شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
من تا به حال به این تایپک سر نزدم. متاسفانه وقت ندارم همه ی پست هارو بخونم. فقط خواستم ببینم منظور اینه که همین برنامه ی شبکه 4 خودمون دروغ میگه یا این یه مستند دیگه هستش؟
سلام دوستان....منم چند مدتی و شاید بگم تا همین لحظه کاملا درگیر این موضوع بودم و واقعا هم خیلی چیزا رو به دست آوردم اما هیچ وقت نفهمیدم خواسته ی قلبیم که نزدیک شدن به خدا بود چرا محقق نشد...بازم متششششششککککرررررررررر.
دوستانی که مثل من فکر میکنند قانون جاذبه همیشه عمل میکنه این پست رو ببینن:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...ml#pid4924
ارسال شماره 17:
نقل قول:یکی از شرایط دعا و استجابت آن است که وقتی دعا می كنیم ، مطمئن باشیم كه دعایمان مستجاب می شود.
خداوکیلی بزرگترین چیزی که راز روش مانور میده همین نیست؟؟؟؟؟
فقط صورت مسئله پیچونده شدس
جای کائنات خدا
همین و بس
فقط یه سوال
اون بحث رازی که قبلا کلی دربارش بحث کرده بودیم کجا رفته؟؟؟؟؟؟؟
اون همه وقت و مغز پای اون پست گذاشتیم، همشون پرید؟؟؟
خدایی اینه نتیجه این همه نوشتن و وقت گذاشتن؟

من قبل اینکه در مورد کتاب secret یا کلا نیروی جذب از کسی چیزی بشنوم
خودم وجود همچین چیزیو حس کرده بودم
به نام خالق یکتا
توی مستند ظهور میگه این کتاب می خواد بگه تو ناخدا گاه بوجود اومدی وهمه قدرت دست تو .
که ناخدا گاه با خوندن این کتاب به این نتیجه میرسی
به نظر من اصلا خوندن این جور کتابایی خوب نبست.
کتاب فقط قران تو قران به تمامی راز ها میرسی.
در پناه خدا.
سلام من وقتی کتاب راز رو خوندم ومستندش رو دیدم در مبحث شکرگذاری که تاکید زیادی هم روش داره این سوال برام پیش اومد که از کی باید تشکر کرد ؟ از کائنات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد رفته رفته فهمیدم اینم یه باری دیگه هست. مخصوصا اونجایی که میگفت (شما کافیست فقط یکبار به چیزی که میخواهید فکر کنید)خب مسلما بعد از یک مدتی که اتفاقاتی که دوست داشتی بیفته و هی روش تمرکز کردی اما نیوفتاد سرخورده میشی.(این اتفاق برای خودم افتاد)میتونید امتحان کنید.بعد هم یه سوال بزرگتر این وسط جای
خدا کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ولي من به قانون جذب به شکل يک قانون متافيزيکي و همينطور يک قانون روانشناختي نگاه ميکنم..يعني حتي اگر اون جنبه متافيزيکيش رو هم در نظر نگيريم در بعد روانشناختي خيلي درست کار ميکنه و قابل توضيحه...حتما با ادمهاي منفي باف که مدام ايه ياس ميخونن و همش از زمين و زمان بد ميگن و گله و شکايت ميکنن برخورد داشتين...خيلي جالبه اکثر مواقع اينجور ادمها تو اين سيکل بي پايان باقي ميمونن و مرتبا تو زندگي اتفاقات و وقايع بيشتري براشون اتفاق ميفته تا اونها بازم ازش شکايت کنن و غر بزنن!! يا مثلا ادمهايي که همش از مريضي و دست دردو پادرد حرف ميزنن اگه توجه کنين بيشتر روزهاي عمرشونو با اين امراض عجين هستن...اينها مثالهاي خيلي عاميانه اي بود که زدم که مطمئنم اکثر افراد باهاش مواجه شدن..برعکس شخصا ادمهاي بلندپرواز و ارمانگرا هم زياد ديدم که دنبال اهداف و ارمانهاي بزرگي بودن هميشه تو زندگي و افکارشون تو اين واديها هميشه در حرکت بوده و اتفاقا بعد چند سال و در کمال تعجب افراد به جايگاههاي خيلي بالايي تو زندگيشون رسيدن..البته تلاش هم داشتن ولي خوب خيليا هم هستن با سالها تلاش باز به جايي نميرسن...پس اينجاست که نقش افکار و احساسات غالب در زندگي اهميتش معلوم ميشه....
(۱۲/خرداد/۹۱ ۰:۱۲)mres11 نوشته است: [ -> ]ولي من به قانون جذب به شکل يک قانون متافيزيکي و همينطور يک قانون روانشناختي نگاه ميکنم..يعني حتي اگر اون جنبه متافيزيکيش رو هم در نظر نگيريم در بعد روانشناختي خيلي درست کار ميکنه و قابل توضيحه...حتما با ادمهاي منفي باف که مدام ايه ياس ميخونن و همش از زمين و زمان بد ميگن و گله و شکايت ميکنن برخورد داشتين...خيلي جالبه اکثر مواقع اينجور ادمها تو اين سيکل بي پايان باقي ميمونن و مرتبا تو زندگي اتفاقات و وقايع بيشتري براشون اتفاق ميفته تا اونها بازم ازش شکايت کنن و غر بزنن!! يا مثلا ادمهايي که همش از مريضي و دست دردو پادرد حرف ميزنن اگه توجه کنين بيشتر روزهاي عمرشونو با اين امراض عجين هستن...اينها مثالهاي خيلي عاميانه اي بود که زدم که مطمئنم اکثر افراد باهاش مواجه شدن..برعکس شخصا ادمهاي بلندپرواز و ارمانگرا هم زياد ديدم که دنبال اهداف و ارمانهاي بزرگي بودن هميشه تو زندگي و افکارشون تو اين واديها هميشه در حرکت بوده و اتفاقا بعد چند سال و در کمال تعجب افراد به جايگاههاي خيلي بالايي تو زندگيشون رسيدن..البته تلاش هم داشتن ولي خوب خيليا هم هستن با سالها تلاش باز به جايي نميرسن...پس اينجاست که نقش افکار و احساسات غالب در زندگي اهميتش معلوم ميشه....
کاملا حرف شما درسته
ولی این ها فقط ظاهر قضیس
شما از کجا میدونی تو دل اون فرد موفق یا نا موفق چی میگذره؟
یا از کجا میدونی فقط نتیجه ی تلاشش رو گرفته؟
اصلا این که نتیجه ی کار چه باب میلیش بوده یا نه، من و شما از کجا میدونیم که
به صلاحش بوده؟
این قانون وجود داره و اصلا گفته ی خود خداست!!!
ولی نه به طوری که این ها به اسم
راز به ما خوروندن
اصل کار همونه ولی جزئیات راز ـه که با اعتقادات ما سازگار نیست!
فقط و فقط خدا

همین و بس

یا حق!
سلام وقتی این کلمه رو تو گوگل سرچ می کنی"قانون جذب" تو صفحه اول گوگل تو قسمت پایینی و اخر صفحه با این لینک مواجه میشی
رمز گشایی فیلم راز
raz.ravanam.com/
چرا قانون جذب برای شما کار نمی کند؟
وارد سایت که میشی طرف چپش باید نام رو به انگلیسی و ایمیلت رو وارد کنی و دکمه این گزارش رو برا من بفرست رو بزنی.
به راستی چرا نویسنده این وب سایت باید گزارش رو برا ایمیل من و شما ارسال کنه مگه برا اشخاص مختلف نسخه متفاوتی رو میفرسته؟
اگه واقعا گزارشی در این مورد داره باید تو همون صفحه یا یک صفحه جداگانه این گزارش رو قرار بده. آیا واقعا اون ایمیلی که برا من و شما میفرسته حامی فایل متنی هست یا برنامه مخرب که داره از سرچ زیاد این کلمه تو گوگل سو استفاده میکنه.
راستش من خودم کمی ترسیدم و ایمیل رو باز نکردم ولی اگه شما تونستین از این حرکت مشکوک نویسنده پرد بردارین ممنون میشم.
سلام دوستان گرامی.
من یکی از اولین کسانی بودم که کتاب راز رو تو ایران خوندم اون اوایل عاشق این کتاب بودم و حدود 8تا کتاب مرتبط با اون رو هم تهیه کردم و خوندم.
راستش خیلی وقتا احساس میکردم کفرآمیزه تا اینکه تو سایت یاهو دیدم که جزء بهترین کتابا انتخاب شده.
هنوزم شاید به چاپ چهلم تو ایران رسیده!
شمارو بخدا نوشته هاشو باور نکنین چون به طرز زیرکانه ای میخواد فکر و ذهن رو بتدریج به سمت زندگی بدون وجود خدا ببره.
خیلی خیلی مواظب باشین!!!!!
((اللهم عجل لولیک الفرج))