۹/اسفند/۹۶, ۰:۱۹
(۶/اسفند/۹۶ ۲۳:۲۵)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]پس یه نتیجه میشه از این تاپیک گرفتعبدالرحمان کامل بخون
اینکه در بین جامعه مذهبی ما افرادی هستند که ممکنه به اسم امام زمان روبروی انقلاب بایستند قربه الی الله
همون قضیه قرآن بر نیزه
بعید میدانم صفحه اول تاپیک را خوانده باشید
اگر به این قضاوت باشد بنده هم بعید می دانم تو مسلمان باشی (مثال بود ن اعتقاد شخصی خواستم نشون بدم دهن میتونه اندازه ی دروازه شهر باز باشه اما پشتش هیچی نباشه ) شاید من خوندم اما موافق نبود
اخوی شما اصلا مطلب منو خوندی ، اصلا فکر کردی یا فقط خواستی جواب بدی برادر ، من میگم ما اول نشون بدیم و ثابت کنیم اسلامیم ، بعد تو میگیی قربه الی الله ممکنه به اسم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) روبه روی انقلاب بایستند ، بگو ببینم کی به شما اثبات شد امام زمان تمام تکمیل با شما موافقه
ما ی انقلاب کردیم برای مبارزه با ظلم اگر خودمون ظالم بشیم شک نکنیم امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بر ضد ما خواهد بود اونوقت من بیام بگم ی عده بیان به نام امام زمان (این حرف یعنی آقا صد در صد با کارایی ما داریم تو این انقلاب انجام میدیم موافقا ) بله یکی میاد الکی میگه من امام زمانم باهاش ترکی حرف میزنی وا میمونه و میگه متوجه نشدم ترکی بلد نیستم یعنی به هر نحوی نمیتونه خودشو اثبات کنه اما یجا هست ( من دستم امام زمان نمیرسه اما کلامی میتونم از امام زمان مایه بذارم پس میام میگم ای مردم آگاهید من به حقم و امام زمان با من موافق هستن ،میگن چرا میگم برای اینکه من برای رسیدن به امام قیام کردم ، بعدش میام گند میزنم ، و بیشرفا میگن اینا یاران امام زمان هستن ، بماند اگر روزی امام زمان بیاد به ضرر من ظالم و واویلا ..
اینم بگم حضرت علی (علیه السلام) سکوت کرد در مقابل حق خوران ولی نیومد جونشو فدای ظالما بکنه که ای فلانی من ساکت موندم اسلام بمونه حالا برای محکم کاری ی موقع چیزی نگم بیا منو شهید کن ، نه حضرت فقط سکوت در لحظه کرد خریته اگر فکر کنیم توی 25 سال تا خلافت ساکت موندن ن به هیچ وجه
(۷/اسفند/۹۶ ۱۲:۴۲)MOHSEN-Z نوشته است: [ -> ]جالبه چون سلیمان صرد خزاعی هم همین رو میگفت..اگه ما حرف مسلم امام رو گوش ندیم,امام هم که بیاد یه بهانه ای برا گوش نکردن داریمداداش اشتباه نکن ی جا هست حضرت مسلم میان ی دستوری از طرف امام میفرمایند و یا نماینده آقا هستن و دستور نماینده تایید شده دستور آقا میشه ، یجا هست یکی از فلان جا میاد میگه من مسلم هستم نماینده آقا بهش میگن شما اول مسلم بودنتو اثبات کن و بعد نماینده بودنت رو اونوقت در خدمتیم
بله در اون شرایط حفظ جان مسلم مساوی است با حفظ جان امام (علیه السلام) با ماندن مسلم قیام پیروزیش ممکنتر است تا با نبودش ، اما برادر دقت کن ن اینکه مسلم و بچسب و امام حسین وسط کویر رو ول کن ، اگر جان امام حسین در خطر باشد مسلم هم به فدای اوست ، حفظ جان مسلم واقعی مساوی است با حفظ جان امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) مفهومه مفهومه(میشه اینجوری گفت جور دیگر گفتنش خطر داره)
بعدش خوابشو ببینید دستتون به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) برسه
برادران و خواهران این حرف ها اعتقادات شخصی بنده هست و فاقد وجاهت فقهی میباشد تنها و تنها تحقیق کنید و خود ب نتیجه برسید .
(۷/اسفند/۹۶ ۱۴:۰۹)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]نه عزیزم اسلام بالاتر از همه چیز هستاسلام بالاتر از همه چیز است و امامان خود اسلام هستند تحلیلگران اسلام هستند ، احیا کنندگان اسلام هستن ، تو اسلام رو جدا از امام به من نشون بده ، هرجا جدایی بوده کجی هم و غلط هم بوده انحراف هم بوده ، حفظ اسلام واجبه و امام خودش رو فدای احیای دین میکنه اما به من اثبات کن که این انقلاب اسلامه ، عربستان هم این ادعا رو داره کلید دار هم هستن ، پاکستان هم جمهوری اسلامیه و جالب افغانستان هم ، بخشی از سودان هم خودشو حکومتی اسلامی میدونه همینطور مصر و لیبی و بحرین و ...بنی عباسیان هم خودشونو نه تنها اسلامی بلکه امامی هم میدونستن .
همون چیزی که بخاطرش امیرالمومنین خار در چشم و استخوان در گلو رو تحمل میکنند
من میگم حفظ اسلام از حفظ جان امام زمان مهمتره
و با زمین خوردن انقلاب ، اسلام هم زمین میخوره
بعید میدونم شما بیشتر از من نگران جان امام زمان باشی
با زمین خوردن انقلاب اسلام هم زمین میخوره ، برادر شایدم ی عده شکم گنده شبیه آنخماهو ها و آخماتون ها زمین بخورن
خدای من شاهده دلم با موندن انقلابه با ازبین بردن فساد و ساخت جامعه ی اسلامی که همه خودشونو تحت سایش آروم ببینن تحت رهبری مقام معظم رهبری کی مخالفه ، اما برادران اگر با همین وضع جلو بریم ی روز با لگد دشمن چشم باز میکنیم اون روز تو این فکریم چی شد چرا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به دادمون نرسید پس خون شهیدان چی شد ( خدا نکنه )
برادران و خواهران این حرف ها اعتقادات شخصی بنده هست و فاقد وجاهت فقهی میباشد تنها و تنها تحقیق کنید و خود ب نتیجه برسید .
(۸/اسفند/۹۶ ۱۷:۲۰)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]شما میتونی به کشورهای دیگه بری و از این دایره خارج بشی و از عبادتت و دعای فرج خوندنت لذت ببری. ای کاش هویت واقعیت مشخص بود تا بعد از ظهور جواب این موضع گیری هات و تهمت هات رو در علن میدادی (چون الان میری تا با هزارتا آی دی دیگه میتونی برگردی...)من حرفای جناب برف رو قبول ندارم که میگن انقلاب تموم شده اما کسی حق نداره ...
عبدالرحمان تو حق نداری به کسی بگی برو و دور شو از کشور خارج شو و دعات رو جای دیگه بخون
،چرا دیگران باید از این مملکت برن اگر شما از عقاید دیگران خوشت نمیاد راه باز و جاده دراز خوش اومدی بای بای
جناب عالی از این مملکت برو پاریس و انقلاب رو اونجا صادر کن لطفا تهمت و بیخودیات به این و اون نبند
دقیقشو یادم نیست اما =مقام معظم رهبری قبل انتخابات میگن اگر کسی هم هست که با ما به هر دلیلی مخالف هستن برای رفع دشمنان بیان و شرکت کنن اونوقت تو جرات میکنی میگی برو ، از انقلاب چی فهمیدی
تنها جایی که دشمنی شخص با جامعه اسلامی مشخص شد اخراج و یا دادگاهی میشه نه مثل العان به هرکی که زور داره بگی بالا چشمت ابرو هست بگیره هفت جد و آباد آدمو بیاره جلو چشمبرادران و خواهران این حرف ها اعتقادات شخصی بنده هست و فاقد وجاهت فقهی میباشد تنها و تنها تحقیق کنید و خود ب نتیجه برسید .
منظورش حلقه های بالاتره انجمن شونه