(۱۹/مرداد/۹۰ ۲۱:۰۷)TewStealth نوشته است: [ -> ]آقا این تاپیک رو چرا حذف نمیکنید؟
فقط پستای من بیچاره رو حذف میکنید؟
تاپیک میذارید منم جواب میدم حالا درسته یه کم تند مینویسم ولی دلیل نمیشه دم به دقیقه پستای منو حذف کنید!!
تاحالا چند بار تاپیک توهین به ترکا گذاشتین منم جواب دادم لااقل اون موقع انصاف داشتین تاپیک رو هم حذف کردین الان نمیدونم عدالت چه خاکی تو سرش شده شاید از نشانه های ظهوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا خوبه تو پستام با اندازه بزرگ و رنگ دیگه مینویسم که پست رو حذف نکنین بذارین من که ترکم از حقم دفاع کنم این چه سیستم نژادپرستانه ایه؟
مثلا مسئولای سایت فارسن دلیل میشه که من ترک از حقم دفاع نکنم؟
سلام دوست گرامی
نگرش و ذهنیت شما چیزی نیست که در این تالار انجام میشه . شما در اولین پستتون در این تالار نوشتید ترک هستید و اگر کسی گفت ترک ها فلان و چنان بدتون میاد و کلی از ترکها تعریف کردید . این یعنی با یک ذهنیت خاص وارد شدید
اما دوست ما در این تالار ما اجازه نمیدیم به هیچ قومیتی توهین بشه یا اصلا بحث فارس خوبه ترک خوبه لر خوبه مطرح بشه . چون این گونه بحثها نتیجه جاهلیت و تحریک دشمنان این مرز و بومه .
اما این مقالات در مورد پن ایسمها نقد یک حرکت افراطی و تفرقه افکنانه هست . هیچ کس شجاعت ترک ها رو در جنگ چالدران و ... نمیتونه انکار کنه . اما ما ترجیه میدیم بگیم شجاعت ایرانیها . فقط یک ملیت وجود داره و یک امت و اون هم ایرانیه .
هر پان ایسمی چه نوع ترکیس چه عربیش و چه فارسی و ... کاملا محکومه .در واقع ادامه تفکر فاشیستیه.
بنابرین اصلا لزومی نداره از ترک ها دفاع کنید چون کسی بهتون حمله نکرده!
تا قبل از این که شما این بحث رو راه بندازید هم هیچ خبری از قوم گرایی نبود عزیز دل برادر .غیر از شما بسیاری هم استانیهاتون هم در سایت فعالیت دارند و تا حالا هیچ کس احساس نکرده بهش توهین شده .
در کل هر گاه این احساس رو کردید از قسمت گزارش اطلاع بدید یا با ناظر بخش مکاتبه کنید .
در پناه خدا
سلام
آقا وحید شما راست میگی ولی شاید اونا این موضوع رو ندیدن و 1001 تا شاید دیگه
این تاپیک شاید ولی تاپیکای دیگه که کلا کم مونده بود به ما فحش هم بدن

منم قبول دارم پان ها کلا بدن و محکوم در اون حرفی نیست ولی نمیدونم چرا به ما گیر دادن؟چرا یکی تاپیک پان فارسی ایجاد نمیکنه یا چه میدونم پان عربی؟یه کم دیگه بی انصافیه

نقل قول:این تاپیک شاید ولی تاپیکای دیگه که کلا کم مونده بود به ما فحش هم بدن
فقط کافیه این گونه مطالب رو گزارش بدید. سریع پیگیری میشه.
در مورد پان ها در حال حاضر شاید یک مدل جاهلیت قوم گرایانه در تفکر بعضی افراد باشه اما در فارس یا عرب گروه متشکل و تقریبا نظام مندی در این مورد نیست (اعراب ایران) بنابرین وقتی همچین چیزی نیست انتقاد ازش معنی داره؟!(البته جدیدا عربستان با صرف بودجه کلان داره سعی میکنه این کار رو انجام بده)
نمونه این که حضورتون عرض کردم . در تاپیک خنده حلال است . خود کاربران هم جوک قومیتی قرار نمیدهند و این نشان از درک بالای کاربران تالار دارد . اگر هم مورد نادری باشد دوستان با ارسال گزارش موجبات پیگیری رو فراهم میکنند . ناظران تالار هم از وقت خودشون در جهت حفظ انسجام تالار مایه میزارند . پس نگران نباش دوست عزیز
انسانیت و ایمان که ملاک برتری افراد هست . قومیت و ملیت و زبان و ثروت نمیشناسد . ما هم که ادعای مسلمانی داریم ملاکمان فقط همین است .
در پناه خدا
سلام
منم نگفتم که این تاپیکا حذف نشدن
اتفاقا مسئولین دستشون درد نکنه تا گزارش دادیم رسیدگی کردن