چی رو وصیت کنیم اخه؟؟؟
گورمون کجا بود که کفنمون بخواد به کسی برسه
اگر هم مردیم همون بهتر که زحمتو به طور کامل کم کنیم و کسی رو تو دردسر نندازیم

بعدشم یه وقت شاید قبل مردنمون یکی پیداش کنه
یک آبروریزیی بشه که نگو

جدای از همه اینا من که از خدا عمر با عزت میخوام شما رو نمیدونم
ای بابا.......
وصیت نامه............
من یه بار نوشتم ....ولی ........پاک شد

(کلی ضایع شدم)
خارج از شوخی .....من یه بار داشتم فکر میکردم که وقتی مردم چی میشه.......کی ناراحت میشه کی خوشحال.....زجر کش بشم بهتره یا یهویی بمیرم......تو جوونی بمیرم بهتره یا پیری......مرگ طبیعی یا حادثه.......فداکاری یا فداشدن ......
اشکم داشت در میومد....دلم برای همه تنگ شد یه لحظه فکر کردم مردم.....
وصیت نامه هم نوشتم ولی گوشیم فرمت شد و پاکشد....
دوسدارم تا دوسال دیگه بمیرم......فداکاری کنم و زجر کش بشم.....توی حادثه....خواهشا وقتی مردم حلالم کنید........
بعد از مرگم هم ...........یه تاپیک باز کنید که نفری یکی برام فاتحه بخونید..........
خوبه واسه هر عضوی که...............این برنامه برگزار بشه....
ولی جدای از شوخی:
یاد مرگ خیلی خیلی چیز موثری در ادم شدنه
من یه دفعه مریض شده بودم فک میکردم کارم تمومه شبا همچین نماز شب میخوندم درحد ایت الله بهجت ولی همین که فهمیدم هیچیم نیست نماز واجببم...
ولی اینکه یاد مرگ مهمه خب برای همه واضحه
مهم اینه که چطور به دست بیاد و حفظ بشه
عنه صلى الله عليه و آله و سلّم :
ما يَنبَغي لامرئٍ مُسلمٍ أن يَبِيتَ لَيلَةً إلاّ ووَصيَّتُهُ تَحتَ رأسِهِ .
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله و سلّم :
بر هيچ مسلمانى سزاوار نيست كه شبى را سپرى كند ، مگر اين كه وصيّتش زير سرش باشد .
[/b]
بحار الأنوار : 103 / 194 / 3
منتخب ميزان الحكمة :
سلام
کلا کار خوبیه.
مثل بلیط سفر میمونه به اون دنیا

هر وقت ببینیش یادت میفته که مسافری.
زیاد بهش فکر کردم اما ننوشتم.

به نام خدا
یه چیزی یادم افتاد خالی از لطف نیست.
یکی از عواملی که وصیت نامه نمی نویسیم ترسه
و یکی دیگه خرافه. اگر پدر و مادر بفهمن باید کلی پاسخ پس بدی که چرا این کار رو کردی.

سلام
وصیت نامه ام را حدود دوازده سال پیش توی دفتر شعرم نوشته ام که راحت دم دست باشه(کسی مجاز نیست به این دفتر دست بزنه).گاه گاهی دوباره می خونمش.کاش همیشه در همون حالتی بودم که نوشتمش
یا حق...
سلام
منم نوشتم .... وصیتنامه که چه عرض کنم اعتراف نامست
ولی یه جایی گذاشتم عقل جنم بهش نمی رسه

واسه خودم سواله اگه مردم کی قراره پیداش کنه
چند وقت پیش دوباره خوندمش دارم فکر می کنم چیزایی که گفتم و اکثرا طلب حلالیت بود رو خودم باید انجامش بدم
در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
سلام دوستان روزتون خوش
یباری نوشتم ولی چون دارایی مادی زیادی ندارم جز کتابام خیالم جمع هست که دینی هم فعلا به کسی ندارم از بچه های تالار هم هرکس حقی از من طلب داره بگه تا حق الناس گردنمون نمونه.
مرگ هم حق حستش ، مثل همین دم و بازدم نمونه ای از حیات و ممات هست . اَنَّ الْمَوْتَ حَقُّ وَاَنَّ ناكِراً وَنَكیراً حَقُّ. آل یاسین
وظیفه همه هست که وصیت نامه بنویسیم مخصوصا اگه دارایی یا قرض فوت شده داشته باشیم.
الوَصِيَّةُ حَقٌّ على كُلِّ مُسلم . پيامبر خدا صلى الله عليه و آله و سلّم : وصيّت كردن وظيفه هر مسلمانى است . وسائل الشيعه : 13 /352 /6 منتخب ميزان الحكمة : 594
ما يَنبَغي لامرئٍ مُسلمٍ أن يَبِيتَ لَيلَةً إلاّ ووَصيَّتُهُ تَحتَ رأسِهِ .پيامبر خدا صلى الله عليه و آله و سلّم :بر هيچ مسلمانى سزاوار نيست كه شبى را سپرى كند ، مگر اين كه وصيّتش زير سرش باشد .بحار الأنوار : 103 / 194 / 3 منتخب ميزان الحكمة : 594
یا علی
اَللّهُمَّ اجْعَلْ مَحْياىَ مَحْيا مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ مَماتى مَماتَ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ