تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: احادیث قدسی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
خداوند در حدیثی قدسی می فرمایند:

تندي نكن با كسي كه تو را بر او مسلط كردند تا با تو تندي نكنم.

(كافي2/303)

از امضای علیرضا 110 گرفتمش.
(۱۳/مرداد/۹۰ ۱:۴۸)mehrnaz نوشته است: [ -> ]ممنون...کسی منبع جامع و کامل و البته به زبان روان و شیوائی برای احادیث قدسی، می شناسه ؟

کلیات حدیث قدسی: ترجمه کتاب الجواهر السنیه
[تصویر: 191418.jpg]
نویسنده : حرعاملی - محمدبن‌حسین
مترجم : کاظمی‌خلخالی - زین‌العابدین
تعداد صفحه : ۷۴۲
این اثر ترجمه کتاب((الجواهر السنیه)) یکی از تالیفات((شیخ محمد بن حسن حر عاملی)) است که در 13باب تنظیم یافته است .باب اول تا یازدهم به ترتیب در شان این پیامبران است :حضرت آدم(علیه السلام), حضرت نوح(علیه السلام), حضرت ابراهیم(علیه السلام), حضرت یعقوب(علیه السلام), حضرت یوسف(علیه السلام), حضرت شعیب(علیه السلام), حضرت موسی(علیه السلام), حضرت داود(علیه السلام), حضرت دانیال(علیه السلام), حضرت عیسی(علیه السلام) و حضرت ختمی مرتبت محمد بن عبدالله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) .در باب دوازدهم در شان حضرت علی(علیه السلام) و سایر امامان(علیه السلام) نوشته شده است .مباحث باب پایانی در((نص امامت از طریق عامه)) است .در هر باب متن عربی حدیث با ترجمه فارسی همراه است .
به نام خدا
ای بنده من!

آنگاه که تو به نمازمی ایستی من آنچنان به سخنانت گوش می دهم که گوئی همین یک بنده را دارم و تو آنچنان از من غافلی که گوئی چند خدا داری .[/b]
(۱۳/مرداد/۹۰ ۱:۴۸)mehrnaz نوشته است: [ -> ]ممنون...کسی منبع جامع و کامل و البته به زبان روان و شیوائی برای احادیث قدسی، می شناسه ؟

بسم الله النور
سلام علیکم
سخن خدا « ترجمه کلمة الله»
نویسنده: آیت الله سید حسن شیرازی
مترجم: حجة الاسلام و المسلمین ذکر الله احمدی
شابک: 978-964-2611-59-1
تیراژ: 2000
ترجمه از: عربی
زبان: فارسی
موضوع: اعتقادات
چاپ اول (قم)
۶۳۰ صفحه، وزیری، سلفون سخت

خداوند تبارک و تعالی می فرماید:
هر کس از من بخواهد و سود و زیان را منحصر بدست من بداند، حاجتش را بر آورم.

موفق باشید و خدایی .
این هم تاثیر گذار ترین حدیث قدسی در زندگی من که به شما هدیه می کنم:

بنده ی من ، به حق آن حقی که من بر تو دارم ، من تو را دوست میدارم ، پس تو هم دوست من باش.....
این حدیث قدسی را از جایی خوندم: ای فرزند آدم! من بی نیازی هستم که هرگز فقیر نمی شوم، در آنچه که تو را امر کرده ام اطاعتم کن تا تو را طوری بی نیاز کنم که هیچگاه فقیر نشوی. من زنده ای هستم که هرگز نمی میرم، مرا در آنچه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را زندگی ای بدهمکه هرگز نمیری. من به هرچه بگویم ایجاد شو فورا ایجاد می شود، مرا در اوامرم اطاعت کن تا تو را چنین کنم که به هر چه بگویی ایجاد شو فورا ایجاد گردد. و می فرماید: برتوشه ی راهت بیفزا که همانا راه طولانی است.کشتی زندگی را از نو بساز همانا دریا عمیق است.از آرزوها بکاه همانا گذرگاه عمیق است.عملت را خالص کن همانا نظاره گر بیناست.خوابت را برای مرقد قبر به تاخیر انداز و فخر فروشیت را برای هنگام میزان و شهوتت را به هنگام استقرار در بهشت و استراحتت را برای ایام آخرت و لذتت را برای هنگام وصول به حورالعین!برای من باش تا برای تو باشم!!!بهپا خوار داشتن دنیا به سوی من تقرب بجوی و با دوستی نیکان و بغض گنهکاران از آتش دوزخ فاصله بگیر.به درستی که خداوند اجر نیکوکاران را ضایع نمی کند.http://arman-e-abi.blogfa.com/منبع
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
[b]
قال الله عزّوجلّ:
اي آدم! هركدام از فرزندان تو قصد انجام كار نيكي كند، اگر انجام ندهد يك كار نيك و اگر انجام دهد، ده برابر نوشته خواهد شد.(كافي2/440)
نقل قول:
[/i]عجب خدائی داریم
صلوات
یا الله
شرط بندگی خدا
[تصویر: 407721_TRFtX0Um.gif]
خداوند به حضرت آدم فرمود من بزودی همه نیکی ها را برای تو در چهار چیز جمع خواهم کرد.
حضرت آدم گفت :خداوندا آن چهار چیز کدامند؟
خداوند فرمود
یکی از آنها مربوط به من است
دومی مربوط به خود توست
سومی مربوط به من وتوست
چهارمی مربوط به تو ومردم است
آدم گفت: خدایا آنها را برایم توضیح بده تا بدانم
خداوند متعال فرمود: آنچه که مربوط به من میباشد اینست که
اول :به من عبادت کنی وچیزی رابرایم شریک قرارندهی
دوم :آنچه مربوط به توست این است که من پاداش هرعمل نیک تورابیش از میزان استحقاقش میدهم
سوم آنکه مربوط به من وتو میباشد اینکه تو دعا کنی ومنهم اجابت نمایم
چهارم : آنکه میان تو ومردم است اینکه نسبت به مردم همان رفتاری را داشته باشی که میخواهی دیگران درباره تو داشته باشند
اقتباس از کتاب حدیث قدسی .. مرحوم شیخ حُـــّر عاملی ص
«اى آدمیزاد! همه چیز را براى تو آفریدم و تو را براى خودم آفریدم» .
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع