تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: قرارگاه قدس (حمله به صهیونیست های فیس بوک به مناسبت روز قدس)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۱۷/مرداد/۹۰ ۱۰:۳۸)Sarbaze Monji نوشته است: [ -> ]با عرض سلام و احترام
در ضمن من شما رو تو فیس بوک جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم DodgyDodgy

سلام
منو پیدا نکردی چون عضویتم تو انجا پرپر شدAngel
منم هستم ولی این جوری تعدادمون خیلی کمه
کاش منم ميتونستم کمک کنم ولي من فقط با گوشي ميتونم اان شم که اونم. تو فيس نميره.
(۱۸/مرداد/۹۰ ۵:۱۱)ewas نوشته است: [ -> ]کاش منم ميتونستم کمک کنم ولي من فقط با گوشي ميتونم اان شم که اونم. تو فيس نميره.

سلام
همان طوری که هر جبهه ی نبردی قبل از خط مقدم محتاج به یه خط پشتیبانی است ما بیش از همه نیاز به تدارکات و پشتیبانی داریم .
اگر ما منابع و تصاویر و..... که ضد صهیونیستی است داشته باشیم راحت تر می توانیم مانور دهیم .
اجرکم عندالله
دوستان گرامی باید یک سری توضیحات رو اضافه کنم
اول در مورد دوستمون که گفته بودن تعدادمون کمه باید بگم نه دوست عزیز ما الان تو گروهمون در فیس بوک در حال حاضر337 عضو داریم و این تعداد تا الان خوبه و مطمئنا تعدادش اضافه هم خواهد شد.
باز هم اضافه میکنم این کار خیلی برای ما مهمه و به نتایج کار هم خیلی امید داریم و همونطور که رفقای فیس بوکی ما در جریان هستن فیس بوک هر صفحه ای و یا هر گروه ای که در اون ثبت نام کردند رو با دریافت حدود 20 گزارش مبنی بر مسدود شدن گروه ، می بنده یعنی ما اگه فقط بیست گزارش مسدودیت صفحات اسرائیلی رو برای فیس بوک ارسال کنیم این صفحات بسته میشن البته این تنها یکی از اهدافه...
بهرحال باز هم میگم ما در فیس بوک منتظر دوستان هستیم برای مقابله با دشمن در جبهه و سنگر خودش
(۱۸/مرداد/۹۰ ۱۸:۴۲)ghadimi2 نوشته است: [ -> ]دوستان گرامی باید یک سری توضیحات رو اضافه کنم
اول در مورد دوستمون که گفته بودن تعدادمون کمه باید بگم نه دوست عزیز ما الان تو گروهمون در فیس بوک در حال حاضر337 عضو داریم و این تعداد تا الان خوبه و مطمئنا تعدادش اضافه هم خواهد شد.
باز هم اضافه میکنم این کار خیلی برای ما مهمه و به نتایج کار هم خیلی امید داریم و همونطور که رفقای فیس بوکی ما در جریان هستن فیس بوک هر صفحه ای و یا هر گروه ای که در اون ثبت نام کردند رو با دریافت حدود 20 گزارش مبنی بر مسدود شدن گروه ، می بنده یعنی ما اگه فقط بیست گزارش مسدودیت صفحات اسرائیلی رو برای فیس بوک ارسال کنیم این صفحات بسته میشن البته این تنها یکی از اهدافه...
بهرحال باز هم میگم ما در فیس بوک منتظر دوستان هستیم برای مقابله با دشمن در جبهه و سنگر خودش
اگه زحمتی نیست تو کدوم قسمتش(لینکش) باید عضو بشیم
اگه میشه لینکشو بگذارید
(۱۹/مرداد/۹۰ ۰:۰۳)Sarbaze Monji نوشته است: [ -> ]
(۱۸/مرداد/۹۰ ۱۸:۴۲)ghadimi2 نوشته است: [ -> ]
اگه زحمتی نیست تو کدوم قسمتش(لینکش) باید عضو بشیم
اگه میشه لینکشو بگذارید

http://www.facebook.com/groups/220189461361233/
(۱۵/مرداد/۹۰ ۱۳:۱۶)ghadimi2 نوشته است: [ -> ]با توجه به تجربه ی خوبی که این چند روز اخیر در مورد حمله به صفحه های صهیونیستی داشتیم، من پیشنهاد می کنم یه عملیات وسیع تری هم به مناسبت روز قدس انجام بدیم.

سلام
یه جوری نوشتی عملیات وسیع تر , انگار میخوای والفجر هشت رو پیاده کنی !!!Big Grin
به عمل کار برآید به سخنرانی نیست...
گرچه که میدونم روحیه ی عملیاتی کردن بالاتر از والفجر هشت ها در شما وجود داره, صرفا شوخی بود...
همونطور که گفتم انشالله در وادی عمل هم کاری بکنیم
چون به هر حال امام عصر اگه سرباز آماده ی کار نداشته باشه که اصلا ظهورش چیز عبث و بیهوده ای میشه! نعوذبالله
موفق باشید
یا علی مدد
(۱۹/مرداد/۹۰ ۴:۱۷)Braveheart نوشته است: [ -> ]
(۱۵/مرداد/۹۰ ۱۳:۱۶)ghadimi2 نوشته است: [ -> ]با توجه به تجربه ی خوبی که این چند روز اخیر در مورد حمله به صفحه های صهیونیستی داشتیم، من پیشنهاد می کنم یه عملیات وسیع تری هم به مناسبت روز قدس انجام بدیم.

سلام
یه جوری نوشتی عملیات وسیع تر , انگار میخوای والفجر هشت رو پیاده کنی !!!Big Grin
به عمل کار برآید به سخنرانی نیست...
گرچه که میدونم روحیه ی عملیاتی کردن بالاتر از والفجر هشت ها در شما وجود داره, صرفا شوخی بود...
همونطور که گفتم انشالله در وادی عمل هم کاری بکنیم
چون به هر حال امام عصر اگه سرباز آماده ی کار نداشته باشه که اصلا ظهورش چیز عبث و بیهوده ای میشه! نعوذبالله
موفق باشید
یا علی مدد

سلام
دوست عزیز اگر شما یه سری به صفحات اسرائیلی بزنید متوجه میشید که چرا دوستمون چنین پیشنهادی ( که به حق هم هست ) رو دادند .
همین اسرائیلی های مارموز همچین مظلوم نمای می کنند و ..... که از همه بدتر اینکه بعضی ها که عمدتا اروپایی و آمریکایی هستند گول این حیونا رو می خورند و ما بچه مسلمونا ( خودمو نمی گم) وحشی و تجاوزگر و.... می دونند
خلاصه با این کار( که اگه بیشتر نباشه کمتر از والفجر 8 نیست) ما ها می توانیم ماهیت حیوانی این اسرائیلی های ..... رو روشن کنم
والسلام
جهت اطلاع بگم منم Milad gh هستم که منو اد کردید...
سوال وقتی که یک صفحه ی اسراییلی رو ریپورت می کنیم دلیل چی باشه ؟
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع