تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: و اینبار جن آلیستر کرولی در صدا و سیما!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
سلام دوستان البته نشان دادن تصویر آدم فضاییها به شکل جن ترسیم شده توسط آلیستر کرولی در صدا و سیما ما تازگی نداره،ولی این یک مورد خیلی توجه بنده رو به خودش جلب کرد!
داشتم شبکه 3 رو تماشا میکردم که یک دفعه یک چیز دیدم که شاخ درآوردم!
تبلیغ یک فیلم بود به اسم پل،که قراره روز چهارشنبه 9شهریور(فردا)ساعت 20 از شبکه 3 پخش بشه،
جریان این فیلم از این قراره که...دراین فیلم محصول 2011 کشورهای آمریکا و انگلستان می‌بینیم: دو دوست که برای سیاحت به غرب آمده‌اند، تصمیم می‌گیرند با یک کاروان به سرتا سرسرزمین غربی سفرکنند. آنها در راه سفربه یک موجود فضایی برمی خورند، آنها درابتدا ازدیدن موجود فضایی وحشت می‌کنند، ولی رفته رفته درمی یابند که موجود فضایی­ که، پل نام دارد. بسیارخونگرم و اجتماعی است و درکناراو به آنها خوش­می گذرد.
خوب نکته جالبش اینه که شخصیت این آدم فضایی دقیقن همون جن ترسیم شده توسط الیستر کرولی هست
(اطلاعات تکمیلی از آلیستر کرولی در این تاپیک)
[تصویر: lam.gif]

و اینم تصویر جن کرولی در انیمیشن مگامیند
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcRHJDpZUG1bwf-IgOwrhPy...H266ldD3yx]
و اینم تصویر فیلم پل paul که قرار فردا از شبکه 3 پخش بشه
[تصویر: IMAGE634460751150312500.jpg]

راستی عیدتون مبارک همین الان که دارم این مطلب رو مینویسم خبر شبکه 1 عید فردا رو اعلام کرد،عید مبارک
این فیلم حذفیاتی نیاز داره برای پخشش.
امیدوارم جوری توی دوبله تغییرش بدند که اقلا از مضراتش کم بشه.
متاسفانه نشانه های زیادی تو این فیلم وجود داره که به صورت علنی دین رو مورد تمسخر قرار میده و به ترویج بی دینی میپردازه.
اصل فیلم مشکل داره!شخصیت اصلی فیلم paul هست که موجودی فضایی و همون جن ترسیم شده توسط آلیستر کرولی هست!کجاش رو حذف کنن!!همش مورد داره
من نمی دونم منشا ترسیم همه ی موجودات فضایی به کجا بر می گرده ولی تا بحال هرچی موجود فضایی از فیلم و... نشون داده شده همشون یه شکلی بودند و فرم بدنشان یکسان.
پخش این فیلم از صدا و سیما کار درستی به نظر نمی رسه.
سلام
امشب شبکه 3 فیلم paul رو پخش کرد. راستش چند وقته پیش من این فیلم رو دیدم و متعجبم که چه کسانی تصمیم گیرنده برای پخش این گونه فیلم ها هستند.
آخه این افراد مردم را چی فرض می کنند که فیلمی که حداقل حرفی که می زنه اینه که خدایی وجود نداره و اینو در طول فیلم مرتب تکرار می کنه حالا به خیلی از مباحثی که توی این فیلم مطرح می شه کار نداریم.
فکر می کنند که با عوض کردن دیالوگ های فیلم می توانند نگاه آلوده فیلم ساز رو عوض کنند؟
چرا در روز عید فطر و کلا اعیاد مراسم و برنامه مناسب پخش نمیشه؟
برنامه ها به سردستی ترین شکل ممکن تولید می شوندو اگر فقط تبریک و تسلیتی که داخلش می گویند نباشه برنامه ها رو جابه جا هم پخش کنند کسی متوجه نمی شه!
در روزهای مبارک برنامه ها پر میشه از فیلم های خاص و معلوم نیست چرا کسی نیست که جلوگیری کنه؟
اصلن اراده ای هست؟
سلام
عید فطر برشمادوستان عزیز مبارکHeart
امشب یعنی شب عید فطر شبکه 3 فیلم پل روگذاشت,
اگرفیلم رو دیده باشید میببینید که یک موجودی شبیه انسان با سر بزرگ اومده رو زمین و....
حالا اینجاش مهمه که میتونه مرده را زنده کنه!!!!!
[تصویر: paul_movie.jpg]
لطفا نگید این فیلم رو دیدی جو گرفتد چون که این مورد در چند فیلم دیگه هم دیدم که بزودی عکس اونا هم تاگیر بیارم میزارم.
مثلا یه انیمیشن شرقی بود که از شبکه 2پخش شد و در اون یک چیزی شبیه یک سگ عروسکی از فضا اومده بود و اون هم هم چنین قدرتی داشن.

نکته:
هر دوی این موجودات زمانی که انسانی رو زنده میکردن ضعیف می شدن.
شاید کارگردان شرقی منظورش چیز دیگه ای باشه ولی آمریکایی منظورش مشخصه.

در ضمن حسابی به ما زمینی ها هم توهین کرد.(مارو کوچک شمرد)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!
من نمیخوام سر بزرگ موجود رو که خوب میدونیم نماد چیه مورد بحث قرار بدم من میخوام نجات انسان و ضعیف شدن موجودات فضایی (شبیه انسان یا هر چیز دیگه )رو مورد بحث قرار بدم
[تصویر: 2.jpg]
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!
جالب اینجاست آخر هر دو فیلم موجود فضایی انسان رو نجات میده و موجود به یک حالت بی هوشی میره ودوباره میاد.

البته اونا موجوداتی که انسان هارا درمانی یا دوباره زنده نمی کنند رو به اون قشنگی و طنز به تصویر نمیکشن.

[تصویر: aliens_life4.jpg]

حالا از همه ی دوستان میخوام که با نظرات خودشون به من کمک کنن.
(در صورت نیاز میتونم داستان فیلم ها رو برای شما دوستان عزیز بنویسم ویا از یک منبع بگیرم)

با تشکر فراوان
فیلم رو دیشب دیدم یه سری اراجیف تکراری بود که قبلا حداقل عظیم تر و دلهره آور تر ساخته میشد یا حتی اگر طنزی داشت مثل مردان سیاه پوش 1و 2 باز فضای فیلم دلهره حاصل رو که ناشی از وجود فضایی ها بود رو القا میکرد اما اخیرا یکی در میون در فیلم های این چنینی فضایی ها خوبند و همزیستی اونا با انسانها خوب و منطقی و حتی مفید تلقی میشه.فیلم دیشب هم همین بود.فضاییه یا به عبارتی جن آلیستر کرولی خیلی راحت اومد زمین بعد از یک سری آدم با تعداد کم که ظاهرا نماد همون طبقه اشرافی ماسون هاست در مقابل چند مامور امنیتی دفاع کرد و جونشون رو نجات داد و خیلی راحت دست آخر با این چند فرد خداحافظی کرد و رفت.

نکته جالب فیلم همون صحنه خداحافظی آخر بود که فضاییه به پیرزنه میگه میخای با ما بیای اون میگه من مسواکم رو نیاوردم.بعد فضاییه میگه اونجا که ما میریم به دندون احتیاجی نداری.بعد به دوستاش میگه بزارید بیاد اون دختر از خودمونه.
شاید اونجا دنیای اجنه بوده که پیرزنه هم احتیاجی به غذا خوردن نداشته و هم جوان تلقی شده که بهش گفت دختر

خلاصه ظاهرا میخوان ترس رو از فضاییها کم کنن.چون تا اونجایی که یادم میاد موجود فضایی یاد آور چیزی موهموم و ترس و هیجانی توام بود.انشاالله که قصد رو کردن جن آلیستر کرولی رو ندارن Blush یا حق
نكته جالب فيلم اين بود كه غربيها از اون كمك ميگرفتن تا علوم جديد رو ياد بگيرند
(۹/شهریور/۹۰ ۲۳:۴۵)arman mohseny نوشته است: [ -> ]سلام
عید فطر برشمادوستان عزیز مبارکHeart
امشب یعنی شب عید فطر شبکه 3 فیلم پل روگذاشت,
اگرفیلم رو دیده باشید میببینید که یک موجودی شبیه انسان با سر بزرگ اومده رو زمین و....
حالا اینجاش مهمه که میتونه مرده را زنده کنه!!!!!
[تصویر: nfhnxdm2jmx5x85ybjdq_thumb.png]
لطفا نگید این فیلم رو دیدی جو گرفتد چون که این مورد در چند فیلم دیگه هم دیدم که بزودی عکس اونا هم تاگیر بیارم میزارم.
مثلا یه انیمیشن شرقی بود که از شبکه 2پخش شد و در اون یک چیزی شبیه یک سگ عروسکی از فضا اومده بود و اون هم هم چنین قدرتی داشن.

نکته:
هر دوی این موجودات زمانی که انسانی رو زنده میکردن ضعیف می شدن.
شاید کارگردان شرقی منظورش چیز دیگه ای باشه ولی آمریکایی منظورش مشخصه.

در ضمن حسابی به ما زمینی ها هم توهین کرد.(مارو کوچک شمرد)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!
من نمیخوام سر بزرگ موجود رو که خوب میدونیم نماد چیه مورد بحث قرار بدم من میخوام نجات انسان و ضعیف شدن موجودات فضایی (شبیه انسان یا هر چیز دیگه )رو مورد بحث قرار بدم
[تصویر: eylplc8hamrw6vql9e8q_thumb.jpg]
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!
جالب اینجاست آخر هر دو فیلم موجود فضایی انسان رو نجات میده و موجود به یک حالت بی هوشی میره ودوباره میاد.

البته اونا موجوداتی که انسان هارا درمانی یا دوباره زنده می کنند رو به اون قشنگی و طنز به تصویر نمیکشن.
[img][تصویر: vnn9rqnszlswj8eul82v_thumb.jpg][/img]
[تصویر: xpm4rm6fxfxrvd9xgdh_thumb.jpg]
حالا از همه ی دوستان میخوام که با نظرات خودشون به من کمک کنن.
(در صورت نیاز میتونم داستان فیلم ها رو برای شما دوستان عزیز بنویسم ویا از یک منبع بگیرم)

با تشکر فراوان

دقیقا ، یکی از نکته های جالب این فیلم همین بود که اون آدم مثلا فضایی! تونست با قدرتش یه پرنده مرده رو زنده کنه !! و یا چشم چپ اون دختر رو که کور بود رو کاملا خوب کنه و بینا بشه !!! یا اون یکی رو که تیر خورده بود و مرده بود رو زنده کرد !!!!!!!!!
اگر دقت کرده باشید از چند سال پیش یه روندی در هالیوود شروع شده،که فضایها رو خوب دارن نشون میدن چندتا فیلم هم خودم قبلن دیده بودم که فضایها رو خوب نشون میدن و در چندتا فیلم هم نشون دادن که آدم بدهای زمین فضایهای خوب و مهربون رو میکشن،بعد یه جنگی در میگیره!
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع