(۷/مهر/۹۰ ۰:۲۳)anti نوشته است: [ -> ]دوستی که مقاله را گذاشتی،وقتی که خودت و مقاله نویس در مورد موسیقی راک و متال اندازه نخود هم اطلاعات ندارید،خب به سمتش نروید...
سبک متالیکا
گروه بلک متال
^^^ اینها دیگر چیست؟
مثلا من در مورد پزشکی اطلاعی ندارم،نمیآیم در مورد مسائل مربوط به آن اظهار نظر کنم،شما هم که در زمینه موسیقی اطلاعات ندارید،در باره اش اظهار نظر نکنید،به همین سادگی...
سلام دوست من
درسته اشتباه نوشتاري در اون متن رخ داده گروههاي متاليکا و سبک هاي مختلف اين گروهها . ولي اين دليل بر سخنان شما نميشه که هيچ نميدانيم . خوب شايد ما هم تو اين زميه اطلاعات کمي داشته باشيم و البته اين پست آخري که مربوط به بنده بود در مورد موسيقي بحث نکرديم . مگر نه موسيقي که شما ميفرماييد . همين بحث متاليکا بايد سراغ 20 سي تا گروه و بررسي اين گروهها بريم . واين پست رو براي همين ايجاد کردن . من مشتاق هستم اطلاعات شما رو در اين موضوع بدونم . . در ضمن زود قضاوت نکنيد . اگر شما دوست گرامي اطلاعاتي داريد در خدمت هستم و استفاده ميکنيم از شما .
(۷/مهر/۹۰ ۱۱:۲۵)meta نوشته است: [ -> ]همين بحث متاليکا بايد سراغ 20 سي تا گروه و بررسي اين گروهها بريم .
متاليكا يك گروه 4 نفره است كه اعضاي آن كاتوليك هستند و حتي روي سن حلقه هاي ازدواجشان هم در دستشان است!مسئله جامعه ما اين است كه ميخواهند متاليكا و برخي گروه هاي متال را با هم قاطي كنند.چرا؟چون متاليكا حرف هاي خوب ميزنه.ميگه عدالت براي همه، ميگه جنگ بده، راجع به پدر و مادرش ترانه ميخونه (خواننده) كه بر اثر سرطان مردن و ... .و اين رو بد ميدونن.چرا؟چون توي سبكي كه خوششون نمياد، حرفاي خوب ميزنن.براي همين قاطيشون ميكنن با بقيه!
سلام
فقط اومدم بگم سبک متالیکا دیگه چیه. یه آهنگ بزارین گوش کنیم.
قبلا کسی که می گفت Amon Amarth وایکینگ متال می خونه می گفتم ملت چقدر چرت و پرت می گن تا اینکه با آقای رافئی پور و کسایی که سبک متالیکا!!!!! بررسی می کنن آشنا شدم.

در ضمن یه سایت معرفی کنم خوبه:
http://fa.wikipedia.org
نقل قول:سلام دوست من
درسته اشتباه نوشتاري در اون متن رخ داده گروههاي متاليکا و سبک هاي مختلف اين گروهها . ولي اين دليل بر سخنان شما نميشه که هيچ نميدانيم . خوب شايد ما هم تو اين زميه اطلاعات کمي داشته باشيم و البته اين پست آخري که مربوط به بنده بود در مورد موسيقي بحث نکرديم . مگر نه موسيقي که شما ميفرماييد . همين بحث متاليکا بايد سراغ 20 سي تا گروه و بررسي اين گروهها بريم . واين پست رو براي همين ايجاد کردن . من مشتاق هستم اطلاعات شما رو در اين موضوع بدونم . . در ضمن زود قضاوت نکنيد . اگر شما دوست گرامي اطلاعاتي داريد در خدمت هستم و استفاده ميکنيم از شما .
گروههای متالیکا؟؟؟؟؟؟
مرسی از اطلاعاتتون.
بهترین جواب همینه:
نقل قول:^^^ اینها دیگر چیست؟
مثلا من در مورد پزشکی اطلاعی ندارم،نمیآیم در مورد مسائل مربوط به آن اظهار نظر کنم،شما هم که در زمینه موسیقی اطلاعات ندارید،در باره اش اظهار نظر نکنید،به همین سادگی...
کسایی که می گین متال شیطان پرسته و گیتار الکتریک عصای شیطانه شما برین آهنگ slaves of fear از amon amarth رو گوش کنین. سبک گروه ملودی دث متال هست. ممکنه معنی طوری تفسیر بشه که ضد دینه ولی می تونه طوری تفسیر بشه که ضد دین نیست و منظورش کسایی هست که از دین سوء استفاده می کنن. که منظورش هم مورد دومه طبق شواهد تاریخی.
خیلی آهنگا همینه و به خاطر تفکرات اشتباه شنونده ازشون برداشت اشتباه و شیطان پرستانه می شه که اونم به خاطر افرادی هست که سعی می کنن به خاطر منافعشون این برداشتا رو تقویت کنن و از دین سوء استفاده کنن.
آهنگ Doom Over Dead Man از همون گروه هم دیگه نیاز به توضیح نداره گوش کنین اگه با جایی از حرفاش مشکل دارین بگین.