تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: قرارگاه قدس (حمله به صهیونیست های فیس بوک به مناسبت روز قدس)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
دوستان کسیی vpn خواست pm بده واسش بفرستم
(۲۵/مرداد/۹۰ ۹:۲۴)GrievingAngel نوشته است: [ -> ]جهت اطلاع بگم منم Milad gh هستم که منو اد کردید...
سوال وقتی که یک صفحه ی اسراییلی رو ریپورت می کنیم دلیل چی باشه ؟

همین که یک صفحه اسرائیلی از صفحات اسرائیلی نابود بشه کار کمیه دوست گرامی؟؟؟
سوال:
ویدیو ها رو کجا بزاریم تو صفحه ی خودمون یا صفحه های دیگه؟
بعدشم از هر کشوی می تونند در این گروه عضو بشند؟
(۲۵/مرداد/۹۰ ۱۹:۵۰)GrievingAngel نوشته است: [ -> ]سوال:
ویدیو ها رو کجا بزاریم تو صفحه ی خودمون یا صفحه های دیگه؟
بعدشم از هر کشوی می تونند در این گروه عضو بشند؟
دوست گرامی تو همون صفحه گروه که معرفی شد تمام فایلها قرار می گیرند.
یعنی یه جورایی این صفحه محل مهمات ما هستش چه عکس چه فیلم چه هر فایل دیگه ای که بکار بیاد
در ضمن بنده الان تو فیس بوک هستم اگه سوال دیگه ای دارین به این ایدی بزنید من در خدمتم
mohammad ghadim
دوستان من اکانت توی فیس بوک ساختم اما برای فعال سازی از من شماره تلفن میخواد باید چی کار کنم هر شماره ای بهش میدم میگه معتبر نیست لطفا یه اموزش مختصر بدید ممنون
سلام
من آماده ام همه جوره کمکتون کنمSleepy
(۲۶/مرداد/۹۰ ۱:۴۷)mohsen . نوشته است: [ -> ]دوستان من اکانت توی فیس بوک ساختم اما برای فعال سازی از من شماره تلفن میخواد باید چی کار کنم هر شماره ای بهش میدم میگه معتبر نیست لطفا یه اموزش مختصر بدید ممنون
عزیزم شما در اون قسمت نیازی نیست شماره تلفن وارد کنید
شما ابتدای کار یک شماره تلفن وارد کردید و فیس بوک یک رمز رو به این شماره تلفن ارسال کرده و شما با وارد کردن اون شماره روز تو قسمت مورد نظر میتونید وارد فیس بوک بشید
سوال بود میتونید تو قسمت خصوصی بزارید من شماره تلفن خودمو بهتون بدم تا بهتر راهنماییتون کنم

(۲۶/مرداد/۹۰ ۱۷:۲۴)7zahra7 نوشته است: [ -> ]سلام

لطفا وارد گروه در فیس بوک بشید و عضو بشید
و اسم ایدیتونو در فیس بوک اینجا قرار بدین تا من همانگی های لازم رو انجام بدم
و یه درخواست از تمام رفقایی که از طریق تالار بیداری اندیشه در اون گروه فیس بوکی ما عضو هستن لطفا ایدیهاتونو اینجا قرار بدین
سلام
این لینکی که semnani گذاشته که فی*ل*تر شده
لطفا راهنمایی کنید تا ما هم عضو شویم
(۲۶/مرداد/۹۰ ۱۷:۲۸)ghadimi2 نوشته است: [ -> ]
(۲۶/مرداد/۹۰ ۱:۴۷)mohsen . نوشته است: [ -> ]دوستان من اکانت توی فیس بوک ساختم اما برای فعال سازی از من شماره تلفن میخواد باید چی کار کنم هر شماره ای بهش میدم میگه معتبر نیست لطفا یه اموزش مختصر بدید ممنون
عزیزم شما در اون قسمت نیازی نیست شماره تلفن وارد کنید
شما ابتدای کار یک شماره تلفن وارد کردید و فیس بوک یک رمز رو به این شماره تلفن ارسال کرده و شما با وارد کردن اون شماره روز تو قسمت مورد نظر میتونید وارد فیس بوک بشید
سوال بود میتونید تو قسمت خصوصی بزارید من شماره تلفن خودمو بهتون بدم تا بهتر راهنماییتون کنم

(۲۶/مرداد/۹۰ ۱۷:۲۴)7zahra7 نوشته است: [ -> ]سلام

لطفا وارد گروه در فیس بوک بشید و عضو بشید
و اسم ایدیتونو در فیس بوک اینجا قرار بدین تا من همانگی های لازم رو انجام بدم
و یه درخواست از تمام رفقایی که از طریق تالار بیداری اندیشه در اون گروه فیس بوکی ما عضو هستن لطفا ایدیهاتونو اینجا قرار بدین

ممنونم دوست عزیز
ولی من میترسم شماره موبایلم رو بدم اخه میدونی من از یکی از دوستان که تو اطلاعات ایران هست شنیدم که هر تماسی که از طرف فیس بوک یا توییتر یا ازاین قبیل با ایران گرفته میشه کنترل میشه و امکان داره بعدا مشکل ساز بشه به خاطر همین من یه شماره اشتباه دادم
شماره تلفن چیه دیگه؟
اصلا فکر کنم اشتباهی رفتید ، شماره تلفن نمی خواد!
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع