تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نقد و بررسی علامت های ماسونی کارتون BEN10
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
سلام.... اینا که همش عکس بود و ما موجود سم دار توش ندیدیم و چهار پنج تاشون هم آتیشی بودن... نمی گم کارتون بن تن ماسونی نیست یا هست اما عکسا چیزی رو نشون نمیداد... توضیحی هم که نداده بوینUndecided
اصلا تا به حال به نماد شرکت cartoon network دقت کردین؟ این نماد یه صفحه ی شطرنجیه. این شرکت تو کشور ترکیه یه شبکه داره با همین اسم که کارتون های این شرمت رو پخش میکنه در میان برنامه های این کانال چد بار دیدم که از صفحه ی شطرنجی استفاده شده که توش نماد این شرکت حک شده.به نظر من شرکت سازنده این کارتون ماسونیست پس بعید نیست که کارتونهایی که تولید میکنه از جمله بن تن ازماسونی باشن.
من از قبل بعضی از این نماد ها رو متوجه شده بودم .
یه همکلاسی دارم عاشق بن10 هستش ! به صورت جاهلانه و نا آگاهانه دوستش داره و فیلمشم نگاه کرده !
یه همچین کارتونی که میاد همه از همه جا ازش سو استفاده می کنن !
رو دفتر ها عکسشو چاپ می کنن رو کیف ها ، مداد ها ، جامدادی ها و جاکلیدی ها و خلاصه همه چیزی که یه بچه لازمشه و دوستش داره ولی نه خانواده و نه بچه و نه مسئولین نمی دونن که تو عمق این داستان و کارتون ها چه پیام خبیثی نهفته شده !
مگه نه اینکه با موجودات تک چشم و سم و شاخ دار و... مبارزه میکنه؟! چیش ماسونیه پس؟! بعدش، از کجا معلوم بعدا مشخص نشه اون ابلیسک گول زنک بوده یا اصلا چرا باید مطمئن باشیم که اون ابلیسک ـه و دقیقا به همین معنی به کار رفته، در حالی که از نماد اعضای فراماسونری به عنوان دشمن استفاده شده؟!
واقعا یه چیزی رو نفهمیدین ؟ بن 10.
10 که در زبان اعداد به معنای خداست .
(در زیان اعداد کابالیستی)
و بن هم به عبری به معنای فرزنده .
یعنی فرزند خدا.
پس این پسره به طور خاص نقش مسیح رو داره.
و چون دجال سعی داره خودشو جای مسیح واقعی جا بزنه ،
نقش دجال رو داره.
عزیزان من دیگه به بن تن هم گیر میدین؟یهو بریم همه غار نشین بشیم دیگه.HuhHuh
با عرض سلام به همه ی شما بنده مستند ظهور را دیده ام اگر شما هم دیده باشید و یادتان باشد مسئله ای را این مستند ذکر کرد که به این مطلب شدیدا مربوط است و آن مسئله ی اعداد است در مکتب کابالا . می دانید که بن در زبان عربی به معنی پسر می باشد . عدد 10هم در مکتب کابالا به معنی خدا میباشد از این چه نتیجه ای می گیرید ؟ Ben 10
حالا فهمیدید پشت این قضایا چه تفکری قرارگرفته است
من فیلم سینمایی این کارتون رو هم دیدم ....اسم فیلم سینمایش هم مثل کارتونش بن 10 هست ...

http://uploadpic.ir/up/images/grouhben01.jpg

http://uploadpic.ir/up/images/grouhben00.jpg
سلام

میدونم میخوایین چی بگید ولی نکته ای جدید در کارتون بن 10 یافتم که وظیفه دونستم بگم...

کارتون بن 10 که پرفروش ترین کارتون دنیا بوده و طرفدار های زیادی پیدا کرده دارای نماد فراماسونری و قدرت امریکایی میباشد.
(در مورد کلمه قدرت امریکایی توضیح خواهم داد...)
[تصویر: 16248991963602979588.jpg]
این کارتون ساخت کشور امریکاست و اکثر کارتون های مشهور و فیلم های پر طرفدار در این کشور درست میشود.
این کارتون را من دیدم.
این کارتون میخواهد به مردم دنیا بفهماند که امیریکایی ها دنیارا نجات خواهند داد.
مثال : اگر هسته ی انفجار به مرکز زمین برسه همه ما نابود میشیم(منظور از همه دنیاست)
بن 10 وارد عمل شده و مانع این کار میشود.
چندین کارتون دیگر هم اینطور نشان داده شده اند...

به امید ظهور...
دقت کنید ((کارتون نت ورک)) زاده ی کمپانی ((هانا باربارا)) هستش که اون خودش ماسونی و زاده ی ((والت دیزنی)) هست......Wink
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع