تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: برنامه راز + مستند ظهور!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
دوستان سلام
در مورد انحراف عبدالله هاشم
کمی بیشتر در سایتش بگردید باز نشانه های امام الحسن رو پیدا می کنید

علی علی
(۱۶/مرداد/۹۰ ۶:۰۳)Searcher123 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
پريشب در برنامه راز آدرس سايت آن گفته شد، ولي من متوجه نشدم چي بود. كسي مي‌دونه آدرسش چيه؟ هرچي توي گوگل و خود سايت تلويزيون مي‌گردم پيداش نمي‌كنم. اون كليپ طنزي كه در مورد انرژي هسته‌اي توي اين برنامه پخش شد را كسي مي‌تونه بگه از كجا مي‌توانم دانلود كنم؟

ممنون از راهنماييتون

خودم يه آدرس يافتم: http://www.raztv.ir. البته توي صفحه اولش نوشته ما ربطي به برنامه "راز" نداريم، ولي بخش اعظم برنامه‌هاي آنرا روي سايتش داره. فيلم‌هاي بسيار خوب ديگه‌اي هم در مورد شيطان پرستي و دسيه‌هاي غرب روش هست. حتما يك سر بهش بزنيد. فيلم‌هاي ديدني و مفيد بسياري داره.
(۲۳/مرداد/۹۰ ۸:۱۱)shia12 نوشته است: [ -> ]3000045من دوبار اس ام اس دادم نمی دونم چرا ارسال نشد
البته اون برنامه رو دیدم نمی دونم چرا آقای طیب اینقدر اسرار داشتند که مستند ظهور رو بگن که برای عبدالله هاشم هست همه ی ما می دونیم که این کار 52 قسمتی رو عبدالله هاشم درست نکرده در ضمن کارهای عبدالله هاشم حداقل در ایران خیلی طرفدار نداره این رو از پست های دوستان می شه فهمید ولی خیلی خوبه که بعد از ماه مبارک می خوان یک مستند جدید رو ارائه بدن به نام arrived امیدوارم درست نوشته باشم ولی در کل برنامه خوبی بود من 5 دقیقه اولش رو ندیدم خیلی دوست داشتم اسم تالار بیداری اندیشه که اینقدر در گسترش این فیلم زحمت کشیده لااقل برده می شد و اگه ایشون منظرورم خود بیداری اندیشه هست ترجمه نمی کردن واقعا چه کسی می خواست ترجمه کنه
امیدوارم که در یک برنامه دیگه بهتر رو این موضوع بحث بشه
در ضمن تو سایت راز کلیپ ماهر زین رو که اون شب پخش کرد رو قرار دادند می تونید دانلود کنید

دوست عزیز شماره رو اشتباه گرفتی شماره پیامک راز 3000046
قسمت هشتم از برنامه راز پخش در تاریخ 20/05/1390. در این قسمت از
برنامه راز ، مستند ظهور و سازنده آن عبدالله هاشم با حضور میهمان برنامه
آقای محمد طیب معرفی و بررسی شد.

دوستان و همسنگرانی که مشتاق دانلود گفتگوی برنامه راز در باره ی
مستند ظهور هستند از اینجا اقدام کنند
حدود 90 دقیقه
(۱۸/مرداد/۹۰ ۱۰:۲۹)میلادحسینی نوشته است: [ -> ]با سلام من میرمیلاد حسینی تازه وارد هستم ومن شاید ظهورنزدیک است را تماشا نکردم ولی از چیزهایی که شما نوشتید همه ماجرارا فهمیدم با تشکر

اگه میشه اونو واسه من بفرستین

سلام
اخوي اشتباه نكن. ظهور بسيار نزديك است پر از مشكله! ظهور ﴿يا The Arrival﴾ يه چيز كاملا متفاوته.
امشب برنامه راز با حضور دکتر حسن عباسی هست حتما امشب رو نگاه کنید حتما برنامه زیبایی خواهد بود برنامه دیشب هم خیلی عالی بود
(۲۶/مرداد/۹۰ ۸:۱۷)shia12 نوشته است: [ -> ]امشب برنامه راز با حضور دکتر حسن عباسی هست حتما امشب رو نگاه کنید حتما برنامه زیبایی خواهد بود برنامه دیشب هم خیلی عالی بود

نگفتن که موضوع بحثشون چی بود ؟؟؟
برا این می گم که با اطلاعات قبلی بشینم پای صحبتهاشون ...
اگر می دونین لطفا بگین . ممنون
درباره موضوع صحبتی نشد ولی آقای عباسی همیشه موضوعات خوبی رو در رابطه با علوم استراتژیک بیان می کنند
کلیپ تصویری کوتاه و مصاحبه عبدالله هاشم در برنامه راز
1 دقیقه و 39 ثانیه

اخبار مربوط به انجمن های مخفی ، ایران و جهان ( عبدالله هاشم و مستند جدیدش + فیلم)

[تصویر: lc0za0k98aicwwk9eldn.jpg]
دیشب تا 45/11 بیدارم بودم ولی مثل اینکه سر کار بودم برنامه راز رو نشون نداد کسی از بچه ها کسی دیشب برنامه رو دید مثل اینکه قرار بود دکتر عباسی بیاد اگه کسی دیده برنامه چه ساعتی شروع شد
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع