تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پيامهاي پنهاني در موسیقی و تاثير آن بر نفس(ضمير ناخودآگاه)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
اول اين مطلب رو بگم كه اين موضوع رو شايد بدانيد ولي در مورد موسيقي كمتر به آن توجه شده.قبلا كساني در مورد والت ديزني سخن گفته اند و اين مطلب رو در ادامه آن بخوانيد.
در عمق وجود، انسان به نوعی تمایلاتی دارد که گاهی از بیاد آوردن آنها هم شرمسار میشود. گاهی اوقات قبح مساله کمی ریخته می شود و انسان کم کم پا را از گلیم خود دراز تر کرده و اخلاقیات را هم دور می زند و یا ریشخند می کند. یک نگاهی به انجمن ها، اتاق ها و تالار های گفتگو و هزار جای دیگر در اینترنت که بیاندازیم می بینیم که واژه هایی چون n-u-d-e girl، homo-s-e-x-u-a-l، group-s-e-x ، family s-e-x، brother-sister s-e-x، wife s-w-a-p-p-i-n-g و مواردی از این دست که بسیار همه به لطف و عنایت حضرت شیطان کم هم نیست جلوه می کند. البته تعریف اخلاق هم بحثی است که نیاز به زمان و صرف انرژی دارد. بیاییم ساده تعریف کنیم. اخلاق یعنی مجموعه قواعدی که انسان در طی آنها از مسیر خود برای درک حقیقیت پیدایشش و شناخت وظیفه اش منحرف نشود (چقدر هم ساده تعریف کردیم!). و حالا طرح چند سوال: شده که روزی در یک لحظه (در یک لحظه کوتاه) در زمان (t) یک گرایش غیر اخلاقی (با دوز و درصد و رسته متفاوت) داشته باشید. مثلابا اینکه سیگاری نیستید حوس کنید یکی از مواد مخدر را امتحان کنید و یا توجه تان به سبک غیر عرفی از ارضاء نیازهای جنسی (از موارد فوق) جلب شود. جلو تر نمی رویم و موشکافی در تجربیات شما نمی کنیم (اصلا به ما چه!!!). ولی هر چه بوده شما حتما در یک لحظه مشخص آن حس را سرکوب و مسیر را به جریان اصلی خود بازگردانده اید. سوال این است که دلیل چیست. دلایل می تواند متفاوت باشد ولی بعضی از دلیل ها که به آنها "پیامهای مخفی یا پنهان" گفته می شود جز دسته دلایلی هستند که امروزه هم بسیار باب است. می خواهیم در قسمت های بعدی این موارد را بیشتر مشخص کنیم و در خصوص آنها بیشتر توضیح دهیم. یقین دارم که بحث جالبی است و ای کاش بجای این همه انتگرال و زیگما که صبح تا شب باهاش سرو کار دارم به دنبال شناخت این حقایق برای خود و دیگران بودیم.
نهان‌سازی در برگردان یا وارون‌نگاری (Backmasking): شگردیست معمولا در خوانندگی و تهیه آلبوم که در آن یک آهنگ دو وجه و یا دو رو دارد. وجه ظاهری یا شعور آن که همان چیزی است که می شنویم و وجه دوم که ضد شعور آن است و توسط نا خودآگاهی انسان خوانده و ادراک می شود. در این تکنیک برای یک کلام، یک موسیقی و ... در حالت عادی آن نوا یا پیام یک جور خاص شنیده می شود و یا مثلا چیز دیگری شنیده می شود ولی با پخش وارونه آهنگ (که در حالت عادی قرار است بگونهٔ عادی پخش شود و ما از آن خبر نداریم) پیام اصلی و مخفی آهنگ پخش می شود.

شاید سوال پیش آید که وقتی ما آهنگی با Backmasking مثلا با موضوع شیطان پرستی (در وجه دوم) گوش می دهیم آیا این آهنگ اثری بر ما دارد؟ ما که وارونه آن را گوش نمی دهیم؟ نکته جالب این است که برای ناخودآگاهی اصلا مهم نیست که این وارونه باشد و یا نباشد، ثبت می شود، نهادینه می‌شود و اثر خود را می گذارد. نهان‌سازی در برگردان کاربردیست دانسته که بواسطهٔ آن، پیغامی که از وارون آواها به مغز می‌رسد می‌تواند ناخواسته باشد. شما آهنگی را می شنوید که در حالت عادی از عشق به یک معشوق و کلک یار و از این ماجراها حرف می زند. در پشتش هم از شیطان پرستی و دوستی با لوسیفر و مواردی از این دست گفته می شود. شما پیام دوم را می شنوید، مثل حالت اول در خودآگاهی تمیز نمی دهید، ولی آنرا دریافت می دارید! لزوما دلیلی ندارد که خود خواننده هم از عمد این عمل را انجام دهد. بلکه وقتی حوزه آگاهی وی در موارد منفی عمیق و شیطانی اسیر است چنین اثراتی الهام می شود.

برگردان اهریمنی

اگرچه جنجال نهان‌سازی اهریمنی در برگردان، عموماً آهنگ‌های راک کلاسیکی را دربر می‌گرفت که سازندگانشان هرگونه تبلیغ شیطان پرستی را تکذیب می‌کردند، اینگونه نهان‌سازی توسط گروههای هوی متال چنان استفاده شده تا دانسته پیام‌هایی را در شعر ترانه‌هاشان گنجانده سازند. گروه‌هایی هم از این صنعت اهریمنی نمایی جهت مطامع اقتصادی بهره گرفتند. برای نمونه گروه ترش متال اسلیر در ابتدای آلبوم سال ۱۹۸۵شان "دوزخ در انتظار استگ صدایی که به روشنی برگردان شده بود را گنجاند که پیاپی شعار می‌داد "Join Us" به ما بپیوند.

برگردان اهریمنی در ایران

گرچه هنوز هیچ نهاد، بنیاد یا سازمان رسمی پژوهشی در زمینهٔ برگردان موسیقی فارسی زبان انجام نداده است، ولی کمیتهٔ آسیب‌شناسی وابسته به مؤسسهٔ عرفان کیهانی (حلقه) مقاله‌ای در این زمینه فراهم نموده و نمونه‌هایی را در این باره یافته است. آنها در مقاله‌ای تحت عنوان "اسب تروا" بیان نموده اند که در ترانه‌ها یا بطور کلی در گفتارها می‌تواند برگردانی مثبت یا منفی نهفته باشد که دراصطلاح می‌توان بدان بارِ کلام گفت که بر ناخودآگاه تأثیر می‌گذارد.

چند نمونه كه در سايت يوتيوب موجود است:

پیام شیطان پرستی در آهنگ معروف هتل کالیفرنیا:

http://www.youtube.com/watch?v=OF-GLLF-sZM

ترویج شیطان پرستی در روی پنهان آهنگهای هوی متال:

http://www.youtube.com/watch?v=PGXQwMGClSE

ترویج لوسیفر خدای شیطان پرستان در آهنگ های لیدی گاگا

http://www.youtube.com/watch?v=SWMsFokdBWU

نمونه ایرانی

http://www.youtube.com/watch?v=DhFG7rDy1...re=related

اين نمونه رو براي دوستاني كه في--لتر شك--ن ندارن آپلود كردم:

نمونه ها بسیارند. در youtube از این دو واژه استفاده کنید: Backmasking و "برگردان موسیقی"

اين رو هم اضاف كنم كه بسياري از خواننده ها از پيامي كه به صورت نهفته در آهنگهايشان وجود دارد اطلاع ندارند مانند بسياري از خواننده هاي داخلي كه بعضا آهنگهائي را هم در وصف ائمه خوانده اند ولي در مورده خواننده هاي خارجي مانند امينم،مدونا،ليدي گاگا و بسياري ديگر به عمد از اين پديده استفاده ميكنند و شنوندگان را به سمت كار هاي شيطاني دعوت ميكنند و بعضي ديگر مستقيم و آشكارا شنونده را به سمت شيطان دعوت ميكنند مانند بسياري از خواننده هاي هوي متال.
دوستان بازهم تاكيد ميكنم كه خيلي ها از خواننده ها نميدونن كه دارن اين پيام رو در آهنگهايشان به خورد مخاطب ميدن.اگه ايرادي در اين مطالب هست بگيد تا ما هم استفاده كنيم.يك موسسه در ايران هست كه در اين مورد تحقيق كرد كه من در مورد اين حلقه اطلاعي نداشتم تا مقاله ي خوب دوستمون SAEED_KOSAR برخورد كردم كه واقعا جامع به نقد اين موسسه پرداختند و اينجوري كه من فهميدم محمد علي طاهري موسس اين گروه دستگير شده است.
دوستان نمونه هاي فارسي زيادي در اينترنت هست همونطور كه نوشتم در سايت يوتيوب با كمي جستجو ميتوان نمونه هاي زيادي رو پيدا كرد.دوستان من بعد از آشنائي با اين شيوه به اين نتيجه رسيدم كه آهنگ رو كلن بذارم كنار ولي شايد در بعضي موسيقي ها پيام مثبت باشه ولي ضرر موسيقي بيشتر از سوده اونه(البته از نظر من).الان بيشتر تو مواقع بيكاري سخنراني گوش ميدم و از وقتي كه اين كارو شروع كردم خيلي به اطلاعات عموميم اضاف شد.دوستان لطفا در مورده موسيقي نظر خودتون رو بگيد.
ياعلي
سلام
خيلي جالب بود و براي من جديد، اگه ممكنه فايل صوتي كم حجم از يك اهنگ ايراني و برگردان آن را بگذاريد

فايل هاي يوتيوب پر حجم و معمولا مسدود و دور از دسترس هستند
(۷/دی/۸۹ ۱۸:۴۷)saleh_mgh نوشته است: [ -> ]سلام
خيلي جالب بود و براي من جديد، اگه ممكنه فايل صوتي كم حجم از يك اهنگ ايراني و برگردان آن را بگذاريد

فايل هاي يوتيوب پر حجم و معمولا مسدود و دور از دسترس هستند

دانلود کن:Cool

http://www.persiangig.com/pages/download...onMPG4.rar
برید به لینک زیر و کلیپ زیر رو حتما دانلود کنید . نظراتتون رو بدید.
ممنون

http://faclip.ir/others/2765
اينم از كليپ هاي آهنگهاي ايراني
شماره1

شماره2

شماره3

شماره4

شماره 5

اينم دو مورد از خواننده هاي خارجي

شماره1

شماره2

دوستان اگه موردي بود بگيد.اگه از خواننده هاي خارجي هم خواستيد بگيد آپلود كنم.
به نظر من نمیشه خیلی به این تیکه فیلم ها اعتنا کرد. من فکر می کنم اکثرشون اتفاقی هستند. البته نه همه آنها.
ولی
در صحنه ای از فیلم جن گیر همین اتفاق می افته، دختر بچه ای که تو این فیلم جن زده شده، جملات نامفهومی می گه. و وقتی اون صداهای ضبط شده را معکوس می کنن، صدای جن شنیده می شه که جملات قابل تشخیصی را میگه.
البته جملاتش یادم نیست.
اگر این کلیپ رو دانلود کنید می بینید که بعضی از آهنگ ها چه فارسی و چه خارجی دارای معمای مرموزی هستند.
این معما اینه که هنگامی که این آهنگ ها رو برگردان کنید مزمون آهنگ در مورد آخرالزمان یا موضوعات دیگری می شود.شاید این نکته رو خود خوانندگان ندونند ولی جاهلانه در این وادی قرار میگیرند.
شاید بگید که ما فقط اصل آهنگ رو گوش میدیم و کاری به برگردان آهنگ نداریم،ولی باید گفت که این آهنگ ها ناخود آگاه در مغز انسان تاثیرات خود رو میگذارد(در خود کلیپ اوایلش مفصل در مورد این موضوع سخن گفته. )
سلام
لطفا اگر امکان دارد رابطه آهنگ و پشت آهنگ از نظر علمی بررسی گردد؛ چراکه اکثر دوستان اصرار دارند که این مطلب کاملا اتفاقی است و دلیل علمی طلب میکنند.
البته بستگي داره كه كي اينارو ميگه و بايد نگاه كرد اين ايده از كجا آمده.
از دوستان ميخوام حتما مقاله زير را بخونن.به دليل داشتن چند عكس ناجور؟از قراردادن آن در اين پست معذوريم.
پيام هاي پنهاني - Subliminal Messages
با سلام این کلیپ رو دیدم جالب بود . دوستان اینکه اول ببینیم خود سخن چی هست ، راست یا دروغ ، باید به خود حرف توجه داشت قبول مشکلی نیست کلیپ جالبی بود فقط کمی مشکوک شدم!
عرفان کیهانی (حلقه) یک جریان انحرافی هست و بنیانگذار آن محمد علی طاهری به خاطر ارتباط با شیاطین مدتی در بازداشت نیرو های امنیتی بوده افراد این فرقه اندیشه های ضد دینی دارند هر چند که خود را مسلمان وشیعه علی(علیه السلام) نشان میدهند. یکی از انها ادعا کرد که میتونه روح مادر بزرگم رو برام احضار کنه و ازش سوال کنم Dodgy
این حرف مسخره نیست. حالا چی شده که همچین کلیپی ساختند برام جای تعجبه ؟؟!! دوستان اگر کمک بفرمایند و صحبتی دارند ممنون میشم . به نظر مشکوک میاد، منتظر نظرات سازنده شما هستم .
خواهشاً بیخیال نشید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع