۱۸/دی/۹۲, ۱۵:۱۹
نقل قول:به نام خداحرف شما یعنی اینکه هر کی من می گم بده و هر کی هم خلافشو بگه احمقه چون که من باطن رو می بینم و شما ظاهر رو!
شما چرا انقدر ساده ای، خوب آنها که نمیایند علنی فساد و شر را گسترش بدهند هر چند اینکار را هم به شدت تمام انجام میدهند ولی در کنار این باید ظاهر موجهی هم از خود تا حدودی نشان دهند تا بیشتر مردم را فریب دهند دقیقا مانند کارهایی که آلکاپون در آمریکا انجام میداد. یک مثال کوچک، شما بهتر از من میدانید که لیدی گاگا یک مجسمه فاسد به تمام معنا میباشد که فقط در حال گسترش فحشا در دنیا میباشد و بعد از مایکل جکسون پر طرفدارترین انسان در فیسبوک با نزدیک به هفتاد میلیون دنبال کننده میباشد. این خانوم در کنار توهینهایی که به مقدسات به طور علنی با فجیعترین شکل ممکن در کلیپها و موسیقیش میکند، در خیلی از کنسرتهایش برای فریب، کار خیر هم مثلا انجام میدهد مثلا برای کمک به بیماران ایدزی و غیره ولی اینها همش نمایشه و حقیقت چیز دیگری میباشد و تلخ.
نقل قول:من فقط صفحه اول و آخر این تاپیکو خوندم و متوجه شدم که صفحه آخر،یعنی همین صفحه ، تقریبا هیچ ربطی به سوال اصلی تاپیک ندارهشما گفتید اکثر کسایی که راک می خونن شیطان پرستن. آخر گفتید آشنایی ندارید. پس این نتیجه رو چطور گرفتید؟؟؟؟
پاپ و راک و ... همشون سبک موسیقی هستن.هم یه گروه شیطان پرست میتونه آهنگاشو به سبک راک بخونه،هم یه فرد مسلمون،و این قضیه اصلا ربطی به این نداره که این سبک از اساس خوبه یا بد.
مثلا ایرانیا بیشتر پاپ میخونن،شیطان پرستا هم مثلا راک.اما این دلیل نمیشه که بگیم پاپ یه سبک خییلی الهیه! چون ما ازش استفاده میکنیم،اما راک شیطانیه چون اونا ازش استفاده میکنن
این سبک ها،مثل چاقو هستش.هم میشه باهاش میوه پوس کند،هم میشه آدم کشت.پس نمیشه دقیقا گفت چاقو خوبه یابد.بستگی به مدل استفاده ای که ازش میشه داره
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم
البته من آشنایی زیادی با راک و متال ندارم.این حرفهارو به عنوان یک قاعده کلی گفتم
----
پ.ن:
من دیگه این بحثو ادامه نمی دم. چیزایی که باید گفته می شد، گفته شد.
دیگه هر کسی خودش راه راستو پیدا کنه. فقط بازم خواهش می کنم تحقیق کنین و همین طور چشم بسته قضاوت نکنین.
خواستین تحقیق کنین هم درست حسابی تحقیق کنین. با چنتا عکس گول نخورین. منابع یه جبهه رو فقط نبینین. دنبال حقیقت باشین، نه دنبال توجیه اعتقادتون!
![[تصویر: 33339066445691911972.jpg]](http://upload7.ir/imgs/2014-01/33339066445691911972.jpg)

![[تصویر: MI0001406605.jpg?partner=allrovi.com]](http://cps-static.rovicorp.com/3/JPG_400/MI0001/406/MI0001406605.jpg?partner=allrovi.com)