|
مستند فاز 3 (PHASE 3)
|
|
۲۱:۰۷, ۴/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۳ ۷:۲۸ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مستند فاز 3 (PHASE 3) ![]() مجموعه مستند فاز۳ در بیست قسمت توسط گروه پروژه بیداری (WakeUpProject.Com) سازنده مستند معروف ظهور (The Arrivals) تولید وتکثیر شده است. پس از مجموعه «مستند ظهور» این اثر پرده از جنایاتی برمیدارد که سران «صلیب و صهیون» به صورت برنامه ریزی شده و به منظور دستیابی به حکومت جهانی در حق ساکنان مظلوم و مستضعف جهان روا میدارند. فاز۳، جهان را آنچنان که هست مینمایاند نه آنچنان که از دید ما مخفی نگه داشته شده است. مستند فاز سه که بر اساس روایات از زبان شیخ عمران حسین ساخته شده، تبیین کننده حکومت دجال است که هم اکنون در اسرائیل به حکومتش ادامه میدهد. مستند فاز ۳ در واقع نشان دهنده تدرجی قدرت دجال از حکومت بریتانیا (فاز ۱) حکومت آمریکا (فاز ۲) و حکومت نامشروع اسرائیل (فاز ۳) است. عصر فریب بزرگ، جهانی سازی و سرمایه داری، ظاهر و باطن، تمدن مدرن غربی، استعمار، از راه جنگ یا توافق، سرزمین مقدس، یهودیت و صهیونیسم، انسانیت کامپیوتری، مرده ی زنده، دام های این عصر، نظام غذایی صنعتی، قتل عام شیک، کشف توازن، غلبه بر نابردباری های مذهبی، نور درونی، عناوین برخی از قسمتهای مستند زیبای فاز ۳ میباشد. شما میتوانید مستند فاز ۳ را با حجم کمتر، از نسخه موسسه موعود، و با کیفیت یکسان (DVDRip، کیفیت بالا) با لینک مستقیم در دانلود کنید.
زبان: انگلیسی
زیرنویس: فارسی، موسسه موعود تعداد فصلها: ۲۰ فصل (حجم کل:۹۵۰ MB ) کاری از: WakeUpProject.Com کیفیت: DVDRip (فرمت: MP4 – ابعاد تصویر: ۴۸۰*۷۰۰) لینک اصلی قسمت ۱ | لینک کمکی قسمت ۱ لینک اصلی قسمت ۲ | لینک کمکی قسمت ۲ لینک اصلی قسمت ۳ | لینک کمکی قسمت ۳ لینک اصلی قسمت ۴ | لینک کمکی قسمت ۴ لینک اصلی قسمت ۵ | لینک کمکی قسمت ۵ لینک اصلی قسمت ۶ | لینک کمکی قسمت ۶ لینک اصلی قسمت ۷ | لینک کمکی قسمت ۷ لینک اصلی قسمت ۸ | لینک کمکی قسمت ۸ لینک اصلی قسمت ۹ | لینک کمکی قسمت ۹ لینک اصلی قسمت ۱۰ | لینک کمکی قسمت ۱۰ لینک اصلی قسمت ۱۱ | لینک کمکی قسمت ۱۱ لینک اصلی قسمت ۱۲ | لینک کمکی قسمت ۱۲ لینک اصلی قسمت ۱۳ | لینک کمکی قسمت ۱۳ لینک اصلی قسمت ۱۴ | لینک کمکی قسمت ۱۴ لینک اصلی قسمت ۱۵ | لینک کمکی قسمت ۱۵ لینک اصلی قسمت ۱۶ | لینک کمکی قسمت ۱۶ لینک اصلی قسمت ۱۷ | لینک کمکی قسمت ۱۷ لینک اصلی قسمت ۱۸ | لینک کمکی قسمت ۱۸ لینک اصلی قسمت ۱۹ | لینک کمکی قسمت ۱۹ لینک اصلی قسمت ۲۰ | لینک کمکی قسمت ۲۰ دانلود مستند فاز 3 از سرور ترین بیت دانلود مستند فاز 3 از سرور مدیافایر |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۵۷, ۶/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۸۹ ۱۶:۵۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
جناب vavp
این استدلال شما {در ضمن ماهنامه موعود برخی مقالات رو بدون این که اجازه بگیره داره منتشر میکنه خوش خرف خودش رو قبول نداره} در صورتی که به منظور توجیهی برای قرار دادن بدون اجازه مستند فاز 3 با زیرنویس کارشده به وسیله موسسه موعود باشه از نظر شرع مقدس اسلام محلی از اعراب نداره و باطل است ما نمیتونیم چون همه کار اشتباه کردن ما هم کار اشتباه کنیم البته این حرف من درصورتی هست که منظور شما این باشه از این جمله و در غیر این صورت که هیچ اما اگه اجازه ندهند و انتشار به صورت غصبی انجام بگیره خدا برکت و اثر مثبت رو از این کار خواهد گرفت و این مثل این میمونه که با مال حرام و دزدی به انفاق بپردازیم که عین مضمون حدیث این است که این کار حبط مشود و اعمال صالح شخص را نابود میکنه خداوند همه ما را در پناه خودش حفظ کنه |
|||
|
|
۱۷:۰۵, ۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۶/دی/۸۹ ۱۶:۵۷)علی 110 نوشته است: جناب vavp سلام بابا من که گفتم ایمیل دادم بهشون منتظر جوابم اگه قبول نکردم نمیذارم . حالا باز شما استدلال بچینید . حرفتون درسته ها اما اصلا منظورم این نبود که . ادم رو پشیمون میکنید از کار کردن |
|||
|
|
۱۷:۴۷, ۶/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۸۹ ۱۷:۵۸ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۶/دی/۸۹ ۱۶:۵۷)علی 110 نوشته است: جناب vavpواقعا بعضی رفتارهایی این روزها من می بینم که اصلا باورم نمیشه ![]() موسسه به اون عریضی و طویلی که ادعاهاش گوش عالم رو کر کرده مستندهایی که با هزاران زحمت ساخته شده رو داره ازش برای کسب شهرت استفاده میکنه بعد اونوقت مدیر با کفایت اینجا به 4 تا جوون محقق گیر میده که بدون اجازه اونها کاری نکنید حق بود شما ابتدا یک اعتراضی به اون عظما می کردید بعد هر چقدر دوست داشتید برای ما جانماز آب می کشیدید. زحماتی که برای ساخت یک مستند کشیده می شود: مطالعات و بررسی تحقیقات میدانی و مسافرت میکس و مونتاژ آپلود در سایتشون و سایر جاها اینکه واقعا در نهایت چقدر هزینه می کنن خدا میدونه کاری که موسسه موعود میکنه: 1-یکبار دانلود 2-اگر زیرنویسی براش نبود چند روز وقت میزارن و زیرنویس میکنن 3-در سایت برای فروش میزارن.البته هزینه پستی را جدا میگیرن 4-بعد از درخواست مشتری ها میزارن توی داپلیکتور و چند تا کپی میکنن هزینه تمام شده برای هر DVD شاید 500 تومن هم نشه.آقایون از 1500 تا 3000 تومن قیمت فروش دادن(جدا از هزینه پستی) مستند ظهور/Arrivals ساخته کیست؟ نوریگا و اکنار ترجمه توسط؟ بیداری اندیشه حالا ببینیم موسسه موعود چه گلی به سر مهدویت زده http://yaranshop.ir/product/148 تولید کننده : موسسه فرهنگی موعود عصر قیمت کالا: 20000 ریال مستند فاز 3 ساخته کیست؟ نوریگا و اکنار ترجمه توسط؟ هنوز ترجمه کاملی براش نیست حالا ببینیم موسسه موعود چه گلی به سر مهدویت زده http://yaranshop.ir/product/215 تولید کننده : موسسه فرهنگی موعود عصر قیمت کالا: 20000 ریال بقیه مستندها رو هم معلوم نیست از کجا آوردن.چون آشنایی ندارم حرفی نمی زنم.بعد اینا خودشون رو موسسه فرهنگی میدونن و سر سال آمار میدن که فلان قدر مستند در محصولاتمون بود ببخشید یکمی تند نوشتم.خیلی احساس کردم داره حق و عدالت نادیده گرفته میشه شاید دلیلش اینه که برخی چیزهای دیگه ای که من از این موسسه خبر دارم دیگران نمی دونن و نیازی نمی بینن خیلی به دزدی آشکارشون اعتراض کنن!! (۶/دی/۸۹ ۱۶:۰۶)vavp نوشته است: سلامسلام دوست عزیز البته آنها هیچ حقی ندارن در مورد چیزی که مال خودشون نیست اظهار نظر کنن.اگر شما 2000 تومن پول بدی یعنی داری هزینه زیرنویس رو میدی.پس حقی بر گردنت نیست قیمت یه dvd خام که اونا به صورت فله میخرن نهایت 100 تومنه. 300 تومن هم بگیر هزینه رایت.بقیه هزینه هر چی باشه تا 1000 میرسه.پخش هزینه زیرنویس تو همه پکها ضرری براشون نداره که راحت میگم سود هم داره ضمنا از همین الان بهت میگم اگر تا صبح هم براشون استدلال بیاری اجازه نمیدن آپلود کنی.حتی اگر خودت رو به بی خبری از همه جا بزنی ، بهت میگن کلا مستند ساخت خودمونه باور نمیکنی زنگ بزن و مستفیض شو
|
|||
|
|
۱۸:۲۲, ۶/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۸۹ ۱۸:۳۶ توسط abbas313.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
از تلاش دوست خوبم جناب vavp تشکر می کنم و اینکه تو سایتشون با تلاش خودشون 2 قسمت از فاز 3 رو زیر نویس کردن. فکر کنم این بحث نباید کش دار شه. بر طبق گفته خودشون دارن اجازه میگیرن. خوب ما هم همینو می خواستم.
فقط این توضیح رو میدم که عملکرد نا صحیح عده ای مجوز عمل نا صحیح به ما نمیده. شرع ما زندگی رابین هودی رو نفی میکنه. |
|||
|
|
۲۲:۳۰, ۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۶/دی/۸۹ ۱۷:۴۷)علائم ظهور نوشته است: بعد اونوقت مدیر با کفایت اینجا به 4 تا جوون محقق گیر میده که بدون اجازه اونها کاری نکنید"علائم ظهور" عزیز مراقب نظرات خود باشید و به دیگران توهین نکنید نظر شما محترمه در کمال خونسردی اگر نقدی به موسسه دارین بفرمایین همه ی دوستان میشنون ولی به کاربران دیگه و نظراتشون احترام بزارین همون جوری که دوست دارید دیگران به نظر شما احترام بزارن یا علی |
|||
|
|
۲۲:۴۵, ۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۴/دی/۸۹ ۲۱:۲۹)علائم ظهور نوشته است: اینا خجالت نمیکشن؟ دوست من موسسه موعود هیچ احتیاجی به اینگونه کارها برای معروفیت نداره،و از نظر سابقه هم از پیشگامان عرصه مهدویت در ایران هست. این همه افراد در طول سالیان متمادی از مقالات و مطالب تحقیقی این موسسه استفاده کردند،بدون اینکه حتی منبع اون رو بیان کنند؛و به معروفیت رسیدند؛حالا شما گیر دادین که........ |
|||
|
|
۹:۱۲, ۷/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۸۹ ۹:۱۲ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
عزیزان موسسه موعود، کارشون فرهنگیه. شغلشونه. از این راه کسب درآمد می کنن و کارشون رو توسعه میدن. مثلا تازگیها نشریه برای سنین پایین تر ارائه میدن. خوب این نشریه باید براش وقت گذاشت هزینه کرد استخدام کرد و باز به فکر توسعه بود...
خوب اونها اگه وقت میگذارن برای تهیه مستند معلومه به دنبال فروش هستن چون از این راه نون می خورن با من و شما فرق میکنه. بنده شغلم چیز دیگه ای هست. احساس کردم می تونم در این زمینه کاری کنم اما به فکر پولش نیستم چون از جای دیگه دارم تامین میشم... مستند ظهور رو من خودم اجازه دادم بفروشن بلکه کمکی شده باشه به گسترش موسسه. البته متاسفانه وقتی کسی شغلش فرهنگی باشه ممکنه بیشتر از چیزی که ما فکرش رو کنیم درگیر پول و مادیات بشه اما ما که نیت مدیر موسسه بنده خدا رو نمی دونیم شاید نیتشون گسترش موسسه و پوشش اقشار مختلف باشه. بهتره به هیچکس ظن بد نداشته باشیم چون از نیت درونی اون فرد خبر نداریم. |
|||
|
|
۰:۴۱, ۸/دی/۸۹
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام
از اونجایی که احتمالا موعود اجازه نمیده که ما مستند ها رو زیر نویس کنیم بنابر این ما مجبوریم خودمون زیر نویس کنیم قسمت سوم مستند فاز 3 به زودی در سایت گروه مستند ساری نشانه . |
|||
|
|
۱۲:۱۹, ۸/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۸۹ ۱۷:۱۴ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۷/دی/۸۹ ۳:۰۹)علائم ظهور نوشته است:(۶/دی/۸۹ ۲۲:۴۵)Seyed Mohsen نوشته است: دوست من موسسه موعود هیچ احتیاجی به اینگونه کارها برای معروفیت نداره،و از نظر سابقه هم از پیشگامان عرصه مهدویت در ایران هست.چیزی که عیان است... چه حاجت به بیان است علائم ظهور من از نزدیک با این موسسه آشنا هستم،حداقل 8 ساله ماهنامه شون رو تهیه می کنم،و تقریبا در جریان زحمات بسیار زیادی که برای جامعه ی مهدویت کشور می کشند هستم،در این 5 یا 6 ساله اخیر هست خیلی به مسائل مهدویت پرداخته میشه؛قبل از این سالها در دوران خاص گسترش مهدویت بسیار سخت بود و این موسسه در اون سالها با سخت کوشی فراوان،مبارزه علیه دشمنان رو از حالت سنتی به فضای سایبری آورد و مطالب بسیاری از وبلاگهای دانشجویی مذهبی از نشریه و سایت این موسسه تعذیه می شوند ودر آخر موعود از نگاه سایتش: «موعود» مؤسسه ایست فرهنگی که در سال 1374 به نیت نشر فرهنگ مهدوی و ارتقاء شناخت و مطالعات فرهنگی تاسیس و راه اندازی شد. «موعود» مجموعه ای مطبوعاتی، انتشاراتی و پژوهشی است ودر حال حاضر علاوه بر نشر کتاب، مجلات «موعود» و "موعود جوان" را منتشر می سازد. مهدویت، منجی گرایی، موعود گرایی و ارا ئه مباحث معرفتی درباره حضرت مهدی، علیه السلام، در زمره مهمترین موضوعات مورد توجه این مؤسسه است. تالیف و تدوین" دایرة المعارف موعود آخرالزمان" از اولین روزهای تاسیس در دستور کار مؤسسه وارد شد و علی رغم بسیاری از فراز و نشیب ها، مجموعه " جامع ترین کتابشناسی تحلیلی مهدویت" توسط این موسسه به انتشار رسيده است. «موعود» بدون وابستگی مستقیم و غیر مستقیم به هرگونه نهاد، سازمان و یا انجمنی بصورت مستقل اداره و هدایت می شود. هزینه های این مجموعه از طریق ارا ئه آثار و انجام پروژه های علمی و همت بلند خدمتگزاران ساحت امام عصر، علیه السلام، تامین می شود. «موعود» دست یاری کلیه علاقمندان را در همه زمینه ها می فشارد. ترجمه آثار، تبلیغ دستاوردهای قلمی و ... |
|||
|
|
۱۹:۱۱, ۸/دی/۸۹
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Phase3.jpg]](http://www.zahra-media.ir/110/2012/02/Phase3.jpg)