|
امام خامنه ای ثروتمندترین رهبر دنیاست!!!
|
|
۰:۱۷, ۲۹/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۰ ۱۸:۳۵ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
امام خامنه ای ثروتمندترین رهبر دنیاست چرا که خونی که در رگ ماست همه هستی مان جان ناقابل مان و مختصر آبرویی که داریم همه و همه از آن امام خامنه ای است که با این کلکسیون با این همه ثروت ویلا ندارد… بیت دارد… خانه اش به جای فرش عرش دارد و گلیم و چند تکه آسمان همه چیز ساده است مثل خانه زهرا سلام الله علیها مثل خیمه حسین علیه السلام و حسینیه امام خمینی دارد و چفیه دارد و عصایی که چوبش از شجره طوباست و دست مجروحی که ریشه در “کف العباس” دارد بارها از خودم پرسیده ام این مرد از خاندان فاطمه سلام الله علیها چه دارد که ما اینگونه دیوانه اش شده ایم که هر که هر چه می خواهد می گوید ولی ما باز پروانگی می کنیم . سایه ات مستدام باد آقا ..... قبـاله منگوله دار قلــبم بدستان شدست هـر کـــار می خواهی بکـــــن آقـــا ![]() امام خامنه ای (حفظه الله) مشرف شده بودند غبارروبی حرم آقا علی بن موسی الرضا علیه السلام . من می دونم . من می دونم آقا این کار رو نیابتاً از همه شیعیان و شیفتگان حضرت انجام دادند . من می دونم آقا ما رو دعا کردند همین به تمام دنیا می ارزه ![]() اینجاست که دعا داره
اللهم عجل لولیک الفرج و حفظ لنا سیدنا امام الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم و احشرنا معهم و جعلنا من شیعتهم |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۵۸, ۱۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
به راستی که ثروتمند ترین رهبر هستند!
از خدا می خواهم که بتونیم حق مان به امام خامنه ای ادا کنیم!! قابل ذکر است که امام خامنه ای سرمایه های دارن که هیچ رهبری در دنیا نداره،مثل این همه جوون که اگه آقاشون حکم جهاد بده تمامی ارتش های دنیا هم نمی تونه از پسشون بربیاد، جانباز هایی که به عشق ولایت زنده اند و ... به خدا یک لبخند آقا غم دنیا رو از دل همه بچه حزب اللهی ها می بره و یه ذره فقط فقط یه ذره ناراحتی شون دنیا رو رو سر بچه حزب اللهی ها خراب می کنه! ![]() |
|||
|
|
۲۰:۳۷, ۱۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
![]() بنام ستار معاصی عاصیان هنوز عهد و مرامی که داشتم دارم و جان نیمه تمامی که داشتم دارم به همرهان که جفا میکنند می گویم اگرچه گفته ام اکنون بلند می گویم که تا به چشمه نور حیات روزنه ایست تمام بود و نبودم فدای خامنه ای ایست یا علی (علیه السلام) مدد است. |
|||
|
|
۱۷:۰۸, ۱۷/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۰ ۱۷:۰۹ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بنام ستار معاصی عاصیان
|
|||
|
|
۱۷:۲۰, ۱۱/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۲ ۱۷:۲۲ توسط مسعود سلیمانی.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
دوستان اگر نگاه خودشون رو عوض کنند دیگر با شنیدن این ادعاها و سخنان انبوهی از اندوه بر خود راه نمی دهند .
خدا را ببینید . و فقط خدا و را و راهی که پیش روی ماست . در این صورت است که چه غالب و چه مغلوب پیروزید و مشعوف چرا که رضای او را هدف خود قرار داده اید . (البته همان گونه که رهبر بزرگوار گفتند این حرف به این معنی نیست که به نتیجه بی توجه باید بود) مثل گالیله نباشید که آهسته و در خفا می گفت زمین گرد است . منصور باشید بر سر دار : (( رکعتان في العشق، لا يصح وضؤ هما الا بالدم )) - در عشق دو رکعت است که وضؤ آن درست نيايد الا به خون soleymani.masoud@yahoo.com منظورم از این ادعاها فیلمی که مخملباف ساخته و بود و تو اذهان عمومی هم بعضا تاثیر گذاشته بود است |
|||
|
۱۱:۲۳, ۲۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستان
شما که که مثلا ادعا می کنید واقعا با بصیریت هستید. برا آقا چی کار کردید؟ تو مجلسی که پشت سرشون حرفای ناروا می زنن چی کار کردید؟تا حالا جواب قانع کننده به مخالفانشون داده اید؟؟؟ ماها حتی یه قدم بر نمی داریم واسه شناسوندن این مردان بزرگ و اجدادشون بعد می گیم بقیه مردم بی بصیرت اند. این که خودت آگاه باشی خوبه ولی کافی نیست. این همه حرف پشت سر رهبرمون می زنن کاریکاتور پیامبر عزیزمون می کشنقرآن به آتش می کشن ما هم ساکت نشته ایم. بعد می گیم بقیه بی بصیرت اند. خب اگه شما واقعا باصیرتی آگاهشون کن حتی یه نفر رو با رفتارت با قلمت با دوربینت هرچی که می تونی........... |
|||
|
۱۲:۴۲, ۲۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
دوستان ماشین رهبر مسلمین عزیز ایران بی ام دبلیو ضد گلوله هست . قیمت هم ظاهرا 300 هزار دلار هست .
[b]البته خب حق هم دارند . خب همه رهبران جهان ماشین های گرانقیمت تر و بهتر از این را دارند . یکیشم برای رهبر مسلمین ایران . ولی یک چیزی میخوام بگم . بهتر بود از این برند استفاده نمیکردن چون شرکت BMW صهیونیزمی هست . مثلا از برند های کره ای بود بهتر بود . [/b]
|
|||
|
۱۲:۴۸, ۲۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
موقع ظهور امام زمان زمانی که ایشون می خواد از یه نقطه به نقطه ای دیگه بره هفت هواپیما پرواز خواهند کرد تا دشمن نتونه تشخیص بده ایشون تو کدوم هواپیماست و نتونه ایشون رو ترور کنه.
یادتون نره اونجا باشید و به ایشون یادآوری کنید که دارند اسراف می کنند چون هفت تا هواپیما سوخت مصرف می کنند تا ایشون به مقصد برسند. راستی یادتون باشه به ایشون یادآوری کنید که توبه از این گناه فراموش نشه. |
|||
|
|
۱۲:۵۴, ۲۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۲۲/بهمن/۹۳ ۱۲:۴۸)MohammadSadra نوشته است: موقع ظهور امام زمان زمانی که ایشون می خواد از یه نقطه به نقطه ای دیگه بره هفت هواپیما پرواز خواهند کرد تا دشمن نتونه تشخیص بده ایشون تو کدوم هواپیماست و نتونه ایشون رو ترور کنه.این حرف خودتون همینجوری گفتید؟ یا شخص خاصی گفته؟
|
|||
|
۱۲:۵۵, ۲۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
من کی باشم که به رهبر بخوام چیزی بگم یا نگم .
خوب من مطالب این سایت رو خوندم . BMW یه کم ناجوره . بهتر بود از برند های کره ای یا چینی استفاده بشه . این نظر من هست . البته بنده گفتم . باز هم میگم این حق رهبر یک جمعیت بزرگ هست که از ماشین ضد گلوله استفاده کنن . رهبران دیگر کشور ها خیلی بهتر و بیشترش را استفاده میکنند . در باره هواپیما ! [b]استفاده امام زمان از هواپیما یه کم غیر منطقیه . ایشون طی العرض نمیکنن؟ |
|||
|
۱۳:۱۵, ۲۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
امام زمانو نکشین وسط...اینا یه سری حرفاست که شایدم راست باشه اما هیچ پژوهشگر مهدوی به طور قطع نمیگه ایشون با هواپیما اینور اونور میرنو.نه حدیثش هست نه مانوردادن تو این وادیا خوبه.ضربه نزنین به ایشون.اما اینکه ایشون ماشینشونه از نظر من موردی ندارهوپرایدو که نمیشه ضد گلوله کرد.زحمتی که ایشون میکشن هیچ پولی نمیتونه جبران کنه.فکر میکنین راحته؟هر جا میری یه ایل ادم دنبالت.در ضمن برای حفظ جان رهبری باید این تدابیر اندیشه شود.
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مهم ترین و زیباترین جمله امام خامنه ای درسال90(نظرسنجی) | SARV | 26 | 15,392 |
۱۷/اسفند/۹۴ ۲۱:۱۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| ۱۲ توصیه امام خامنه اي برای استفاده بهتر از لیالی قدر | مصطفي مازح7610 | 0 | 1,516 |
۲۶/تیر/۹۳ ۸:۱۳ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| گفته های شگفت انگیز و جالب بزرگان و علما و برخی سیاستمداران در باره امام خامنه ای.. | parisan | 56 | 30,704 |
۴/بهمن/۹۰ ۱۲:۱۴ آخرین ارسال: amir abroft |
|

![[تصویر: 7obhr12vbxm5h57wl5s6.jpg]](http://www.up.98ia.com/images/7obhr12vbxm5h57wl5s6.jpg)
![[تصویر: xees50whjla554cs0uao.jpg]](http://www.up.98ia.com/images/xees50whjla554cs0uao.jpg)

![[تصویر: 1_IMAGE634137507440723750.jpg]](http://yalesaratalhosain.loxblog.com/upload/yalesaratalhosain/1_IMAGE634137507440723750.jpg)

![[تصویر: seyed-ali-khameneei_bikalak.com.jpg]](http://www.bikalak.com/img/gallery/photo-gallery/religious-images/seyed-ali-khameneei_bikalak.com.jpg)
![[تصویر: 15847_113.jpg]](http://www.gerdab.ir/files/fa/news/1390/6/27/15847_113.jpg)
![[تصویر: wpaksre2nudkbw27rdpg.jpg]](http://8pic.ir/images/wpaksre2nudkbw27rdpg.jpg)