تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ناصر پورپیرار دشمن شماره یک شیعه و ایران!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۲۰/مرداد/۹۰ ۲۲:۳۰)علی درستکار نوشته است: [ -> ]
(۱۹/مرداد/۹۰ ۲۱:۵۴)mohammad.d. نوشته است: [ -> ]سلام.
حضرت يوسف هم پيامبر بود.مگه اشتباه نكرد؟
من مطالب ايشون رو خوندم.ممكنه اشتباه كرده باشه ولي نه اين قدر كه شما اين جور تحقيرش مي كنيد و مقالات آتشين مي نويسين.بهتر بود يه كم بيشتر تحقيق مي كرديد.
موفق باشيد.
سلام برادرم
ببخشید ، حضرت یوسف کجا اشتباه کردند؟؟؟؟

سلام.
برادر همون جايي كه جلوي پدرش راه رفت رو ميگم.
يا علي.
(۲۲/مرداد/۹۰ ۲۲:۴۸)علی درستکار نوشته است: [ -> ]
(۲۰/مرداد/۹۰ ۲۲:۳۴)guided نوشته است: [ -> ]سلام علی جان .
شاید منظورشون اون حکایتیه که میگه حضرت یوسف جلوی پای پدرش یه لحظه معطل کرد تا از اسب پیاده بشه.
نمی دونم چقدر صحت داره
ولی شما هم از آب گل آلود ماهی گرفتیا!!Blush

سلام علیکم خدمت شما دوست خوبم
بنده خدمت شما نبودم تا پاسخ را بدهم
یعنی کلّا دیگر زیاد حال ندارمSmile

آب گل آلود کجا بود بابا؟Angel بنده خیلی از مطالب رو دنبال می کنم ولی چون در اون زمینه ها تحقیقی ندارم چیزی نمی گمSmile
ولی خب این جا مطلبی گفته شده که کلا اشتباه است
مخالف نصّ قرآن است
باید اظهار نظر کنم

منظور ایشان هرچه که می خواهد باشد ، حضرت یوسف علیه السلام هیچ خطایی نداشته
قرآن کریم در وصف او و پیامبران فرموده: إنّه لمن المخلَصین (پاک شدگان -معصوم خالص-) نه حتی بگوید من المخلِصین (پاک کنندگان -آنهایی که مشغول تهذیب نفس هستند-)

پس بر ایشان هیچ گناهی نمی توان نسبت داد که تهمت خواهد بود و خطا نیز نخواهند داشت زیرا خطا از غفلت است و غفلت از تاثیر شیطان و نفس است (بنابر آیات دیگر قرآن کریم) و شیطان هم بر مخلَصین هیچ تسلّطی ندارد

بنابراین تمام داستان هایی را که راجع به این بزرگوار نقل کرده اند (و دیگر پیامبران در زمان نبوّت و نه در غیر این زمان) باطل و اشتباه و جعل است

قسمتی از این هایی که گفتم به نقل از تفسیر آیة الله جوادی بود (مخصوصا قسمت جعل این جریان در مورد حضرت یوسف)

ممنونHeart

سلام.
برادرم شما متني رو كه نوشتم درست نخوندي.
من كي گفتم حضرت يوسف گناه كرده؟SmileHuh
من گفتم حضرت يوسف خطا كرد.Idea
از نظر حقير اين كار براي پيامبر الهي خطا به حساب مي آيد.Blush
التماس دعا.
آقا بحث تاپیک چیز دیگه ای هست،بحث گناه کردن و یا نکردن حضرت یوسف یه بجث جدا میطلبه،ولی فقط به این نکته اشاره کنم که عواقب و حتی شاید عذاب پیامبرها خیلی خیلی سنگین تر از ماها انسانهای عادی هست،مثلن همین حضرت خضر بود ادریس بود که فقط به خدا گفته بود خدایا برم؟(این تیکه رو با نوع بیان آقای رائفی پور گفتمSmile) وخدا هم 3 روز به اون حضرت عذاب دادن! البته همه میدونیم که پیامبر گناه کار نداریم فقط بعضی وقتها اشتباهاتی انجام میدادن و نه اینکه کفر و گناه انجام دادن،مثل حضرت یونس
عرض به خدمتتون که بفرمایید این ناصر پور پیرا یک وهابی ایرانی است. خیلی جالبه فقط همین یک قلم جنس توی دنیا کم بود . وهابی ایرانی به همون اندازه که نوبره به همون اندازه هم نشانگر خل وضعی است .
حالا راستی به این " مجقق وزین "! بفرمایید مرد حسابی شعر حافظ بالاخره از شکم آسمون که نیفتاده پایین یک شخص حقیقی اون رو سروده . حالا ما اسم این آدم رو میذاریم حافظ همونطور که خودش خودشو این طور صدا می کنه . تو هر چی خواستی صداش کن. آخه بنده ی خدا جعل کردن اصلا این جا چه معنی ای داره ؟ یا مگر ما گفتیم شعر فردوسی "برساخته" نیست و خود ساخته است ؟ خوب معلومه که برساخته است . اصلا تو بد بخت معنی برساخته رو می فهمی یا این کلمه به نظرت شبیه کلماتیه که باسوادهابه کار می برن و تو دوست داری ازش استفاده کنی. بله پدر جان شاهنامه برساخته ی آقای فردوسی است . اگر تو جور دیگه ای فکر می کردی جایی نگو بهت می خندن.
اقا شهاب
مگه کوروش معصوم بوده؟

یکبارم قبلا گفتم
این بحثا به جایی نمی رسه

اگر برای وقت خودتون ارزش قاءلید بر سر مباحث مهمتری بحث کنید
کوروش بشه خوب یا بد دردی از ما دوا نمیکنه
فقط با این بحثای بی ارزش به اتحاد ملی صدمه می زنید.

اگر میخواید بحث کنید باهم چت کنید
این یه پیشنهاده و اساعه ادب نشود.

یاعلی
راستی دوستان چند سوال برام پیش اومده .پادشاهان هخامنشی چرا با محارم خود ازدواج میکردند ؟...ایا کسی که با محارمش ازدواج میکنه میتونه پسر کسی باشه که به مقام پیامبری رسیده؟ ...ایا همه پیامبران خدا پرست نبودند که یه عده کورش رو ذوالقرنین میخونند.؟
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%DA%A...%88%D8%B4)
در بالا هم یه مطلبی در ویکی نوشته شده که در موردش زیاد بحث شده و قضاوت رو به عهدهء شما دوستان میگذارم.یاحق
کسی نگفته کوروش پادشاه هست شما مطلب رو کامل خوندید؟
علت ازدواج با محارم هم این بوده که نمیخاستن خون سلطنتی و نجیب زادگی از بین بره و خون شاهی باید پاک نگه داشته میشد.
برخی هم معتقدن هستن در تمامی منابع تاریخی ذکر شده است که آتوسادختر کوروش بزرگ همسر داریوش و مادر خشایار شاه است پس ازدواج او با کمبوجیه به نظرمنطقی و درست نیست

در یک جای دیگر آورده اندکه آتوسا خواهرخوانده ی کمبوجیه بوده است پس اگرازدواجی هم صورت پذیرفته بین محارم نبوده است...قضاوت با خواننده هست
آقا اين بحث هاي ايران قبل از اسلام و ايران بعد از اسلام و ...... همش توطئه هستش بيخود كشش نديييد
یا صبر عیوب
http://fa.wikipedia.org/wiki/ناصر_پورپیرار
شما از دل برادر علی چه خبر دارید ای انسان ؟؟
دوستمون اقای علی دارن میگویند که سلمان فارسی ان بزرگوار را بردن زیر سوال Huh
نقل قول :
سلمان فارسی و قرآن

شبهه افکن: بی تردید سلمان فارسی از تاثیرگذار ترین چهره های تاریخ اسلام به شمار می رود. تا آنجا که محمد پیامبر اسلام در حدیثی او را از اهل بیت خود می خواند(مناقب ابن شهر آشوب-صفحه ۸۵) . گویا سلمان بسیار به محمد نزدیک بوده و نیز از اسرار او آگاه که در حدیثی پیامبر اسلام میفرماید:"آنچه را سلمان می داند،اگرابوذرمیدانست کافرمیگشت." ( بحارالانوار جلد هشتم ) تا آنجا که جماعت قریش می گفتند سلمان قرآن را به محمد تعلیم می دهد؛
این همان بزرگوار سلمان فارسی است دوست من اقای شهاب
خشایار شاه ملعونو خواهشا با کوروش و داریوش مقایسه نفرمایید
میدونی چرا سخنان اقای علی برادر عزیزو به دروغ میگیرید ؟؟؟؟
همش بر میگرده به تعصب کورکورانه ی شما Huh
دیروز گفتم که به کوروش توهین نکنید و نگذارید کسی توهین کند که به عواقبش میرسید Wink
حال بفرمایید دوستان از علامه تا رهبر و تا سلمان فارسی پیش روی در توهین کردن
یا صبر عیوب
یا حق
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع