(۲۲/آذر/۹۰ ۱۴:۱۳)asier نوشته است: [ -> ] (۲۲/آذر/۹۰ ۶:۳۴) نوشته است: [ -> ]
رجوع میکردی به تاپیک های متعددی که درباره اقتصاد اسلامی ایجاد شده تا ببینی که علم و اندیشه اسلامی پول نیاز نداره. ما نیاز نداریم تا پیشگام تکنولوژی باشیم تا بخواهیم اقتصاد اسلامی پیاده کنیم
سلام دوست عزیز
قبل از هر چیز برای اینکه با هم بحث کنیم تاکید میکنم کمی از شدت لحن خودتون بکاهید.......بنده چه عاقل چه جاهل حقی طبیعی برای اظهار نظر در این تالار دارم......شما اگر ایرادی به پست بنده وارد میدونید بهتره اونو به نقد بگیرید....نه اینکه صاحب اون اندیشه رو بی خرد یا کم دانش یا ملحد و... بخوانید......سخن به بیراهه نمیبرم.....هدف از این تاپیک که استارتر محترم اون رو ایجاد کردن بررسی نوع و نگرش به تبلیغات در جامعه ایران بود و هست.....تبلیغاتی که کپی برابر اصل تبلیغات در سایر نقاط دنیاست.....چه خوب و چه بد به هر حال اسلامی نیست.....چرا نیست؟چون به قول مسلمانان قرار است تنها ذائقه ها برای خرید بیشتر یا سرمایه گذاری بیشتر تحریک شود.....در چنین دور باطلی قطعا رقابت کاذبی بین حتی فقیر ترین افراد و خانواده ها بوجود میاد.....حالا سوال اینه چرا ما به ساز دیگران میرقصیم.....چرا به یکی از بزرگترین قوانین مسلمان بودن یعنی پرهیزکاری پایبند نیستیم؟.... من پاسخ رو در نداشتن فرهنگ اسلامی میدونم.....
طرحی که شما در ذهن دارید شاید شاید شاید در ایران عهد صفوی تا ابتدای قاجار قابل اجرا باشد.....قصد توهین ندارم....جامعه اسلامی سعی در تبلیغ شریعت به حق خود در بین سایر ملل دارد.....قطعا برای تبلیغ دین مداری احتیاج به الگو بودن برای دیگران هستیم.......
شما گفتین
که علم و اندیشه اسلامی پول نیاز نداره ...........به نظر شما ساده انگاری از خود شما نیست؟.....من از شما میپرسم.....چطور پیشرفت علمی نیازمند پول نیست...چطور تاسیس دانشگاه یا حوزه یا آزمایشگاه های تحقیقاتی در همه زمینه ها حتی اقتصاد بدون داشتن پول امکانپذیره......حرف من واضحه....
شما عکس ادعای بنده رو اثبات کنید.....راهی برای پیشرفت علمی بیان کنید که نیازی به مادیات نداشته باشد......
(۲۲/آذر/۹۰ ۱۴:۱۳) نوشته است: [ -> ] (۲۲/آذر/۹۰ ۶:۳۴)dani در پاسخ به asier عزیز نوشته است: [ -> ]
هر زمان ما پیشگام تکنولوژِی شدیم.....طرح و سیستمی رو ما ابتدا پیاده کردیم....وسیله ای رو اول از همه ساختیم....در اون صورت برای اون طرح یا سیستم یا دستگاه یا خدمت بانکی میتونیم فرهنگ اسلامی تعریف کنیم و دنیا رو ملزم به رعایت اون بکنیم....
درباره این بخش از صحبتم فکر نمیکنم احتیاجی به دفاع داشته باشم.....اصلا دو جمله بالا به قدری روشن و واضح بود که هدف من از اینکه به شما گفتم بیشتر توضیح بدید همین پیدای پنهان حرفهای شما بود.......
با این حال مختصری بیشتر توضیح میدم......در بالا عرض کردم که ما به ساز دنیا می رقصیم......با ساز دیگران رقصیدن یعنی چی؟......یعنی ما از خود چیزی نداریم........خود ساز نمیزنیم.....وقتی خود سازی نمیزنیم دو حالت میتوانیم برای این عدم، تصور کنیم......
1-ما ساز نمیزنیم چون توانایی ساز زدن نداریم.....کسی پیشتر به ما آموزش نداده....به زبان ساده تر علم نداریم....چرا علم نداریم؟....چون پشتوانه ای مالی برای آن نداشتیم.....
2-ما ساز زدن بلدیم اما کسی با ساز ما نمیرقصد......وقتی جامعه ای(غرب و شرق عالم) غرق در لذات دنیوی هستند.....زرق و برق خیابانهای نیویورک یا توکیو یا شانزلیزه را دیده اند....چرا باید به منطقه ای پر آشوب چون خاورمیانه فکر کنند....چه رسد به اینکه الگویی در اخلاق یا اقتصاد یا علم از آن بگیرند........قطعا هدف مسلمانان چشاندن طعم شیرین اسلام در همه زوایا حتی اقتصاد و سیاست به همه جهانیان هست..........حال سوال بنده اینه.....
چطور شما بدون داشتن قدرت یا رفاه یا حداقلی از امنیت و علم و و و و میتوانید اقتصادی اسلامی پایه ریزی کنید و به جهانیان طعم آن را بچشانید؟
(۲۲/آذر/۹۰ ۱۴:۱۳) نوشته است: [ -> ] (۲۲/آذر/۹۰ ۶:۳۴)dani همچنین نوشته است: [ -> ]
حالا فرهنگ سازی به علم در همه زمینه ها نیاز داره----->علم به پول(اقتصاد)-------->اقتصاد به تبلیغات------->تبلیغات دوباره تحت تاثیر قسمت اول یعنی علم قرار میگیره و اسلامی سازی میشه....
این بخش از صحبتم کاملا علمی و اصلا روال عادی هر مکتبی برای پیشرفت است.......برای مثال برگردیم به عصر طلایی اسلام....
چرا اسلام علم را یکبار برای همیشه دگرگون کرد....گرچه علم به کام اروپاییان و رنسانس تمام شد اما همگان میدانند که جنگهای صلیبی سبب انتقال علوم اسلامی و تجربی مسلمان به اروپا شد.....حال سوال اینجاست چرا علم اروپا بر مسلمانان چیره نشد؟......
1- مسلمانان در جبهه نظامی همیشه قوی تر بودند
2- مسلمانان در معیشت نسبی همیشه مرفه تر بودند
3- مسلمانان دارای منطقهای بیشتری در علوم اسلامی نظیر فلسفه و حتی علوم تجربی نظیر پزشکی یا بهداشت بودند
4- مسلمانان ناخواسته با اخلاقیات خود اروپا را تحت تاثیر قرار دادند.....
وضعیت فعلی کاملا مشابه وضعیت تاریخی در گذشته است....با این تفاوت که اکنون اروپا پرچمدار علم است اما ما پیرو آن.......
از شما میپرسم چطور با بودن در موضع ضعف در همه علوم حتی علوم انسانی ما توانایی پیاده سازی الگو و فرهنگی تمام نما از اسلام را داریم؟.......
عنوان کردم علم به پول(اقتصاد) نیاز داره........پاسخ این مورد رو در بالای بحث دادم......باز هم تاکید میکنم ما در علوم تجربی یا انسانی نیاز به اقتصادی قوی داریم تا چرخه تولید علم به قول سیاسیون سریعتر بگرده......
با این حال ادعای بنده پرواضحه.......شما عکس این گفته بنده رو اثبات کن
اقتصاد به تبلیغات احتیاج داره.......نظیر آن در صدر اسلام و همه اعصار از قدیم تا آینده وجود داشته و دارد و خواهد داشت.....حتی داد زدن خرما فروشی در خیابان های کوفه برای خرید از او تبلیغاتی برای فروش بیشتر است......
حال شما راهی پیشنهاد کنید که اقتصاد اسلامی بتواند فارغ از تبلیغات به پیاده سازی نزدیک شود...
تبلیغات در ذات خود خوب و لازمه رشد اقتصادی است.....مگر زمانی که روش تبلیغات خلاف اصول دین مبین اسلام را ترویج کند......فکر میکنم هدف این استارتر تاپیک و پست های بنده در این تاپیک جز این نبود....
یاعلی.......