شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
دوستان تازه عضو شدند خبر ندارند !!!!
ولی باز هم سپاسگذار از این همه توجه هات و عنایات دوستان و کاربران هم به این تایپیک و هم به نمایندگان تالار...
دیگه چیزی نمی گم!
خواهشاً حساب شده و مشروح توضیح بدید باید چیکار کنیم ؟
میخوام اعلام آمادگی کنم ولی نمیدونم چه جوری ؟ چیکار باید بکنم ؟ و..............................
خیلی متشکرم از همه ی دوستان
من با این طرح می خواستم تمام دوستان بیداری اندیشه ای در خارج از دنیای مجازی هم با هم در ارتباط باشند
و با هم به بحث و تبادل نظر بپردازند
گروه های فکری تشکیل دهند - نماینده ی تالار در محل زندگیشان باشند - با هم تحقیق و مطالعه کنند و حرف بزنند
و مطالب پر محتوا به تالار بفرستند و ....و .... و
نمی دانم چرا این طرح مورد استقبال عملی قرار نگرفت
شاید دوستان خوب طرح را متوجه نشدند
شاید هم این طرح را تا به حال ندیده اند
این طرح شکست خورد ولی باز هم امیدوارم
این طرح شکست خورد اما هدف طرح پا برجاست
خلاصه ی هدف این است که تمام اعضا در هر شهر و هر استان همدیگر را ببینند
بقیه همه اش حل می شود
آنها می توانند هفته ای یک بار در جایی قرار بگذارند و با هم تبادل نظر کنند (کرسی های آزاد اندیشی )
فرقی نمی کند محل گرد هم آیی کجا باشد ولی بهتر است مسجد باشد
بزرگ ترین مشکل ما
یافتن همشهری هست
از تمام دوستانی که این هدف برایش مهم است تقاضا می کنم کمک کنند و
طرح بهتری ارائه دهید
سلام برادر بزرگوارجنابeyvazi
فکر می کنم خیلی زوده بگید این طرح شکست خورده ،برای انجام کار بزرگ باید کمی صبرکرد قوم یهود قرنها به صورت زیر زمینی فعالیت می کردند تا تونستند بعدها دولت اسراییل برپاکنندکار درست رو از هرکسی باید یاد گرفت حتی اگر دشمن باشه
همچنین احتمالات ناموفق
بودن طرح رو بایدبررسی کرد
من فکر می کنم اگر استقبال کم بوده بنا به دلایل ذیل:
1. اولین اشکال به سایت برمی گرد به این دلیل که در صفحه اصلی پستهایی که این چنین فراخوانی داره رو ثابت رو صفحه قرار نمی ده تا هر کسی با مراجعه به سایت بی برو برگرد پست ببینه،فکر می کنم خیلی ها پست ندیدند
2.قضیه جمع نشدن دوستانه که اون هم خاصیت دنیای مجازی ،برای این کار بهتره یک پست با عنوان بچه ها اهل کجایید بزنید بعد دوستانی که در شهر های یکسانی هستند براشون پیام بفرستید که کی وکجا می تونند همدیگرو ملاقات کنند اولین جلسه اگر با هماهنگی شما کلید بخوره بقیه جلسات خودش پیش میره
باید منطقی بود که به دلیل عدم شناخت فیزیکی واخلاقی دوستان کمی این برنامه با تاخیر راه میافته
3.همینکه بگیم با هم تبادل افکار کنیم وکرسی آزاد اندیشی راه بندازید کافی نیست اگر دقیقا برنامه جامعی تدوین بشه استقبال بیشتری ازین طرح به عمل میاد این که چه مباحثی قراره طرح بشه و به چه اهدافی قراره برسیم
اگر توی کل ایران فقط ده نفرم جمع بشن ومخلصانه کار کنند موفقیت به لطف خداوند همگیر میشه پس خوشبین باشید
به هر حال بازم برای همکاری اعلام آمادگی می کنم که این طرح انشاالله پایه ریزی بشه
باید در تکمیل گفته های دوستان عرض کنم ، این طرح دارای نواقص اساسی است که عملاً امکان هرگونه فعالیت بعدی رو از متقاضیان می گیرد . به فرض بنده به عنوان یک خانم اصلاًنمیدونم این طرح مختص آقایون است یا خانمها هم اجازه حضور دارند واگر دارند چطور ؟ کجا ؟ آیا چنین اجتماعاتی در مسجدامکان پذیر هست یا نه ؟ چرا فرهنگسرا ها و انتخاب نمیکنید؟ بانظر دوستمون موافقم که اول باید بفهمیم که بچه های تالار هر کدوم که حاضر به شرکت در جلسات هستن اهل کجان ؟ تهرانی ها چند نفرن ؟ مشهدی ها ؟ و.. و به ترتیب شهرهایی که بیشترین عضو رو داره در اون شهر ها جلسات حضوری تشکیل بشه. و صورتجلسه اون و مطالب مطروحه هم توسط مسئول جلسه روی سایت گذاشته بشه . برای جلسه اول
تهرانی ها روز جلسه ؟ مکان جلسه ؟ مسئول هماهنگی آقا یا خانم ؟
مهم شکل گیری جلسه اوله . الباقی جلسات و میشه حضوری تبادل نظر کرد.
این نمیشه که یک طرحی رو مطرح کنیم و برنامه ای براش نداشته باشیم و متقاضی هم تو یه دنیا سوال بمونه که خدایا چه جوری ؟چطور ؟ بعد هم دسته آخر بگیم ببخشید وققتتونو گرفتم طرح شکست خورد!
باید بگم طرح بسیار جالبیه و خیلی میتونه سازنده باشه از دوستان خواهش میکنم همفکری کنند یک برنامه مدونی ترتیب بدهند و اعلام کنند. این طرح حیفه !
اگه اجرا بشه خیلی عالیه و تلاش بیشتر مدیران را میطلبد برای هماهنگی.
فقط نمیدونم چرا کسی تلاشی نمیکنه.:s
كارامون درحد حرف ِ !!!!!!!!!!!
.
اينطور نيس؟؟حالا ما كه از خدامون ِ انجام بشه!!!!!!!
ولي چشم اب نمي خوره
سلام درست می گید این کار در حد حرف چون همه ما منتظریم یکی یه کاری بکنه ونمی خوایم اون یکی خودمون باشیم
ضمنا متاسفانه پیشنهاد کننده طرح خودشونم این طرح به امان خدا ول کردن پیشنهاد می کنم چند نفر که توان همکاری دارند اعلام آمادگی کنند تا با همفکری بشه کاری انجام بدیم
من اعلام آمادگی می کنم
یاعلی هرکس می تونه کمک کنه بسم الله
بنظر من تالار همینجوری بهتره . . .
.
اگر یادتون باشه یکی از اساتید (!) وقتی میخواست سایت راه بندازه گفت من یک لینک میذارم تو سایتم که وصل بشه به تالار (در عوض ایجاد تالار اختصاصی برای سایت خودش) اما تالار باید یک شرایطی رو رعایت بکنه . . . که احمقانه مینمایید . {بنقل از خودش}
.
حالا تالار بیاد بشه زیر مجموعه یک سایت یا وبلاگ؟
درست فهمیدم؟
سلام من یه سوال دارم.
کلا سه نفر از ارومیه اینجا عضون . من و شهرام و امیرحسین.
این تعداد کم تکلیفش چی میشه؟