تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نه باستان گرایی افراطی ، نه باستان ستیزی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
جدیدترین اینها...

نقل قول:دختري به كورش بزرگ گفت : من عاشقت هستم

كورش گفت : لياقت شما برادرم است كه از من زيباتر است و پشت سر شما ايستاده !

دخترك برگشت و ديد كسي نيست

كورش گفت : اگر عاشق بودي پشت سرت را نگاه نمي كردي !

ببخشید عین متن رو گذاشتم

خیلی تابلوئه که در پشت این مسایل قصدی هست.
اگر لازم بشه لینکم میدم!
محمود جان این دیگه خیلی خنده داره

این رو کلیک کنید و خودتون ببینید . این داستان رو من بچه بودم شنیدم اما به این صورت

عبارت زیباتر از من خواهرم است را سرچ کنید

حالا این دختره کی بوده که برادر کورش کبیر رو نمیشناخته؟!!
نقل قول:ببخشید خانوم سالومه با توجه به اینکه این روزها بازار جعل سخن برای عده ای گرم شده و چپ و راست جملات حکیمانه ای به بعضی افراد نسبت داده میشه در حدی که همه بدون طلب منبع پذیرای اون میشیم
لطفا مدرک قابل قبولی ارائه بدید که این سخن از کورش هستش
یا علی (علیه السلام)
یک کلام ختم کلام :
پس با این سخن میفهمیم که خیلی سخن ها که واسه پیامبر و ائمه نبوده رو الکی بهشون نسبت دادن ،که چی؟ که به خواسته های خودشون برسن عزیز!
درمورد زیر سوال رفتن منشور کوروش هم بگم که هرکسی میتونه هرچیزی رو زیر سوال ببره!همونطور که منصوری پیامبر رو زیر سوال برد!
نقل قول:یک کلام ختم کلام :
پس با این سخن میفهمیم که خیلی سخن ها که واسه پیامبر و ائمه نبوده رو الکی بهشون نسبت دادن ،که چی؟ که به خواسته های خودشون برسن عزیز!
درمورد زیر سوال رفتن منشور کوروش هم بگم که هرکسی میتونه هرچیزی رو زیر سوال ببره!همونطور که منصوری پیامبر رو زیر سوال برد!
سلام
ببینید . شما از روی سن و سال و تعصب دارید صحبت میکنید .
بنده تجربه بهم نشون داده که تعصب منطقی داشته باشم .
شما بیا عقاید من رو محترمانه نقد کن . بنده هم جواب میدم ناراحت هم نمیشم . خودتون که دیده دیدید...

اما این کار شما خیلی ...
بنده میگم برای این که این سخن از کورش است مدرک بیارید . اونوقت شما میگید چون برای سخن ایشان مدرک خواسته ام پس سخن پیامبر هم نسبت داده شده است ؟!! چه ربطی داره!!!!!!!

اگر مشاهده کرده باشید هر جا حدیث هم در این سایت نقل شده بنده مدرک خواسته ام و نوشته ام که منبع خودتون رو بنویسید!
منصوری و خیلی های دیگه زیر سوال بردند و ما هم جواب دادیم .
نمیدونم کجای این سوال شما را اینقدر اشفته کرده
انشاالله 20 سال دیگه متوجه میشید که چگونه باید با مسایل منطقی برخورد کنید .
بنده بارها جوابهای شما رو خوندم . شما به جای این جواب باید برید تحقیق کنید و بگید این جملات از کدام کتاب یا سنگ نبشته یا کتیبه بیرون امده .
نوع سوال من مشخص و نوع جواب مشخص است . در مورد احادیث بزرگان چه غربی و چه شرقی هم همه منبع مشخصی دارند .
بفرمایید برای من خیلی منطقی و مستدل ایا ایرانیان مومیایی میکرده اند؟ایا دفن میکردهاند؟!
اگر خوانده باشید بنده به حدیث رد الشمس هم ایراد منطقی وارد کردم .
ضمنا از هیچکس در ذهن خودتون بت نسازید . بنده هم ایرادم به جناب کورش نبود . بلکه به جاعلانی بود که ملت رو .... حساب کرده اند. و فکر میکنند هر چیزی بگن همه چشم و گوش بسته قبول میکنند .
اگر میبینی حقیر اینجا هستم و اسلام رو قبول دارم اندازه سن شما روش تحقیق کردم و تا کنون هیچ چیزی رو بی مدرک قبول نکردم و نخواهم کرد .
هر گا مطلبی را نوشتم میتوانید از من منبع و سند بخواهید . بسیار خوشحال هم خواهم شد
موفق باشید
انروز معلم تاریخمون سر کلاس گفت که این حرفا مال کورش نیست و بعضیا از خودشون در میارن که مال کورشه
در مورد خود اون چیزهایی هم که ما به عنوان تاریخ میدونیم(زمان هخامنشیان) تردید هست چون معدود تاریخ نویسان اون زمان یونانی بودن و اغراق زیاد میکردن و هر از گاه هم چیزها رو تغییر میدادن تا تاریخ قشنگ بشه.
اتفاقاً جایی خوندم که این جمله در کتاب کوروش بزرگ اثر گزنوفون مورخ نامدار یونانی هستش . اما چون تا به حال این کتاب رو نخوندم از ذکر منبع خودداری کردم . در هر صورت جالبه باید تحقیق کنم ببینم که چرا مورخان یونانی اون زمان تا این حد اغراق رو در تاریخ هخامنشیان وارد کردند و هدفی که از اعمال این سیاست داشتند چه بوده ؟

هیچ کس مخالف بزرگی و منش انسانی کوروش نبوده ونیست و به راستی یک انسان مدرن امروزی بود ولی اصلاً قابل قیاس با مردان بزرگ مذهبی تاریخ اسلام - ائمه علیهم السلام - نیست . هر تعصبی نشانه جهله ورود اسلام به ایران فرهنگ غنی ایرانیان رو رشد داد هیچ ملتی نمیتونه بگه که کامل شده ایم بشر تا قیام موعود باید به دنبال تکامل باشد و خدا این امر رو از طریق پیامیر آخر الزمان و ائمه بعداز ایشون تحقق داد پس کاملترین ها پیامبر و امامان ما هستن . هر کدام از خصوصیات کورش بزرگ رو کاملترش رو در ائمه میتونید پیدا کنید . ایران رو دوست دارم و البته کوروش بزرگ رو و افتخار میکنم که کشور ثروتمند و عزیز من تا این حد آمادگی پذیرش آخرین دین الهی رو داشت .
با تشکر از شما
الان سخنان کورش در حد مثنوی 70 من کاغذ شده و روز به روز داره تعدادش بالا میره!!
مساله فقط اون جمله نیست ! بحث مقایسه ایشون هم نیست . هر چیز به جای خویش نیکوست

یا حق
بسم الله

خب دوستان مثل اینکه بحث به خوبی و خوشی تمام شد...

کسی هم که بخواهد میتواند با مطالب گفته شده نتیجه گیری کند ..

یا الله
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع