تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اندر ماجراي ابتذال در آگهي‌ تلويزيوني و غفلت‌ها
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
(۲۹/شهریور/۹۰ ۱۵:۳۳)saloomeh نوشته است: [ -> ]بعد آقای dani سود بانکها و تبلیغات بی مزه و دروغ و سطح پایین بانکها به نفع مردمه ؟! آره اونقدر که تو قرعه کشی آقای ایکس یه اتو ببره . حالا شانس بیاره متاهل باشه وگرنه اونم به دردش نمیخوره . Sadخلاصه تو ایران مسئله تبلیغات اصلاً حرفه ای نیست . وقتی اینجا نیست پس راه ورودی به دنیای خارج نخواهد داشت . متخصص مسائل اقتصادی نیستم گرچه با وجود این همه متخصص هم راه به جایی نبردیم . اینها نظرات شخصی من بود . یا حق Wink

البته من هم نگفتم تبلیغات فعلی خوب و حرفه ایه....اصلا منظورم من این نیست....منظور من تند روی بعضی دوستان در افتضاح بودن وضع و ضرورت تعطیل شدن تبلیغات بود و برای همین هم تجمل گرایی رو ساخته اونها دونستم و حتی تبلیغات رو.....اما ما خارج از دنیا نیستیم که بخواهیم روشی دیگه رو پی بگیریم.....ما بقدری از تکنولوژی عقبیم که تا میایم مثلا نوکیا 1100 رو براش فرهنگ سازی کنیم میبینیم نوکیا n8 اومده و باز هم این چرخه ادامه پیدا میکنه......عابر بانک....پرداخت سود.....اقساط.....حساب جاری.....و خیلی خدمات و امکانات دیگه هم کپی 100 در 100 از نظام غربه و چاره ای هم نیست.....برای مثال برای حضور در معاملات جهانی بدون داشتن روش غرب سقوط اقتصاد ایران حتمیه.....پس روش تبلیغات فعلی مصلحت و تنها گزینه ماست....قطعا قبل از بحث ما 100ها شاید 1000ها اقتصاد دان و فقیه و مجتهد و کارشناس اجتماعی و فرهنگی در محافل رسمی تر و تصمیم ساز در این باره بحث کردن و همین جوری کشکی وارد اقتصاد نشدن....پس در کارشناسی بودن سیستم شکی نیست......

اما ما چه زمانی میتونیم ایده آل شیعه و سیستم اقتصادی اسلامی پیاده کنیم؟

جواب: هر زمان ما پیشگام تکنولوژِی شدیم.....طرح و سیستمی رو ما ابتدا پیاده کردیم....وسیله ای رو اول از همه ساختمیم....در اون صورت برای اون طرح یا سیستم یا دستگاه یا خدمت بانکی میتونیم فرهنگ اسلامی تعریف کنیم و دنیا رو ملزم به رعایت اون بکنیم....

حالا فرهنگ سازی به علم در همه زمینه ها نیاز داره----->علم به پول(اقتصاد)-------->اقتصاد به تبلیغات------->تبلیغات دوباره تحت تاثیر قسمت اول یعنی علم قرار میگیره و اسلامی سازی میشه.....

فکر کنم منظورمو رسوندم....WinkWinkWinkWink
منم از ديدن اين آگهي تعجب كردم ، چون تلوزيون ما حساسيت خاصي در نشان ندادن كلماتي داره كه به زبانهاي خارجي نوشته شدن ، مثلاً انگليسي ، داره!
البته بجز نشان برند خاصي كه داره تبليغ ميشه .
حالا چي شده كه براي دوو تبليغ با زيان عربي و ايتاليايي پخش ميكنن ، الله اعلم . . .
یک مورد دیگر از تبلیغات جنسی را که بطور مخفیانه و اصطلاحا" زیر پوستی هم اکنون در خیابانهای تهران انجام می شود برایتان مثال می آورم:
به بنرهای نصب شده " کالاهای خواب دسینی " که در وسط اکثر اتوبانها و بزرگراههای تهران نصب شده دقت کردید؟
دو نوع تبلیغات دارد . یکی با عنوان" خواب خوش "که با تصویر تختخواب دو نفره همراه است و تبلیغ دیگر با عنوان" صبح بخیر "که با تصویر حوله حمام است.
حال خود قضاوت کنید که چگونه با این تبلیغات بدون هیچگونه حساسیت و برخوردی از سوی مسئولان فرهنگی به کنترل افکار و اذهان مردم می پردازند .
(۲۶/مرداد/۹۰ ۲۲:۱۲)منتقم زهرا نوشته است: [ -> ]90% تبلیغات تلویزیون، فقط تبلیغات بانک هاست.
بانک ها خودشون بحثی جدا دارند که در چند سطر نمیگنجه و محیط تالار برای انتقاد در این مورد کمی نامناسب است.
نقل قول:یا اینکه جدیدا تو تبلیغات نوشیدنی ایستک اومدن از روح و روح بازی استفاده کردند.
آقای توبه!
در مورد این سوالتون باید این طور جوابتون رو بدم:
توی ایرانی که هر ماه رمضون و عید و محرم 2-3 تا فیلم درباره روح میسازن که روحه همینجور میره گندایی که تو زندگی زده بوده رو پاک میکنه و با زمین و زمان هم ارتباط پیدا میکنه، و اون سریال ها رو هم همه با ولع نگاه میکنن، توقع دارین یه شرکت برای تبلیغ کالاش نیاد از این سوژه استفاده کنه؟
این تبلیغ اگه اشتباه نکنم، بعد از امیرحسین (5 کیلومتر تا بهشت) ساخته شد.
یا حداقل این که من اینجوری فکر میکنم.
در مورد درستی یا نادرستی تبلیغات و همین طور سیستم بانکی پیشنهاد میکنم سخنرانیه دکتر عباسی دردانشگاه شهید رجائی "زندگی،پول و دیگر هیچ" رو گوش بدید واقعا کامل و جامعه.

ول کنید صدا و سیما ایران رو

دریای مشکلات و ایرادات هست اونجا

دقت کردید تو فیلم ها که سریالهایی که میسازن

همیشه کلفت و نوکر خونه گیلانیه (خداییش غیر این بوده باشه یادم نمیاد)
همیشه قومیت های لر و ترک رو یه آدم پشت کوهی معرفی میکنه
همیشه آدم خوبه تهرانیه
همیشه بدبخت ها و بیسواد ها و فقیر ها چادری و مذهبی هستن و قشر تحصیلکرده و باسواد بی حجاب

...

دیگه از تبلیغاتش چه انتظاری هست
(۲۱/آذر/۹۰ ۲۱:۴۶)asier نوشته است: [ -> ]
(۲۹/شهریور/۹۰ ۱۶:۱۸)dani نوشته است: [ -> ]اما ما چه زمانی میتونیم ایده آل شیعه و سیستم اقتصادی اسلامی پیاده کنیم؟

جواب: هر زمان ما پیشگام تکنولوژِی شدیم.....طرح و سیستمی رو ما ابتدا پیاده کردیم....وسیله ای رو اول از همه ساختمیم....در اون صورت برای اون طرح یا سیستم یا دستگاه یا خدمت بانکی میتونیم فرهنگ اسلامی تعریف کنیم و دنیا رو ملزم به رعایت اون بکنیم....

حالا فرهنگ سازی به علم در همه زمینه ها نیاز داره----->علم به پول(اقتصاد)-------->اقتصاد به تبلیغات------->تبلیغات دوباره تحت تاثیر قسمت اول یعنی علم قرار میگیره و اسلامی سازی میشه.....

فکر کنم منظورمو رسوندم....WinkWinkWinkWink

سلام دوست عزیز
یک سوال مهم داشتم از خدمتتون.
حضرتعالی با چه علمی پاسخ سوال فوق رو اینطور جواب دادید؟
کجای دنیا نوشته علم نیازمنده پوله؟؟؟؟؟
اسلامی سازی واژه من درآوردیه حضرتعالی از کجا اومده؟؟؟؟
شما از کجا این همه پاسخ های فلسفی ردیف کردی؟؟؟
اگر جوابی داری منتظرم....واقعا خونم به جوش میاد که میبینم یه جوون مسلمون ایرانی مثل شما انقدر سهل انگاره....
شما شاید مقصر نباشی...مقصر اون دستگاهیه که تو این مملکت جوون را تربیت میکنه که فقط حرف بزنه...مهم نیست چی میگه...اگر فقط و فقط یه کم علم داشتی بجای نوشتن این پاسخ نگاه میکردی به دور و برت و میدیدی که علم چیه و پول چیه خیلی بهتر بود.
لطفا دوستان احترام اسلام رو نگه دارند. اسلام و حکومت اسلامی نعمتیه که هرگز مثلش رو بشر نداشته و نخواهد داشت.
اگر بابت پاسخت دفاعی داشتی منتظرم....
یا حق

سلام

والا اگه فهمیده باشم چی گفتی......!
کجای حرفم عجیب بود........اگه امکان داره کمی دقیق تر منظورت رو بگو.......قبل از اینکه تفکرات من رو نقد کنی بهتره اول بگی چرا حرفهای من غلطه......من که هنوز ادعای خاصی از شما نشنیدم که بخوام در مقام دفاع از جملاتم بربیام.......ممنون میشم اگه بیشتر توضیح بدی.......یاعلی
(۲۲/آذر/۹۰ ۱۴:۱۳)asier نوشته است: [ -> ]
(۲۲/آذر/۹۰ ۶:۳۴) نوشته است: [ -> ]
رجوع میکردی به تاپیک های متعددی که درباره اقتصاد اسلامی ایجاد شده تا ببینی که علم و اندیشه اسلامی پول نیاز نداره. ما نیاز نداریم تا پیشگام تکنولوژی باشیم تا بخواهیم اقتصاد اسلامی پیاده کنیم

سلام دوست عزیز

قبل از هر چیز برای اینکه با هم بحث کنیم تاکید میکنم کمی از شدت لحن خودتون بکاهید.......بنده چه عاقل چه جاهل حقی طبیعی برای اظهار نظر در این تالار دارم......شما اگر ایرادی به پست بنده وارد میدونید بهتره اونو به نقد بگیرید....نه اینکه صاحب اون اندیشه رو بی خرد یا کم دانش یا ملحد و... بخوانید......سخن به بیراهه نمیبرم.....هدف از این تاپیک که استارتر محترم اون رو ایجاد کردن بررسی نوع و نگرش به تبلیغات در جامعه ایران بود و هست.....تبلیغاتی که کپی برابر اصل تبلیغات در سایر نقاط دنیاست.....چه خوب و چه بد به هر حال اسلامی نیست.....چرا نیست؟چون به قول مسلمانان قرار است تنها ذائقه ها برای خرید بیشتر یا سرمایه گذاری بیشتر تحریک شود.....در چنین دور باطلی قطعا رقابت کاذبی بین حتی فقیر ترین افراد و خانواده ها بوجود میاد.....حالا سوال اینه چرا ما به ساز دیگران میرقصیم.....چرا به یکی از بزرگترین قوانین مسلمان بودن یعنی پرهیزکاری پایبند نیستیم؟.... من پاسخ رو در نداشتن فرهنگ اسلامی میدونم.....

طرحی که شما در ذهن دارید شاید شاید شاید در ایران عهد صفوی تا ابتدای قاجار قابل اجرا باشد.....قصد توهین ندارم....جامعه اسلامی سعی در تبلیغ شریعت به حق خود در بین سایر ملل دارد.....قطعا برای تبلیغ دین مداری احتیاج به الگو بودن برای دیگران هستیم.......

شما گفتین که علم و اندیشه اسلامی پول نیاز نداره ...........به نظر شما ساده انگاری از خود شما نیست؟.....من از شما میپرسم.....چطور پیشرفت علمی نیازمند پول نیست...چطور تاسیس دانشگاه یا حوزه یا آزمایشگاه های تحقیقاتی در همه زمینه ها حتی اقتصاد بدون داشتن پول امکانپذیره......حرف من واضحه....شما عکس ادعای بنده رو اثبات کنید.....راهی برای پیشرفت علمی بیان کنید که نیازی به مادیات نداشته باشد......

(۲۲/آذر/۹۰ ۱۴:۱۳) نوشته است: [ -> ]
(۲۲/آذر/۹۰ ۶:۳۴)dani در پاسخ به asier عزیز نوشته است: [ -> ]
هر زمان ما پیشگام تکنولوژِی شدیم.....طرح و سیستمی رو ما ابتدا پیاده کردیم....وسیله ای رو اول از همه ساختیم....در اون صورت برای اون طرح یا سیستم یا دستگاه یا خدمت بانکی میتونیم فرهنگ اسلامی تعریف کنیم و دنیا رو ملزم به رعایت اون بکنیم....

درباره این بخش از صحبتم فکر نمیکنم احتیاجی به دفاع داشته باشم.....اصلا دو جمله بالا به قدری روشن و واضح بود که هدف من از اینکه به شما گفتم بیشتر توضیح بدید همین پیدای پنهان حرفهای شما بود.......

با این حال مختصری بیشتر توضیح میدم......در بالا عرض کردم که ما به ساز دنیا می رقصیم......با ساز دیگران رقصیدن یعنی چی؟......یعنی ما از خود چیزی نداریم........خود ساز نمیزنیم.....وقتی خود سازی نمیزنیم دو حالت میتوانیم برای این عدم، تصور کنیم......

1-ما ساز نمیزنیم چون توانایی ساز زدن نداریم.....کسی پیشتر به ما آموزش نداده....به زبان ساده تر علم نداریم....چرا علم نداریم؟....چون پشتوانه ای مالی برای آن نداشتیم.....

2-ما ساز زدن بلدیم اما کسی با ساز ما نمیرقصد......وقتی جامعه ای(غرب و شرق عالم) غرق در لذات دنیوی هستند.....زرق و برق خیابانهای نیویورک یا توکیو یا شانزلیزه را دیده اند....چرا باید به منطقه ای پر آشوب چون خاورمیانه فکر کنند....چه رسد به اینکه الگویی در اخلاق یا اقتصاد یا علم از آن بگیرند........قطعا هدف مسلمانان چشاندن طعم شیرین اسلام در همه زوایا حتی اقتصاد و سیاست به همه جهانیان هست..........حال سوال بنده اینه.....چطور شما بدون داشتن قدرت یا رفاه یا حداقلی از امنیت و علم و و و و میتوانید اقتصادی اسلامی پایه ریزی کنید و به جهانیان طعم آن را بچشانید؟

(۲۲/آذر/۹۰ ۱۴:۱۳) نوشته است: [ -> ]
(۲۲/آذر/۹۰ ۶:۳۴)dani همچنین نوشته است: [ -> ]
حالا فرهنگ سازی به علم در همه زمینه ها نیاز داره----->علم به پول(اقتصاد)-------->اقتصاد به تبلیغات------->تبلیغات دوباره تحت تاثیر قسمت اول یعنی علم قرار میگیره و اسلامی سازی میشه....

این بخش از صحبتم کاملا علمی و اصلا روال عادی هر مکتبی برای پیشرفت است.......برای مثال برگردیم به عصر طلایی اسلام....

چرا اسلام علم را یکبار برای همیشه دگرگون کرد....گرچه علم به کام اروپاییان و رنسانس تمام شد اما همگان میدانند که جنگهای صلیبی سبب انتقال علوم اسلامی و تجربی مسلمان به اروپا شد.....حال سوال اینجاست چرا علم اروپا بر مسلمانان چیره نشد؟......

1- مسلمانان در جبهه نظامی همیشه قوی تر بودند
2- مسلمانان در معیشت نسبی همیشه مرفه تر بودند
3- مسلمانان دارای منطقهای بیشتری در علوم اسلامی نظیر فلسفه و حتی علوم تجربی نظیر پزشکی یا بهداشت بودند
4- مسلمانان ناخواسته با اخلاقیات خود اروپا را تحت تاثیر قرار دادند.....

وضعیت فعلی کاملا مشابه وضعیت تاریخی در گذشته است....با این تفاوت که اکنون اروپا پرچمدار علم است اما ما پیرو آن.......از شما میپرسم چطور با بودن در موضع ضعف در همه علوم حتی علوم انسانی ما توانایی پیاده سازی الگو و فرهنگی تمام نما از اسلام را داریم؟.......

عنوان کردم علم به پول(اقتصاد) نیاز داره........پاسخ این مورد رو در بالای بحث دادم......باز هم تاکید میکنم ما در علوم تجربی یا انسانی نیاز به اقتصادی قوی داریم تا چرخه تولید علم به قول سیاسیون سریعتر بگرده......با این حال ادعای بنده پرواضحه.......شما عکس این گفته بنده رو اثبات کن

اقتصاد به تبلیغات احتیاج داره.......نظیر آن در صدر اسلام و همه اعصار از قدیم تا آینده وجود داشته و دارد و خواهد داشت.....حتی داد زدن خرما فروشی در خیابان های کوفه برای خرید از او تبلیغاتی برای فروش بیشتر است......
حال شما راهی پیشنهاد کنید که اقتصاد اسلامی بتواند فارغ از تبلیغات به پیاده سازی نزدیک شود...

تبلیغات در ذات خود خوب و لازمه رشد اقتصادی است.....مگر زمانی که روش تبلیغات خلاف اصول دین مبین اسلام را ترویج کند......فکر میکنم هدف این استارتر تاپیک و پست های بنده در این تاپیک جز این نبود....

یاعلی.......
سلام به دوستان گرامی

اقتصاد در اسلام تعریف متفاوتی از اقتصاد غربی داره. برخلاف نظام غربی که اقتصاد زیر بنای ماکرو سیستم های هویتی و اجتماعی و امنیتی در جامعه است، در اسلام اقتصاد یک مجموعه عملکردی و میکرو سیستمی داره.یعنی ابتدا یک نظام فکری به نام هویت اسلامی وجود داره که به جامعه بها میده و سپس در زیر مجموعه های نهاد های تامین نیازهای اجتماعی مجموعه ای به نام اقتصاد تعریف میشه.(در غرب ابتدا اقتصاد و انگاره های اقتصادی تعریف و سپس نسبت همه چیز نظیر فرهنگ و سیاست و هویت فکری با اون تعیین میشه.)
در اسلام مجموعه اقتصاد چون میکرو سیستم تلقی میشه پس تمامی انگاره های آن زیر هویتی هستند.یعنی خود اقتصاد در اسلام تعبیر معیشت میگیره و انگاره های اون بر اساس محوریت نظام خدا محور حرکت میکنند. در اقتصاد ماکرو سیستمی غرب هدف از مجموعه اقتصاد بازآوری خود مجموعه است در حالیکه در اسلام نظام معیشت مبتنی بر تفکر پاسخ نیازهای انسانی است. ببینید دو هدف پاسخ به نیاز و بقای مجموعه با هم متفاوتند.
در مورد پول باید گفت که پول در غرب انگاره محوری اقتصاد است که توان اقتصادی با این انگاره سنجیده میشه. یعنی نسبت تمام عوامل از جمله انسان با پول سنجیده میشه نظیر فرآیند اعتبار سنجی در سیستم های بانکی و اجتماعی. اما در اسلام پول تنها وسیله مبادله است و هرگز مبنای تولید و یا بازار و هر انگاره معیشتی دیگری نیست.
در مورد تبلیغات:
تبلیغ در غرب فرآیند القای یک مفهوم به مخاطب است به نحوی که مخاطب مجبور به پذیرش باشد. در اسلام تبلیغ فرآیند مقدسی است و بنابراین ارکان مدون و مخصوصی دارد که برای هر منظور و هدفی باید رعایت گردد. تبلیغ در اسلام فرآیند آشنا سازی و رساندن مفهوم به دیگران است. هدف تنها رساندن پیام به صورت کامل و صادقانه است و پذیرش و عدم پذیرش آن مد نظر نیست. در حالی که در غرب و نظام فکری غرب مبنای امانیستی و تنها القا و پذیراندن به مخاطب دارد ضمن آننکه ابدا به صداقت پیام متعهد نیست.
حال با این مختصر مطالبی که به صورت تیتر وار و مجمل گفتم اینطور میشود درباره تبلیغات تلویزیونی در ایران صحبت کرد که:
تبلیغات در ایران بر مبنای نظام های دیگریست که به صورت بهم پیوسته عمل میکنند وقتی در ایران تمامی ارکان و نظامهای اجتماعی و اقتصادی کاملا الگویی و مقایسه ای با غرب است.
باید انتظار داشت که:
اول اینکه ایران نیازمند تحول زیربنایی در مبنای نظام فکریست به نحوی که نظام هویت بخشی اجتماعی نیز تغییر پذیرد.
دوم برخورد های پرهیزگارانه سودی نخواهد بخشید زیرا مبنا گرایی اقتصاد براساس نظام فکری غرب نخواهد گذاشت روند اجتناب به طول انجامد.
و در نهایت اینکه ایران با این روند در تمامی ارکانهای زیربنایی و روبنایی اقتصادی و اجتماعی خود خیلی زود به همینجایی که اکنون غرب رسیده است میرسد و فروپاشی منظومه های امانیستی را در جامعه ای خدا محور شاهد خواهیم بود.

ضمنا اگر دوستی متوجه مبحثی نشده و نیاز به توضیح دارد و همچنین سوالی در مورد صحبت های بنده دارد، اینجانب پاسخگو خواهم بود.
ان شاءالله موفق و پیروز باشید.
در پناه حق
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع