شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۲۴/مرداد/۹۰ ۲۳:۱۷)Sms4815 نوشته است: [ -> ]داداش برای بازی های غیرآنلاین و ... اقعا امکانات نداریم نه اسپانسر خوبی نه تیمه مناسبی
خودشم اینگونه بازی ها خیلی هزینه می خواد و اگه خودشم ساخته بشه زیاد با سلیقه ی جوون ها سازگار نیست.
ما مجبوریم بازی آنلاین بسازیم تا بتونیم هزینه ی ساخت رو از طرق مختلف جبران کنیم.
بله ما دقیقا همین مشکل رو داریم متاسفانه ولی تمام تلاش خود را خواهیم کرد که بازی به صورت زیبا و کاملی بشود
(۱۸/مرداد/۹۰ ۵:۲۴)hsmoa نوشته است: [ -> ]با توجه به نظر دوستان و به دلیل این که میخواهیم طرح مخاطب بیشتری داشته باشد بازی به سبک اینترنتی وآنلاین طراحی خواهد شد واز دوستانی که می توانند در زمینه ساخت داستان بازی کمک کنند درخواست دارم برای هماهنگی های بیشتر سریعا و در اولین فرصت به من پیام خصوصی دهند
با تشکر
در خصوص امنیت شبکه من + دوستانم هستیم.
اگه یه بازی بخواد تو فضای اینترنت اجرا بشه باید از application server که بازی روش اجرا میشه محافظت کرد.
(۱۸/مرداد/۹۰ ۱۳:۱۲)s.white نوشته است: [ -> ]آنلاین ساختن هم وقتگیرتر هم گرونتر در می یاد هم خرج سرور (هر سروری بازی آنلاین را قبول نمی کنه)و اینا هست هم باید پشتوانه ی بیست و چهار ساعت داشته باشین
برای این کار باید سرور خرید . اجاره کردن سرور کار معقولی نیست
نمی دونم مثل این که قراره با یه شرکت فرهنگی هنری قرارداد ببندن که هزینه های ساخت بازی رو تقبل کنند.
روی کمکهای معنوی ما هم حساب باز کنید...
(۲۵/مرداد/۹۰ ۱۶:۴۶)only_y2d نوشته است: [ -> ] (۱۸/مرداد/۹۰ ۱۳:۱۲)s.white نوشته است: [ -> ]آنلاین ساختن هم وقتگیرتر هم گرونتر در می یاد هم خرج سرور (هر سروری بازی آنلاین را قبول نمی کنه)و اینا هست هم باید پشتوانه ی بیست و چهار ساعت داشته باشین
برای این کار باید سرور خرید . اجاره کردن سرور کار معقولی نیست
بله دقیقا همین قصد رو داریم
با سلام و درود
بنده خودم بازیساز هستم
بسیار پیشنهادتون خوب بود.
اما یه نکته ای هست
هنوز دانش بازیسازی ایران انقدر پیشرفت نکرده که بخوایم چنین بازی رو بسازیم
هنوز بیشتر بازیهای ایرانی پر از باگ هستن
یکی از مشکلاتی که باعث میشه بازیسازان نتونن پیشرفت کنن انتظارات بیجا و بیش از توانشان در زمینه ی بازیسازی هست....باید بذارید ما خودمون پروژه ای بسازیم و پیش ببریم......از نظر من باید فعلا قضیه ی این بازی رو کنسل کنید...
اما درکل پیشنهاد خوبی بود
بهترین موضوع این که اتحاد ها باید شرایط ظهور امام زمان رو فراهم کنن هر گروهی زودتر برنده حالا شرایط چیه کمک به اکانت مظلوم یا انجام کار خیر نابود کردن تعداد اکانت پلیدی در بازی
نبرد بین دو گروه خیر و شر اتفاق می افته
تا سه شنبه ی هفته ی بعد جزئیات بیشتری اعلام خواهد شد.