تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: لطفا 22 ثانیه به این عکس نگاه کنید!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
اتفاقا منم یه نمونه دارم که مثل این نمونه کم نیست.
طرف میگفت من قبول دارم یه خدایی هست اما خدای میثم(بچه مذهبی اونجا) رو قبول ندارم.
تیکه کلاماش همه فحش .... بود
یادمه همین یه بار همون موقع که شایعه شد امریکا میخواد به ایران حمله گفت اگه امریکا حمله کنه منم میرم جنگ. گفتن بهش تو میری؟ تو رو چه به این چیزا؟ گفت مگه من ...(بوق)... که یه مشت امریکایی ...(بوقققققق)... بیان حمله کنن به ایران.

از همه نوع داریم ماشاالله
من خودم هرچی سعی میکنم از لحاظ قیافه خودم رو شبیه به شهدا کنم نمیشه. یعنی حتی شبیه هم نمیشیم. اعمال که بماند.

مشکل این جوونا یکی اینه که یک کسی که ریش داره یا یک روحانی رو برابر با اسلام میدونن. یعنی اگه اون یه کار بدی کرد اسلام بده.
مشکل دوم هم اینه که اکثرا لجبازن. بشین هزارتا دلیل براش بیار که بابا فلان کار اگه حرامه به این دلیل ها. اخر سر قبول نمیکنه که
مشکل سوم هم همین ماهواره و اینترنته
مشکل که زیاده ولی کو کسی که برنامه ریزی کنه برای حلش

کلمه ای که معنای متفاوتی ازان برداشت میشود.اکثرا انسانهایی که احساس تنهایی میکنندمیتونند به چند دسته تقسیم شوند.یکی اون ادمهایی که دیگران اونهارو طردشون کردن.یکی اون دسته که روزگاری سری تو سرا داشتن اما خسته از همه دنیا خودشون تنهایی رو را انتخاب میکنند.یکی عاشقایی که از معشوقشون دور مونده اند و درد تنهایی به سراغشان میاید.بهترین تنهایی همین دور ماندن و انتظار کشیدن است. انتظار معشوقی که تا حالا نه چهره ای از اون دیدن و نه خوب میشناسنش.اما شاید چند باری اون هم خیلی کوتاه با هم صحبت کردن .شاید هم فقط وصف حال اونو شنیدن.اما تنهایی هر چی باشه و هر معنایی داشته باشه به همراه غم میاد.کلمه ای که خود یک کلمه است و هزاران کلمه را به همراه خود یدک میکشد.تنهایی با غربت با غم با همه اون خوبیها و بدیهاش تنهایی است .وقتی تنها میشی میفهمی درد چیه .تازه معنای عاشقی رو میفهمی معنایی که تا هنگا مه ای که معشوق در برت بود درک نمیکردی.معنای غم رو میفهمی معنایی که با حضور معشوقت حس نمیکردی.اما تنهایی بعضی وقتها خیلی خوبه.تنهایی باعث قربت هم میشود.اکثر انسانهای متعالی در تنهایی خود با معشوق خود رازهای نگفته و شعر های ناسروده میسرایند.تمام انسانهای تنها واقعا تنها نیستن.تا ان هنگامی که خدا باشد هیچ قلبی تنها نخواهد بود.وقتی از همه دنیا دل میبری به درگاه یگانه پروردگار تنهای دنیا پناه میبری و چه بزرگ معشوقی است و بزرگ عاشقانی میخواهد.اری عاشقانی که لیاقت بر دوش کشیدن عشق او را داشته باشند .با رخدایا من تنهایم.و در کوچه سار تنهایی به دنبال معشوق خود در جستجویم.مرا بهایی ده که لایق دیدارش باشم.

باتشکر
آیدین
سلام
نقل قول:
بنده حرف شمارو قبول دارم ولی نمیتونیم به خاطررفتاراشتباه چندنفرحساب نسخه بقیه روهم طبق اعمال اونا بپیچیم.... درسته یکسری هنجارشکنی هاتوسط عده ای درجامعه انجام میگیره،اما اخلاقیات هنوز زنده است....

دوست من اگر دقت کرده باشید من گفتم بسیاری از این ها نگفتم همه ی آنها
نکته ی دیگر به عقیده ی من جوانی که با دختر نامحرمی دوست شود تجاوز کرده است اما تجاوز به حرمت های شرعی
به عقیده ی من بسیاری از این جوانان اگر به آنها گفته شود با رفتن جمهوری اسلامی روابط دختر و پسر آزاد است آنها در جنگ در طرف مخالف خواهند ایستاد همان طور که جوانی علت گرایش به دین یهود را آزاد بودن همین موضوع عنوان کرد.
یعنی چی ؟ این افرادی که موسیخ می کنن به ناموس مردم تجاوز می کنن ؟ خجالت نمی کشید ؟
مگه بعضی از همین بسیجی ها نبودن تو کهریزک و سایر جا ها تجاوز می کنن ؟ مگه به زن ها یا حتی مرد ها برای برخی کار ها تجاوز نمیشه ؟ واقعا خبر ندارید یا خودتون رو می زنید به خبر نداشتن ؟
یعنی چی عکس گلزار و حامد کمیلی و علی صادقی و الناز شاکر دوست و ... میزنین بغل شهدا و میگین اینا آدم نیستن اونا آدم بودن ؟
چرا از خودتون مایه نمی ذارید ؟
اگه این جوریه و بگیم هر کی شهید نیست آدم نیست ، پس شما هم آدم نیستید . اما اگر ملاک چیز های دیگری ست ، طبق اونا بسنجید نه اینکه عکس چا تا بازیگر و خواننده رو بیخودی بزنید و قیاسی احمقانه بکنید
فعلا این تریبونیه که دستتونه و هر کاری بخوایید دارید می کنید ولی تیشه به ریشه ی خود میزنید
چند روز پیشم گفتید یاس فراماسونه !! که بنده ده ها آهنگ ازش میارم که میگه به الله ایمان بیارید یا کاربد نکنید و ....
درسته فراماسون داریم ، شیطان پرست داریم ، آدم منحرف داریم ، اما هر کسی خوش تیپ باشه و خوشگل و محبوب یعنی ماسونه ؟؟ گلزار چرا باید ماسون باشه ؟ دیگه شورش رو در نیارید دیگه
همین الناز شاکردوست با این وضع حجابش داره تو سریالی ضد ماسونی به نام قلب یخی بازی می کنه . شما بهگلی به سر مملکت زدید ؟ چرا بعضی از شما بسیجی ها خودتون رو نسل برتر می دانید ؟ مگه توی شرع مقدس اسلام مقوله ای به نام نژاد پرستی جایی داره ؟
به خودتون بیایید . به قول دکتر عباسی الان مسئله سر ماسون و حجاب و آرایش و تیپ جوونا نیست . فکر میکنم 3000 میلیارد اختلاس که بزرگترین اختلاس دنیاست تو جهان و تو مملکتی کثیف که شما به آفا امام زمان این مملکت رونسبت می دید !!! و چند میلیون نفر آدم زیر خط فقر که خودم هر روز دارم مشکلاتشون رو میبینم مهم تر باشه
بابا خارج هر چی باشه این مشکلات رو دیگه نداره . جووناش زندگی دارن تفریح دارن . با این وضع مردم فکر می کنن خدا و دین = بی پولی و بد بدختی
در صورتی که این طور نیست و دین داری باید منجر به زندگی خوب در دنیا و آخرت باشه که بعضی ها دارن برعکسش می کنن
تجدید نظر کنید تو اعمالتون
ممنونم
یا علی
مطمئن باشید همین جوون های موسیخی ( البته نه همشون ) اگه خدای نکرده جنگ شه میرن از مملکتشون دفاع می کنن
کمااینکه مقدمات جنگ رو هم دارن می چینن . چند روز پیش بازی ای خارجی ساخته شد که توی تهران دارن می جنگن و تو صحنه های بازی برج میلاد هم به چشم می خوره
دوست من آیا من گفتم زیبایی مخالف اسلام است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون طرز مو مخصوص شیطان پرستان است اگر کسی این مدل مو را دارد 3 حالت دارد :
ا - یا نمی داند که این چه مدلی است
2 - اگر می داند برایش مهم نیست
3 - خودش هم موافق شیطان پرستان است
در ایران گزینه ی دو بیشتر صدق می کند
اگر کسی مصداق اولی باشد که وای چنین جوانی که هیچ آگاهی ندارد باید از خود خجالت بکشد چون این ها دیگر جز ء اطلاعات عمومی شدند
اگر کسی مصداق دومی باشد که باز هم وای که حرمت شکنی برایش ارزش کمتری از زیبایی دارد
اگر کسی هم مصداق سومی باشد که......
جوانان خوش تیپ و خوش لباسی مثل شهاب حسینی هم وجود دارند چرا هیچ گاه عکس او را نمی زنند
اگر به گلزار گیر می دهیم بی دلیل نیست یادتان نرفته که چند سال پیش تو پارتی بود
در ضمن من هرگز به خود اجازه نخواهم داد که خود را برتر از کسی بدانم اگر از صحبت ها ی بنده این طور تصور شده که خدا از گناه من بگذرد اگر هم شما اشتباه کردید خدا از گناه شما بگذرد
در ضمن شما مثل این که از چیزی خبر ندارید من در زندگی با آدم هایی ارتباط داشتم که خود کشی کردند قانون شیطانی از بر می کنند دختر یک آزاده ی جانباز را می شناسم که لیاقت حبس ابد را دارد و... با این آدم ها زندگی کرده امک بعضی از این ها حاضرند خودشان را هم بفروشند چه برسد به مملکتشون رن
شما بهتر است فریب فیلم اخراجی ها را نخورید
صحیح اما به جز ایران یا یکی دو تا کشور دیگه ، در تماممممممم جهان ( و حتی خوود ایران قبل از انقلاب ) زنان بی حجاب اسلامی هستن . یعنی تمامی این خانم ها که در جهان هستن آدم نیستن ؟
ببینید خود حضرت علی فرمودند : کودکان خود را به نسبت زمان خود تربیت کنید
ببینید یعنی دین می تونه قابلیت آپدیت شدن داشته باشه . این پر واضحه که نیاز ها و مقتضیات جامعه ی عرب 14 قرن پیش با قرن 21 ایران متفاوت هست . پس می تونه همین قوانین ، در شرایطی امروزی تر و معقولانه تر باشه کمااینکه تلویزیون ایران سریال ها و فیلم های خارجی نشون میده که زن بی حجاب هست
یعنی واقعا کسی امروزه با دیدن مو تحریک میشه ؟ یعنی جامعه انقدر بی جنبه هست؟
راه های بسیار بیشتری برای تحریک وجود داره پس فراموش نکنیم !
خیلی خوب می شد دید باز تری داشتیم . ببینید قوه ی جنسی در هر دو جنس انسان هست . چطوره که زن ها حتی مرد ها رو لخت ببینن تحریک نمیشن اما مرد ها زن ها رو ببینن میشن ؟
فکر میکنن جنبه و انسانیت انسان امروز انقدر بالا باشه که با دیدن مو تحریک نشه . البته من با طرز پوشش فجیع برخی در امریکا و ... نیز موافق نیستم
یعنی شما از سخن امام علی این طور برداشت کردید که بعضی از احکام اسلامی میتونه در گذر زمان کاملا متفاوت بشه این جمله ی حضرت بدین معنی است که اگر 15 قرن پیش دختران 9 سالگی ازدواج می کردند الان شرایط فرق کرده و مثل این اعراب نباید دختران کم سن ازدواج کنند و بگیم خضرت فاطمه این جور بوده یعنی باید به پسرانمان بگوییو مثل شیطان پرستان خود را درست نکنند یعنی الان مدل شیطان پرستی حتی اگر به قصد آن هم نباشد اشتباه است اما نه این که اصول حجاب تغییر کنه من دیدم با چشم خودم که تحریک شدن تازه زنان و مردان از نظر فیزیو لوژیکی باهم فرق دارند و تحریک شدن هاشون هم فرق داره در ضمن برای مثال زدن لطفا صدا سیما را مثال نزنید که داغونه تازه کی گفته زنان می توانند مردان را برهنه ببنند مردان مثل زنان حجاب ندارند ولی نباید باعث تحریک جنس مخالف شوند
ابتدا ازتمام دوستان خواهش میکنم ، بحث رومنحرف نکنند، من نمیدونم این مطلب چه ربطی به ماجرای اختلاس 3میلیاردی وقضایای کهریزک ویکسری خزعبلات دیگر داره....
به هرحال بعدازین هرگونه پستی که خارج ازاصل موضوع ایجادشدبدون اطلاع قبلی پاک میشه.

ودرپاسخ به سوالاتی که دوستمون پرسیده بودندذکرچندنکته رولازم دیدم:

نقل قول:یعنی چی ؟ این افرادی که موسیخ می کنن به ناموس مردم تجاوز می کنن ؟ خجالت نمی کشید ؟

دراین مورد قبلا جواب دوستمون رودادم.وایشون هم یک کاربرمثل بنده وشما وعقایدش محترم.والبته امیدوارم متوجه اشتباهشون شده باشند، که عمل یک یاچندنفرروبه پای بقیه افرادجامعه نمیذارند.

نقل قول: مگه بعضی از همین بسیجی ها نبودن تو کهریزک و سایر جا ها تجاوز می کنن ؟ مگه به زن ها یا حتی مرد ها برای برخی کار ها تجاوز نمیشه ؟ واقعا خبر ندارید یا خودتون رو می زنید به خبر نداشتن ؟

تااون جایی که ماخبرداریم هیچ بسیجی توی کهریزک وسایرجاهای دیگرچنین عملی روانجام نداده...قضایای کهریزک هم تجاوزبه عنف نبوده جناب، لطف کنید منبع اطلاعاتی تون رو عوض کنید.یالااقل اخبارروباهم قاطی نکنید.

نقل قول: یعنی چی عکس گلزار و حامد کمیلی و علی صادقی و الناز شاکر دوست و ... میزنین بغل شهدا و میگین اینا آدم نیستن اونا آدم بودن ؟ چرا از خودتون مایه نمی ذارید ؟ اگه این جوریه و بگیم هر کی شهید نیست آدم نیست ، پس شما هم آدم نیستید . اما اگر ملاک چیز های دیگری ست ، طبق اونا بسنجید نه اینکه عکس چا تا بازیگر و خواننده رو بیخودی بزنید و قیاسی احمقانه بکنید.

دراین مورد هم کسی نگفت اینها آدم نیستند،منظورطراح این پوستر،مقایسه اسطوره های زمان جنگ بوده والگوهایی که جوانان ونوجوانان امروزه برای انتخاب نوع پوشش ،انتخاب مدل موو....ازآنها استنادمیکنند...فقط همین.درواقع قیاس شما اشتباهه .....لطفا قبل ازاظهارنظر درمورد هرموضوعی درستی صحبتتون رواول خوب بسنجید.

نقل قول:فعلا این تریبونیه که دستتونه و هر کاری بخوایید دارید می کنید ولی تیشه به ریشه ی خود میزنید چند روز پیشم گفتید یاس فراماسونه !! که بنده ده ها آهنگ ازش میارم که میگه به الله ایمان بیارید یا کاربد نکنید و .... درسته فراماسون داریم ، شیطان پرست داریم ، آدم منحرف داریم ، اما هر کسی خوش تیپ باشه و خوشگل و محبوب یعنی ماسونه ؟؟ گلزار چرا باید ماسون باشه ؟ دیگه شورش رو در نیارید دیگه

دراین مورد یکبار دیگه تاپیک یاس ،رپ،فراماسونی رویکباردیگه بخونید...ببینید کی گفته یاس فراماسونیه؟؟؟

نقل قول:همین الناز شاکردوست با این وضع حجابش داره تو سریالی ضد ماسونی به نام قلب یخی بازی می کنه . شما بهگلی به سر مملکت زدید ؟ چرا بعضی از شما بسیجی ها خودتون رو نسل برتر می دانید ؟ مگه توی شرع مقدس اسلام مقوله ای به نام نژاد پرستی جایی داره ؟

دراین مورد بنده کاری به این خانم یادیگربازیگران ندارم،چون به هرحال بازیگربازیگره،هرفیلمی پیشنهادشد بازی میکنه....به عونان مثال گلشیفته فراهانی هم قبلا درفیلمهای ارزشی چندتایی بازی داشته....والان هم ضدارزشی...
طبق شرع مقدس اسلام ونص صحیح قرآن تمام انسامها باهم برادروملاک برتربودن میزان تقوی واعمال نیکشون هست والسلام.

نقل قول:به خودتون بیایید . به قول دکتر عباسی الان مسئله سر ماسون و حجاب و آرایش و تیپ جوونا نیست . فکر میکنم 3000 میلیارد اختلاس که بزرگترین اختلاس دنیاست تو جهان و تو مملکتی کثیف که شما به آفا امام زمان این مملکت رونسبت می دید !!! و چند میلیون نفر آدم زیر خط فقر که خودم هر روز دارم مشکلاتشون رو میبینم مهم تر باشه بابا خارج هر چی باشه این مشکلات رو دیگه نداره . جووناش زندگی دارن تفریح دارن . با این وضع مردم فکر می کنن خدا و دین = بی پولی و بد بدختی در صورتی که این طور نیست و دین داری باید منجر به زندگی خوب در دنیا و آخرت باشه که بعضی ها دارن برعکسش می کنن تجدید نظر کنید تو اعمالتون ممنونم یا علی

بله مساله اینها نیست واینهایی هم که شماگفتید نیست، مساله اختلاس درست،بیکاری هم درست ، خط فقرهم...
ولی کجای دنیا اختلاس صورت نمیگیره، وضع کشورهای دیگه روندیدید،بیکاری وخط فقر مردم هم درهمه کشورها حتی دراون مهدآزادی ورفاهی که ازش دم میزنید هم بیدادمیکنه منتها کسی نیست که ببینه وبگه....
البته ماسفارش شدیم که همیشه دراعمال بدمون تجدیدنظر کنیم.
به شما دوست گرامی هم
پیشنهادمیکنم ؛شمانیز ذرعقایدتون تجدیدنظر کنید.

نقل قول:صحیح اما به جز ایران یا یکی دو تا کشور دیگه ، در تماممممممم جهان ( و حتی خوود ایران قبل از انقلاب ) زنان بی حجاب اسلامی هستن . یعنی تمامی این خانم ها که در جهان هستن آدم نیستن ؟ ببینید خود حضرت علی فرمودند : کودکان خود را به نسبت زمان خود تربیت کنید ببینید یعنی دین می تونه قابلیت آپدیت شدن داشته باشه . این پر واضحه که نیاز ها و مقتضیات جامعه ی عرب 14 قرن پیش با قرن 21 ایران متفاوت هست . پس می تونه همین قوانین ، در شرایطی امروزی تر و معقولانه تر باشه کمااینکه تلویزیون ایران سریال ها و فیلم های خارجی نشون میده که زن بی حجاب هست یعنی واقعا کسی امروزه با دیدن مو تحریک میشه ؟ یعنی جامعه انقدر بی جنبه هست؟ راه های بسیار بیشتری برای تحریک وجود داره پس فراموش نکنیم ! خیلی خوب می شد دید باز تری داشتیم . ببینید قوه ی جنسی در هر دو جنس انسان هست . چطوره که زن ها حتی مرد ها رو لخت ببینن تحریک نمیشن اما مرد ها زن ها رو ببینن میشن ؟ فکر میکنن جنبه و انسانیت انسان امروز انقدر بالا باشه که با دیدن مو تحریک نشه . البته من با طرز پوشش فجیع برخی در امریکا و ... نیز موافق نیستم.

قرارنیست هرکاری که درتمامممممممممممممممممممم جهان انجام گرفت درست باشه....ملاک مابرای درستی عملی دستور خداست .

لطفا ازحدیث معصوم تفسیربه رای نفرمایید،کجای این حدیث یعنی دین قابلیت آپدیت شدن داره؟؟؟
احکام ثانویه قضیه اش جداست...قرارنیست که دین درزمانهای مختلف وبین اقوام متفاوت برداشتهای جداگانه داشته باشه....
کی گفته دین اسلام مخصوص جامعه عرب نازل شده که الان بحث ایران وقرن21روبه پیش بیاریم..
مگه دین نسخه ویندوزه که هرچندسال یکبارنسخه بروزش روبسازند؟؟؟
درمورد سایرصحبتهای شماهم به کرات دراین فروم بحث شده ودوستان پاسخهای درخوری دادندپیشنهادمیکنم سایرمباحث رومطالعه فرمایید.

یاحق.
روز وصل دوستداران یاد باد
یاد باد آن روزگاران یاد باد

این شعری که همیشه پدرم وقتی آلبوم دوستای شهیدشو ورق میزد میخوند و هی اشک میریخت . بچه بودم نمیفهمیدم چرا اینا اینقدر اشک بابارو در میارن . ازشون بدم میومد . ولی حالا که بابا با اونا رفته ... حالا من این آلبومو ورق میزنمو هی اشک میریزم . همیشه میگفت لایق نبودم . دوستام مث گل شهید شدن اما من باید هی سرفه کنم و بگم منم ببرید . یا حق
واقعا شرمنده ایم!!!!!!!!!!!شهدا کجا ما کجا!!!!!
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع