(۶/دی/۸۹ ۱۶:۵۷)علی 110 نوشته است: [ -> ]جناب vavp
این استدلال شما {در ضمن ماهنامه موعود برخی مقالات رو بدون این که اجازه بگیره داره منتشر میکنه خوش خرف خودش رو قبول نداره} در صورتی که به منظور توجیهی برای قرار دادن بدون اجازه مستند فاز 3 با زیرنویس کارشده به وسیله موسسه موعود باشه از نظر شرع مقدس اسلام محلی از اعراب نداره و باطل است
ما نمیتونیم چون همه کار اشتباه کردن ما هم کار اشتباه کنیم
البته این حرف من درصورتی هست که منظور شما این باشه از این جمله و در غیر این صورت که هیچ
اما اگه اجازه ندهند و انتشار به صورت غصبی انجام بگیره خدا برکت و اثر مثبت رو از این کار خواهد گرفت و این مثل این میمونه که با مال حرام و دزدی به انفاق بپردازیم که عین مضمون حدیث این است که این کار حبط مشود و اعمال صالح شخص را نابود میکنه
خداوند همه ما را در پناه خودش حفظ کنه
واقعا بعضی رفتارهایی این روزها من می بینم که اصلا باورم نمیشه
موسسه به اون عریضی و طویلی که ادعاهاش گوش عالم رو کر کرده مستندهایی که با هزاران زحمت ساخته شده رو داره ازش برای کسب شهرت استفاده میکنه
بعد اونوقت مدیر با کفایت اینجا به 4 تا جوون محقق گیر میده که بدون اجازه اونها کاری نکنید
حق بود شما ابتدا یک اعتراضی به اون عظما می کردید بعد هر چقدر دوست داشتید برای ما جانماز آب می کشیدید.
زحماتی که برای ساخت یک مستند کشیده می شود:
مطالعات و بررسی
تحقیقات میدانی و مسافرت
میکس و مونتاژ
آپلود در سایتشون و سایر جاها
اینکه واقعا در نهایت چقدر هزینه می کنن خدا میدونه
کاری که موسسه موعود میکنه:
1-یکبار دانلود
2-اگر زیرنویسی براش نبود چند روز وقت میزارن و زیرنویس میکنن
3-در سایت برای فروش میزارن.البته هزینه پستی را جدا میگیرن
4-بعد از درخواست مشتری ها میزارن توی داپلیکتور و چند تا کپی میکنن
هزینه تمام شده برای هر DVD شاید 500 تومن هم نشه.آقایون از 1500 تا 3000 تومن قیمت فروش دادن(جدا از هزینه پستی)
مستند ظهور/Arrivals
ساخته کیست؟ نوریگا و اکنار
ترجمه توسط؟ بیداری اندیشه
حالا ببینیم موسسه موعود چه گلی به سر مهدویت زده
http://yaranshop.ir/product/148
تولید کننده : موسسه فرهنگی موعود عصر
قیمت کالا: 20000 ریال
مستند فاز 3
ساخته کیست؟ نوریگا و اکنار
ترجمه توسط؟ هنوز ترجمه کاملی براش نیست
حالا ببینیم موسسه موعود چه گلی به سر مهدویت زده
http://yaranshop.ir/product/215
تولید کننده : موسسه فرهنگی موعود عصر
قیمت کالا: 20000 ریال
بقیه مستندها رو هم معلوم نیست از کجا آوردن.چون آشنایی ندارم حرفی نمی زنم.بعد اینا خودشون رو موسسه فرهنگی میدونن و سر سال آمار میدن که فلان قدر مستند در محصولاتمون بود
ببخشید یکمی تند نوشتم.خیلی احساس کردم داره حق و عدالت نادیده گرفته میشه
شاید دلیلش اینه که برخی چیزهای دیگه ای که من از این موسسه خبر دارم دیگران نمی دونن و نیازی نمی بینن خیلی به دزدی آشکارشون اعتراض کنن!!
(۶/دی/۸۹ ۱۶:۰۶)vavp نوشته است: [ -> ]سلام
من یکی از نویسندگان سایت نشانه ام . دوستان ما داشتیم مستند Phase 3 رو زیر نویس میکردیم که یه دفعه موعود کلش رو گذاشت .
تصمیم گرفتیم الان از خود موعود مستند رو تهیه کنیم و همون رو آپ لود کنیم .
به زودی تمام قسمت های مستند فاز 3 با زیر نویس در سایت نشانه :
http://neshaneproject.ir/
سلام دوست عزیز
البته آنها هیچ حقی ندارن در مورد چیزی که مال خودشون نیست اظهار نظر کنن.اگر شما 2000 تومن پول بدی یعنی داری هزینه زیرنویس رو میدی.پس حقی بر گردنت نیست
قیمت یه dvd خام که اونا به صورت فله میخرن نهایت 100 تومنه. 300 تومن هم بگیر هزینه رایت.بقیه هزینه هر چی باشه تا 1000 میرسه.پخش هزینه زیرنویس تو همه پکها ضرری براشون نداره که راحت میگم سود هم داره
ضمنا از همین الان بهت میگم اگر تا صبح هم براشون استدلال بیاری اجازه نمیدن آپلود کنی.حتی اگر خودت رو به بی خبری از همه جا بزنی ، بهت میگن کلا مستند ساخت خودمونه
باور نمیکنی زنگ بزن و مستفیض شو