169-در آن زمان حدود و قوانین الهی که بر پیامبرش محمد ص) نازل کرده ، از بین می رود ، گفته می شود:فلانی چنین گفته!، رای فلانی چنین است! تابع آراء وعقاید دیگران می شوند وسنت پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ترک می کنند، در آن زمان مشروبات به نام های دیگر رایج می شود، در مجالس، مشروب،ساز و آواز ،نرد ، غنا و موسیقی معمول می گردد وظرف های طلا و نقره رواج می یابد.
امام علی(علیه السلام)
بشاره الاسلام صص27و 76
170-در چنین موقعی عجم علیه عرب شورش می کند وبصره را اشغال می کند. وای به حال مردم بصره که طاعون و فتنه های فراوانی در آن پدید می آید! وای به حال مردم فلسطین از فتنه های غیر قابل تحملی که در آن واقع می شود! وای به حال مردم دنیا از فتنه های پیاپی که در آن زمان در شرق ،غرب ،شمال، جنوب جهان در هر شهر و قصبه ای اتفاق می افتد. هر گروهی علیه گروه دیگر شورش می کندو جنگهای دائمی یکی پس از دیگری روی می دهد که همهء اینها کیفر اعمال خود مردم است و پروردگارت هرگز بر بندگان ستمی روا نمی دارد.
امیر المومنان علی(علیه السلام)
الزام الناصب ص196
171- هنگامی که نیاز ها وگرفتاری ها فراوان شود، مردم همدیگر را نشناسند، انسان برای استمداد به نزد برادرش برود و او را در قیافهء دیگری جز آنچه هست بیابد و با او با لحن دیگری سخن بگوید.
امام رضا(علیه السلام)
بشاره الاسلام ص104 و108 -الزام الناصب ص175
172-مردم آن زمان را می بینی که در حال نشسته شب کنند و در حال مستی صبح می کنند، و دیگر اهمیت نمی دهند که دیگران چه حالی دارند.
امام صادق(علیه السلام)
الزام الناصب ص183 - منتخب الاثر ص430
173-خمر جنبه دارویی پیدا می کند! برای بیماران توصیه می شود وبیماران به قصد شفا و بهبودی به آن اقدام می کنند.
امام صادق(علیه السلام)
الزام الناصب ص184 - بشاره الاسلام صص134 و 259
174- و آن هنگامی است که هر سال بیش از سال های پیش، بدعت و شر احداث گردد.
امیر المومنان علی(علیه السلام)
بحارالانوار ج52 ص259 - منتخب الاثر ص431
یا رحیم
سلام از مطلبی که گذاشته اید متشکرم .به نظرم خوب می شد اگه اینها را در برگه ای چاپ کنیم و بین مردم پخش کنیم تا کسانی هم که وارد اینترنت نمیشن اگاه شوند.
آقا محمود واقعا فوق العاده ای.من که حسابی دارم استفاده میکنم.یاحق
(۲۸/آبان/۹۰ ۱۵:۰۸)mahdiar نوشته است: [ -> ]آقا محمود واقعا فوق العاده ای.من که حسابی دارم استفاده میکنم.یاحق
خواهشا این تعارف ها رو بزارید کنار اگر میخواید از من تشکر کنید در مورد مباحثی که در این روایات توجه تون جلب کرده گفتگو کنید.
مثلا امشب اگر عمری باشه یه حدیث از امام باقر نقل می کنم که در اون به محاجه کردن مردم اخرالزمان نسبت به سنت و قران و روایات معصومین چندین بار تکرار شده و خودش یعنی این مساله که مسایل دین رو تاویل شخصی میکنند خیلی خطر ناکه! علی الخصوص که امام باقر ذکر کرده اند که اولین خطبه امام زمان بعد از ظهور است.
بسم الله الرحمن الرحیم
از امام باقر(علیه السلام) روایت شده که آن حضرت فرمودند:
در روز اول ظهور، قائم ما در مکه در کنار بیت الله الحرام در حالتی که به کعبه تکیه داده است مردم جهان را مخاطب قرار داده، چنین می فرماید:
175-ای مردم! ما آل محمد - که درود خداوند بر او و خاندانش باد - در در درجه اول از خداوند بزرگ و در مرتبهء دوم از بندگان خداوند که جواب ما را می دهند یاری می طلبیم.(البته طلب یاری از مردم به جهت امتحان و اتمام حجت بر آنها است.)
ای مردم! ما خاندان پیامبر شما هستیم و از هر کس به خداوند بزرگ و حبیبش رسول الله سزاوارتریم ( و از نظر مقام برتری داریم)
ای مردم! هر کس در ارتباط با حضرت آدم (علیه السلام) با من مجادله کند بداند من از او به آدم اولی' ترم و آن که در رابطه با شخصیت نوح (علیه السلام) با من محاجه کند من بر او نسبت به نوح مقدم هستم و هر کس بخواهد در ارتباط با ابراهیم (علیه السلام) با من مجادله کند من از او نسبت به ابراهیم برتری دارم و اگر کسی بخواهد با شخصیت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) با من محاجه کند مسلما من نسبت به حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از او احق و اولی' (و تنها فرزند و باقیمانده او و یگانه نگهبان دین و شخصیت او) هستم و هر کس که بخواهد در ارتباط با بقیهء انبیاء و فرستادگان خداوند به محاجه با من برخیزد، من بر او نسبت به انبیاء تقدم دارم ( و جانشین اجرا کنندهء تمام طرح های آنها من هستم). آیا خداوند در قران مجیدش نفرموده است:
إِ
إِنَّ اللّهَ اصْطَفَى آدَمَ وَنُوحًا وَآلَ إِبْرَاهِيمَ وَآلَ عِمْرَانَ عَلَى الْعَالَمِينَ ﴿۳۳﴾
به يقين خداوند آدم و نوح و خاندان ابراهيم و خاندان عمران را بر مردم جهان برترى داده است (۳۳)
ذُرِّيَّةً بَعْضُهَا مِن بَعْضٍ وَاللّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ ﴿۳۴﴾
فرزندانى كه بعضى از آنان از [نسل] بعضى ديگرند و خداوند شنواى داناست (۳۴)
إِذْ قَالَتِ امْرَأَةُ عِمْرَانَ رَبِّ إِنِّي نَذَرْتُ لَكَ مَا فِي بَطْنِي مُحَرَّرًا فَتَقَبَّلْ مِنِّي إِنَّكَ أَنتَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۳۵)
چون زن عمران گفت پروردگارا آنچه در شكم خود دارم نذر تو كردم تا آزاد شده [از مشاغل دنيا و پرستشگر تو] باشد پس از من بپذير كه تو خود شنواى دانايى (۳۵)
سورهء آل عمران آیات 33-35
پس ای مردم! من تنها باقیمانده از آدم و یگانه ذخیرهء نوح پیامبر و خلاصه و برگزیدهء از ابراهیم (علیه السلام)و از محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هستم که درود خداوند بر آن بزرگوار و خاندانش باد.
ای مردم! بدانید آن کس که بخواهد در قرآن با من مجادله نماید من از همه اولی' تر به قرآن خداوند هستم (و تمام علوم و معارف قرآن و قوانین حیات بخش آن در نزد من است).
ای مردم! آگاه باشید هر کس دربارهء سنت رسول اکرم (یعنی تعلیمات آن حضرت و خاندان عزیزش) با من مجادله کند، من اولی' تر از او هستم. پس شما را به خداوند سوگند می دهم هر کس که امروز سخنان مرا می شنود آن را به آنهایی که در اینجا حاضر نیستند برساند، و شما را به حق خداوند و رسول او و آن حقی که من بر شما دارم ( یعنی ذوالقربای پیامبر بودن) سوگند می دهم که ما را در حقوقمان یاری نمایید و جلوی ظلم و ستمی را که دربارهء ما روا داشتند بگیرید،
چه آنکه حقوق ما را پنهان ساختند و دربارهء ما ظلم کردند و از وطنمان آواره نمودند و نسبت به ما غدر روا داشتند و پیروان باطل بر ما افترا بستند.
از خدا بترسید، ما را مخذول نکنید، بلکه یاری کنید تا خداوند شما را نصرت عطا فرماید.
نعمانی، الغیبه،ب 14 ، ح 67
یا اول و الآخر
آخه داداش من این حدیث انقد قوی و محکمه که جایی برای بحث نمیزاره.البته این نظر منه
سلام یه سوالی دارم
آیا امام زمان ارواحنا فداه بعد از یه دوره حکومت شهید خواهن شد و بعد از ایشان دوباره خونریزیها بپا خواهد شد ؟
اگه بتونید جوابمو بدید ممنون میشم
اینو چند وقت پش شنیدم هنوز جواب قانع کننده ای براش پیدا نکردم.