تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ازدواج همجنـس بازان با یکدیگر + تصاویر (+16)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
به ابلیس نباید ایول گفت به خودمون باید ایول بگیم که دوباره از همون سوراخی که یکبار نیش خوردیم باز نیش می خوریم...تاریخ تکرار میشه که یاد بگیریم هی تکرارش نکنیم و یک بار هم که شده فقط یکبار جور دیگه ای عکس العمل نشان بدیم....
ای بابا...
به نام خدا

سلام
اگر دقت کنید در آیات قران زیاد داریم که:بیشترشان نمی فهمند،بیشترشان فکر نمی کنند.
کلا انسان معنی فراموشی میده.
موفق باشید.
بالاخره دوستان آخرلزمانه دیگه
فساد همه جا رو می گیره و ...
من تو یه روایت خوندم که در آخرالزمان جوون مومن صبح خونه رو ترک می کنه بعد از ظهر کافر بر می گرده خونه
حالا خوبه ما هنوز نرسیدیم به اون دوران
اون موقع مومن حقیقی شناخته می شن
خداکنه که ماهم از اوناش باشیم Angel
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
خاک بر سرشون
ادم حالت تهوع میگیره
دیگه هست دیگه
ایشاا... زودتر امام زمان بیاد کاسه کوزه همشونو بریزه به هم
یا حق
(۱۸/مرداد/۹۰ ۱۴:۵۴)Sms4815 نوشته است: [ -> ]بالاخره دوستان آخرلزمانه دیگه
فساد همه جا رو می گیره و ...
من تو یه روایت خوندم که در آخرالزمان جوون مومن صبح خونه رو ترک می کنه بعد از ظهر کافر بر می گرده خونه
حالا خوبه ما هنوز نرسیدیم به اون دوران
اون موقع مومن حقیقی شناخته می شن
خداکنه که ماهم از اوناش باشیم Angel

چطور نرسیده ایم جونی که از خونه میره بیرون و هزار جور آلات کفر را میبینه و انجام میده اون جونی که با 10 تامحرم هست و اون جونی که شراب میخوره و اون جونی که خدارا انکار میکنه حالا این ها خوبه در مجالس نوحه خونی ما هم خیلی از مداح ها کفر میگن و جونها هم تکرار میکنند .
این کافر شدن نیست ؟

خدا کند که ما هم از مومنین باشیم.
نقل قول:یه حدیث هم یادم هست که نوشته بود:لواط عرش الهی را به لرزه در می آورد.

چند وقت پیش در بعضی از گروهها و محافل این حدیث رو به تمسخر گرفته بودن و اینو اینطور میگفتن:
ما هر روز تو خونمون اینطور میکنیم خونمون نمیلرزه بعد چطوره که عرش خدا با یه لواط میلرزه؟
که وقتی اینا رو دیدم و پیامهایی این طوری واقعن من به جای اونا خجالت کشیدم...
اینها فرهنگشون این جا افتاده حتی اسکندر هم همجنسگرا بوده
(۶/مرداد/۹۰ ۹:۱۹)EMPERATOR نوشته است: [ -> ]من نمی دونم چرا این عکس ها رو می بینم
بهم انرژِ منفی می ده !!!

انرژی منفی نده جای تعجب داره
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع