(۷/مرداد/۹۰ ۱۰:۴۹)bagheri4 نوشته است: [ -> ]در زمان صفویه نیز پسر زیبارویی به نام حسن حلواچی اوغلی در دربار صفویه میزیست که معشوق شاه صفوی بود
من از تاریخ زیاد چیزی نمیدونم ولی اونجوری که تو کتابای ما بود با صفوی ها شیعه شد مذهب اصلی ما -شک دارم- ولی مطمئنم که صفوی ها شیعه بودن و شیعه جماعت هر کاری بکنه از این غلطا نمبکنه

(۷/مرداد/۹۰ ۱۰:۴۹)bagheri4 نوشته است: [ -> ] (۶/مرداد/۹۰ ۲۳:۲۹)JalilM نوشته است: [ -> ]اينم از ارزشهاي برتر غرب!
گاهي آدما از حيوون هم پست تر ميشن
در ایران باستان ودوره های پس از ان هیچ نشانه ای از هم جنس بازی در ایران دیده نشده است
اولین موارد عشق های مذکر در دوره غزنویان دیده شد غزنویان غلامان ترک بودند که با کنار زدن سامانیان به قدرت رسیدند
غزنویان زنان را لایق عشق نمی دانستند وبه غلام بچه های زیبا رو عشق می ورزیدند
پسران زیبارویی که در می خانه ها وخانه های اشراف ساقی گری میکردند به اینان غلامیات می گفتند
محمود غزنوی معشوقی داشت به نام ایاز که داستانهای عشق این دو حتی در ادبیات عرفانی وداستانی راه یافته است
در زمان صفویه نیز پسر زیبارویی به نام حسن حلواچی اوغلی در دربار صفویه میزیست که معشوق شاه صفوی بود
سلام
دوست عزیز من در سالهاییکه محقق و پژوهشگر و تاریخدان هستم به این مسائل برخورد نکرده ام.
میگن فاصله حرف تا عمل ادعاست.
خوب شما همچین ادعایی کردی پس با اسناد و مدارک تاریخی ثابتش کن.
هامان ( سرباز گمنام )
(۹/مرداد/۹۰ ۲:۱۳)SARBAZ GOMNAM نوشته است: [ -> ] (۷/مرداد/۹۰ ۱۰:۴۹)bagheri4 نوشته است: [ -> ] (۶/مرداد/۹۰ ۲۳:۲۹)JalilM نوشته است: [ -> ]اينم از ارزشهاي برتر غرب!
گاهي آدما از حيوون هم پست تر ميشن
در ایران باستان ودوره های پس از ان هیچ نشانه ای از هم جنس بازی در ایران دیده نشده است
اولین موارد عشق های مذکر در دوره غزنویان دیده شد غزنویان غلامان ترک بودند که با کنار زدن سامانیان به قدرت رسیدند
غزنویان زنان را لایق عشق نمی دانستند وبه غلام بچه های زیبا رو عشق می ورزیدند
پسران زیبارویی که در می خانه ها وخانه های اشراف ساقی گری میکردند به اینان غلامیات می گفتند
محمود غزنوی معشوقی داشت به نام ایاز که داستانهای عشق این دو حتی در ادبیات عرفانی وداستانی راه یافته است
در زمان صفویه نیز پسر زیبارویی به نام حسن حلواچی اوغلی در دربار صفویه میزیست که معشوق شاه صفوی بود
سلام
دوست عزیز من در سالهاییکه محقق و پژوهشگر و تاریخدان هستم به این مسائل برخورد نکرده ام.
میگن فاصله حرف تا عمل ادعاست.
خوب شما همچین ادعایی کردی پس با اسناد و مدارک تاریخی ثابتش کن.
هامان ( سرباز گمنام )
منبع اصلی از استاد خسرو معتضد است کتاب اشرف پهلوی در ایینه بدون زنگار موضوع .ایران. تاریخ پهلوی 1357-1304
محل نشر البرز تهران .البته پاورقی نوشته شده است
نام شاه صفوی را به یاد ندارم حسن حلواچی او غلی (با قرار دادن ماده ای سمی در وافور تریاک شاه) شاه رابه قتل رساند
مفهوم عشق مذکر عشق یک مرد به مرد دیگر است منهای رابطه جنسی و عشق زن به زن مفهومی ندارد (حداقل در تاریخ وادبیات چنین است )اما هم جنس بازی گرایش جنسی مرد به مرد وگرایش جنسی زن به زن دیگرست
استادمعتضد حتی از ناز پری خانم هم یاد میکند که در دربار چندی به قدرت رسید واز فساد اخلاقی او پرده بر می دارد چیزیکه کمتر تاریخ نگاری به ان اشاره کرده است
شیعه بودن صفویه دلیل بر مبرا بودن انها نیست شاه عباس صفوی ولی عهد خود را به خاطر توهم توطئه مادر (ولی عهد )که از قبایل چرکس بود (قبایل چرکس با شاه عباس مخالف بودند )به قتل رساند وبعد معلوم شد که ولی عهد ناکام در پی توطئه نبوده است
امپراطوری عثمانی سنی بود وبا شیعه شدن ایران به دست صفویه به جنگهای زیادی دست زدند که باعث شهرت ومحبوبیت صفویه شد
به حق چند تن از شاهان صفوی ادب پرور و مدافع کشوربودند اما نالایقانی مانند شاه سلطان حسین کشور را به دست محمود افغان داد
در زمان عمر غلامي كه مولاي خودش را كشته بود پس از اقرار عمر امر به كشتن نمود .حضرت اميرالمومنين علي (علیه السلام) از غلام پرسيد چرا مولاي خودت را كشتي؟
عرض كرد به زور با من لواط كرد پس او را كشتم آن حضرت از اولياي مقتول پرسيد آيا او را دفن كرده ايد؟ گفتنند: آري هم اكنون از دفنش مي آئيم پس به عمر فرمود غلام را تا سه روز نگهدار و پس از سه روز اولياي مقتول حاضر شوند.
پس از گذشتن سه روز آن حضرت به اتفاق عمر و اولياي مقتول بر سر قبرش آمدند از اوليايش پرسيدند اين قبر صاحب شماست؟ گفتند آري سپس فرمودند قبر را بشكافيد تا به لحد برسيد
چون به لحد رسيدند و آنرا برداشتند جنازه را نديدند پس آن حضرت تكبير گفت و فرمود به خدا قسم دروغ نگفتم شنيدم از رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود هر كس از امت من عمل قوم لوط را مرتكب شود و بدون توبه از دنيا برود پس در قبرش بيش از سه روز نمي ماند تا اين كه زمين او را فرو مي برد و بجائي كه قوم لوط هستند و هلاك گرديده اند ملحق مي نمايد پس در زمره ايشان محشور ميشود.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
قبل از اطلاع از چنین اعمالی، همیشه فکر می کردم چگونه می شود که قوم لوط دست به چنین کاری بزنند و این عمل برایشان هیچ قباحتی نیز نداشته باشد، حالا در عصر مثلا مدرن می بینیم که دوباره این قوم سر از خاک بیرون آورده اند و عذاب الهی را تکذیب می کنند
باشد که بزودی خداوند همه را به سزای اعمال قبیحشان برساند
گذاشتن چنین مطالبی به همراه عکس و..... اساسا کار اشتباهیه
حتی دیدنشان هم کراهت داره
ببخشین
این عکسا کجاش +16ساله!!!!
سلام در یکی از آیه های قرآن آمده که بعضی از آدم ها حتی از حیوان کثیف تر و پست تر هستند و امروز فرموده ی خدا حکایت این نوع حیوان های آدم نما هست اینها از حیوان هم کمترند و پست تر از اینها کسایی هستن که این نوع ازدواج ها رو قبول دارن و حتی تلاش می کنن این کار زشت گسترش پیدا کنه
حالا اینکه خوبه جدیدا دیگه وارد مرحله فراجنس گرایی شدن.
خداییش به شیطان نباید یه ایول درس و حسابی گفت
تاریخ دوباره و دوباره تکرار می کنه بدون اینکه یه نفر وخ کنه چشاشا واز کنه ببینه چی داره میشه
داستان قوم لوط دار تو غرب تکرار میشه
داستان قوم موسی و عیسی داره بین موسلمونا تکرار میشه
داستان قوم سلیمانم که داره همه جا تکرار میشه
حالا وجداناً جا نداره به ابلیس بچه ها ایول گفت؟؟