دوست عزیزمون daniel45 درست بود اما هرچی میگردی میبینی قبلا اصلا همچین واژه ای وجود نداشته

وقتی یهو این اختلاف بر سر خلیج فارس شکل میگیره پس میتونه بر سر عربستان هم شکل بگیره

در آخر هم بگم که نمیدونم کجای صحبتم ادب رو رعایت نکردم ولی اگه به نظر شما من بی ادبی کردم عذر میخوام
پس قبول کن در مورد Battlefield 3 داری پیش داوری میکنی! حالا کاری ندارم ممکنه وقتی عرضه شد خیلی چیز ها دیگه داشته باشه ولی من فقط میگم فعلا پیش داوری نکنید!

اما در مورد خلیج فارس : عزیزم من که نمیگم اینا میگن "خلیج عرب" یه چیز قدیمیه و از قدیم میگن و ... من کاری به این ندارم! میخواد همین دیروز باشه میخواد 500 سال پیش باشه وقتی بین ما و عرب ها سر همچین چیزی بحث است و توسط خود عرب ها هم به وجود اومده پس وقتی تو بازی اون جعبه مال عرب هاست باید نوشته ی اونا هم روش باشه! الان فرض کن رو اون جعبه نوشته شده بود "خلیج الفارس" هم عربی نوشته شده بود هم از دید و عقیده ی ما نوشته شده بود! اون وقت عرب ها بهشون بر میخورد! (ببین من اصلا به این که اونا غلط میکنن به خلیج فارس میگن خلیج غرب و .. این که حرفشون کاملا غلطه و .. کاری ندارم) لپ مطلب اینه که ما و عرب ها سر این موضوع اختلاف داریم حالا سابقه اشو کاری ندارم ، فقط میگم قطعا هر چیزی که متعلق به یک عربه نشون دهنده اعتقاد و نظر اوناست
اولین داداش این بازی رو که عربا نساختن خود شرکت EA که فکر کنم مال آمریکا باشه اینو ساخته درسته؟
حالا من می گم اگه عربا اینو می گن چرا این آمریکاییا داران نفت رو این آتیش می پاشن و حمایتشون می کنن؟؟؟
هان !!! Blush
(۷/مرداد/۹۰ ۰:۳۷)7parsa4 نوشته است: [ -> ]پدرام جون فکر میکنم اگه درباره Battlefield 3 دیگه حرف نزنیم بهتره چون من دارم بر اساس شنیده هام صحبت میکنم شما هم بر اساس شنیده هات این بحث رو میذاریم واسه وقتی که بازی اومد باشه ؟

خب از مسئله‌ی بازی‌ها خارج شدیم کاملاً... بهتره از نظر من اتفاقاً...
حرف شما رو کاملاً قبول دارم. قدیمی‌ترین مدارک حتی عربی هم مسئله‌ی نام "خـــلـــیـــج فـــارس" رو تائید می‌کنند و قضیه‌ی خلیجِ عرب جنگولک بازی جدیدِ عرباست که بیشتر از دو- سه دهه از عمرش نمی‌گذره! مسئله‌ای که هست اینه که ما مسلمون 12 امامی هستیم! دینِ ما به ما می‌گه اگر کسی اشتباهی رو کرد ما نباید با خطا جوابشو بدیم! باید سعی کنیم خودمون کاری کنیم که اصلاح بشن و کاری کنیم که بقیه مارو به اون چیزی که هستیم بشناسن! که داریم می‌کنیم. هر کاری هم برای تغییر نام این خلیج صورت گرفته تا الان ناموفق بوده. دیگه همه می‌دونن اونجا اسمش خلیج فارس هستش نه چیز دیگه‌ای. ما هم باید این راهو ادامه بدیم و باز هم از حق خودمون دفاع کنیم. نه این که جواب حمله رو با حمله بدیم!
کی می گه تاحالا بیشتر ناموفق بوده
من از تو این تاپیک خوندم که تو یه بازی می گفت persian Gulf که همون خلیج فارس می شه
اگه تا حالا ناموفق بود با بیشرمی هر چه بیشتر بازم می گفتن خلیجه عربی .
برای اثبات طرفداری از نام خلیج فارس در نظر سنجی راه اندازی شده توسط اعراب شرکت کنید.
با این کار ضربه یبسیار مهلکی را به این عرب های جاعل وارد سازیم.

[تصویر: persian-gulf.jpg]

[تصویر: persiangolf6-zr.jpg]

[تصویر: 357977_b9cv6Tb3.jpg]

[تصویر: persian-gulf.gif]

[تصویر: 14kh.jpg]

[تصویر: khlij-pars.jpg]
(۷/مرداد/۹۰ ۱۳:۱۰)Pedramb نوشته است: [ -> ]وقتی تو بازی اون جعبه مال عرب هاست باید نوشته ی اونا هم روش باشه! الان فرض کن رو اون جعبه نوشته شده بود "خلیج الفارس" هم عربی نوشته شده بود هم از دید و عقیده ی ما نوشته شده بود! اون وقت عرب ها بهشون بر میخورد!

برادر من
بشین فکر کن ببین دلیل این که تو بازی یه برچسب باشه که روش نوشته باشه "خلیج ع.*ر.*ب.*ی " چیه نمیشد نباشه؟ بازی ناقص میشد اگه نبود ؟ اگه هم میخواستن عربی بودنش رو نشون بدند یه چیز دیگه مینوشتند مثل اسم کشتی به عربی
پس این آمریکایی ها هم تنشون میخاره ، میخوان فتنه راه بندازند

بعدم من هرچی فکر میکنم تو کتم نمیره که یه عده ی قروقاطی به دلیل اینکه دوست دارن اسم اون خلیج به عربی تغییر پیدا کنه بیان اسم رو تغییر بدن
شما فکر کن مثلا ، ( مثلنا ) ما دوست داریم اسم دریای خزر به دریای ایران تغییر پیدا کنه اما ما حق نداریم که تو محصولاتمون (مخصوصا اگه جهانی باشه ) به صرف اینکه فقط عشقمون میکشه این کار رو انجام بدیم
اگر هم تو محصولاتمون نوشته شد دریای خزر ما بیخود میکنیم ناراحت بشیم چون این چیزیه که ثبت جهانی شده و ما حق نداریم اون رو تغییر بدیم
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع