|
مستند «کتاب الهی» The Divine Book
|
|
۱۲:۳۶, ۵/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۳ ۲۲:۲۵ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مستند كتاب الهي اثر ديگري از نوريگا و اكنر (سازندگان مستند ظهور) است.
كتاب الهي كه موضوع خود را روابط بين مسلمانان و مسيحيان قرار داده به بررسي وضع موجود، اشتراكات و تفاوتهاي مسلمانان و مسيحيان مي پردازد. در كتاب الهي حقايقي بيان مي شود كه براي مخاطب مسلمان و مسيحي تازگي دارد و گاها شگفت آور است. استناد به كتابهاي آسماني، موسيقي مناسب، تصاوير زيبا، انسجام موضوعي، استفاده از علم روز از ديگر خصوصيات كتاب الهي است. این مستند محصول سال 2009 در 10 قسمت توسط The Wake Up Project است. به مناسب میلاد با سعادت کلمه الله ، روح الله ، حضرت عیسی بن مریم علیه السلام; تریلر و 10 قسمت مستند کتاب الهی به همراه زیرنویس فارسی برای دانلود کاربران عزیز قرار داده می شود!! دانلود با لینک مستقیم تریلر با کیفیت پایین تریلر با کیفیت بالا دانلود قسمت اول مستند کتاب الهی دانلود قسمت دوم مستند کتاب الهی دانلود قسمت سوم مستند کتاب الهی دانلود قسمت چهارم مستند کتاب الهی دانلود قسمت پنجم مستند کتاب الهی دانلود قسمت ششم مستند کتاب الهی دانلود قسمت هفتم مستند کتاب الهی دانلود قسمت هشتم مستند کتاب الهی دانلود قسمت نهم مستند کتاب الهی دانلود قسمت دهم مستند کتاب الهی دانلود زیرنویسهای مستند به صورت جداگانه اگر به هر دلیل نتوانستید از لینکهای فوق دانلود کتید دانلود از مدیافایر تریلر با کیفیت پایین تریلر با کیفیت بالا دانلود قسمت اول مستند کتاب الهی دانلود قسمت دوم مستند کتاب الهی دانلود قسمت سوم مستند کتاب الهی دانلود قسمت چهارم مستند کتاب الهی دانلود قسمت پنجم مستند کتاب الهی دانلود قسمت ششم مستند کتاب الهی دانلود قسمت هفتم مستند کتاب الهی دانلود قسمت هشتم مستند کتاب الهی دانلود قسمت نهم مستند کتاب الهی دانلود قسمت دهم مستند کتاب الهی دانلود زیرنویسهای مستند به صورت جداگانه با تشکر فراوان از برادر seyyedi برای زیرنویس کردن مستند زیرنویس :عصر بیداری "استفاده و تکثیر از این مستند به هر نحو آزاد می باشد" |
|||
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۵:۵۴, ۷/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
دمت گرم سالار خیلی وقت بود که منتظر این ترجمه بودم یا حق
|
|||
|
|
۱۹:۵۳, ۲۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
آقاااااااااااااااااااااااااااااا دوستان عزیز که این همه زحمت میکشید
میدونید مدیافایر کلا فی*ل*تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() میدونید مدیافایر کلا فی*ل*تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() میدونید مدیافایر کلا فی*ل*تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() میدونید مدیافایر کلا فی*ل*تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() میدونید مدیافایر کلا فی*ل*تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() و همچنین سایتهای مشابه این و ما برای دانلود کلی مشکل داریم لطفا در رپیدشیر مدیا فایر و امثالهم چیزی نذارید یا علی |
|||
|
|
۲۰:۵۵, ۲۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
سلام گرفتن این مستند از اینترنت چطوری امکان پذیره؟؟
|
|||
|
|
۷:۴۴, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۲۰/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۵۳)ali110 نوشته است: میدونید مدیافایر کلا فی*ل*تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من نمی دونم چرا بعضی دوستان اینقدر کم طاقت هستن. خیلی وقته می دونیم مدیافایر فی*ل*تر شده. اما موقعیکه اون لینکها گذاشته شده بودن مدیافایر فی*ل*تر نشده بود. در جواب دوستی که مشابه شما بود عرض کردم درست تاپیک رو دنبال کنین لینک مستقیم هم داره: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-54...l#pid15652 |
|||
|
|
۱۴:۱۰, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
من هر چی رو میزنم فایل دانلود نمیاد
همین مستند کتاب الهی چرا نمیشه دانلود کرد؟ فایل دانلودش کجاست؟ ممنون میشم راهنامییم کنین |
|||
|
|
۱۴:۳۷, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
دوستان پست اول ویرایش شد
لطفا از لینکهای مستقیم دانلود بفرمایید |
|||
|
|
۱۵:۴۸, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
من هم فقط تا قسمت 6 تونستم دانلود كنم (از لينك اصلي كه در ابتداي صفحات قرار داره) متاسفانه اون 4 مورد ديگه erore داد
ما تو دانشگاه يه استاد اديان و مذاهب داريم كه هميشه اين نكته رو به شاگرداش تذكر ميده . ما چيزي به نام اديان نداريم . فقط يك دين وجود داره و اون هم اسلامه ( ان الدين عند الله اسلام ) كه البته بحث هاي خيلي مختلف و مفصل در حوزه هاي كلام و تفسير داره . بعضي از آقايون موافقن و بعضي هاي ديگه هم مخالف . شايد منظور از اين يكتايي دين به قول دوستان حقانيت دين باشه اگر كسي مطلب كامل تري داره بزاره ممنون ميشم . |
|||
|
|
۱۵:۵۹, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
(۲۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۵:۴۸)ريحانه الرسول نوشته است: من هم فقط تا قسمت 6 تونستم دانلود كنم (از لينك اصلي كه در ابتداي صفحات قرار داره) متاسفانه اون 4 مورد ديگه erore داددوست عزیز لینکها جدید هستند.دوباره دانلود کنید: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-54...ml#pid3749 |
|||
|
|
۱۶:۱۲, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
ممنون درست شده بود
اخه من همين چند دقيقه پيش دانلود كردم نشد. |
|||
|
|
۱۸:۴۱, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
ممنون که لینکها رو اصلاح کردید با تشکر از زحمات شما ای کاش فیلمهای هاشم عبدالله هم در دسترس قرار میگرفت
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |