|
برنامه راز + مستند ظهور!
|
|
۱۷:۵۵, ۱۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
برنامه راز + مستند ظهور
مجري گري برنامه راز را جناب دكتر طالب زاده به عهده دارند. اين برنامه بعضي از شبها روي آنتن شبكه 4 سيما قرار مي گيرد! خيلي برنامه جالبيه تماشاي اون رو به دوستان توصيه مي كنم در برنامه آينده قرار است به مستند ظهور كار عبدالله هاشم پرداخته بشود. گويا مصاحبه اي هم با او (عبد الله هاشم) ترتيب داده شده از قبل كه در همان برنامه پخش خواهد شد. اين برنامه قرار است دوشنبه شب 17 مرداد ماه 1390 ساعت 15/23 دقيقه به مدت يك ساعت و نيم به صورت زنده بر روي آنتن شبكه 4 سيما برود. احتمالا كارشناس برنامه جناب دكتر شاه حسيني خواهند بود. اميدوارم مورد توجه دوستان علاقمند قرار بگيره. |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۰۸, ۲۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام
در مورد انحراف عبدالله هاشم کمی بیشتر در سایتش بگردید باز نشانه های امام الحسن رو پیدا می کنید علی علی |
|||
|
۲۲:۴۰, ۲۵/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۰ ۲۲:۴۱ توسط Searcher123.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۱۶/مرداد/۹۰ ۶:۰۳)Searcher123 نوشته است: سلام دوستان خودم يه آدرس يافتم: http://www.raztv.ir. البته توي صفحه اولش نوشته ما ربطي به برنامه "راز" نداريم، ولي بخش اعظم برنامههاي آنرا روي سايتش داره. فيلمهاي بسيار خوب ديگهاي هم در مورد شيطان پرستي و دسيههاي غرب روش هست. حتما يك سر بهش بزنيد. فيلمهاي ديدني و مفيد بسياري داره. |
|||
|
|
۱:۴۲, ۲۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۲۳/مرداد/۹۰ ۸:۱۱)shia12 نوشته است: 3000045من دوبار اس ام اس دادم نمی دونم چرا ارسال نشد دوست عزیز شماره رو اشتباه گرفتی شماره پیامک راز 3000046 |
|||
|
۲:۰۱, ۲۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
قسمت هشتم از برنامه راز پخش در تاریخ 20/05/1390. در این قسمت از
برنامه راز ، مستند ظهور و سازنده آن عبدالله هاشم با حضور میهمان برنامه آقای محمد طیب معرفی و بررسی شد. دوستان و همسنگرانی که مشتاق دانلود گفتگوی برنامه راز در باره ی مستند ظهور هستند از اینجا اقدام کنند حدود 90 دقیقه |
|||
|
|
۵:۲۱, ۲۶/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۰ ۵:۵۱ توسط Searcher123.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۱۸/مرداد/۹۰ ۱۰:۲۹)میلادحسینی نوشته است: با سلام من میرمیلاد حسینی تازه وارد هستم ومن شاید ظهورنزدیک است را تماشا نکردم ولی از چیزهایی که شما نوشتید همه ماجرارا فهمیدم با تشکر سلام اخوي اشتباه نكن. ظهور بسيار نزديك است پر از مشكله! ظهور ﴿يا The Arrival﴾ يه چيز كاملا متفاوته. |
|||
|
۸:۱۷, ۲۶/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۰ ۸:۱۸ توسط shia12.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
امشب برنامه راز با حضور دکتر حسن عباسی هست حتما امشب رو نگاه کنید حتما برنامه زیبایی خواهد بود برنامه دیشب هم خیلی عالی بود
|
|||
|
|
۱۰:۴۵, ۲۶/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۰ ۱۰:۴۵ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
۱۸:۰۳, ۲۶/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۰ ۱۸:۰۴ توسط shia12.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
درباره موضوع صحبتی نشد ولی آقای عباسی همیشه موضوعات خوبی رو در رابطه با علوم استراتژیک بیان می کنند
|
|||
|
|
۰:۰۷, ۲۷/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۰ ۰:۲۰ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
کلیپ تصویری کوتاه و مصاحبه عبدالله هاشم در برنامه راز
1 دقیقه و 39 ثانیه اخبار مربوط به انجمن های مخفی ، ایران و جهان ( عبدالله هاشم و مستند جدیدش + فیلم)
|
|||
|
|
۸:۵۰, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
دیشب تا 45/11 بیدارم بودم ولی مثل اینکه سر کار بودم برنامه راز رو نشون نداد کسی از بچه ها کسی دیشب برنامه رو دید مثل اینکه قرار بود دکتر عباسی بیاد اگه کسی دیده برنامه چه ساعتی شروع شد
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 85,233 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,032 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,061 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,863 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ | parsa | 118 | 84,096 |
۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,565 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| چرا آیا مستند ظهور را تماشا کرده اید؟ | آیات | 12 | 8,834 |