اقا حوصله ندارم بهونه است

انصافا بیاید سبک کتاب ها رو بنویسید ( در اولین کار )
حالا بیاید علاقه ی خودتون رو بسنجید ببینید از کدوم سبک خوشتون میاد
مسئله ی بعدی اینه که برای کتاب ها اما و اگر می زارید

انصافا چند نفر شما کتاب های سبک فانتزی رو خوندید ؟؟؟
چند نفر از شما کتاب های فلسفی غرب رو خوندید ؟؟ اصلا در مورد کتاب های اساطیری چیزی خوندید ؟؟
این ها رو می گم چون می دونم که برای این قسم کتاب ها اما و اگر می زارید ؟
کتاب هری پاتر رو نمی خونم چون .....
کتاب فلسفه ی شوپنهاور و دکارت رو نمی خونم چون .....
از اساطیر جهان بدم میاد چون ......
یا کتاب های دیگه , کتاب هایی از نویسندگانی که اگه افکارشون رو نگاه کنید درسته در بعضی جا ها بد اما اگر توی خواننده, خوب بلد باشی از افکار خودت استفاده کنی مسلما به عقاید اون ها کشیده نمی شی مثال کتاب های صادق هدایت من چند نفر رو تو کتاب خونه دیدم که کتاب های دیگه رو ول کردن چسبیدن به این صادق هدایت چرا ؟؟ چون زندگیش.... یعنی چی این قسم ادم ها مسلما کتاب خون نیستند و به دنبال خراب کاری هستند
در رابطه با سوالات بالا هم هزار تا اما و اگر دیگه هست که اگه بخوام بگم ....

تا زمانی که این ویژگی , یعنی این که شما بگید من این رو نمی خونم چون ال اون رو نمی خونم چون بل مسلما به جایی نمی رسید

در رابطه با نهادینه کردن کتاب اولش باید طرف خودش بخواد که به مرور زمان این خواستن تبدیل می شه به قسمتی از زندگی الان سر من رو بزنن حتما باید شب یک ساعت رمان بخونم

ببینید ما زمانی که راهنمایی هستیم ذوق و شوق کتاب خوندن داریم اما همین که به دبیرستان میایم یه عده ای کثیری خیال می کنن اره دیگه بزرگ شدند کتاب برای بچه سوسولاست یه عده ی دیگه آینده نگر هستند می گن بزار کنکور رو بدم آیندم تضمین بشه بعدا می رم سر مساول فرعی که خیلی جالبه متاسفانه بعضی از معلم ها هم پشت این بچه ها هستند بعدش جالبه طرف لیسانسش رو می گیره می گه از ما که گذشت کتاب خوندن همین طرفی بود که گفت بزار آیندم رو تضمین کنم اما یه عده ی خیلی کم کتاب خون هستن که متاسفانه این قدر می زنن توی سر این بچه ها که ........
کتاب خوندن نباید نهادینه بشه به نظر من باید یه فرهنگ بشه
قشر کتاب خون در جامعه ی ما یه پاپاسی ارزش نداره این رو با جرات می گم

یا حق