تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: **افراط و تفریط** چرا؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام

مگه صراط مستقیم چه ایرادی داره که عده ای یا از اینور بوم میافتن ، یا از اونور؟
قصدم از ایجاد این تاپیک اینه که چرایی این موضوع بررسی بشه! و همچنین دوستان مثال از افراط و تفریط در انجام وظایف دینی بیارن.
این موضوع ، شکاف ایجاد میکنه بین مردم و همچنین خیلی ها رو از اسلام فراری میده!
مثلا در زمینه حجاب ؛ افرادی بد حجابن و افرادی هم انقدر حجاب دارن که از حکم خدا هم جلو زدن!!!!!
آیا دسته اول کمبود دارن و یه جورایی در پی نشون دادن و عرضه خودشون هستن و دسته دوم متزورن یا.....؟ Huh
(۹/شهریور/۹۰ ۲۳:۵۳)Sms4815 نوشته است: [ -> ] مثلا در زمینه حجاب ؛ افرادی بد حجابن و افرادی هم انقدر حجاب دارن که از حکم خدا هم جلو زدن!!!!!
سلام
به شما توصیه می کنم سیره زندگی صدیقه کبری سلام الله علیها را بخوانید ، شیوه راه رفتن و حجاب ایشان را بخوانید ، بعد ببینیم افراطی چه کسی است.
یکی از مشکلات اصلی من این است که گیر دادم به مشکلات عالم و آدم و از خودم و مشکلات خودم غافل شدم

مولا علی میفرمایند : مرد را همین بس که در فکر عیوب خویش باشد

حالا خداوکیلی

بینی و بین الله ما به اندازه ی کافی در فکر اعمال و رفتار و گفتار و اعتقادات شخصی خودمان هستیم که اینقدر گیر دادیم به جامعه

قد أفلح من زکاها "همانا بی شک رستگار شد کسی که تزکیه کرد خود را"

sms عزیز بیان این مطالب در تالار بد نیست

اما برادرم خداوکیلی اوضاع اعتقادی و عملی خودمون آیا ok هست

اگه اولویت بندی کنیم
اولویت به کدوم رو خدا و 14 معصوم از ما خواستند بر طبق آیات قرآن و روایات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
و آیا خدا وکیلی ما داریم اون رو رعایت میکنیم

برادرم اومدیم و امروز مردیم من و تو آیا به محاسبه ی نفسمون پرداختیم

اگه افراد خدا ترس حقیقتاً در جامعه وجود داشتند اوضاع جامعه خیلی از این متفاوت میشد

مردم تقصیر ندارند

بابا یه کسی که حقیقتاً مومن و عامل به احکام خدا و متخلق به خلق محمدی باشه یه خونه و محله که چه عرض کنم حتی میتونه یه شهر رو به سمت خدا میل بده

من و شما اگه آینه ی عملی مسلمان و شیعه ی واقعی شدیم در اعتقاد و عمل خود همین بالاترین امر به معروف و نهی از منکری هست که حقیقتاً اثر بخش هم هست!

یا علی
همه ی حرف های شما درست.
ولی من بعضی از خانوم ها رو می بینم فقط یک چشمشون هویداست.خب در کنارش بعضی هم خیلی پوشش زننده ای دارند. مگه تو دین اسلام نیومده که نپوشاندن قرص صورت جایز هست؟؟؟
ولی ...
بابا چیکار ملت دارید ... یکی دوست داره فقط یه چشمش بیرون باشه یکی دوست داره تمام صورتش بیرون باشه ...

اعتقاداتشون اینجوریه خب !!!!!!!!!!!!!!!!!!

یه سوزن به خودت بزن اول .... همه چی حل شده فقط مونده این مورد ؟؟!!

میخواین همرو بکنین مثل خودمون ؟؟!!

اونا بنظر خودشون اونجوری بهتره و کامل تره ... شما بنظر خودت مسخره ست ...
یادش بخیر یه تایپیک در این مورد راه انداخته بودم که یکی از دوستان بحث رو کرد امر به معروف و نهی از منکر که منم ادامه ندادم
(۱۰/شهریور/۹۰ ۱۴:۰۱)Sms4815 نوشته است: [ -> ]همه ی حرف های شما درست.
ولی من بعضی از خانوم ها رو می بینم فقط یک چشمشون هویداست.خب در کنارش بعضی هم خیلی پوشش زننده ای دارند. مگه تو دین اسلام نیومده که نپوشاندن قرص صورت جایز هست؟؟؟
ولی ...
چند نکته
یکی این که اگر زن بداند توسط نامحرم به او نگاه غیر معمول می شود ، باید گردی صورت خود را نیز بپوشد ، در جامعه الآن ما هم که ماشاء الله نگاه سالم کم پیدا می شود.
(در کتاب احکام جدید خوانده بودیم)
دوم این که در سیره صدیقه کبری سلام الله علیها داریم که ایشان موقعی که از خانه بیرون می آمدند تا به جای دیگری بروند ، همراه ایشان گروهی از زنان در اطراف ایشان بودند تا مبادا حجم بدن ایشان توسط نامحرم دیده شوند.
(به نقل از یکی از علمای مشهور مشهد).
در مورد حجاب هیچ اجبار ی در کار نیست . ببینید به قران رجوع کنین در مورد زنا احکامی در قران است و ا زآن به شدت نهی شده یا در مورد قتل و در مورد شرابخواری . اما در مورد حجاب فقط به زنان مومن سفارش شده که حجاب داشته باشن ولی اجبار نکرده . حالا هر سال شاهد اذیتهای ماموران برای مردم در خیابان هستیم . آیت الله طالقانی هم حجاب رو اجباری ندونستن . خوب فکر کنین در قران از بی حجابی نهی نشده بلکه فقط به زنان مومن سفارش شده .که حجاب داشته باشن . همین . و حالا آیا شما بالاتر از قرآنید ؟
(۱۰/شهریور/۹۰ ۱:۲۸)علی 110 نوشته است: [ -> ]یکی از مشکلات اصلی من این است که گیر دادم به مشکلات عالم و آدم و از خودم و مشکلات خودم غافل شدم

مولا علی میفرمایند : مرد را همین بس که در فکر عیوب خویش باشد

حالا خداوکیلی

بینی و بین الله ما به اندازه ی کافی در فکر اعمال و رفتار و گفتار و اعتقادات شخصی خودمان هستیم که اینقدر گیر دادیم به جامعه
من با نظر ايشون كاملا موافقم
حضرت علي در خطبه 9 مي فرمايند:
چون رعد خروشيدند و چون برق درخشيدند،اما كاري از پيش نبردند وسرانجام سست گرديدند!ولي ما اينگونه نيستيم،تا عمل نكنيم ،رعد وبرقي نداريم ،وتا نباريم سيل جاري نمي كنيم.
نقل قول:اما در مورد حجاب فقط به زنان مومن سفارش شده که حجاب داشته باشن ولی اجبار نکرده ......وب فکر کنین در قران از بی حجابی نهی نشده بلکه فقط به زنان مومن سفارش شده

این که میگید رو لطفا میشه آیاتش رو هم بیارید ؟!؟!

دوست عزیز قرآن در مورد خیلی از مسائل فقط به گفتن کلیات اکتفا کرده و این عالمان دینی و مهمتر از همه ائمه معصومین هستن که معیار روز ما هستند
-این حرفی که می زنم منظورم نعوذبالله نهی قرآن نیست منظور حقیر تاکید جزئیات دین بر اساس زمانه است ...-
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع