تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اندر ماجراي ابتذال در آگهي‌ تلويزيوني و غفلت‌ها
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
بیشترین رواج تجمل گرایی از طریق همین پیام های بازرگانی نشات میگیره ...
یکیشون تلوزیون ها و سینماهای خانگی که هر روز مدلش عوض میشه و یه مدل پیشرفته تر به بازار میاد ...

مصرف گرایی : اینکه یه یخچال مثل یه فروشگاهبزرگ و پر از خوراکی توو خونه ات لازمه
و ...
به نظر من یکی از مشکلات اصلی ایرانیان تجمل گرایی است
اگه اینجور پیش بره آینده خوبی در انتظار ایران و ایرانی ها نیست !

دلیل اصلی این تجمل گرایی جز اینه که مردم سیرند ؟!!
البته درست کسانی هم هستند که محتاجند ، اما به جرات میشه گفت بالای 80% مردم ایران ماشاءالله - حالا نگیم بیش از حد خودشون - دستشون به دهنشون میرسه !

قبول ندارید؟
(۲۷/مرداد/۹۰ ۱۴:۳۹)منتظر 14 نوشته است: [ -> ]به نظر من یکی از مشکلات اصلی ایرانیان تجمل گرایی است
اگه اینجور پیش بره آینده خوبی در انتظار ایران و ایرانی ها نیست !

دلیل اصلی این تجمل گرایی جز اینه که مردم سیرند ؟!!
البته درست کسانی هم هستند که محتاجند ، اما به جرات میشه گفت بالای 80% مردم ایران ماشاءالله - حالا نگیم بیش از حد خودشون - دستشون به دهنشون میرسه !

قبول ندارید؟

در گذشته دشمن سعی داشت از طریق تهاجم فرهنگی و جاانداختن معیارهای نامناسب برای فرهنگ اسلامی ایرانی ما دین و هویت اصلی اسلامی مارو ازمون بگیره ولی الان متاسفانه صدا و سیما و سینما دارن خودشون آب به آسیاب دشمن میریزن و تجمل گرایی و مصرف گرایی رو تبلیغ میکنن ...Angry

یه سری به لینک زیر بزنین؛ توضیحات مفیدی داره
http://www.hawzah.net/fa/MagArt.html?Mag...leID=16034

از سینما که چیزی نگیم بهتره چون کلا دست طبقه ی ثروتمند جامعه است ...Dodgy

ولی تلوزیون که رسانه ی ملیه تصویر ذهنیش برای مردم شده تبلیغات بانکها و پفک نمکی و ال جی و فوتبالیستای پولدار و گاها بی ادب و فحاش و خواننده ها و بازیگران پولدار ...:s

مردم چطور می تونن تجمل گرا و مصرف گرا نباشند در حالی که در همه ی سریال ها و فیلم ها، همه کس و همه جا لوکس و با کلاسه ؟!؟!AngryAngryAngry

اکثر مواقع توو فیلم هایی که در آن قشر مستضفی نیز وجود دارند،آن این قشر به صورت افرادی زشت، بی سواد و کاملا فانتزی نمایش داده می شوند. فقرا همیشه مایه ی فیلم ها ی طنز هستند ...:sAngry:s

Exclamation
سلام دوستان من با همه شما موافقم و میدونم حرف شما کاملا صحیحه...
ولی میخوام یک نکته هم بهتون گوشزد کنم...
خواهش میکنم اول این داستان زیر را بخوانید...

سفیان ثوری در مسجد الحرام نشسته بود که چشمش به امام صادق علیه السلام افتاد و دید امام لباسی زیبا و گران‌قیمت به تن دارد. با خودش گفت:« الان می‌روم از او ایراد می‌گیرم و سرزنشش می‌کنم.»
رفت خودش را به امام رساند و گفت:« ای پسر رسول خدا، به خدا سوگند، رسول الله و علی و هیچ کدام از پدرانت لباس‌های این چنینی نپوشیده‌اند!»
امام صادق علیه السلام فرمود:« رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم در زمانی زندگی می‌کرد که بیشتر مردم تنگدست و فقیر بودند. ایشان هم مناسب همان اوضاع لباس می‌پوشید. ولی امروز اوضاع به گونه‌ای دیگر است؛ نعمت فراوان است و عموم مردم در رفاه هستند. در چنین روزگاری، خوبان و پرهیزکاران برای بهره‌مندی از نعمت‌های پروردگار، از همه سزاوار ترند.»

آن گاه این آیه را تلاوت فرمود:« قل من حرم زینه الله التی اخرج لعباده و الطیبات من الرزق » سوره اعراف / 32 (ای رسول ما؛ بگو چه کسی زینت و روزی‌های پاکیزه را که خداوند در اختیار بندگانش قرار داده، حرام کرده است؟)
سپس فرمود:« گذشته از این، من این لباس گرانبهایی را که تو می‌بینی، برای مردم پوشیده ام و در زیرش لباسی زبر و خشن و ارزان به تن دارم.»
امام لباس گرانبهایش را کنار زد و جامه خشن و زبری را که در زیر به تن داشت، به سفیانی نشان داد. سپس برای افشای چهره حقیقی سفیان، لباس خشن و ارزان او را کنار زد و لباس نرم و لطیفی را که در زیر پوشیده بود، نشانش داد و فرمود: « تو این لباس خشن را برای فریب مردم پوشیده‌ای و لباس نرم و لطیف را که برایت خوشایند است، زیر آن پوشیده‌ای.»

حمّاد بن عثمان می گوید: در حضور امام صادق علیه السلام بودم که مردی به حضرت گفت: خداوند شما را اصلاح کند! شما می گویید که علی بن ابیطالب علیه السلام لباس زبر و خشن می‌پوشید و جامه اش چهار درهم بیشتر قیمت نداشت، در حالی که بر تن شما لباس نو می بینم!
حضرت به او پاسخ داد: علی بن ابیطالب علیه السلام در زمانی چنان لباس های خشنی می پوشید که کار زشتی به حساب نمی آمد و چنان لباسی را اگر کسی در این روزگار بپوشد لباس شهرت پوشیده است.

پس بهترین لباس هر دوران، لباس مردم همان دوران است جز این که قائم ما اهل بیت « حضرت مهدی علیه السلام » هنگامی که قیام کند، جامه ای مانند جامه علی (علیه السلام) می پوشند و سیره و رفتارش همانند سیره و رفتار آن حضرت است.

منابع:

* بحارالانوار، ج 40، ص 336، حدیث 18 ------ اصول کافی

دوستان همانطور که مشاهده کردید امام و پیشوای ما هم مطابق با زمان لباس میپوشیدند و زندگی میکردند.اینکه زندگی ما ساده باشه خیلی خوبه ولی امروز اوضاع به گونه‌ای دیگر است؛ نعمت فراوان است و عموم مردم در رفاه هستند. در چنین روزگاری، خوبان و پرهیزکاران برای بهره‌مندی از نعمت‌های پروردگار، از همه سزاوار ترند. در این دوره زمانه که همه تو خونه هاشون دارن از بهترین امکانات استفاده میکنند و بهترین لباسها رو میپوشند اگه ما که داعیه مسلمانی و مومن بودن رو داریم از این امکانات استفاده نکنیم جلوه خوبی نخواهد داشت...من همیشه معتقدم که اتفاقا ما باید اگر توان مالیش را داشته باشیم از بهترین امکانات برای تبلیغ دین استفاده کنیم تا مردم فکر نکنند هرکی فقیر و بدبخته سراغ دین و ایمان میره و پولدارها و اونهایی که در رفاه هستند دنبال دین و ایمان و نماز نمیرند...اتفاقا به نظر من اگه ما از همه این امکانات برای مصارف خوب استفاده کنیم خیلی هم خوب و تبلیغ مناسبی برای دینه... واقعا نمیدونید وقتی من به خونه یکی از اقوام مومنمون رفته بودیم و دیدم که اونها تلویزیون 40 اینج ال ای دی با ریسیور داشتن ولی با همون ریسیور فقط کانالهای ایرانی و استانی و مذهبی رو میگرفتند و دی وی دیهای کنار تلویزیونشون همش دی وی دی های مذهبی بود و موقع نماز همه اهل خونه تو اون خونه شیک و امروزی نماز رو احترام و اکرام میکنن واقعا خوشحال شدم... حتی یکی از آقایان به شوخی گفتند استفاده از دیش و ماهوراه حرام آقا...ولی ایشون چون مقلد آیت الله وحید خراسانی بودند استفتاء از ایشان را آوردند که من هم برای شما میارم:
نقل قول:سوال 486 :

آيا استفاده از آنتن ماهواره براي مقاصد مباح و شرعي چه حکمي دارد؟
در فرض سؤال در صورتي که خوف انحراف عقيده يا سستي در مسائل شرعي نباشد و يا ارتکاب حرام براي ديگران نيز پيش نبايد، اشکالي ندارد. (استفتاء/13188) (منهاج 3/م 8)

میبینید به نظر من اینکه این مومن از بهترین امکانات استفاده میکنه نه تنها هیچ گناهی به ایشان وارد نیست، بلکه برای کسانی که فکر میکنند فقط فقیران و بدبختان دنبال دین و ایمان و نماز و قرآن هستند خیلی هم تاثیرگذار خواهد بود... من اصلا با این فکر که نباید از بهترین امکانات -در زمانی که تقریبا نصف بیشتر مردم جامعه میتوانند از اون امکانات استفاده کنند- استفاده کنیم، مخالفم... مصرف گرایی و تجمل گرایی خوب نیست ولی اینکه ما هم استفاده از امکانات روز جهان رو جایز ندانیم اینم به نظر من فکر درستی نیست...
هردوکار یعنی هم تجمل گرایی مطلق و هم اینکه از امکانات روز جهان استفاده نکنیم و بگیم اینها محصول غربه و جایز نیست از آن استفاده کنیم هر دوتاشون افراط و تفریط است...

به هر حال اینم باز نظر منه و نظر من ممکنه اشتباه هم باشه...پس عفو کنید Smile
یا علی
سلام دوستان تو این ارسال می خوام بپردازم به گوشی ایرانی جی ال ایکس.
اول اینکه این گوشی اگه ایرانی است چرا اسمش جی ال ایکس است؟
دوم اینکه چرا تو تبلیغات قبلی این گوشی قبلا از لوک خوش شانس و گروه دالتون ها استفاده میشد اما الان رفتن تو کار جوونهای ایرانی و خرمشهر و کارون و اینها.
ای بابا ما که خلاقیت نداریم هر چی هم که بخواهیم بسازیم یا ارشاد صدا و سیما ردش میکنه یا یکسری میان پشت سرش حرف در میارند. من فکر کنم مثل خیلی از شرکتها اگر برای این مردم اصلا تبلیغ نکنند بهتره.
من خودم درگیر ساخت یک تبلیغ بودم آخرش به اینجا رسید که سیب زمینی بعد از سرخ شدن طعم سیب را میداد!!!!! ایندیگه آخرش بود چون یا با رقبا بر میخورد و یا اینکه اون میوه ایرانی نبوده!
(۶/شهریور/۹۰ ۱:۳۳)omoridi نوشته است: [ -> ]ای بابا ما که خلاقیت نداریم هر چی هم که بخواهیم بسازیم یا ارشاد صدا و سیما ردش میکنه یا یکسری میان پشت سرش حرف در میارند. من فکر کنم مثل خیلی از شرکتها اگر برای این مردم اصلا تبلیغ نکنند بهتره.
من خودم درگیر ساخت یک تبلیغ بودم آخرش به اینجا رسید که سیب زمینی بعد از سرخ شدن طعم سیب را میداد!!!!! ایندیگه آخرش بود چون یا با رقبا بر میخورد و یا اینکه اون میوه ایرانی نبوده!

به نظرم اگه تبلیغات و پیام بازرگانی برداشته بشه که عالیه.
(۵/شهریور/۹۰ ۲۲:۰۳)توبه نوشته است: [ -> ]سلام دوستان تو این ارسال می خوام بپردازم به گوشی ایرانی جی ال ایکس.
اول اینکه این گوشی اگه ایرانی است چرا اسمش جی ال ایکس است؟
دوم اینکه چرا تو تبلیغات قبلی این گوشی قبلا از لوک خوش شانس و گروه دالتون ها استفاده میشد اما الان رفتن تو کار جوونهای ایرانی و خرمشهر و کارون و اینها.

من که شنیدم این گوشی تو چین ساخته میشه Huh
بالاخره هنر نزد ایرانیان است و بس Exclamation
عروسکه ملیمون ( دارا و سارا ) که تو چین ساخته بشه از بقیه چیزا انتظاری نمی ره. Exclamation
باتوجه به این که پیام های بازرگانی بخش قابل توجهی را در رسانه ملی به خود اختصاص داده است؛ و از این رو این پیام ها پیام هایی را به افراد القا میکنند لازمه که به برخی پیام ها نقد هایی نوشته بشه .
از جمله نقد هایی که میتونیم بنوسیم :
1- ترویج مصرف گرایی
2- رواج و وارد کردن یک ضد ارزش به فرهنگ جامعه
3- استفاده از محصولات مضری که خوش طعم اند مانند نوشابه ها، فراورده های حجیم شده ...
4- ترویج استفاده از نظام بانکداری (با توجه به این که برخی به نظام بانکداری امروز ایراد گرفته اند)
و...

برای شروع با یک پیام بازرگانی که درمورد بانک صادرات هست شروع میکنیم :

در یکی از پیام های بانک صادرات ایران، ابتدا فردی برای خواستگاری همراه با فرزندش همراه با مقدار زیادی طلا و جواهر به سوی حاکم یک جامعه میرود . که دختر حاکم با دلایلی فرد را رد میکند .بعد از این فرد دیگری می آید که حساب سپرده طلا بانک صادرات به همراه دارد. و دختر حاکم به دلیل این که مهریه وی سنگین تر و بهتر بود وی را میپذیرد.
نقد : آیا انتخاب همسر در اینجا تنها بسته به پول فرد مقابل است ؟ یعنی اینکه اگر فردی پولدار تر باشد شانس بیشتری برای انتخاب همسر دارد؟ امجموعه این تفکر ها در این پیام ها و فیلم ها امروز سن ازدواج را به بالای 25 سال کشانده . که همین امر مشکلات بسیاری را برای جامعه ما آورده است .
دوستان حتما مطلع هستید که این گونه یام های مخفی یا غیر مستقیم چقدر در ذهن افراد تاثیر دارد .
خیلی پیامهای تبلیغات لوازم خانگی ، همه در خانه اند و پدر در حال اشپزیه که مامان خونه از بیرون میاد .این ترویج فمنیسمه خیلی شدید.
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع