۲۹/شهریور/۹۰, ۱۴:۵۱
۲۹/شهریور/۹۰, ۱۸:۱۸
طبق قوانین تالار پست های سیاسی ممنوع است
اگر قبل از ثبت نام قوانین را مطالعه کنید به مشکل بر نمیخورید
دوستان لطفا به هیچ کس توهین نکنید . نه ریش قلب را نشان میدهد . و نه موی سیخ سیخ
انسانها هم همیشه در حال تغییرند . چه بسیار ریاکارانی که نیم متر ریش دارند و ....
ما حق قضاوت در مورد افراد را نداریم . میتوان گفت موی سیخ سیخ بد است به فلان دلیل (عمل رل قضاوت کنیم)
اما نمیتوان گفت هر که موی سیخ سیخ دارد فلان است (شخص را قضاوت کنیم)
قضاوت در این سطح فقط از خداوندی ساخته است که اگاه به درون و بیرون خلق است
یا حق
اگر قبل از ثبت نام قوانین را مطالعه کنید به مشکل بر نمیخورید
دوستان لطفا به هیچ کس توهین نکنید . نه ریش قلب را نشان میدهد . و نه موی سیخ سیخ
انسانها هم همیشه در حال تغییرند . چه بسیار ریاکارانی که نیم متر ریش دارند و ....
ما حق قضاوت در مورد افراد را نداریم . میتوان گفت موی سیخ سیخ بد است به فلان دلیل (عمل رل قضاوت کنیم)
اما نمیتوان گفت هر که موی سیخ سیخ دارد فلان است (شخص را قضاوت کنیم)
قضاوت در این سطح فقط از خداوندی ساخته است که اگاه به درون و بیرون خلق است
یا حق
۲۹/شهریور/۹۰, ۱۸:۲۲
آقای وحید با سلام
دم شما گرم
منم حرفم دقیقا همینه
مرسی واقعا
دیگه این بجث رو تموم کنیم
از دوستان معذرت میخوام
فقط به خاطر دیدن بعضی افراد که خالصیت این جبهه را به هم زدند عصبی شدم و تند صحبت کردم
شرمنده
درضمن نصف صحبت های این تالار سیاسی است حالا حرفی از من که به راستی حقیقت هم هست ولی به ضرر برخی آقایون ، مشکل داره ؟
بیخیال
خدا خودش به حساب همه خواهد رسید
دم شما گرم
منم حرفم دقیقا همینه
مرسی واقعا
دیگه این بجث رو تموم کنیم
از دوستان معذرت میخوام
فقط به خاطر دیدن بعضی افراد که خالصیت این جبهه را به هم زدند عصبی شدم و تند صحبت کردم
شرمنده
درضمن نصف صحبت های این تالار سیاسی است حالا حرفی از من که به راستی حقیقت هم هست ولی به ضرر برخی آقایون ، مشکل داره ؟
بیخیال
خدا خودش به حساب همه خواهد رسید
۳۰/شهریور/۹۰, ۱۳:۳۸
گفتم اینا هر چی میشه میندازن گردن بسیجی ها. امیدوارم حداقل خودشون رو اماده ی جوابگویی به جنابان نکیر و منکر همچنین ذات مقدس خدا بکنند و بعد پرواز کنن به اون دنیا
دوستان
یک سخنرانی از دکتر عباسی گوش میکردم گفتم شاید بد نباشه یه تیکه شو اینجا بنویسم.
در جواب اینکه بقیه جاها حجاب اجباری نیست و از این جور مهملات
دکتر عباسی می گفت:
کتاب کاپلان و سادوک
کتاب روانپزشکی که کاملا بر مبنای علم اماره. و توی غرب تدریس میشه.
پس شیکمی نیستا علمیه علمی.
تو همین کتاب نوشته همون غربیا که به فکر ملت ما هستند و میخوان ما پیشرفت کنیم،
100% مرداشون بعد از ازدواج تعدد زوجات در بیرون خانه دارند. توجه کنید 100% ها. یعنی همه شون بعد از ازدواج با غیر از زن خودشون رابطه دارند.
در مورد زنانشون 60% بعد از ازدواج رابطه با مرد یا مردهای دیگری خواهند داشت.
تو ایران این اعداد چه مقدار هستند؟
یکی از دلیلاش همین حجابه.
این متن رو من باز هم در جاهای دیگر خواهم آورد چون دلایل بسیاری داره
دوستان
یک سخنرانی از دکتر عباسی گوش میکردم گفتم شاید بد نباشه یه تیکه شو اینجا بنویسم.
در جواب اینکه بقیه جاها حجاب اجباری نیست و از این جور مهملات
دکتر عباسی می گفت:
کتاب کاپلان و سادوک
کتاب روانپزشکی که کاملا بر مبنای علم اماره. و توی غرب تدریس میشه.
پس شیکمی نیستا علمیه علمی.
تو همین کتاب نوشته همون غربیا که به فکر ملت ما هستند و میخوان ما پیشرفت کنیم،
100% مرداشون بعد از ازدواج تعدد زوجات در بیرون خانه دارند. توجه کنید 100% ها. یعنی همه شون بعد از ازدواج با غیر از زن خودشون رابطه دارند.
در مورد زنانشون 60% بعد از ازدواج رابطه با مرد یا مردهای دیگری خواهند داشت.
تو ایران این اعداد چه مقدار هستند؟
یکی از دلیلاش همین حجابه.
این متن رو من باز هم در جاهای دیگر خواهم آورد چون دلایل بسیاری داره
۳۰/شهریور/۹۰, ۱۳:۴۸
جناب
mrfarzadj
بنده گفتم پست شما حذف بشه
اولا چون سیاسی بود
در ثانی در این تالار هیچ کس حق نداره به فرد دیگری در هر شرایطی توهین کنه . اینجا افرادی اومدند که خدا رو هم قبول نداشتند ولی هیچ کس بهشون توهیم نکرده
ثالثا شما میتونید در هر بخش دلیل پاک شدن پستتون رو از ناظر محترم بخواهید .
رابعا نام این تاپیک و موضوعش هیچ ربطی به کهریزک نداره .
پس با خوندن قوانین و رعایت اونها و عصبانی نشدن به ما کمک کنید
اگر هم پستی در موضوعی باشه که قبلا ایجاد شده ادغام میشه و گرنه تالار خیلی بهم ریخته میشه و شلوغ و بلا استفاده .
و در اخر به خاطر حجم بالای کار ما نمیتونیم در مورد هر عمل مدیریتی یک نامه بفرستیم . واقعا این همه وقت نداریم . فراموش نکنید کسی اینجا استخدام نیست و همه کار ها فی سبیل الله است
در این تالار پستهای توهین امیز هیچ جایی نداره . ناظر محترم هم لطفا پستهای توهین امیز رو پاک بفرمایند
با تشکر
mrfarzadj
بنده گفتم پست شما حذف بشه
اولا چون سیاسی بود
در ثانی در این تالار هیچ کس حق نداره به فرد دیگری در هر شرایطی توهین کنه . اینجا افرادی اومدند که خدا رو هم قبول نداشتند ولی هیچ کس بهشون توهیم نکرده
ثالثا شما میتونید در هر بخش دلیل پاک شدن پستتون رو از ناظر محترم بخواهید .
رابعا نام این تاپیک و موضوعش هیچ ربطی به کهریزک نداره .
پس با خوندن قوانین و رعایت اونها و عصبانی نشدن به ما کمک کنید
اگر هم پستی در موضوعی باشه که قبلا ایجاد شده ادغام میشه و گرنه تالار خیلی بهم ریخته میشه و شلوغ و بلا استفاده .
و در اخر به خاطر حجم بالای کار ما نمیتونیم در مورد هر عمل مدیریتی یک نامه بفرستیم . واقعا این همه وقت نداریم . فراموش نکنید کسی اینجا استخدام نیست و همه کار ها فی سبیل الله است
در این تالار پستهای توهین امیز هیچ جایی نداره . ناظر محترم هم لطفا پستهای توهین امیز رو پاک بفرمایند
با تشکر
۶/مهر/۹۰, ۱۶:۱۰
mall">پرسه زنی زنان بيحجاب با سگ در گلزار شهدا + تصاویر
![[تصویر: nf00163384-2.jpg]](http://www.persianv.com/khabar/nf00163384-2.jpg)
گلزار شهدا، مامني براي علاقمندان و دلسوزان ارزشهاي انقلاب و اسلام و از قافله عقبماندگان شهادت ميباشد، مامني براي آناني که نامهرباني و بيمهريهاي سياسيون برفرهنگ به ويژه عفاف و حجاب و نيز تاراج عفت و حياي زنان در خيابان بر دلشان عقده شده و قطعات شهدا را بهترين محل براي درد دل با شهدا و جلاي دل ميدانند.
![[تصویر: i20189_nf001633841.jpg]](http://www.persianv.com/uc/out.php/i20189_nf001633841.jpg)
در اقدامي مشکوک برخي زنان بيحجاب با سگ در گلزار شهدا به پرسهزني ميپردازند.
به گزارش پایگاه خبری انصار حزب الله:در پي غفلت مسئولين فرهنگي و نگاه سياسي به مسائل فرهنگي، بيم آن ميرود تا آخرين سنگرهاي فرهنگي کشور در تسخير فرهنگ مبتذل غرب درآيد.گلزار شهداي بهشت زهراي تهران منزلگاه بيش از ۳۰ هزار شهيد والامقام دوران انقلاب و دفاع مقدس ميباشد که سفارش و تاکيدشان بر حفظ انقلاب و ارزشهاي آن به ويژه حفظ حجاب اسلامي بوده است.
![[تصویر: i20188_nf001633842.jpg]](http://www.persianv.com/uc/out.php/i20188_nf001633842.jpg)
اینک در اين مکان مقدس و در اين سنگر بزرگ فرهنگي، سربازان فرهنگ غرب با ظاهرهاي بزک کرده مشاهده شدهاند؛ آناني که مزار شهدا را با پارک اشتباه گرفتهاند. مدتي قبل مشاهده شد برخي از دخترکان بيحجاب با همراهی وحوش (سگ) در اين مکان مقدس به ويژه قطعات شهدا پرسهزني و خودنمايي ميکنند. اين نوع حضور آن هم در اين مکان مقدس آزردگي خاطر خانوادههاي شهدا و ايثارگران را به همراه داشته است. آيا باز هم بايد سکوت کرد؟
پرواضح است که اين وضعيت نشات گرفته از سياستهاي دولت در ناديده گرفتن قانون عفاف و حجاب و همچنين عدم برخورد با بيحجابي در شهر ميباشد.
![[تصویر: i20187_nf001633843.jpg]](http://www.persianv.com/uc/out.php/i20187_nf001633843.jpg)
گفتنی است گلزار شهدا، مامني براي علاقمندان و دلسوزان ارزشهاي انقلاب و اسلام و از قافله عقبماندگان شهادت ميباشد، مامني براي آناني که نامهرباني و بيمهريهاي سياسيون برفرهنگ به ويژه عفاف و حجاب و نيز تاراج عفت و حياي زنان در خيابان بر دلشان عقده شده و قطعات شهدا را بهترين محل براي درد دل با شهدا و جلاي دل ميدانند.
منبع : جهان
۶/مهر/۹۰, ۱۶:۲۵
بابا اینا دیگه شورشو درآوردن ! 

آخه از خدا بی خبر سگتو واسه چی میاری ؟!
میخای به شهدا نشون بدی چطور به وصیتهاشون عمل کردی . تا کی ببینیم و تحمل کنیم .تاکی دهنمون پر خون باشه و نتونیم تف کنیم ؟!!!!!!!
میخای به شهدا نشون بدی چطور به وصیتهاشون عمل کردی . تا کی ببینیم و تحمل کنیم .تاکی دهنمون پر خون باشه و نتونیم تف کنیم ؟!!!!!!! آقا به ولله مدیونیم مدیون خون شهداییم .
اینجا رو دیگه از ما نگیرید:s:s:s:s.
۶/مهر/۹۰, ۱۷:۳۸
ما خیلی قدر نشناس هستیم . قدر این شهیدان ارجمند رو نمیدونیم .
من کسایی رو میشناسم که میگن به من چه که اونها رفتن جنگ و شهید شدن . می خواستن نرن.
من کسایی رو میشناسم که میگن به من چه که اونها رفتن جنگ و شهید شدن . می خواستن نرن.
۱۴/مهر/۹۰, ۱۰:۲۴
۱۴/مهر/۹۰, ۱۳:۵۵
آخرالزمان است دیگه گلزار شهدا میشه چراگاه سگ ها
می بینید دوستان طبق حدیث امام صادق هرکس را باید از روی دوستش و رفیقش شناخت وقتی رفیق یکی سگ است خب پس خودش هم بالاتر از این نیست و جالب این که این آدم ها به همراه بودن با سگ کلی پز هم می دهند ای بابا نماز خوان ها خجالت می کشند و نگهداشتن دین مثل نگهداشتن ذغال آخته در دست است و ............ وای بر ما
می بینید دوستان طبق حدیث امام صادق هرکس را باید از روی دوستش و رفیقش شناخت وقتی رفیق یکی سگ است خب پس خودش هم بالاتر از این نیست و جالب این که این آدم ها به همراه بودن با سگ کلی پز هم می دهند ای بابا نماز خوان ها خجالت می کشند و نگهداشتن دین مثل نگهداشتن ذغال آخته در دست است و ............ وای بر ما
![[تصویر: a3ddv6qadj2k9h87s6.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/a3ddv6qadj2k9h87s6.jpg)