شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
با تشکر از دوستان
نقل قول:به نظر بنده ی حقیر می توانیم یک بخش در تالار به نام فعالیت های استانی ایجاد کنیم
خیلی متشکرم ولی قبلا مطرح کردم
بعد از راه افتادن ریشه ها با موافقت مدیران تغیراتی را در سایت ایجاد خواهیم کرد
نقل قول:بخش های مفید دیگری هم می توان به فصل "گروه بیداری اندیشه" در سایت اضافه کرد
1 - فصلنامه ی بیداری اندیشه pdf (گلچینی از بهترین مطالب تالار)
2- جنبش مجازی ( ابر ، وبلاگ ها و وبسایت های متصل)
+ هر بیدار یک وبلاگ (معرفی سایت ها و وبلاگ های مبارز)
و+ مباحثی در مورد دست آورد های وبلاگ ها و سایت ها و تبادل نظر بین مدیران سایت ها و وبلاگ ها در مورد مباحث مختلف
3- «« پژوهشها و سایر مستندهای تصویری »» + سخنرانی ها و اطلاعات رسانی سخنرانی
4- معرفی و هماهنگی گروه ها
+ اطلاعیه های رسمی
+ معرفی گروه ها و اعضا
+ دست آورد ها و اخبار
+شورای حل اختلاف
5- گروه مستند سازی بیداری اندیشه
+ مستند های ساخته شده توسط گروه
+ معرفی فعالین در زمینه ی فیلم و مستند
+ دریافت پیشنهاد و ایده برای ساخت مستند
+ هیات تحریریه و نویسندگان مستند ..................................
+ محل جمع آوری فیلم عکس و موسیقی برای مستند...................................
+ هیات ترجمه مستند .................................
و اما در مورد اردبیل
قابل به ذکر است
دوستان اردبیلی علاقه مند پیام خصوصی یا ایمیل بفرستند برای من .....
من هم تو کرج و ساری(از اونجا که بسیج دانشجویی دست خودمونه) اگه کاری از دستم بربیاد در خدمتم
با سلام
راستش من ديدم دوستان يكم شل شدن و خبري نشد تو حوزه خودم يه كارهايي كردم .
كه از جمع عذر خواهي ميكنم.
راستش تو شهر ما يه تيم تقريبا 200 نفري دارن كار انجام ميدن .
و من هم عضو همين تيمم.
خيلي از بچه هار و هم به همين طريق دور خودم جمع كردم و تشويقشون كردم تا يواش يواش راه بيافتن
البته هنوز عضو تالار نيستن ولي بزودي عضو خواهند شد.
اگه اشكال نداره دوستاني كه استان سمنان هستند و بخصوص شاهرود با پيغام خصوصي به بنده خبر بدن.
تا با هم كار انجام بديم .
اميدوارم عذر خواهي بنده رو بپذيريد .
ولي اينجا نيروهاي فعال خوبي بودن كه همه پايه كار بودن . من هم ديدم معلوم نيست شما كي اقدام كنيد كار رو با بچه هاي تيم خودمون كه يه تيم پژوهشيه تقريبا 15 نفره است در باب شناخت وظايف منتظران شروع كرديم .
و با بچه ها جلسات ماهانه برگزار ميكنيم سالي سه شب هم به مناسبت نيمه شعبان مراسم فرهنگي مفصلي برگزار ميشه و با برگزاري نمايشگاه ، پخش فيلم ، فروش و پخش انواع سي دي و دي وي دي هاي آموزشي و سخنراني و بروشور و بسته فرهنگي نتايج كارمون رو مطرح ميكنيم.
راستش براي ما خيلي مهم بود كه در ابتداي راه بتونيم اطلاعات رو طوري براي مردم عرضه كنيم كه براي همه قشري قابل فهم باشه .به خاطر همين هنوز وارد كارهايي مثل مقاله نويسي و .... نشديم.
البته براي ماه مبارك هم يه برنامه هايي هست ولي فعلا نميشه مطرح كرد.
ما هرجا هرنوع كمكي كه از دستمون بربياد دريغ نميكنيم و هرنوع كمكي رو هم قبول ميكنيم.
به نظر من اگر قراره بيرون از تالار هم بچه ها با هم ارتباط داشته باشن بهتره كه بنا به تخصصشون تو كارهاي فرهنگي و اجرايي منطقه خودشون هم همكاري داشته باشن . اين طوري معايب كار زودتر معلوم ميشه و زودتر هم برطرف ميشه .
ببخشيد پرحرفي كردم
يا علي
دوستان فکر نکنم که اگه این جوری پیش یریم خوب باشه
و هر کسی اسم یک شهر رو بگه که من اونجا فعالیت می کنم
اینجوری قاطی پاتی میشه!!!
بگذارید یک مقدار بریم جلوتر تا ببینیم چی میشه مدیران عزیز
چه تصمیماتی رو می گیرند!!
خوب خوبه.........پس ایها الناس!!
المشهدیون!1!!
مشهدی ها!!
هرکی مشهدی هست به من پیام خصوصی بده تا زودتر دست به کار شیم... [/color][/size][/size][color=#FF0000]
البته مستحض هستید که چنین کاری نیاز به داشتن مجوز از ارگان هایی مانند بسیج اون مسجد یا برای مساجدی مثل حسینیه ارشاد نیاز به داشتن مجوز از وزارت ارشاد داره البته من بعید می دونم بشه آزاد بحث کرد

فقط توروخدا هرکاری می کنید سریع الان سرعت دشمن 1000000000000000000000000000000000000000000000000... برابر ماست تو این عدد اصلا اغراق نکردم
حیف که اینکار انجام نشد .
نمیدونم چرا این پست داره خاک میخوره ؟ دلیلی نمیبینم !!!
دوستان مشهدی کجا هستن؟؟؟
مشهد یه جای خیلی امن داره که ذهن هم اونجا بخاطر وجود یه شخص محترمی بهتر کار میکنه.
حرم امام رضا (علیه السلام)
آقا خودش میدونه ما واسه چی جمع شدیم. و مطمئنا ما رو کمک میکنه.
غیر از:
wakeup2012
رهیافته
Montazer_rm
هرکی دوست داره یه پیام خصوصی بده ببینم چند نفر میشیم. ایشالله آقا پشت و پناهمونه. . ما رو علیه دشمنامون کمک میکنه.
منو یه سری از بچه های مسجدمون قرار میلاد اما رضا علیه السلام بیایم مشهد خوشحال میشم با دوستان اشنا بشم.
اما در مورد تاپیک باید بگم که اصلا مثل زبور بی عسل نیت چند وقت پیش مرکز مهدویت یه دوره اموزشی برا تربیت مربیان مهدویت برای اعضای فعال کانون ها مساجد گذاشته بود بحث های که اینجا مطرح میشه صد برابر اونجا ارزش داشت و البته بسیار سطح بالا .وقتی اونجا رفتم فهمیدم اینجا چه اطلاعاتی داره.البته یه سری مسائل اونجا برام پیش امد که نگم بهتر دوستان نارحت میشن.
سلام
ازپیشنهاد دهنده طرح ممنونم طرح ،عالیه ولی زمانی عالی تر میشه که به مرحله عمل برسه
بهتره که یک برنامه جامع طرح ریزی بشه مثلا برای سه ماه آینده اهداف کوتاه مدتی تبیین بشه تا براساس اون دوستان فعالیتشون رو شروع کنند
به طورمثال:
1.ظرف یک ماه اعضای هر استان مشخص ودر مکان معینی با هم جلسه ای رو برگذار کنند و تواناییها و کارهایی که می توانند انجام بدهندوپیشنهادهایی که دارند بیان وصورت جلسه بشود
2.از میان اعضای تمامی استانها مدیرانی انتخاب شوند که این مدیران با رای گیری اعضای هر استان انتخاب می شوند
وظیفه این افراد جمع آوری پیشنهادها وانتخاب بهترینها برای اجرایی کردن و...است
3.شروع کار اعضا در مدت زمان تعین شده
4.جمع بندی فعالیت ها در پایان زمان معین شده ،بررسی میزان موفقیت طرح،بررسی مشکلات وموانع موجود ،رفع موانع وطرح ریزی جهت دور بعدی فعالیت
خداونداحوال قومی را تغیر نخواهد داد مگر آنکه خود بخواهند
انشاالله دوستان تنها بخاطر امام عصر عج به خود تکانی بدهند و این برنامه را اجرایی کنند یقینا کار بااخلاص اگر ذره ای هم با شد خداوند آن را به دریایی مبدل می کند
یا حق