تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: امام خامنه ای ثروتمندترین رهبر دنیاست!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
به راستی که ثروتمند ترین رهبر هستند!
از خدا می خواهم که بتونیم حق مان به امام خامنه ای ادا کنیم!!

قابل ذکر است که امام خامنه ای سرمایه های دارن که هیچ رهبری در دنیا نداره،مثل این همه جوون که اگه آقاشون حکم جهاد بده تمامی ارتش های دنیا هم نمی تونه از پسشون بربیاد، جانباز هایی که به عشق ولایت زنده اند و ...

به خدا یک لبخند آقا غم دنیا رو از دل همه بچه حزب اللهی ها می بره و یه ذره فقط فقط یه ذره ناراحتی شون دنیا رو رو سر بچه حزب اللهی ها خراب می کنه!

[تصویر: 1_IMAGE634137507440723750.jpg]
[تصویر: seyed-ali-khameneei_bikalak.com.jpg]
بنام ستار معاصی عاصیان

هنوز عهد و مرامی که داشتم دارم
و جان نیمه تمامی که داشتم دارم

به همرهان که جفا میکنند می گویم
اگرچه گفته ام اکنون بلند می گویم

که تا به چشمه نور حیات روزنه ایست

تمام بود و نبودم فدای خامنه ای ایست

یا علی (علیه السلام) مدد است.
بنام ستار معاصی عاصیان
[تصویر: 15847_113.jpg]
دوستان اگر نگاه خودشون رو عوض کنند دیگر با شنیدن این ادعاها و سخنان انبوهی از اندوه بر خود راه نمی دهند .
خدا را ببینید . و فقط خدا و را و راهی که پیش روی ماست . در این صورت است که چه غالب و چه مغلوب پیروزید و مشعوف چرا که رضای او را هدف خود قرار داده اید . (البته همان گونه که رهبر بزرگوار گفتند این حرف به این معنی نیست که به نتیجه بی توجه باید بود)
مثل گالیله نباشید که آهسته و در خفا می گفت زمین گرد است .
منصور باشید بر سر دار :
(( رکعتان في العشق، لا يصح وضؤ هما الا بالدم )) - در عشق دو رکعت است که وضؤ آن درست نيايد الا به خون
soleymani.masoud@yahoo.com

منظورم از این ادعاها فیلمی که مخملباف ساخته و بود و تو اذهان عمومی هم بعضا تاثیر گذاشته بود است
سلام به دوستان
شما که که مثلا ادعا می کنید واقعا با بصیریت هستید.
برا آقا چی کار کردید؟ تو مجلسی که پشت سرشون حرفای ناروا می زنن چی کار کردید؟تا حالا جواب قانع کننده به مخالفانشون داده اید؟؟؟
ماها حتی یه قدم بر نمی داریم واسه شناسوندن این مردان بزرگ و اجدادشون بعد می گیم بقیه مردم بی بصیرت اند.
این که خودت آگاه باشی خوبه ولی کافی نیست. این همه حرف پشت سر رهبرمون می زنن کاریکاتور پیامبر عزیزمون می کشنقرآن به آتش
می کشن ما هم ساکت نشته ایم.
بعد می گیم بقیه بی بصیرت اند.
خب اگه شما واقعا باصیرتی آگاهشون کن حتی یه نفر رو با رفتارت با قلمت با دوربینت هرچی که می تونی...........

دوستان ماشین رهبر مسلمین عزیز ایران بی ام دبلیو ضد گلوله هست . قیمت هم ظاهرا 300 هزار دلار هست .

[b]البته خب حق هم دارند . خب همه رهبران جهان ماشین های گرانقیمت تر و بهتر از این را دارند . یکیشم برای رهبر مسلمین ایران .

ولی یک چیزی میخوام بگم .
بهتر بود از این برند استفاده نمیکردن چون شرکت BMW صهیونیزمی هست . مثلا از برند های کره ای بود بهتر بود .
[تصویر: wpaksre2nudkbw27rdpg.jpg][/b]
موقع ظهور امام زمان زمانی که ایشون می خواد از یه نقطه به نقطه ای دیگه بره هفت هواپیما پرواز خواهند کرد تا دشمن نتونه تشخیص بده ایشون تو کدوم هواپیماست و نتونه ایشون رو ترور کنه.

یادتون نره اونجا باشید و به ایشون یادآوری کنید که دارند اسراف می کنند چون هفت تا هواپیما سوخت مصرف می کنند تا ایشون به مقصد برسند.

راستی یادتون باشه به ایشون یادآوری کنید که توبه از این گناه فراموش نشه.
(۲۲/بهمن/۹۳ ۱۲:۴۸)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]موقع ظهور امام زمان زمانی که ایشون می خواد از یه نقطه به نقطه ای دیگه بره هفت هواپیما پرواز خواهند کرد تا دشمن نتونه تشخیص بده ایشون تو کدوم هواپیماست و نتونه ایشون رو ترور کنه.

یادتون نره اونجا باشید و به ایشون یادآوری کنید که دارند اسراف می کنند چون هفت تا هواپیما سوخت مصرف می کنند تا ایشون به مقصد برسند.

راستی یادتون باشه به ایشون یادآوری کنید که توبه از این گناه فراموش نشه.
این حرف خودتون همینجوری گفتید؟ یا شخص خاصی گفته؟Huh
من کی باشم که به رهبر بخوام چیزی بگم یا نگم .
خوب من مطالب این سایت رو خوندم . BMW یه کم ناجوره . بهتر بود از برند های کره ای یا چینی استفاده بشه . این نظر من هست .

البته بنده گفتم .
باز هم میگم

این حق رهبر یک جمعیت بزرگ هست که از ماشین ضد گلوله استفاده کنن . رهبران دیگر کشور ها خیلی بهتر و بیشترش را استفاده میکنند .
در باره هواپیما !

[b]استفاده امام زمان از هواپیما یه کم غیر منطقیه . ایشون طی العرض نمیکنن؟
امام زمانو نکشین وسط...اینا یه سری حرفاست که شایدم راست باشه اما هیچ پژوهشگر مهدوی به طور قطع نمیگه ایشون با هواپیما اینور اونور میرنو.نه حدیثش هست نه مانوردادن تو این وادیا خوبه.ضربه نزنین به ایشون.اما اینکه ایشون ماشینشونه از نظر من موردی ندارهوپرایدو که نمیشه ضد گلوله کرد.زحمتی که ایشون میکشن هیچ پولی نمیتونه جبران کنه.فکر میکنین راحته؟هر جا میری یه ایل ادم دنبالت.در ضمن برای حفظ جان رهبری باید این تدابیر اندیشه شود.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع