شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
[Sms4815 نوشته :
داداش من من با بیشتر اینا موافقم ولی آیا همه ی اینا رو میشه عملی کرد ؟؟؟

مثلا در مورد گزینه ی 9 باید بگم کسی که بخواد لوام آرایشی رو بخره چه هزار تومن چه 100 هزار تومن تهیه و استفاده خواهد کرد. بقیه هم همینطور
[/quote]
اتفاقا اشتباه می کنید دخترهایی که تازه با لوازم آرایش آشنا می شوند اولین بار با پول تو جیبی خودشون این کار را می کنند حالا اگر این وسایل در هر جایی با هر قیمتی پیدا نشه با پول خودشون و بدون اطلاع خانواده هاشون نمیتونن تهیه کنند و می دونیم بیشتر { نه همه } دخترها ابا دارند که این پول را از خانواده هاشون بخوان مخصوصا برای بار اول

(۹/شهریور/۹۰ ۱۲:۵۴)7zahra7 نوشته است: [ -> ][Sms4815 نوشته :
داداش من من با بیشتر اینا موافقم ولی آیا همه ی اینا رو میشه عملی کرد ؟؟؟
مثلا در مورد گزینه ی 9 باید بگم کسی که بخواد لوام آرایشی رو بخره چه هزار تومن چه 100 هزار تومن تهیه و استفاده خواهد کرد. بقیه هم همینطور
اتفاقا اشتباه می کنید دخترهایی که تازه با لوازم آرایش آشنا می شوند اولین بار با پول تو جیبی خودشون این کار را می کنند حالا اگر این وسایل در هر جایی با هر قیمتی پیدا نشه با پول خودشون و بدون اطلاع خانواده هاشون نمیتونن تهیه کنند و می دونیم بیشتر { نه همه } دخترها ابا دارند که این پول را از خانواده هاشون بخوان مخصوصا برای بار اول بالاخره برای بار دوم که می گیرن پول ؟؟؟ نمی گیرن؟؟؟

[/quote]
خواهر من من که دختر نیستم بدونم دخترا با پول خودشون بتونه متونه تهیه می کنند یا با پول جیب پدر. عذر می خوام که مسئله ی لوازمه آرایشی رو پیش کشیدم.
من کلی حرف زدم.

بسم الله الرحمن الرحیم
خبرتون درست از آب دراومد...کلیپ رو دیدم و کاملا حرفاتون رو تصدیق میکنم!
من خودم بخاطر اینکه زبان مادریم عربیه و تا حدودی هم به لحجه ی این کلیب مسلطم، همون لحضات اول کلیپ متوجه یه نکته ای شدم! زمانی که مجری اسم برنامه شون رو روی زبون میاره به عبارت "فنون الفوز" به معنای "راه و روش برنده شدن" تا اینو شنیدم یاده یه چیزی افتادم اگه اشتباده نکرده باشم یه برنامه ای هم تا چند روز پیش توی کانال MBC 1 امارات پخش میشد اونم اسمش "فنون" بود خب پس نتیجه اینه: علنی بودن تقلید کامل از برنامه ها و خط و مشق های تلویزیون امارات و سعی در ترویج اونها داشتن میباشد و متاسفانه عوضه اینکه بییان حجاب و طرز رفتار عربی یه مسلمان شیعه رو ترویج بده متاسفانه بازهم باید شاهد فریب خوردن هامون باشیم!؟
آخه چرا، مگه این دین و مذهبی که داریم چی برامون کم گذاشته که به همین سادگی کارمون به اینجاها میکشه!؟
بنظرم مشکل اینکه ما جای ناظر و مشاور کارشناس (روحانی) تو اینجور برنامه ها حذف کردیم و آخرش میگم چرا وضعیتمون اینطوری شده...؟!
یاعلی
سلام.
ببینید به نظر حقیر باید برگردیم عقب.یه کم تخصصی کار کنیم.
سوال اساسی:از دیدگاه زنان و خانم های جامعه ما حجاب یعنی چی؟فلسفه اش چیه؟چه جور باید باشه؟با همین3سوال میشه فهمید که یه زن چه دیدگاهی از حجاب داره.متاسفانه متاسفانه در حال حاضر وقتی از شخصی که حجاب مناسبی نداره سوال کنی چرا حجابتو رعایت نمی کنی میگن چون می خوام آزاد باشم.اصلا دیدگاه ها نسبت به آزادی هم اشتباهه.این دیدگاه جامعه رو بدبخت میکنه.متاسفانه غرب زرنگی کرده و دیدگاه برخی آدمای کور دل رو عوض کرده.
تاکید میکنم:
حجاب زیباست.زیبایی نیست.
اگه این جمله آویزه گوش این قشر جامعه باشه و واقعا معنی این4کلمه رو بفهمن باور کنید هیچ فسادی به وجود نمیاد.
التماس دعا.
بسم الله الرحمن الرحیم
استغفر الله الذی لا اله الا هو الحی الذی لا یموت
.......................................
با سلام به همه ی دوستان
این پست اول منه و از خداوند متعال می خوام که راه گشا باشه .
فصل اول :
عیب همیشه و همه جا شاید به وجود بیاد . بعضیا این عیب رو می بینند و بعضیا هم نه . هر کسی نسبت به
طرز تفکر خودش ، یک سری آرمان هایی توی ذهنش نسبت به "چیزی" شکل می گیره که اگه در اون "چیز" ،
حرکتی یا موردی خلاف اون چیزی که از اون "چیز" انتظار داره در راستای رسیدن به آرمان ذهنیش نسبت به
اون "چیز" ، اون رو برای اون "چیز" عیب می بینه . (ببخشید که خیلی جیز و بلیز کردم !)
پس شاید یکی مثل من و شما که اعتقاد داریم جهانی سازی دین حق و انتشار اون به عهده ی صدا و سیما
است ، این مسئله ها رو برای اون عیب ببینیم ؛ حالا یکی هم هست که از این بابت خوشحال می شه . پس
دیدن عیب ، یک امر نسبی است و با عوض کردن ملاک ها ، دید هم نسبت به اون عوض می شه .
فصل دوم :
شما از من و امثال من بی سواد خیلی در این موارد وارد ترید که :
1- انقلاب و جمهوری مقدس "اسلامی" ایران در این هفت هشت هزار سال اخیر که پای بشر روی کره زمین باز
شده ، بعد از حکومت حضرت سلیمان و نبی مکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ، تنها قدرتی است که دارد تنه به تنه ی استکبار جهانی
می زند . و قانون عمل و عکس العمل می گوید که یکی بزنی ده تا می خوری ! و این طبیعی است که باید
شاهد ضربات محکمی از دشمنان باشیم و این مسائل همه ضربه ی دشمن است .
2- انسان ، انسان است . مریض بشود ، انسان است ؛ پا نداشته باشد ، انسان است ؛ فقط وقتی انسان
نیست که انسان نباشد . حالا صدا و سیمای ما هم همین جور است . ویروس هایی نفوذ کرده اند و عمل هایی
می کنند . واقعا باید بنشینیم بگوییم که اگر یک بچه حزب اللهی قدرت داشت ، می گذاشت مثلا بی حجابی
نمایش داده شود ؟ اگر عاقل باشیم دو نکته معلوممان می شود : یک) ما از اصول غافل شدیم و به فروع
چسبیدیم . مثل الافی هایی که توی پایگاههای بسیج و محافل به اصطلاح مذهبی و کانون ها و هیئت های
رقص دیس دیس ! داریم .(البته من خودم بچه هیئتی ام ، به کسی بر نخوره) به جای اینکه کار موثر بکنیم ،
چسبیدیم به کارهای حاشیه ای و بعضا مضر و میدانهای مهم را از حضور سبزمان محروم کرده ایم و در هر زمینی
که سبزه نروید لاجرم خار رشد می کند . صدا و سیما هم یکی از اون میدانهای بسیار مهم است که بچه مذهبی
های ما از اون غافل اند . دو) انرژی صرف می کنیم اما نه در راه درست . به جای کارهای موثر فقط حرص و جوش
می خوریم و خود خوری می کنیم . مثلا برای رفع خستگی : چند سال پیش یک دختری رو توی محلمون
دزدیدن . یک زنی این صحنه رومی بینه ، به جای اینکه کاری بکنه ، یه جیغی بکشه ، غش می کنه ! حالا ما هم
شدیم همین زنه . به جای اینکه جلو یه حرکتی رو بگیریم غش میکنیم .
فصل سوم :
حالا می دونیم که صدا و سیما داره دچار انحرافاتی می شه . راه موثر تصحیح این روند صدا و سیما که روند
خطرناکیه چیه ؟ من دو تا راه حل ، یکی مسکن و شاید کم تاثیر و یکی دوا و موثر واقعی خدمتتون عرض می کنم
ان شاء الله که مفید باشه :
1- یقینا در صدا و سیما مسئولینی هستند که قدرت دارند جلوی لا اقل بعضی از این معضلات رو بگیرند . اما به
دلیل عدم اطلاع از برنامه های پخش شده و کانالیزه شدن اطلاعات دریافتی توسط عده ای خاص ، حس می
کنند همه چیز مرتبه . حالا با استفاده از این مطلب ما می تونیم گزارشاتی کوتاه اما مستدل و پیوسته (مدیر
پسند) به مدیران و دست اندر کاران سیما ارسال کنیم تا آن عده از مسئولین که به بی اطلاعی دچار شده اند ،
آگاه شوند . و این راه واقعا تاثیر دارد اگر درست اجام شود . و یک رونوشت هم برای پیگیری و اطلاع به دفتر مقام
معظم رهبری ارسال شود و گفته شود که به چه کسانی این گزارش داده شده .
2- اگر بچه مذهبی ها از این عیوب به درد می آیند و می بینند که صدا و سیما (و بقیه ارگانها) دارد به دست
اجانب می افتد و اسلام ضربه می بیند ، باید دست به کار بشوند ، بشویم . تنبلی را کنار بگذاریم ، همت و
تلاش کنیم ، عرق بریزیم و یا علی بگوییم ، درس بخوانیم و مراتب بالای تخصص ها را فتح کنیم . به جای اینکه
دائم توی این جلسه و اون جلسه بریم ، این سایت و سخنرانی رو چک کنیم و کارهای الکی کنیم ، کار به معنی
واقعی کلمه کنیم . از همین جا می گویم دانشجویی که کار به اصطلاح فرهنگی می کند ولی درس نمی خواند
ضررش از یک مزدور دشمن بیشتر است . اگر فکر می کنید که صدا و سیما مهم است و الان جهان را با رسانه
می گردانند ، یا علی ؛ وارد میدان شو . ننه جون من هم بلد است انتقاد کند . انتقاد خوب است ولی اگر پشتش
کار باشد . و چیزی که مسلم است این است که کار زحمت دارد ، صدمه دیدن دارد . و مملکت ما با کار آباد می شود .
پس تنها چیزی که این عیوب را برطرف می کند ، تلاش صحیح من و تو است .
.........................................
ببخشید که پر چونگی کردم .
یا علی
فارس، سید ضیاء هاشمی رئيس اتحاديه تهیه کننده گان سینما در نشست مطبوعاتی دیروز اعلام کرد: قرار است كارشناسي پروانه ساختهايي كه دولت صادر ميكند را ما انجام بدهيم. رعايت حجاب و پوشش، عدم تماس بدني، سيگار نكشيدن و... در فرمهاي شوراي پروانه ساخت گذشته وجود داشت ولي الان ما همه اين 5 بند را حذف كردهايم.
وي با بيان اينكه فكر ميكنم توانستيم 50 درصد از مميزيها را كاهش بدهيم، افزود: من و آقاي شايسته معتقديم رسيدن به «رسوايي» از «اخراجيها» فوقالعاده است.
منبع:بولتن نیوز
سلام علیکم
همیشه آنچه که باعث ضربه به اسلام شده ،از زمان پیدایش آن تاکنون ،وجود دشمنان دوستنمایی است که به آرامی در حکومت دینی و بین مردم رسوخ کرده و با منحرف کردن آن ضربات سختی بر پیکره اسلام زده اند.
اینگونه رفتارها و خواسته ها تازگی ندارند و تمام شدنی هم نیستند . چند سال پیش یکی از کارگردانها پیشنهاد داد که میتوان برای طبیعی جلوه دادن چهره زن در سینما از کلاه گیس استفاده نمود و یا در فیلمها از وجود همسرانی استفاده نمود که واقعاً همسرند تا رفتارهای آنها در خانه کاملا طبیعی بنظر برسد ، وعجب است که همه چیز در سینما درست است وتنها مانده که عناصر طبیعی ، طبیعی تر جلوه نمایند و بی حیایی بیشتر.
این که در سینمای ما اخلاقیات با تمام سرعت در حال سقوط است بر هیچکس پوشیده نیست ، اما اینکه وزارت ارشاد در حال تغییرنام و هویت خود است جای سؤال دارد.
موفق باشید وخدایی.
(۲۳/شهریور/۹۰ ۲۲:۲۵)persia نوشته است: [ -> ]فارس، سید ضیاء هاشمی رئيس اتحاديه تهیه کننده گان سینما در نشست مطبوعاتی دیروز اعلام کرد: قرار است كارشناسي پروانه ساختهايي كه دولت صادر ميكند را ما انجام بدهيم. رعايت حجاب و پوشش، عدم تماس بدني، سيگار نكشيدن و... در فرمهاي شوراي پروانه ساخت گذشته وجود داشت ولي الان ما همه اين 5 بند را حذف كردهايم.
وي با بيان اينكه فكر ميكنم توانستيم 50 درصد از مميزيها را كاهش بدهيم، افزود: من و آقاي شايسته معتقديم رسيدن به «رسوايي» از «اخراجيها» فوقالعاده است.
خب قبلا که این قوانین بودند و کسی رعایت نمی کرد . حالا که حذف شده دیگه نور علی نور . حجب بر ایشان تمام شد. دیگه کسی جلودارشون نباشه فکر کنم. آخر الزمانه . خدا ختمه به خیر کنه. تازگیا این فیلم مردانه مریخی زنان ونوسی دیگه غوغا کرده اینجا رو بخونید حتما
زنان بزک کرده و مردان ... غیرت یک فیلم
خیلی زشته . :s
(۲۳/شهریور/۹۰ ۲۲:۲۵)persia نوشته است: [ -> ]فارس، سید ضیاء هاشمی رئيس اتحاديه تهیه کننده گان سینما در نشست مطبوعاتی دیروز اعلام کرد: قرار است كارشناسي پروانه ساختهايي كه دولت صادر ميكند را ما انجام بدهيم. رعايت حجاب و پوشش، عدم تماس بدني، سيگار نكشيدن و... در فرمهاي شوراي پروانه ساخت گذشته وجود داشت ولي الان ما همه اين 5 بند را حذف كردهايم.
سلام از این خبر لینک دارید؟
(۲۴/شهریور/۹۰ ۱۵:۲۷)shafagh_mah نوشته است: [ -> ] (۲۳/شهریور/۹۰ ۲۲:۲۵)persia نوشته است: [ -> ]فارس، سید ضیاء هاشمی رئيس اتحاديه تهیه کننده گان سینما در نشست مطبوعاتی دیروز اعلام کرد: قرار است كارشناسي پروانه ساختهايي كه دولت صادر ميكند را ما انجام بدهيم. رعايت حجاب و پوشش، عدم تماس بدني، سيگار نكشيدن و... در فرمهاي شوراي پروانه ساخت گذشته وجود داشت ولي الان ما همه اين 5 بند را حذف كردهايم.
سلام از این خبر لینک دارید؟
اینم لینک این خبر در
سایت مشرق نیوز
فکر کنم موثق باشه .