تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: در برابر توهین، دشنام و ناسزا چه کنیم؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیک یا امام موسی کاظم(علیه السلام)

نقل قول:چون یادمون رفت دین اسلام دین اخلاق هم هست رفتیم چسبیدیم به احکام به خاطر همینم هست که اغلب مذهبیای ما این قدر همیشه اخمو هستند

مخالفم شدید!
کی گفته اغلب مذهبیا همیشه اخموان؟! به پست ما که نخورده! البته به قول خانم آزاده گاهی عصبانیت لازمه!
اما در مورد اون مثالهایی که آوردید
شخص عصبانی که در هر حال عصبانیه اونایی که مثل من ادعا دارن عصبانی نمیشن باید رفتاری صبورانه از خودشون نشون بدن. طرف مقابل هم بالاخره آتیشش می خوابه،

معصوم (علیه السلام) برا همین میگن موقع عصبانیت هیچ حرف و عملی انجام نده پشیمونی به بار میاره
در مورد چهره باز گفتم

یه نکته ای اینجا مطرحه که البته دوستان اشاره کردند

یکی از ویژگی های قمر بنی هاشم عبوس* بودن در برابر دشمنان بوده

جلوی دشمن امام زمانت عبوس باش

*عباس دو معنی دارد که هر دو بر ایشان صدق می کند
1-شیر بیشه که بسیار شجاع است و تمام شیرها از روبرو شدن با او گریزانند
2-بسیار عبوس و ترشرو(در برابر دشمنان)

در ضمن یکی از ویژگی های یه منافق اینه که جلوی مومنان و دوستان اهل بیت اخموست!

که البته یکی از منافقان صدر اسلام همینطوری بوده به عنوان مصداق بارزش(310)
(۱۰/آبان/۹۲ ۲:۱۵)تلمیخا نوشته است: [ -> ]اینکه خودشون فکر میکنن ، خب بزارید فکر کنن

ولی مذهب به این افراد شناخته نشده

حاجی گیرینف ها هیچ موقع نماد دین نبودند

عشق منو ببین
البته فکر کنم شما یه کم بی اطلاع از جامعه هستید

خیلی هم بی اطلاع

واقعا متاسف شدم که این تاییک من ادغام شد هدف دیگه ای داشتم نیتم چی دیگه ای بود که به این تاییک نمی خورد ولی خب
دیگه نباید تایپیک ایجاد کنم
سلام.
اگر کسی در خانواده ای باشه که پدر اون خانواده به مادر خانواده ظلم کنه و دایم دشنام بده و تهدید به کتک کنه و خلاصه زور بگه...
اگه فرزند اون خانواده بر علیه پدرش اقدامی کنه جایزه؟
فقط بخاطر مادرش و نه بخاطر خودش...
به نظر من دعوای پدر و مادر فقط دعوای اون 2 تاست، اینکه ما بخواهیم بخاطر حمایت از مادر به پدر بی احترامی کنیم درست نیست.... حقی که پدر به گردن فرزند داره فکر نکنم به فرزند این اجازه رو بده... فکر کنم اگر فرزندها شروع کنن به دعوا با پدر بدتر هم بشه، باید دنبال یه راه کار بهتری بود....
البته فکر کنم دوستان دیگه اطلاعات بیشتری داشته باشن
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع