تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مسابقه بی حجابی در سیمای جمهوری اسلامی !!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۸/شهریور/۹۰ ۱۸:۰۴)Sms4815 نوشته است: [ -> ]
(۸/شهریور/۹۰ ۱۷:۵۵)یاران مهدی نوشته است: [ -> ]تمام فیلمای دستگاه های دیجیتالی تو ایران پر میشه!
من یادم میاد چندساله پیش معاونت فرهنگی سپاه پیشنهاد ساخته این دستگاه ها رو داد..
فکر کنم از این طریق بشه یه کاری کرد!!!!

چه کاری بشه کرد لطفا بیشتر توضیح بدید.

اجازه بدید من امشب باپدرم وچندنفر دیگه صحبت کنم چندتا راهکاره اساسی میدم!
من خودم زیاد این شبکه رو نگاه میکنم!
از وقتیکه آی فیلم شده دیگه این مسابقه پخش نمیشه و همش داره فیلم میذاره وفوقش وسطه فیلاش با افرادی که خوب قبول دارم حجابه خوبی ندارن حرف مصاحبه میکنه!
(۸/شهریور/۹۰ ۱۸:۰۶)یاران مهدی نوشته است: [ -> ]
(۸/شهریور/۹۰ ۱۸:۰۴)Sms4815 نوشته است: [ -> ]
(۸/شهریور/۹۰ ۱۷:۵۵)یاران مهدی نوشته است: [ -> ]تمام فیلمای دستگاه های دیجیتالی تو ایران پر میشه!
من یادم میاد چندساله پیش معاونت فرهنگی سپاه پیشنهاد ساخته این دستگاه ها رو داد..
فکر کنم از این طریق بشه یه کاری کرد!!!!

چه کاری بشه کرد لطفا بیشتر توضیح بدید.

اجازه بدید من امشب باپدرم وچندنفر دیگه صحبت کنم چندتا راهکاره اساسی میدم!
من خودم زیاد این شبکه رو نگاه میکنم!
از وقتیکه آی فیلم شده دیگه این مسابقه پخش نمیشه و همش داره فیلم میذاره وفوقش وسطه فیلاش با افرادی که خوب قبول دارم حجابه خوبی ندارن حرف مصاحبه میکنه!

فقط سعی کنید راهکارهایی که ارائه می دید عملی باشه. وگرنه همش حرف مفته که خودمم زیاد می زنم.Blush
راهکار درست و عملی خواهشا.
خوبه دیگه!! همه کم کم دارن روشنفکر میشن!!
صدا و سیمایی که کارش فرهنگ شازیه خودش بازیچه ی فرهنگ غرب شده... دیگه وای به حال مردم!!
وقتی صدا و سیما این باشه، دیگه چه انتظاری از ملت میره؟!
سلام خسته نباشید.....من یه انتقادی داشتم از بعضی دوستان... جدیدا مد شده تا یه مشکل یا کژی در عملکرد جایی در کشور میبینیم و اون رو برای اطلاع رسانی منتشر میکنیم یه عده میان میگن خب چرا منتشر میکنین چرا حرف میزنین؟ باید چیکار کرد؟ چرا فقط انتقاد میکنید؟.... آخه این چه طرزه تفکریه چون که کاری انجام نشده پیشنهادی نیست باید چشمامونو ببندیم؟؟ حتی اطلاع رسانی هم نکنیم؟؟؟ من خیلی میبینم از این دست افراد که میان اینطور اظهار نظر میکنن به نظرم اصلا درست نیست ما چیکار میتونیم بکنیم مثلا؟ من یه نفر یا شما میتونیم در سیاست کلانه یک ارگان دولتی تغییر فاحش ایجاد کنیم؟ فقط میتونیم بگیم اطلاع رسانی کنیم تا یه کم به خودشون بیان... یا یه سری افراد متخصص و اهله فن بیان پیشنهاد بدن به صدا و سیما و این وظیفه صدا و سیماست که با افراد مطلع تعامل داشته باشه در جهت برطرف شدن نقایص کار...
(۸/شهریور/۹۰ ۱۹:۱۴)mohammad1369 نوشته است: [ -> ]سلام خسته نباشید.....من یه انتقادی داشتم از بعضی دوستان... جدیدا مد شده تا یه مشکل یا کژی در عملکرد جایی در کشور میبینیم و اون رو برای اطلاع رسانی منتشر میکنیم یه عده میان میگن خب چرا منتشر میکنین چرا حرف میزنین؟ باید چیکار کرد؟ چرا فقط انتقاد میکنید؟.... آخه این چه طرزه تفکریه چون که کاری انجام نشده پیشنهادی نیست باید چشمامونو ببندیم؟؟ حتی اطلاع رسانی هم نکنیم؟؟؟ من خیلی میبینم از این دست افراد که میان اینطور اظهار نظر میکنن به نظرم اصلا درست نیست ما چیکار میتونیم بکنیم مثلا؟ من یه نفر یا شما میتونیم در سیاست کلانه یک ارگان دولتی تغییر فاحش ایجاد کنیم؟ فقط میتونیم بگیم اطلاع رسانی کنیم تا یه کم به خودشون بیان... یا یه سری افراد متخصص و اهله فن بیان پیشنهاد بدن به صدا و سیما و این وظیفه صدا و سیماست که با افراد مطلع تعامل داشته باشه در جهت برطرف شدن نقایص کار...
سلام دوست عزیز
من درست نظورتونو متوجه نشدم!
کی گفته شما چشماتونو ببندید!!!
اولا که صدا سیما ازاین کارا نمیکنه اگه میخواست بکنه تاحالا میکرد!!!
دوما مام قراره بریم بریم به اهله فنش بگیم ولی من بازم فکر نمیکنم اتفاقه خاصی بیفته!!!
(۸/شهریور/۹۰ ۱۹:۲۶)یاران مهدی نوشته است: [ -> ]
(۸/شهریور/۹۰ ۱۹:۱۴)mohammad1369 نوشته است: [ -> ]سلام خسته نباشید.....من یه انتقادی داشتم از بعضی دوستان... جدیدا مد شده تا یه مشکل یا کژی در عملکرد جایی در کشور میبینیم و اون رو برای اطلاع رسانی منتشر میکنیم یه عده میان میگن خب چرا منتشر میکنین چرا حرف میزنین؟ باید چیکار کرد؟ چرا فقط انتقاد میکنید؟.... آخه این چه طرزه تفکریه چون که کاری انجام نشده پیشنهادی نیست باید چشمامونو ببندیم؟؟ حتی اطلاع رسانی هم نکنیم؟؟؟ من خیلی میبینم از این دست افراد که میان اینطور اظهار نظر میکنن به نظرم اصلا درست نیست ما چیکار میتونیم بکنیم مثلا؟ من یه نفر یا شما میتونیم در سیاست کلانه یک ارگان دولتی تغییر فاحش ایجاد کنیم؟ فقط میتونیم بگیم اطلاع رسانی کنیم تا یه کم به خودشون بیان... یا یه سری افراد متخصص و اهله فن بیان پیشنهاد بدن به صدا و سیما و این وظیفه صدا و سیماست که با افراد مطلع تعامل داشته باشه در جهت برطرف شدن نقایص کار...
اولا که صدا سیما ازاین کارا نمیکنه اگه میخواست بکنه تاحالا میکرد!!!

مثلا از کدوم کارا ؟؟؟
اگه می خواهید حرف بزنید کامل بنویسید. من مخالف شبهه افکنی و ... هستم.
صدا و سیما خیلی کارا کرده که به چشم نمی یاد. چون برامون طبیعی شده. Exclamation
سلام خسته نباشید ... فکر کنم دوستان منظور منو اشتباه متوجه شدن.. من خطابم جناب زهرا خانم بود که فرمودند (چرا فقط حرف میزنید راه حل بدید....) نداشتن راه حل توجیه مناسبی برای نگفتن نقص ها نیست.... اصلا بحث من حالا صدا و سیما یا این بحث خاص نیست... من حرفم کلیه...جدیدا عادت شده برای یه عده تا در هر زمینه ای از یه چیز انتقاد میشه بیان بگن که چرا انتقاد میکنین بجای انتقاد راه حل بدید.....
(۸/شهریور/۹۰ ۱۷:۴۸)Sms4815 نوشته است: [ -> ]
(۸/شهریور/۹۰ ۱۷:۴۱)7zahra7 نوشته است: [ -> ]سلام
وقتی این خبرها را می شنوم واقعا داغون میشم نه به خاطر پخش این برنامه ها بلکه به خاطر این که ما داریم فقط حرف می زنیم و انتقاد می کنیم آیا نباید کاری کرد؟
گاهی احساس می کنم ما هم از آن آدم هایی هستیم که فقط ایراد می گیرند یعنی به جای مصلح منتقدیم:sDodgyExclamationIdea

شما به عنوان اولین نفر مصلح Exclamation بگویید چه کنیم ؟؟!!!
منتظر جوابتون هستم البته اگر جوابی باشه.Exclamation

قطعا جواب هست من و خیلی ها با این اطلاعات کممان می توانیم ده ها جواب به این مشکل بدهیم چه برسد به...
اولا بدونید اصلاحات باید در طیف وسیعی انجام بشود تا حتی افراد مریض جامعه هم یا اصلاح شوند یا بترسند از انجام...
1 - ساخت فیلم هایی که به ترویج حجاب بپردازد و عاقبت بی حجابی را بازگو کند { این مورد در سینمای ما گم است }
2 - ساخت کارتون ها و انیمیشن هایی در زمینه ی معرفی حجاب برای بچه ها { به منظور پیشگیری }
3 - ایجاد قانونی مبنی بر این که در فیلم ها { سینما } باید حجاب اسلامی رعایت شود { بد حجابی واقعا در سینما موج می زند }
4 - جلوگیری از ساخت لباس هایی مخالف شعونات اسلامی
5 - ممنوع کردن ورود بد حجابان به دانشگاه و مراکز دولتی { برعکس اروپا }
6 - ایجاد محرومیت هایی برای کسانی بیش از سه تخلف بی حجابی دارند { مثل محرومیت از تحصیل }
7 - ایجاد جرایم سنگین برای کسانی که عکس ها و فیلم های غیر مجاز را ترویج می کنند { البته می دونم که این قانون هست ولی برخورد جانانه ای نمی شود تا متخلفین بگویند به ضرر آن نمی ارزد }
8 - جمع کردن مانکن ها از مغازه ها { کم بد حجاب داریم بی حجابش هم خودمان می گذاریم }
9 - جلوگیری از گسترش روز افزون لوازم آرایشی { هرچند که این لوازم برای مصارف مجاز هم هست ولی با محدود بودن و گران بودن آن و کم دسترس بودن آ« از استفاده های غیر مجاز آن کم می شود }
10 - تشویق افراد با حجاب جامعه
سلام علیکم
عید همگی مبارک
دوست گلم ،جوری از صدا و سیما صحبت می کنی انگار از کلاسهای درس اخلاق آقا مجتهد تهرانی(رحمة الله علیه) صحبت میکنی! مشتی تو همین مسابقه ها و برنامه های درون وطنی کم مسخرگی و لودگی میبینیم،کم بد حجابی و زشت آرایشی میبینیم ؛ بازم گلی به جمالشون ،اینا با اینکه سوریه ای یا لبنانییند والا بهتر از خودیان. چند وقت پیش از یکی از هنرپیشه های خودمون در همین صدا و سیما سوال در مورد نقش پذیری ایشون در یک سریال کردند(نقش انسانی کاملا دینی)،ایشون هم جواب دادند "قرار نیست که ما تو هر نقشی که بازی میکنیم در نقش استحاله شویم " یعنی قرار نیست اینگونه نقشها در ما تاثیر گذار باشه."ما فقط نقش را بازی میکنیم " . حال شما از چنین سیستمی چه انتظاری دارید. باز جای شکرش باقیه چندتا برنامه خوب هنوز به همت اندک سازندگان خدا دوست(نه پول دوست) ساخته میشه.
موفق باشید و خدایی.
(۹/شهریور/۹۰ ۰:۰۰)7zahra7 نوشته است: [ -> ]
(۸/شهریور/۹۰ ۱۷:۴۸)Sms4815 نوشته است: [ -> ]
(۸/شهریور/۹۰ ۱۷:۴۱)7zahra7 نوشته است: [ -> ]سلام
وقتی این خبرها را می شنوم واقعا داغون میشم نه به خاطر پخش این برنامه ها بلکه به خاطر این که ما داریم فقط حرف می زنیم و انتقاد می کنیم آیا نباید کاری کرد؟
گاهی احساس می کنم ما هم از آن آدم هایی هستیم که فقط ایراد می گیرند یعنی به جای مصلح منتقدیم:sDodgyExclamationIdea

شما به عنوان اولین نفر مصلح Exclamation بگویید چه کنیم ؟؟!!!
منتظر جوابتون هستم البته اگر جوابی باشه.Exclamation

قطعا جواب هست من و خیلی ها با این اطلاعات کممان می توانیم ده ها جواب به این مشکل بدهیم چه برسد به...
اولا بدونید اصلاحات باید در طیف وسیعی انجام بشود تا حتی افراد مریض جامعه هم یا اصلاح شوند یا بترسند از انجام...
1 - ساخت فیلم هایی که به ترویج حجاب بپردازد و عاقبت بی حجابی را بازگو کند { این مورد در سینمای ما گم است }
2 - ساخت کارتون ها و انیمیشن هایی در زمینه ی معرفی حجاب برای بچه ها { به منظور پیشگیری }
3 - ایجاد قانونی مبنی بر این که در فیلم ها { سینما } باید حجاب اسلامی رعایت شود { بد حجابی واقعا در سینما موج می زند }
4 - جلوگیری از ساخت لباس هایی مخالف شعونات اسلامی
5 - ممنوع کردن ورود بد حجابان به دانشگاه و مراکز دولتی { برعکس اروپا }
6 - ایجاد محرومیت هایی برای کسانی بیش از سه تخلف بی حجابی دارند { مثل محرومیت از تحصیل }
7 - ایجاد جرایم سنگین برای کسانی که عکس ها و فیلم های غیر مجاز را ترویج می کنند { البته می دونم که این قانون هست ولی برخورد جانانه ای نمی شود تا متخلفین بگویند به ضرر آن نمی ارزد }
8 - جمع کردن مانکن ها از مغازه ها { کم بد حجاب داریم بی حجابش هم خودمان می گذاریم }
9 - جلوگیری از گسترش روز افزون لوازم آرایشی { هرچند که این لوازم برای مصارف مجاز هم هست ولی با محدود بودن و گران بودن آن و کم دسترس بودن آ« از استفاده های غیر مجاز آن کم می شود }
10 - تشویق افراد با حجاب جامعه

داداش من من با بیشتر اینا موافقم ولی آیا همه ی اینا رو میشه عملی کرد ؟؟؟Exclamation
مثلا در مورد گزینه ی 9 باید بگم کسی که بخواد لوام آرایشی رو بخره چه هزار تومن چه 100 هزار تومن تهیه و استفاده خواهد کرد. بقیه هم همینطور
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع