تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نام گذاری دختران و پسران با الهام از نامهای نمونه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
مرسی عزیزجانم
لطف داری ان شاء الله خدا یه دونه اهلش رو به ات بده که تا عمر داری برات پدر بیامرزی بخره. دختر که مونس باباست فرقی با پسر نداره. هر جفتش اگه اهل باشه بی قیمته.
نرگس یکی از پیشنهادای خودمم بود ولی خانومم از این اسم خاطره بدی داره . البته دلیل نمی شه ولی دیگه نظر اونم شرطه. بازم اگه می شه پیشنهاد بفرمایید.
(۱۹/شهریور/۹۰ ۱۷:۱۲)hesam110 نوشته است: [ -> ]بازم اگه می شه پیشنهاد بفرمایید.

من " نازنین زهرا " رو پیشنهاد می کنم. Blush
البته اگر دختر بود کوچولوی شما!
(۱۹/شهریور/۹۰ ۱۶:۳۳)hesam110 نوشته است: [ -> ]رفقای عزیز.
حسن تصادفی بود که این تاپیک ایجاد شد و اتفاقاً من هم دنبال منبع تحقیق در این زمینه بودم و هیچ جایی بهتر از اینجا برام نیست.
خداوند متعال به بنده لطف کرده و نعمتی رو به من عطا کرده و ان شاء الله تا 6 ماه دیگه پدر می شم Blushکه هنوز جنسیتش رو نمی دونم. که پسر هست یا دختر:
برای پسر موارد خوبی رو در نظر دارم مثل : مهدیار، امیر علی ، علی، امیر رضا، یزدان و...
ولی متاسفانه برای دختر اسامی رو که می پسندم برای دختر مثل: فاطمه، زهرا، ریحانه که در ست و حسابی هستند هم تو درجه یک هامون داریم هم اسامی دختر خیلی کم هستند. از دوستان عزیز مهدوی مون می خواستم راهنمایی بخوام در زمینه پیدا کردن اسم دختر که هم مذهبی باشه هم اسمی زیبایی باشه.
ضمناً برام دعا کنید که هم سالم باشه. هم خدمت گذار اهل بیت عصمت و طهارت باشه. و خداوند مهربان از دودمان من کسی رو دشمن اهل بیت قرار نده.
پ.ن: اگر دوستان راهنمایی هم نکردن مهم نیست ولی به حرمت لحظاتی که با هم اینجا بودیم برام حتماً حتماً دعا بفرمایید. چون واقعاً به دعای اینجا معتقدم و می دونم خدای متعال و اهل بیت عصمت و طهارت به این جمع نظر دارند.
با سپاس فراوان
یا علی

آقا تبریک تبریک تبریک.ان شائ الله که هم سالم به دنیا بیاد و هم فرزند صالحی باشه براتون.در ضمن این اسمایی رو که دوستمون گفت هم خیلی قشنگه.
بازم تبریک.Heart
از همسنگرای عزیزم منونم. ان شاء الله قسمتتون بشه.
اون جوری که همتون می دونین از حقوقی که یک فرزند بر پدر خود دارد نام نیکوست.
به خاطر همین یه خورده وسواس روش دارم.
فاطمه خانوم ممنون دارم یه لیست تهیه می کنم. اینم یکی از گزینه هاست فقط موردی که داره اینه که می ترسم به دلیل دو بخش بودنش جماعت بی حال نازنین خالی صداش کنن و نام مبارک بی بی دو عالم ازش حذف بشه و به نظرم نوعی توهینه. ولی تو گزینه هامون هست.

ممنون فریدون عزیزم.
دوست دارم به عشق همسنگر شهیدمون اسمشو محیا بذارم ولی بیشتر نظرم هست که نام مذهبی باشه.
بازهم از دوستان طلب یاری دارم. ممنون از همه اونایی که تبریک گفتنو دعا کردن.
مولا نگهدارتون
سلام.اولا تبریک میگم و شور و ذوقتون رو یه جورایی میتونم به قول معروف لمس و احساس کنم،چون دیدم و میدونم اونایی که وقتی بچه دار میشن چه کیفی میکنن.خودمم یه پسر خاله ی جدید دارم اسمش امیرحسین هستش.من هنوز ۱۸ سالم نشده و اسمم امیر هستش و خیلیا میگن اسم خیلی جالب و" به قول معروفی" دارم اما من خودم دوست داشتم اسمم "علی"باشه.من دوست ندارم اسم بچه هام قدیمی باشن(بچه هام!!؟؟).مثلا:
آتیلا،دیبا،ساسان،لعیا،علی،امیرعلی،شاهین،انیس.
اینا اسمای مورد علاقه ی منن که غاطی پاتی گفتمشون.شاید بگین توی اینا اسامیه قدیمی هست که!بله اما به نظر خودم قدیمی نشدن.
شاید خوشتون نیاد چون مذهبی نیستن ولی کی گفته هر کی اسمش مذهبی نباشه میره جهنم!هیچکس.
یاحق
سلام آقای حسام
تبریک می گم ان شاالله فرزندتان از صالحین باشد.
اسم های قشنگی در ارسال شماره 1 همین تاپیک بود.
اگر اسم های اصلی مذهبی مثل علی ، فاطمه و.... رو اقوام درجه یک شما دارند
به نظر من چه اشکالی دارد روی اسم فرزند شما هم گذاشته شود.
یک معلمی داشتیم می گفت دو تا دختر دارم . اسم اولی رو فاطمه گذاشتم .
انقدر به این اسم علاقه داشتم که می خواستم حتی اسم فرزند دومم که دختر بود رو فاطمه بگذارم ولی به خاطر قانون نمیشد.البته اسم دختر دومشون رو زهرا گذاشتند
ولی اگر نخواهید این اسم ها رو انتخاب کنید ....
اسم صفیه ، نرجس ، زینب ، صدیقه ، هاله خیلی قشنگه
برای پسر هم من محمد و مصطفی و مهدی و حسین خیلی دوست دارم
من هم زمانی که به دنیا امدم اینطور که برام تعریف کردند ....چندین اسم رو که مد نظرشون بود رو لای قرآن گذاشتند و مثل قرعه کشی یکی از آن ها رو بیرون کشیدند.Blush
شاید هم برای همین هست که علاقه عجیبی به قرآن دارم و معمولا هرجا می روم قرآنم همراهمه
باسلام......
بنده به دلیل اینکه فرهنگ ایرانیم داره از بین میره فقط دوست دارم نام فرزند به ایرانی باشد و بس!
(۱۹/شهریور/۹۰ ۱۸:۳۲)hesam110 نوشته است: [ -> ]از همسنگرای عزیزم منونم. ان شاء الله قسمتتون بشه.
اون جوری که همتون می دونین از حقوقی که یک فرزند بر پدر خود دارد نام نیکوست.
به خاطر همین یه خورده وسواس روش دارم.
فاطمه خانوم ممنون دارم یه لیست تهیه می کنم. اینم یکی از گزینه هاست فقط موردی که داره اینه که می ترسم به دلیل دو بخش بودنش جماعت بی حال نازنین خالی صداش کنن و نام مبارک بی بی دو عالم ازش حذف بشه و به نظرم نوعی توهینه. ولی تو گزینه هامون هست.

ممنون فریدون عزیزم.
دوست دارم به عشق همسنگر شهیدمون اسمشو محیا بذارم ولی بیشتر نظرم هست که نام مذهبی باشه.
بازهم از دوستان طلب یاری دارم. ممنون از همه اونایی که تبریک گفتنو دعا کردن.
مولا نگهدارتون

من خودم بهتون مشکات رو بیشنهاد می دم . مشکات اسمیه که هم میشه رو پسر گذاشت هم دختر .
تو روایات اومده که منظور از مشکات پیامر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ولی تو بعضیاش اومده که منظور حضرت فاطمه هست. حالا شما که اسم واسه پسر انتخاب کرده اید پس من این اسمو اگه بچتون Heart دختر باشه مشکات رو پینهاد می دم .
خودتون تاریخچه شو بخونید . جالبه . این اسمو خیلی دوست دارم.

مشكات و حضرت فاطمه‏ علیهاالسلام

صاحب تفسیر قمى مى‏نویسد: مقصود از مشكات حضرت فاطمه‏علیهاالسلام است و مراد از «فیها مصباح المصباح‏» دو فرزند بزرگوارش امام حسن‏ و امام حسین(‏علیهما‏السلام) اند و در همین روایت ‏حضرت فاطمه زهراعلیهاالسلام را از جهت نورانیت و صفا بار دیگر به ستاره درخشان (كوكب درى بین نسآء اهل الارض) 12تعبیر كرده است.

در تفسیر آیه نور به سند معتبر از حضرت امام صادق‏علیه‏السلام نقل شده است كه مشكات در آیه نور حضرت فاطمه زهراعلیهاالسلام است كه «انوار ائمه هدى را حق سبحانه و تعالى در آن حضرت جاى داده و از آن حضرت بر عالمیان تافته‏» 13 و در توضیح [كوكب درى] حضرت فرمودند: «یعنى فاطمه ستاره‏اى است نورانى و درخشنده كه در میان زنان جمیع عالم به انوار معنویه ممتاز است و بهترین زنان عالمیان است‏» 14 و باز در تفسیر برهان مى‏خوانیم مراد از «مشكات‏» 15 حضرت فاطمه علیهاالسلام است.
(۱۸/مرداد/۹۰ ۱۲:۲۵)s.white نوشته است: [ -> ]برادرا توجه کنین که نه باید از اینور بوم افتاد نه از اونور بوم
اینکه بخای همه اسامی را ازاینها بزاریم چیزی به اسم اصالت و ملیت را از دست میدیم که این دو هر دو معقوله های مهمی هستن
به قول یه نفر: نابود شد ملتی که تاریخ خویش را ندانست
عاشقان را ملت و مذهب خدا است!
اگر خدایی باشیم هم دین میمونه هم ملت ، ببین ما مطیع الله هستیم ، هرچی اولء الله توصیه کنند حق و حقیقته.
ایرانی واقعی یعنی شیعه ، شیعه واقعی هم یعنی تبعیت بی چون و چرا از اهل بیت علیه السلام و علمای اعلام.غیر این باشیم می شیم ایرانی نژادپرست.
بنام ستار معاصی عاصیان

خدمت دوستی که فرمودند فرهنگ ایرانیم داره از بین میره.....

دوست من ،فرهنگ ایرانی با القاب و اسامی و اسم زنده نمیشه .همونطور که اصالت ایرانی به کردار و منش اون پایدار و زنده است و نه به اسم و لقب کارگزاران اون.منشور کوروش بیشتر از اسمش در دنیا معرف این فرهنگ و اصالته و باعث افتخار و سربلندی ما در دنیاست .یه وقتی فکر نکن اگه اسم ائمه رو گسترش بدی فرهنگ کشورت به خطر می افته...

درباره تصاویر حکاکی شده بر سنگهای تخت جمشید، شنیدنی است که:
▪ در تصاویر حکاکی شده بر سنگهای تخت جمشید هیچ کس عصبانی نیست.
▪ هیچ کس سوار بر اسب نیست.
▪ هیچ کس را در حال تعظیم نمی بینید.
▪ هیچ کس سر افکنده و شکست خورده نیست.
▪ هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست.
▪ و هیچ تصویر خشنی در آن وجود ندارد.
▪ از افتخارهای ایرانیان این است که هیچگاه برده داری در ایران مرسوم نبوده است.
▪ در بین صدها پیکره تراشیده شده بر سنگهای تخت جمشید حتی یک تصویر برهنه و عریان وجود ندارد.

دیدی که کردار ایرانی بر القاب اون برتری داره.فرهنگ ما از بین نمیره....این انسانهای بی فرهنگن که زیاد جلوی چشم های ما خودنمایی میکنند....

یا علی(علیه السلام) مدد است.
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع