تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
سلام.
دوستان این تاپیک رو ایجاد کردم،لا اقل خودم بفهمم چرا تو این دورو زمون که بیشتر به کتاب خوندن محتاجیم،کمتر کتاب میخونیم؟
خواهشا اگر راهکاری میدانید کوتاهی نفرمائید.
موفق باشید،
یا علی.
مسلما اولین دلیل نبود احساس نیازه والا ادم گرسنه طاقتش کم میشه .اول باید به صورت اگاهانه احساس نیاز کنیم و بعد دنبال راهکار برای بیشتر خواندن .
من همیشه همراهم کتاب هست کوچک و جیبی
ثانیا سعی می کنم هر هفته یا هر ماه بخشی از پولم رو کاملا ارادی کنار بگذارم و در تاریخ معین کتاب مورد علاقه ام رو بخرم .
همه جای خونه کتاب گذاشتم اتاق خواب ، سالن ، کنار در ورودی ، همه جا و در دسترس
راستی فنون تند خوانی رو بیاموزید و فقط با روش صحیح تندخوانی کتاب ها رو بخونید تا هم زمان اتمام کتاب کوتاه بشه و هم انگیزه شما .من کمی با تندخوانی اشنام و به خاطر همین از همسرم هم بیشتر کتاب میخونم و هم انگیزه ام بیشتره .یه کتاب وقتی خیلی بمونه بیات میشه نمیشه تمومش کرد .

راستی مهم ترین چیز عادت کردن به کتاب خوندنه پس خودمون رو مجاب کنیم که حداقل هر روز همراه نمازمون اگه شده یک صفحه کتاب بخونیم .
من یه نفر رو میشناسم که تو موبایلش کتاب pdf میذاره و میخونه. هر جا باشه.
(۲۴/مرداد/۹۰ ۱۱:۵۰)منتقم زهرا نوشته است: [ -> ]من یه نفر رو میشناسم که تو موبایلش کتاب pdf میذاره و میخونه. هر جا باشه.

سلام.
من خودم هم تو موبایلم پر از پی دی اف و کتاب الکترونیکیه.یه سری به بخش معرفی کتاب و کتاب های مهدویت بزنید. تمام لینکهای اونجا رو خودم گذاشتم که توی موبایلم هستشون!
ولی خود شما،احساس نمیکنید امروزه خیلی کم کتاب میخونید؟
موفق باشید.
یا علی.
سلام
این لینکم بی مربوط به موضوع نیست.

زینت کتابخانه
اقا حوصله ندارم بهونه است SmileSmile
انصافا بیاید سبک کتاب ها رو بنویسید ( در اولین کار )
حالا بیاید علاقه ی خودتون رو بسنجید ببینید از کدوم سبک خوشتون میاد
مسئله ی بعدی اینه که برای کتاب ها اما و اگر می زارید HuhHuh
انصافا چند نفر شما کتاب های سبک فانتزی رو خوندید ؟؟؟
چند نفر از شما کتاب های فلسفی غرب رو خوندید ؟؟ اصلا در مورد کتاب های اساطیری چیزی خوندید ؟؟
این ها رو می گم چون می دونم که برای این قسم کتاب ها اما و اگر می زارید ؟
کتاب هری پاتر رو نمی خونم چون .....
کتاب فلسفه ی شوپنهاور و دکارت رو نمی خونم چون .....
از اساطیر جهان بدم میاد چون ......
یا کتاب های دیگه , کتاب هایی از نویسندگانی که اگه افکارشون رو نگاه کنید درسته در بعضی جا ها بد اما اگر توی خواننده, خوب بلد باشی از افکار خودت استفاده کنی مسلما به عقاید اون ها کشیده نمی شی مثال کتاب های صادق هدایت من چند نفر رو تو کتاب خونه دیدم که کتاب های دیگه رو ول کردن چسبیدن به این صادق هدایت چرا ؟؟ چون زندگیش.... یعنی چی این قسم ادم ها مسلما کتاب خون نیستند و به دنبال خراب کاری هستند Huh
در رابطه با سوالات بالا هم هزار تا اما و اگر دیگه هست که اگه بخوام بگم .... HuhHuhHuh
تا زمانی که این ویژگی , یعنی این که شما بگید من این رو نمی خونم چون ال اون رو نمی خونم چون بل مسلما به جایی نمی رسید Smile
در رابطه با نهادینه کردن کتاب اولش باید طرف خودش بخواد که به مرور زمان این خواستن تبدیل می شه به قسمتی از زندگی الان سر من رو بزنن حتما باید شب یک ساعت رمان بخونم Huh
ببینید ما زمانی که راهنمایی هستیم ذوق و شوق کتاب خوندن داریم اما همین که به دبیرستان میایم یه عده ای کثیری خیال می کنن اره دیگه بزرگ شدند کتاب برای بچه سوسولاست یه عده ی دیگه آینده نگر هستند می گن بزار کنکور رو بدم آیندم تضمین بشه بعدا می رم سر مساول فرعی که خیلی جالبه متاسفانه بعضی از معلم ها هم پشت این بچه ها هستند بعدش جالبه طرف لیسانسش رو می گیره می گه از ما که گذشت کتاب خوندن همین طرفی بود که گفت بزار آیندم رو تضمین کنم اما یه عده ی خیلی کم کتاب خون هستن که متاسفانه این قدر می زنن توی سر این بچه ها که ........
کتاب خوندن نباید نهادینه بشه به نظر من باید یه فرهنگ بشه
قشر کتاب خون در جامعه ی ما یه پاپاسی ارزش نداره این رو با جرات می گم Smile
یا حق
سلام.
شما چه قدر به این جمله که:کتاب باید هلو باشد!.
عقیده دارید؟
اصلا چرا کتاب باید هلو باشد؟!
یا علی.
داداش کتاب دانشجویی کتاب باید هلو باشدو خوندی داری اینجا از ما سوال می پرسی ؟؟
بجا این کارا بهتر بود یه خلاصه ازش بنویسی بزاری همه استفاده کنند.
با عرض سلام و خسته نباشید
بهترین روش استفاده از کتاب های صوتی (کتاب گویا) هست.
این روش بدین صورت هست که فردی با استفاده از یک میکروفون
یا هدست یک کتاب را ضبط کرده و در اختیار دیگران قرار می دهد
این روش سالهاست که در ایالات متحده و کشورهای اروپایی مورد
استفاده قرار می گیرد ولی در کشور خودمان یک نهاد یا سازمانی
با این عنوان نداریم
انصافا دوستانی که به جشنواره کتاب می روند و شاید ده ها جلد کتاب
می خرند چند صفحه از آن را در طی یک سال مطالعه می کنند.

چه زیباست که نویسندگان و ناشران عزیز به همراه کتابی که عرضه می کنند یک cd
صوتی همان کتاب را عرضه کنند تا یک انقلابی در کتاب و کتابخوانی به وجود بیاید.

تنها مرجعی که شما میتوانید کتاب های صوتی را دریافت کنید وبلاگ زیر است:

http://audiobook.blogfa.com/

علاوه بر این خود شما نیز می توانید با صدای خود کتاب مورد علاقه تان را صوتی کرده
و در وبلاگ بالا برای دانلود قرار بدهید.
اگر وقت کنم قصد دارم تا چند کتاب را صوتی کرده و در وبلاگ بالا قرار بدهم.

خداوند منان نگهدارتان باد
سلام من یه پیشنهادی می دم که خیلی وقت تو بعضی کشور های خارجی این استفاده میشه.
این که در مکان های عمومی و ... یه دونه کتاب کوچیک ولی پرمحتوا رو قرار می دهند هرکسی که اون کتابو می خونه بعد از اتمام خوندن کتاب یه امضا تو کتاب می زاره که در تاریخ فلان فلان این کتاب توسطش خونده شده.
و این ابعث میشه همیشه این کتاب ها خونده بشن.
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع