تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مستند «کتاب الهی» The Divine Book
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
دمت گرم سالار خیلی وقت بود که منتظر این ترجمه بودم یا حق
آقاااااااااااااااااااااااااااااا دوستان عزیز که این همه زحمت میکشید

میدونید مدیافایر کلا فی*ل*تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AngryAngryAngryAngryAngry
میدونید مدیافایر کلا فی*ل*تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AngryAngryAngryAngryAngry

و همچنین سایتهای مشابه این و ما برای دانلود کلی مشکل داریم لطفا در رپیدشیر مدیا فایر و امثالهم چیزی نذارید
یا علی
سلام گرفتن این مستند از اینترنت چطوری امکان پذیره؟؟
(۲۰/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۵۳)ali110 نوشته است: [ -> ]میدونید مدیافایر کلا فی*ل*تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AngryAngryAngryAngryAngry

من نمی دونم چرا بعضی دوستان اینقدر کم طاقت هستن. خیلی وقته می دونیم مدیافایر فی*ل*تر شده. اما موقعیکه اون لینکها گذاشته شده بودن مدیافایر فی*ل*تر نشده بود. در جواب دوستی که مشابه شما بود عرض کردم درست تاپیک رو دنبال کنین لینک مستقیم هم داره:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-54...l#pid15652
من هر چی رو میزنم فایل دانلود نمیاد
همین مستند کتاب الهی چرا نمیشه دانلود کرد؟ فایل دانلودش کجاست؟
ممنون میشم راهنامییم کنین
دوستان پست اول ویرایش شد
لطفا از لینکهای مستقیم دانلود بفرمایید
من هم فقط تا قسمت 6 تونستم دانلود كنم (از لينك اصلي كه در ابتداي صفحات قرار داره) متاسفانه اون 4 مورد ديگه erore داد

ما تو دانشگاه يه استاد اديان و مذاهب داريم كه هميشه اين نكته رو به شاگرداش تذكر ميده .

ما چيزي به نام اديان نداريم . فقط يك دين وجود داره و اون هم اسلامه ( ان الدين عند الله اسلام ) كه البته بحث هاي خيلي مختلف و مفصل در حوزه هاي كلام و تفسير داره . بعضي از آقايون موافقن و بعضي هاي ديگه هم مخالف .

شايد منظور از اين يكتايي دين به قول دوستان حقانيت دين باشه اگر كسي مطلب كامل تري داره بزاره ممنون ميشم .
(۲۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۵:۴۸)ريحانه الرسول نوشته است: [ -> ]من هم فقط تا قسمت 6 تونستم دانلود كنم (از لينك اصلي كه در ابتداي صفحات قرار داره) متاسفانه اون 4 مورد ديگه erore داد
دوست عزیز لینکها جدید هستند.دوباره دانلود کنید:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-54...ml#pid3749
ممنون درست شده بود

اخه من همين چند دقيقه پيش دانلود كردم نشد.
ممنون که لینکها رو اصلاح کردید با تشکر از زحمات شما ای کاش فیلمهای هاشم عبدالله هم در دسترس قرار میگرفت
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع