شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلامی دوباره به همه یدوستان عزیز
پیشنهادی داشتم که می خواستم مطرح کنم و نظر مدیران وسایر کاربران سایت را بدانم
همانطور همه ما مستهزر هستیم می دانیم که تعداد خواهران سایت نیز زیاد است
گرچه مردان زیاد ترند و فعال تر ولی خب خواهران هم در سایت عضو هستند
به نظرم رسید چه بهتر است که سایت را به دو بخش زنانه و مردانه تقسیم کنیم
زیرا ممکن مردان و زنان بخواهند جستاری بزنند که نخواهند اگر مردند زنان و اگر زنند مردان ان جستار را ببینند
مثلا به عنوان مثال همین جستاری که من باب بحث ریش در اسلام زده شد
یقینا این بحث ارتباطی با بانوان محترم سایت پیدا نمی کند
چه بسا یکی از خواهران بخواهد بحثی را با خواهران دیگر سایت مطرح کند اما وجود برادران در سایت مانع شود
به نظرم اگر سایت را تفکیک جنسیتی کنیم خیلی بهتر است
هر کس در هنگام عضویت جنسیت خود را مشخص می کند و هنگام وارد شدن به سایت به قسمتمربوط به خود هدایت می شود
در پناه حق باشید
به نظر من هم زیاد کار جالبی نیست
اگه قرار بود اینطوری باشه
باید رساله ها رو هم تفکیک جنسیتی میکردند
مثلا بعضی چیز ها هست که شاید به نظر مربوط به یک جنسیت باشه اما بعضی مواقع مثلا در امر به معروف و نهی از منکر به کار جنس مخالف هم میاد
برادر این چه نظری است که شما دارید،با نظراتی همسان نظرات شما الان طرح بد حجابی اجرا میشود،کمی در افکارتان تجدید نظر کنید
نقل قول:واقعا فکر نمیکیردم همچین پیشنهادی را روزی در این انجمن ببینم .
اولا اینجا یک سایت پاسخگویی به سوالات شرعی نیست . اگر هم مطالبی در این زمینه مطرح شود . باید هر دو گروه ان را بدانند .
مثلا همین ریش . اگر خانومی احکام انرا بداند در برخورد با همسر و ... میداند چرا او ریش دارد . کسی که ندارد حکمش چیست . پسر و برادر و شوهر خود را راهنمایی میکند
حتی دانستن مسایل خاص خانوم ها نیز برای اقایان در مقطعی از زندگی ضروری است .
در هر حال اگر دوستی صلاح میبیند که مطلبی را نخواند با دیدن تیتر و یا محتوا میتواند پیگیری نکند!
فکر کنید بخشی با این عنوان داشته باشیم و در ان احکام بیان شود ! نظر کاربران و خوانندها چیست؟
اصلا تاثیری دارد یا باعث کنجکاوی شده و حتی به قیمت ساخت یک ای دی از انجا دیدن میکنند؟
یعنی میفرمایید جوان امروزی ضرفیت این را ندارد که انتخاب کند . یا مطلبی نا مربوطی را خود نخواند و یا ....
در محیط مجازی جنسیت را از کجا تشخیص میتوان داد؟
به هر حال به نظر من هم غیر مفید است و هم غیر قابل اجرا و هم غیر لازم .
یا حق
دوستان لطفا از این پست به بعد از ابراز احساسات خودداری کنید و با دلیل و منطق نظرتون رو در تایید و رد این پیشنهاد بفرمایید
سایر عزیزان قبل از این پست هم پستشون رو ویرایش کنند و نظرشون رو مطرح کنن
اتفاقا نظر خوبیه نمیدونم چرا دوستان این همه جبهه گیری بدون ادلّه داشتن
دلیل نداره توی یک موضوع تخصصی مربوط به هر جنس ما اظهار نظری از جنس مخالف داشته باشیم این نهایت بی شرمی و ریختن قبح خیلی چیزهاست. درسته شاید ما بصورت مجازی باهم در ارتباطیم اما این دلیل نمیشه ما برای گفتگوهامون خط و مشی تعریف نکنیم. خیال نکنید قوانین الهی شامل حال این تالار نمیشه. تازه اگر عمیقتر فکر کنیم و قوانین الهی رو درک کنیم حتی ممکنه خیلی از گفتگوهای عادی میان جنس های مخالف بصورت مجازی هم ایراد شرعی داشته باشه
به نظر بنده این فی*ل*تر باید صورت بگیره. کیفیت اجرایی اون هم باید در هنگام ارسال موضوع یا مبحث جدید قابل تنظیم باشه تا در زمان ورود به هر مبحث اگر جنسیت فرد با موضوع مربوطه همخونی داشت ورود صورت بگیره و اگر جنسیت تضاد داشت از ورود ممانعت بشه.
انتخاب جنسیت هم میتونه اجباری باشه و هم میتونه اجباری نباشه. اگر بنا باشه اجباری نشه خب از ورود فردی بدون انتخاب جنسیت در هر صورت ممانعت صورت بگیره. و انتخاب جنسیت گزینه ای غیرقابل تغییر باشه که هردم کسی تغییر جنسیت نده.
بنده نیز از مدیران تالار تقاضا دارم روی این مسئله برنامه ریزی داشته باشند
باتشکر
نقل قول:چه بسا یکی از خواهران بخواهد بحثی را با خواهران دیگر سایت مطرح کند اما وجود برادران در سایت مانع شود
به نظرم اگر سایت را تفکیک جنسیتی کنیم خیلی بهتر است
برای این کار بهتره که
گروه های مختلف در انجمن داشته باشیم....نه اینکه کل انجمن را تفکیک کنیم
از دوستانی که مخالفت و موفقت خود را بدون ابزار احساسات شخصی بیان کردند ممنونم
عجرتان با خدا
دوستان من فقط می خواهم به شرع دین مبین اسلام عمل کرده باشیم و مبادا ظاهر متفاوت اینترنت ما را فریب دهد و فکر کنیم بعضی از مسائل شرع را نباید در اینجا به جای اوریم
به نظرم هر چه زود تر این تفکیک انجام شود برای دنیا و اخرت همه ی اعضا بهتر باشد
برادر گریوینگ انجل
با تفکیک جنسیتی وقتی کسی به داخل سایت می اید می تواند بفهمد که ما مسلمان واقعی هستیم و واقعا به چیز هایی که می گوییم عملا عمل می کنیم
گروه کاربری خیلی محدود است من معتقد به تفکیک کلی سایت هستم