۲۶/مهر/۹۰, ۲:۴۰
۱۶/آبان/۹۰, ۱۸:۱۴
درود دوستان....
تا اینجا یه سری بحثایی شده
با اجازه دوستان منم نظر خودمو میدم
اول از همه باید اینو دونست که :
ROCK فرزند ROCK N ROLL
METAL فرزند ROCK هست
ما راکر هستیم چون موسیقی تو پوستو خونمون نفوذ کرده
ما متال هد هستیم چون دنبال موسیقی غنی هستیم
در اینکه تو هر سبکی یه سری اعتقادات شیطانی دارن شکی نیست
چه راک و متال چه پاپ چه هیپ هاپ
ولی چیزی که الان شایع شده اینه که به هر کی میگی متال گوش میدی میگه مگه من شیطان پرستم
تو اطاقم گیتار الکتریک میبینه میگه آی شیطان پرست بدبخت!
این چیزیه که بش مینازید؟
این چیزیه که بش میگید تمدن اسلامی؟
این چیزیه که واقعا دین خدای احد و واحد میگه؟
اگه اینه ( که مطمعنم نیست) پس من نمیخوام این دینو
میدونین احساس یعنی چی؟
میدونین موسیقی یعنی چی؟
بزارین اینطوری بگم
وقتی به یه موسیقی گوش میدین که باش احساسات روان میشه هر چقدم که اعصاب نداشته باشین آرومتون میکنه
وقتی حوصله هیچیو ندارین میرین سراغش.....
اینا چیزیایی هست که تو موسیقی راک هست
با وجود اسطوره هایی مثل
Queen
Pink Floyd
Camel
Gary Moore
Johnny Cash
Nirvana
و.....
انسان باید افتخار کنه که موسیقی گوش میده
این عکس یه جورایی به تفکیک سبکهای راک پرداخته تو جه کنید
http://img4up.com/up2/43473689353377118128.jpg
تا اینجا یه سری بحثایی شده
با اجازه دوستان منم نظر خودمو میدم
اول از همه باید اینو دونست که :
ROCK فرزند ROCK N ROLL
METAL فرزند ROCK هست
ما راکر هستیم چون موسیقی تو پوستو خونمون نفوذ کرده
ما متال هد هستیم چون دنبال موسیقی غنی هستیم
در اینکه تو هر سبکی یه سری اعتقادات شیطانی دارن شکی نیست
چه راک و متال چه پاپ چه هیپ هاپ
ولی چیزی که الان شایع شده اینه که به هر کی میگی متال گوش میدی میگه مگه من شیطان پرستم
تو اطاقم گیتار الکتریک میبینه میگه آی شیطان پرست بدبخت!
این چیزیه که بش مینازید؟
این چیزیه که بش میگید تمدن اسلامی؟
این چیزیه که واقعا دین خدای احد و واحد میگه؟
اگه اینه ( که مطمعنم نیست) پس من نمیخوام این دینو

میدونین احساس یعنی چی؟
میدونین موسیقی یعنی چی؟
بزارین اینطوری بگم
وقتی به یه موسیقی گوش میدین که باش احساسات روان میشه هر چقدم که اعصاب نداشته باشین آرومتون میکنه
وقتی حوصله هیچیو ندارین میرین سراغش.....
اینا چیزیایی هست که تو موسیقی راک هست
با وجود اسطوره هایی مثل
Queen
Pink Floyd
Camel
Gary Moore
Johnny Cash
Nirvana
و.....
انسان باید افتخار کنه که موسیقی گوش میده
این عکس یه جورایی به تفکیک سبکهای راک پرداخته تو جه کنید
http://img4up.com/up2/43473689353377118128.jpg
۱۸/شهریور/۹۱, ۱۷:۱۷
سوال نظرسنجی اشتباه است
تو سبک راک و متال، هم شیطان پرست داریم مثل گروه دیمو
و هم غیر شیطان پرست، مثل متالیکا، مگادث، اونسنس و صدها گروه دیگه ...
با این حال به "خیر" رای دادم
تو سبک راک و متال، هم شیطان پرست داریم مثل گروه دیمو
و هم غیر شیطان پرست، مثل متالیکا، مگادث، اونسنس و صدها گروه دیگه ...
با این حال به "خیر" رای دادم
۱۹/شهریور/۹۱, ۳:۲۶
باسلام
من خودم 11 ساله موزيك متال گوش ميكنم و تمام باند ها رو هم ميشناسم بين اينهمه گروه متال هيچ كدومشون شيطان پرست نيستن بلكه شيطان پرست ها موزيگ ساخت دست اونارو گوش ميكنن.هركسي هم متال گوش كنه كه شيطان پرست نيس چون اكثر جنايت كارا خالكوبي دارن ولي هركي خالكوبي داشته باشه كه جنايتكار نيس.بحث شيطان پرست ها هم پيچيده تر از اين حرفاست كه بيان موزيكشونو علني كنن.
من خودم 11 ساله موزيك متال گوش ميكنم و تمام باند ها رو هم ميشناسم بين اينهمه گروه متال هيچ كدومشون شيطان پرست نيستن بلكه شيطان پرست ها موزيگ ساخت دست اونارو گوش ميكنن.هركسي هم متال گوش كنه كه شيطان پرست نيس چون اكثر جنايت كارا خالكوبي دارن ولي هركي خالكوبي داشته باشه كه جنايتكار نيس.بحث شيطان پرست ها هم پيچيده تر از اين حرفاست كه بيان موزيكشونو علني كنن.
۱۹/شهریور/۹۱, ۱۲:۳۵
(۲/شهریور/۹۰ ۰:۵۹)slipknot نوشته است: [ -> ]نظر سنجی شما کاملا اشتباهه.راک و متال شیطان پرستی نیست.یعنی نبود.از وقتی سر و کله Death metal و Black metal پیدا شد گند زدن به متال.بند های این دو سبک 98% شون شیطان پرستن.ولی دیگر سبک های راک و متال به همون خدایی که انقدر دوستش دارم شیطان پرست نیستن
به نام خدا
ولي همين گروهي كه به نام كاربريت هم انتخابش كردي و نه DEATH METAL و نه BLACK و سبكش فرق داره هم تابلو شيطان پرستن. ميشه گفت سي تا چهل درصد گروههاي متال شيطان پرست هستند حدود نیمی دیگر به کل کافر یا معتقد به مذاهب کفرآلود و شرک آمیز و شاید کمتر از پنج درصد خداپرست واقعی پاشند و البته اين در مورد تمام سبكها صنعت موسيقي وجود دارد و نه فقط سبك متال بلكه شايد تعداد شيطان پرستان سبكهاي پاپ و رپ خيلي بيشتر باشند ولي به صورت بعضي گروههاي سبكهاي بلك و دث متال علني به مقدسات توهين نميكنند.
۲۰/شهریور/۹۱, ۰:۱۹
نقل قول:ولی دیگر سبک های راک و متال به همون خدایی که انقدر دوستش دارم شیطان پرست نیستن
خیلی سعی نمیکنم تو اینجور مباحث شرکت کنم !
ولی دو نکته برام جالبه !
1 - قرار بود انسان ها رو زمین بندگی کنند اما ...
2 - بحث شیطان پرست بودن یا نبودن اونها فرقی به حال موضوع اصلی که اسلام سرش حرف داره ، نداره !
۲۱/شهریور/۹۱, ۲۳:۰۲
خب انگار شما در این زمینه مرجع هستید می تونیم که از شما سوال بپرسیم:
چرا موسیقی های راک (با این حال که بعضی از اشعار خوبی هم دارند) ولی هیچ گروهی نیست که اشعار نا امید کننده نداشته باشه!!!!
به نظرم اصلی ترین فرق راک و موسیقی های دیگه همینه "اشعار نا امید کننده از زندگی" که به قول آقای حسن عباسی باعث فرار از زندگی می شه و خودش نوعی خودکشی به حساب می یاد.
سوال دوم:
چرا بیشتر اون هایی که شیطان پرست هستند موسیقی راک گوش می دهند!
درسته همــــه ی اشعار راک جنبه ی شیــــــطانی نداره ولی خیلی از شیطان پرست ها رو دیدم نیروانا ، متالیکا گوش می دهند!
[/quote]
در جواب شما دوست عزیز در بخش اول با یک سوال جواب بدم
چرا کسایی که سرما میخوره خربزه میخوره ؟خربزه بده؟؟
وآما این که چرا گرایش این گروه بیشتر به راک و متاله
به نظر من چون شیطان پرستی یک پدیده ی نو ای که در باره اش چند ده است که صحبت می شه و همچنین این نوع موسیقی ها هم نگیم هم دوره همزمان بوده اند و چون اکثر شیطان پرستان برای اعتراض به وضع موجود به این کار کثیف کشیده شده اند و این آهنگ ها نیز با هدف اعتراض ولی به صورت دیگر ونه با این مفاهیم ضد خدا پرستی شروع به کار کردند
حالا اگه اونا بد استفاده میکنن تقصیر کیه؟
چرا موسیقی های راک (با این حال که بعضی از اشعار خوبی هم دارند) ولی هیچ گروهی نیست که اشعار نا امید کننده نداشته باشه!!!!
به نظرم اصلی ترین فرق راک و موسیقی های دیگه همینه "اشعار نا امید کننده از زندگی" که به قول آقای حسن عباسی باعث فرار از زندگی می شه و خودش نوعی خودکشی به حساب می یاد.
سوال دوم:
چرا بیشتر اون هایی که شیطان پرست هستند موسیقی راک گوش می دهند!
درسته همــــه ی اشعار راک جنبه ی شیــــــطانی نداره ولی خیلی از شیطان پرست ها رو دیدم نیروانا ، متالیکا گوش می دهند! [/quote]
در جواب شما دوست عزیز در بخش اول با یک سوال جواب بدم
چرا کسایی که سرما میخوره خربزه میخوره ؟خربزه بده؟؟
وآما این که چرا گرایش این گروه بیشتر به راک و متاله
به نظر من چون شیطان پرستی یک پدیده ی نو ای که در باره اش چند ده است که صحبت می شه و همچنین این نوع موسیقی ها هم نگیم هم دوره همزمان بوده اند و چون اکثر شیطان پرستان برای اعتراض به وضع موجود به این کار کثیف کشیده شده اند و این آهنگ ها نیز با هدف اعتراض ولی به صورت دیگر ونه با این مفاهیم ضد خدا پرستی شروع به کار کردند
حالا اگه اونا بد استفاده میکنن تقصیر کیه؟
۱/مهر/۹۱, ۲۲:۲۲
سلام و خسته نباشید خدمت همه هم وطن های خوبم با هر عقیده و سلیقه ای !
بالاخره درجه ی اول اینه که ههمون ایرانی هستیم ... !
در جواب به این حرف که دوستان مطرحش کردن " چطوری متال گوش میدید ؟ برای چی ؟ "
میخوام بگم که اولا اگر و اگر مطالب زننده و با ریشه تاریک و کثیف تو آهنگ ها باشه اول باید توی رپ و پاپ های امروزی دنبالش بگردید ...
ما راک و متال گوش میدیم چون تفاوت رو دوست داریم !
کسایی هستیم که دنبال متن غنی توی آهنگ ها می گردیم ...
میگید چرا متن های محزون هست ؟ متن محزون از ابتدا رقم زنندهی زیبا ترین آهنگ های تاریخ بوده و هم چنان هم هست !
شما خودتون رو در حالی تصور کنید که بابت چیزی ناراحتید ... میخواید گوشتون رو با یه موسیقی نوازش بدید ... میخواید احساستون چند برابر بشه ! بله میخواید غمگین تر شید !
مثل زمانی که ( انشالله که دور از تمامی خوانندگان محترم قرار بگیره ) عزیزی رو از دست دادید و با گوش دادن به مداحی و آهنگ های سوزناک سعی میکنید احساستون رو منقلب تر کنید تا شاید کمی با گریه آروم بگیرید !
بله گروه های شیطان پرست هم وجو دارند ... کسی این حقیقت رو کتمان نمیکنه ..
ولی یه متال هد حتما نباید ماسون یا شیطان پرست باشه ! بزرگان دین ما تا چیزی رو با چشم نمیدیدند باور نمیکردند و ما داریم شایعه های بزرگی رو توی اینترنت که هیچ سندی دال بر درستی مطلبی توش وجود نداره باور میکنیم و چه بسا که به هم وطنانمون تحمت هم میزنیم ! پس چگونه مسلمانانی هستیم ؟!
بنده متال هد هستم
نه به این معنی که قیافه عجیب و غریبی دارم و خون خوار ! ( کلمه ای که حتی دوست ها هم به شوخی به بنده گفته اند )
هر کس سلیقه ای داره و آزاده طبق اون موسیقی دلخواهشو گوش بده ...
میدونم که slipknot گروه مشکل داری هست ! خودم هم ازشون اصلا خوشم نمیاد ولی تک آهنگی هست که با جون و دل بهش گوش میدم چون احساسی که بهم دس میده رو با هیچ چیز خوب و بد دیگه ای تو دنیا نمیتونم بازسازی کنم !
من نه مادرم و نه پدرم بهم نگفتم متال و راک گوش کن !
تو اینترنت هم تبلیغی ندیدم !
تا 8 سال پیش فقط و فقط آهنگ های ایرانی گوش میدادم ... یه مدتی رپ خارجی و ایرانی هم گوش دادم
اولین باری که به صورت تصادفی یه تک آهنگ راک از گروه بی همتای three days grace شنیدم
فهمیدم که اون جای خای سلیقه من با همین پر میشه و مثل یه تیکه پازل گم شده بود برام !
از راک و متال میشه لذت واقعی رو برد ....
گاهی گروه های محزونی مثل uaral , katatonia , thy light
گاهی کمی مذهبی تر ! با متنون غنی و بی همتا مثل draconian , flowing tears , lake of tears
گاهی راک هایی با انرژی مثل three days grace , breaking benjamin
و ... و .... و ... و....
به امید روزی که به عقاید هم احترام بگذاریم ... !

بالاخره درجه ی اول اینه که ههمون ایرانی هستیم ... !
در جواب به این حرف که دوستان مطرحش کردن " چطوری متال گوش میدید ؟ برای چی ؟ "
میخوام بگم که اولا اگر و اگر مطالب زننده و با ریشه تاریک و کثیف تو آهنگ ها باشه اول باید توی رپ و پاپ های امروزی دنبالش بگردید ...
ما راک و متال گوش میدیم چون تفاوت رو دوست داریم !
کسایی هستیم که دنبال متن غنی توی آهنگ ها می گردیم ...
میگید چرا متن های محزون هست ؟ متن محزون از ابتدا رقم زنندهی زیبا ترین آهنگ های تاریخ بوده و هم چنان هم هست !
شما خودتون رو در حالی تصور کنید که بابت چیزی ناراحتید ... میخواید گوشتون رو با یه موسیقی نوازش بدید ... میخواید احساستون چند برابر بشه ! بله میخواید غمگین تر شید !
مثل زمانی که ( انشالله که دور از تمامی خوانندگان محترم قرار بگیره ) عزیزی رو از دست دادید و با گوش دادن به مداحی و آهنگ های سوزناک سعی میکنید احساستون رو منقلب تر کنید تا شاید کمی با گریه آروم بگیرید !
بله گروه های شیطان پرست هم وجو دارند ... کسی این حقیقت رو کتمان نمیکنه ..
ولی یه متال هد حتما نباید ماسون یا شیطان پرست باشه ! بزرگان دین ما تا چیزی رو با چشم نمیدیدند باور نمیکردند و ما داریم شایعه های بزرگی رو توی اینترنت که هیچ سندی دال بر درستی مطلبی توش وجود نداره باور میکنیم و چه بسا که به هم وطنانمون تحمت هم میزنیم ! پس چگونه مسلمانانی هستیم ؟!
بنده متال هد هستم
نه به این معنی که قیافه عجیب و غریبی دارم و خون خوار ! ( کلمه ای که حتی دوست ها هم به شوخی به بنده گفته اند )
هر کس سلیقه ای داره و آزاده طبق اون موسیقی دلخواهشو گوش بده ...
میدونم که slipknot گروه مشکل داری هست ! خودم هم ازشون اصلا خوشم نمیاد ولی تک آهنگی هست که با جون و دل بهش گوش میدم چون احساسی که بهم دس میده رو با هیچ چیز خوب و بد دیگه ای تو دنیا نمیتونم بازسازی کنم !
من نه مادرم و نه پدرم بهم نگفتم متال و راک گوش کن !
تو اینترنت هم تبلیغی ندیدم !
تا 8 سال پیش فقط و فقط آهنگ های ایرانی گوش میدادم ... یه مدتی رپ خارجی و ایرانی هم گوش دادم
اولین باری که به صورت تصادفی یه تک آهنگ راک از گروه بی همتای three days grace شنیدم
فهمیدم که اون جای خای سلیقه من با همین پر میشه و مثل یه تیکه پازل گم شده بود برام !
از راک و متال میشه لذت واقعی رو برد ....
گاهی گروه های محزونی مثل uaral , katatonia , thy light
گاهی کمی مذهبی تر ! با متنون غنی و بی همتا مثل draconian , flowing tears , lake of tears
گاهی راک هایی با انرژی مثل three days grace , breaking benjamin
و ... و .... و ... و....
به امید روزی که به عقاید هم احترام بگذاریم ... !

۲/مهر/۹۱, ۲۳:۱۶
نقل قول:گاهی کمی مذهبی تر ! با متنون غنی و بی همتا مثل draconian , flowing tears , lake of tearsمذهبی؟!(Draconian: Heaven Laid in Tears (Angels' Lamentدرکونیان - بهشت در اشک ها خوابید (ضجه فرشتگان)
نقل قول:So let the night take thee in her armsبخشی از متن آهنگ که حتمن شنیدینیش.
And dry these tears into her embrace
It's the end of pretending and defending...
God's holy light
پس بگذار شب تو را میان بازوانش بگیرد
و این اشک ها را در آغوش او خشک کن
این پایان تظاهر و دفاع از
نور مقدس خداست
El-shaddai, we serve thee, henceforth... no more
ال-شدای(از نام های خدا در زبان عبری)، ما تا به حال به تو خدمت کرده ایم. ولی زین پس، نه...
دراکونین کارهای قدرتمندی داره. غمگین، ملموس و تاثیر گذار. هر اسمی روشون بذاریم، "مذهبی" اصلن بهشون نمی خوره :دی البته حالا تو بعضی آهنگهاشون مثلاً "Cry of Silence" با قسمت هایی مثل "Oh my god let me die in silence" مواجه میشیم اصلن دال بر مذهبی بودن نیست

LOT و FT هم تا حالا آهنگایی درمورد دین ازشون نشنیدم. اونا هم گروه های خوبین ولی مسلماً نه از اون دسته که بهشون گفت مذهبی. در کل دووم متال حول ناامیدی و غم می گرده که فکر نکنم به این هم بگن مذهبی :دی
+اما دلیل نمیشه یک سبک رو به طور کل برد زیر سوال. خیلی گروه های موسیقی اصلاً وارد مقوله دین نمیشن، مثل امپایریم، یوآرال و اکثر سبک های فولک/دووم متال که بیشتر اشعارشون راجع به طبیعت ـه. یا خیلی گروه های دیگه. توی سبک های متال غم و ناراحتی زیاده. نه که بگیم افسردگی میاره و ناامیدی و الخ. ولی هنر ِ ناب ـه، اون قدر قشنگ که از آدم از زیباییشون به وجد میاد. گاهی می ترسوندت از بلایی که داری سر خودت و جهانت میاری. مثل گروه ایتالایی "Void of Silence". اشعار این گروه حول جنگ و حماقت های بشر می گرده و توی آلبوم آخرشون هم راجع به عاقبت این زندگی ماشینی. مثلن آهنگ Grey Horizon (به معنای افق خاکستری). فضاسازی آهنگ و صدای بسته شدن در تانک توی اول آهنگ به شما القاء میکنه که از زبان یک سرباز ـه. فقط ترجمه آهنگ رو قرار میدم.
نقل قول:آیا ماه ها تغییر می کنن؟و بعد موسیقی پیروزی ای که پس از جنگ جهانی دوم از رادیو پخش شد... و بعد دوباره صدای بسته شدن در تانک. این آلبوم اسمش "تناقض بشریت"(Human Antithesis) بود. حکایتی از حماقت های مکرر. گروه Tiamat هم توی یکی از آهنگاش می گفت "ما تاریخ رو می خونیم تا مطمئن بشیم دقیقاً همون اشتباه ها رو تکرار می کنیم."
آیا سال ها می گذرن؟
من تمام روزهای عمرم رو مثل هم می بینم.
من یه بار دیگه اون خواب رو دیدم.
جایی بودم که تمام چیزی که می دیدم،
یه افق خاکستری بود.
هیچ خورشیدی تک رنگی رو نمی شکست.
یک خواب بدون هیچ رنگی
بدون هیچ صدایی
جایی که من بودم
فقط چهره هایی خالی ازم استقبال می کردن.
وز وز ساییده شدن چرخ دنده ها،
چرخ دنده های ماشینی خاکستری.
متال نه سبک خشونت طلبیـه نه سبک شیطان پرستی. نمیگم ضددین توش نیست، خیلی هست، کم هم نیست. چه از اون گروه های خیلی خوبش و چه گروه هایی که فقط باعث به گند کشیدن متال شدن. ولی خیلی کسایی هستن که حرفشون رو باید شنید. مثلاً گروهی مثل دیمو بورگیر(Dimmu borgir) که یه گروه بلک متاله. بخشی از آهنگشون که انگلیسیش دقیق یادم نیست، "Peace means reloading your guns" فکر کنم. "صلح به معنای تعویض خشاب تفنگ هاتونه."
می تونم بی شمار مثال از این حرفاشون بزنم. می تونم بی شمار از اون حرفاشون(ضد دین) بزنم. بستگی داره دنبال چی باشی. همه مون می دونیم رسانه ها(بی تعارف همه رسانه ها) مخربن. تلویزیون، سینما، موسیقی یا خیلی چیزهای دیگه. با یه اصل کلی "کنترل کن و به هر طرف که خواستی هدایت کن." متال هم یه سبک موسیقیه و به تبع اون یه نوع رسانه. اینا رو دارم میگم که یه جنبه دیگه از متال رو هم نشون بدم. سبکی هست تحت عنوان متالکور(Metalcore) که تقریباً نوظهوره و سبک پر سر و صدا و همین طور پرطرفداری بین نوجوون ها و جوون هاست. خیلی سبک مخربی ـه، حداقل از نظر من. موسیقی سطحی و شعرهایی خارج از فلسفه های اصلی متال، کاهش سطح موسیقی متال و... یکی از زیرشاخه های رایجش Christian Metalcore هست. شاید الان به اسم خوب بیاد، شما رو نمی دونم، ولی شخصاً ترجیح میدم یکی آروم و بی سر و صدا تمام عقایدم رو به فحش بکشه تا این که با جیغ و دادهای بی منطق و ریتم خیلی تند و اینا بیاد تاییدشون کنه! حالا تمامش این نیست. کریستین متالکور بیشتر حول دین و مسیحیت می چرخه. یه گروهی هست تحت عنوان Oh, Sleeper با آهنگی به نام Hush Yael(هیششش، یائل). فکر کنم اکثرتون ماجرای سمیر قنطار رو بدونید. اگر نه هم تو ویکی پدیا سرچ کنید بخونیدش. این آهنگ درمورد همون قضیه س. اصلن بعد از شنیدن این آهنگ تصمیم گرفتم کلیه م رو بفروشم و کمک کنم به مردم مظلوم اسرائیل!
نقل قول:"هیششش یائل، من صداشون رو می شنوم که دارن میان. تا وقتی که در امان بمونیم مخفی میشیم.
فقط من رو محکم بگیر تا وقتی چیزی رو که می خوان پیدا کنن
هیششش یائل کوچولو، من صداشون رو می شنوم که به طرف ساحل میرن
جایی که روی سنگ و شن، خواهرت به خواب رفته"
به خاطر این دنیا خون گریه کن(در واقع فکت رو واسه دنیا خیس کن بود، گفتم ایرانیزه شه :دی)
ما دوباره برگشتیم به سیاه ترین ساعت ها
وقتی که هم نوعان ما قبول کردن
ما ارباب گناه و جنایتیم
22 ماه چهارم سال 1972، یک ماجرا رو گواهی میده
چون اون اومد و دید
این ترسو یک خانواده رو توی خوابشون کشته
بلند شو!
بلند شو!
ما باید بلند شیم به خاطر درمانده ها(!!!!!!!!) و عدالت اونها بجنگیم
پس صدات رو ببر بالا
بالاتر از کوه کینه های اونها(!!!!)
ما شجاعیم، بی گذشتیم، پیشروان زمان خودمونیم
پس صدات رو ببر بالا
بالاتر از کوه کینه های اونها
ما شجاعیم، بی گذشتیم، قهرمان های زمان خودمونیم
اون(دخترک) مجبور شد ببینه که اون(منظور سمیر قنطار) ماشه اسلحه به طرف پدرش رو می کشه
و اون رو در مقابل موج ها قرار میده تا آخرین نفسش رو بکشه
بعد جون اون(دخترک) رو با قنداق سلاحش می گیره
در حالی که چهارسال از زندگیش می گذره
بلند شو!
بلند شو!
بلند شو!
بلند شو!
ما داریم به این جنایت دامن می زنیم(!!!)
ولی یه روز بلند می شیم و این ها رو قربانی خودمون می کنیم
(کوروس آهنگ، همون "بلند شو و صدات رو بالا ببر" تکرار میشه)
کاری کنید که برای جونش به تقلا بیفته
اون کاری کرد که واسه من مثل کشته شدن پدر و مادرم بود
اون هیچ وقت نمی فهمه این یعنی چی(!!!)
پس اون رو تیکه تیکه کنید تا وقتی که روحش به پرواز در بیاد
هیشش، یائل. اون رو به زنجیر کشیدن
کسی که خونواده ما رو از هم پاشوند داره به سزاش می رسه
هیشش، یائل کوچولو. من متاسفم، ریه هات خالی شدن
ولی توی خونه جدیدت اون مرد رو نمی بینی
اون رو آروم آروم بکشید
کاری کنید که صخره هایی که مقبره دخترک به دوش کشیدن رو حس کنه
با پررویی تمام! البته من از کار اون سمیر قنطار دفاع نمی کنم(اگه واقعن قضیه همین بوده باشه) ولی حتی اگه اتفاق افتاده باشه این دیگه ته نامردیه! اون جاهایی که میگه "بلند شید" و این جور چیزهاش واقعن با قدرت میگه و موزیکش هم قویه و همچین صحنه ی حماسی میشه آدم دلش واسه اون مردم مظلوم میسوزه واقعاً. یا این آخرش که میگه "اون رو آروم آروم بکشید". بعد اون دو بند ماقبل آخر رو هم با صدا و موزیک ملایمی میگه آدم جیگرش کباب میشه :-"
همچین آدم های فرومایه ای هستن بعضیا. متال هم عرصه ی کاملی نیست.
۲۳/مهر/۹۱, ۱۴:۳۴
با اجازه منم تیو بحثاتون شرکت میکنم !!!
من خودم به شخصه ترجیم میدم موسیقی با مفهمومو گوش بدم هرچند ممکنه زیاد خوب نباشه تا اینکه مثلا موسیقی های بی معنی و مفهوم که فقط داره از عشق های پوج و ... میگه !!!
متال و راک واقعا شعر هاشون با معنی و مفهومه و میهش گفت روی باد هوا یه شعر نگفتن !!!!
فلسفه موسیقی پاپ اینکه که همه پسند باشه بدون اینکه نیاز داشته باشه مفهوم و .. داشته باشه !!! موسیقی پاپ فقط باید همه پسند باشه همین !!!
در صورتی که مثلا موسیقی رپ مشکلت جامعه و سیاست های غلط دولت و... رو رک و پوسک کنده به مخاطب میگه !!!
ولی برعکس همه اینها موسیقی متال و راک دنیای متفاوتیه !!!!
متن اشعار راک و متال فوق العاده پر و با مفهموه ولی خب هرکسی از پسش بر نیماد !!!!
البته ببخشید من یه نکته ای رو اضافه کنم و اونم این که متال و راک زیر شاخه های فوق العاده زیادی دارن !!!
و همونجوری که دوستمون اشاره کردم در زیر شاخه هایی death metal , belack metal یا منکر خدا میشن و یا میرن توی زمینه ها شرک و یا از دست خدا به خدایان دیگر پناه میبرن و یا مثلا در بهترین حالت به خدا شکوه میکنن !!!!
و یا این اینکه درگیر نهلیسم و پوچ گرایی میشن !!!
من خودم به شخصه ترجیم میدم موسیقی با مفهمومو گوش بدم هرچند ممکنه زیاد خوب نباشه تا اینکه مثلا موسیقی های بی معنی و مفهوم که فقط داره از عشق های پوج و ... میگه !!!
متال و راک واقعا شعر هاشون با معنی و مفهومه و میهش گفت روی باد هوا یه شعر نگفتن !!!!
فلسفه موسیقی پاپ اینکه که همه پسند باشه بدون اینکه نیاز داشته باشه مفهوم و .. داشته باشه !!! موسیقی پاپ فقط باید همه پسند باشه همین !!!
در صورتی که مثلا موسیقی رپ مشکلت جامعه و سیاست های غلط دولت و... رو رک و پوسک کنده به مخاطب میگه !!!
ولی برعکس همه اینها موسیقی متال و راک دنیای متفاوتیه !!!!
متن اشعار راک و متال فوق العاده پر و با مفهموه ولی خب هرکسی از پسش بر نیماد !!!!
البته ببخشید من یه نکته ای رو اضافه کنم و اونم این که متال و راک زیر شاخه های فوق العاده زیادی دارن !!!
و همونجوری که دوستمون اشاره کردم در زیر شاخه هایی death metal , belack metal یا منکر خدا میشن و یا میرن توی زمینه ها شرک و یا از دست خدا به خدایان دیگر پناه میبرن و یا مثلا در بهترین حالت به خدا شکوه میکنن !!!!
و یا این اینکه درگیر نهلیسم و پوچ گرایی میشن !!!

![[تصویر: angel.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.gif)