نقل قول:نه متاسفانه ندیدم
ولی خودتون اگر می تونید اماده کنید بزارید بهتره
فقط باید به موقع باشه
التماس دعا
یاعلی
یا رزاق
سلام
این مجموعه که چندین کلاس در این ضمینه که میشه گفت تقریبا 70 درصد به موضوع که قرار دادین
هم ارتباط مثلا در یک از کلاس با موضوع خاصی اشاره به [مود] که چگونه به وجود اومدن چه کسانی باعث ترویج این موضوع شدن و ...... به شکل تاریخچه بررسی میکنه یا مثلا در یکی از کلاس موضوع جامعه مصرف گرا اشاره میکنه که چگونه شکل گرفت و چه کسانی پیاده سازی کردن و .....
و در اخر یکی سری راهکار میدن که باید این مجموعه دنبال کنید و هنوز ادامه داره و همش ویدئو ضبط شده و بخش سخنرانی مال ایشون که تو فروم هست میتونید دانلود کنید یا اگر واقعا احساس میکن نیاز من براتون ارسال کنم این چند جلسه که خودم دارم فکر کنم الان 20 تاشو دارم
اگر خواستین در پیغام خصوصی صحبت کنیم
یا حق
در پناه مهدی
اول از محضر همه تون عذر میخوام الان چهار روز میشه که کامپیوترم دچار مشکل شده ونتوستم ادامه اش رو بزارم این که می بینید بدون ویرایش مجبور شدم بزارم
مصداق دوم:
روایات بسیاری از اهل بیت(علیه السلام) به این موضوع اشاره دارد که:
امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در زمانی قیام می نمایند که زمین از ظلم وستم آکنده گردیده است.
لازم به ذکر این موضوع به این معنا نیست که عدلی دیده نمی شود بلکه اشاره لفظی دارد به اکثریت ،ظلم وجور
از امام صادق(علیه السلام) روایتی است که در جواب سوال :
آیا شما صاحب این امر هستید؟فرمودند:خیر دومرتبه پرسیده شد آیا فرزند شما صاحب این امر است؟ فرمودند:نه، دومرتبه پرسیدن:آیا فرزند فرزند شماست؟ باز فرمودند: نه ، دومرتبه پرسیده شد:آیا فرزند فرزند فرزند شماست؟ فرمودند:نه
پرسیده شد:پس چه کسی صاحب این امر است؟
فرمودند: آن کسی است که زمین را همانطور که آکنده از ظلم وجور گردیده،پر از عدل و داد می نماید واین در هنگامی است که هیچ امام (بر حقی) بر روی زمین وجود ندارد، همانگونه که رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) زمانی برانگیخته شدند که هیچ پیامبر و رسولی بر روی زمین وجود نداشت.
کافی ج1 ص341
قطعا امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در فقدان امام،ظهور خواهند کرد.
همانطور که در قرآن کریم داریم:
بگو به من خبر دهيد اگر آب [آشاميدنى] شما [به زمين] فرو رود چه كسى آب روان برايتان خواهد آورد (۳۰)
قُلْ أَرَأَيْتُمْ إِنْ أَصْبَحَ مَاؤُكُمْ غَوْرًا فَمَن يَأْتِيكُم بِمَاء مَّعِينٍ ﴿۳۰﴾
سوره ملک(67) آیهء 30
که امام باقر(علیه السلام) در تفسیر این آیه می فرمایند:
این آیه در مورد حضرت قاءم(عجل الله تعالی فرجه الشریف)است،یعنی اگر امام شما غایب شود، به گونه ای که از مکان او اطلاع نداشته باشید، چه کسی امام ظاهر و آشکار، که شما را از اخبار آسمان وزمین وحلال وحرام خدا آگاه نماید،خواهد آورد؟.
شیخ صدوق کمال الدین وتمام النعمه ص320
در فاصله ی زمانی غیبت حضرت تا ظهورشان
مردم بار دیگر به جاهلیت کشیده شده اند ولی تنها تفاوت آن با جاهلیت اول اینست که بر خلاف اولی،نقابی از اسلام بر خود دارد!!!
آری این همان جاهلیتی است که با ظهور امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نابود خواهد شد.
دعوت مردم به امر جدید توسط حضرت همین است که:
ایشان دین را بر اساس و وضعیت اول آن،که مورد ارادهء خداوند متعال بوده وبر اثر مرور ایام از روح حقیقی اسلام حقیقی به دور افتاده،احیا خواهند نمود.
قسمت دوم جاهلیت دوم در آخر الزمان:
مظاهر وجود جاهلیت دوم:
مظاهر و نمونه های وجود جاهلیت دوم در آخرالزمان را می توان در محورهای گوناگون مورد بررسی قرار داد، مانند:
شرایط اجتماعی،سیاسی واقتصادی
اگر خدا بخواهد با مواردی که علی آقا یاد آور شدند، تصمیم گرفتم مدت زمان بیشتری را برای پخته کردن بحث صرف کنم تا بحث ریشه ای تر از این که هست بشود!!!
اگر تا سه چهار دیگه زنده باشم وشما به حقیر رخصت داده باشید اولین مظهر جاهلیت دوم در عصر ما را با عنوان (تعصب) اراءه خواهم کرد.
البته این خرابی کامپیوتر یه مصیبت شد.
یاغفار
یا رازق
بحث خیلی مفیدی هستش
فقط خواهش می کنم دوستان سعی کنند نوع جمله بندی خودشون رو درست کنند
در ضمن سعی کنند که کمتر قلط عملایی داشته باشند (در این مورد من وسواس عجیبی دارم - شرمنده)
با تشکر از آقا محمود و جناب علی 110 که بحث رو به خوبی اداره می کنند.
(۱۵/مهر/۹۰ ۱۸:۰۶)elecman_1984 نوشته است: [ -> ]بحث خیلی مفیدی هستش
فقط خواهش می کنم دوستان سعی کنند نوع جمله بندی خودشون رو درست کنند
در ضمن سعی کنند که کمتر قلط عملایی داشته باشند (در این مورد من وسواس عجیبی دارم - شرمنده)
با تشکر از آقا محمود و جناب علی 110 که بحث رو به خوبی اداره می کنند.
حتما
ولی کلا ادبیاتم ضعیفم همین الان مصیبت گرفتم که چجوری سه شنبه در مورد ادبیات کنفرانس بدم
غلط املایی بخاطر اماده کردن متن با موبایل هست
دیگه ببخشید