۹/اسفند/۸۹, ۲۱:۰۲
۹/اسفند/۸۹, ۲۱:۲۸
یعنی جناب آقای مرتضی،
با این همه ادلّه،باز هم به نظر شما انتخاب و استفاده از کراکتر های این کارتون،
یک انتخاب تصادفی بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!؟؟؟؟
با این همه ادلّه،باز هم به نظر شما انتخاب و استفاده از کراکتر های این کارتون،
یک انتخاب تصادفی بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!؟؟؟؟
۹/اسفند/۸۹, ۲۲:۵۱
اصلا هر فیلم و کارتونی که درش نقش بیگانه ها یا به قول خودشون aliens پررنگ باشه...تفکر، تفکر ماسونیست!
چه خالق اون اثر بدونه، چه ندونه...
شما فکر میکنی از پروژه به این بزرگی با این سطح محبوبیت بالا، در جهت کنترل ذهن و القا ضرورت نظم نوین جهانی استفاده نمیشه؟
شما فکر میکنی از پروژه به این بزرگی با این سطح محبوبیت بالا، در جهت کنترل ذهن و القا ضرورت نظم نوین جهانی استفاده نمیشه؟
۱۰/اسفند/۸۹, ۱۶:۰۰
(۹/اسفند/۸۹ ۲۲:۵۱)InsomniAc نوشته است: [ -> ]اصلا هر فیلم و کارتونی که درش نقش بیگانه ها یا به قول خودشون aliens پررنگ باشه...تفکر، تفکر ماسونیست!
كاملا با شما موافقم داستان و نگارش اين كارتون و كارتون هايي از اين قبيل ماسونيست و براي كنترل ذهن هم ازش استفاده ميشه ولي فكر نكنم بشه نمادي توش پيدا كرد چون هرچي هست در داستان اين كارتون هست
۱۰/اسفند/۸۹, ۲۱:۳۹
پیشنهاد می کنم یک بار این سری 4 تائی (فعلا" 4 تایی) را حتما" مشاهده بفرمائید،قطعا" نظرتان عوض خواهد شد.
۱۳/اسفند/۸۹, ۱۹:۳۲
نماد هم هست توش رفیق!
یکی دو نمونش رو گفتم...تو قسمت 3یا4 علنا نشون میدن که ابلیسک نجات میده قهرمان داستان رو...
سالی که نکوست....
یکی دو نمونش رو گفتم...تو قسمت 3یا4 علنا نشون میدن که ابلیسک نجات میده قهرمان داستان رو...
سالی که نکوست....
۱۴/اسفند/۸۹, ۱۶:۳۱
...از بهارش پيداستD:
حق با شما بود چند قسمت از اين كارتون رو دانلود كردم. از طراحي هاي هرمي هم توي اين كارتون خيلي استفاده شده توي يكي از قسمت ها ربات هايي به بن و دارودستش حمله ميكنند كه يك چشم آبي درون يك مثلث دارند
حق با شما بود چند قسمت از اين كارتون رو دانلود كردم. از طراحي هاي هرمي هم توي اين كارتون خيلي استفاده شده توي يكي از قسمت ها ربات هايي به بن و دارودستش حمله ميكنند كه يك چشم آبي درون يك مثلث دارند
۱۵/اسفند/۸۹, ۰:۵۹
ببخشید من قرار بود نظر ندم اینم چون پست یکی از دوستان هست نظر میدم واقعا رو این موضوع کار شده حتی بازی های این مجموع جزء یکی از بهترین بازی های play2 هست که تمام بچه ها تا بزرگ به خودش جذب کرده این مجموعه اول بازیش اومده بود بعد کارتون هاش در اومد تو دنیا هر چیزی رو بخوان جا بندازن اول بازی بعد کارتون و فیلمش اصلا کار اساسی و بدلیل هم نمی گم فردا حرف رومون نذارن من چون مغازه داشتم دیدم فروش این کارتون و بازی این مجموعه بن 10 رو
۲۹/اسفند/۸۹, ۱۳:۴۹
سلام ، من ياسرم ، تازه اومدم و از آشنايي تون خوشحالم ...
منم از همون اول كه اين انيميشن رو ديدم يه جورايي بهش مشكوك بودم .
الآن هم حداقل تو شهر ما - بوشهر - يكسري اجناس چيني با نماد هاي اين انيميشن به صورت گسترده توي بازار توزيع شده . هر چيزي كه يه جورايي به بچه ها مربوطه مثل كفش ، جورا ، لباس ، كيف ، شمشير و ... .
اين هم يكم عجيبه ، چون هيچ وقت تا حالا اين جوري يك شخصيت فيلم يا كارتوني رو اينقدر بزرگش نكرده بودن
منم از همون اول كه اين انيميشن رو ديدم يه جورايي بهش مشكوك بودم .
الآن هم حداقل تو شهر ما - بوشهر - يكسري اجناس چيني با نماد هاي اين انيميشن به صورت گسترده توي بازار توزيع شده . هر چيزي كه يه جورايي به بچه ها مربوطه مثل كفش ، جورا ، لباس ، كيف ، شمشير و ... .
اين هم يكم عجيبه ، چون هيچ وقت تا حالا اين جوري يك شخصيت فيلم يا كارتوني رو اينقدر بزرگش نكرده بودن

۲۳/فروردین/۹۰, ۲۰:۱۷
این حالت دست رو بارها و بارها توی بن 10 و بیشتر کارتون های سریالی جدید دیده ام