(۸/مهر/۹۰ ۱۰:۱۶)neda نوشته است: [ -> ]با تشکر از پاسخ های خوبتون. اما دو تا سوال:
اگه کسی غیبت کسی رو کرده باشه و شرایط برای حلالیت طلبیدن نباشه، میشه توی وصیت نامه حلالیت طلبید اما اگه طرف حلال نکرد اطرافیان باید چکار بکنن؟؟ خواندن دعا و... برای کسی که غیبتشو کردیم کافیه؟؟؟
دوم اینکه نگفتید وصیت نامه را کجا میذارید؟؟

به خصوص اگه مالی نباشه.چون کسانی که تقسیم مال و اموال میکنن حتما به یک فرد معتبر میدن اما حق الناس و ... بقیه را نمیشه به کسی داد؟؟؟
[/font]
[font=Arial,sans-serif]اگر شخصی که ازش غیبت شده در قید حیات هستند ،[font=Arial,sans-serif]همین الان باید حلالیت ازشون حاصل بشه. چرا بمونه برای بعد ؟؟[/font] مگر جریان دانه خرما رو که در بالا گفته شد نخوندید؟
!!
نقل قول:. شخصى وصيّت كرد كه بعد از مرگش انبار خرماى او را در راه خدا انفاق كنند، پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله به وصيّت او عمل كرد و در آخر يك عدد خرما در انبار بجا ماند.
پيامبر صلى الله عليه و آله فرمود: اگر اين يك عدد خرما را او با دست خودش مى داد، از وصيّت به يك انبار خرما بهتر بود.
یعنی اگر انسان بدونه که الان می دونه حقوق دیگران رو ادا کنه ، نباید اون رو به تعویق بندازه. و اینکه کسی که به عهده اش دینی هست طبق حدیث ذکر شده باید وصیت نامه زیر سرش باشه! نقل قول:وصیت نامه خوبه...اما خودمو میگم..فرض فوت کردم...کی در اون لحظات به فکر اینه که من وصیت نامه ای یک گوشه ای گذاشتم؟؟ مثلا من دوست ندارم سر قبرم سنگ قبر بذارن...خب الان بگم خونواده خودشون منو میکشن ازن حرفا میزنم...فوت هم کردم اون لحظات از غم و غصه یادشون نیست...
ان شاء الله خداوند به شما و همه عمر با برکت عنایت کنه . اگر بنده همچین وصیتی داشتم اون رو به دوست نزدیکم می سپردم مثلا بهش می گفتم دوست عزیز بنده دوست دارم مثلا روی قبرم سنگ نباشه! حتی وصیت نامه هم نوشتم و توی کمد خودم گذاشتم . اگر اتفاقی برای من افتاد لطف کن و به خانوادم بگو فلانی اینو گفته ، مکتوب هم کرده! خودتون برید و نشون به این نشون که توی کمدش هست ، برش دارید !
ولی مگه می شه روی قبر سنگ نباشه

یا علی
خب اگه در زمان حیات غیبت کسی را کرده باشیم و شرایط برای طلب مستقیم حلالیت نباشه و باز هم در زمان حیات برای ایشون دعا کرده و قرآن و... بخونیم، باز هم که معلوم نیست ایشون حلال کرده باشه... درسته؟؟ و چه بسا حلالیت طلبیدن بعد از مرگ راحت تر باشه و ایشون راحت تر راضی بشن...نظرم درسته؟؟؟
(۹/مهر/۹۰ ۱۵:۲۷)neda نوشته است: [ -> ]خب اگه در زمان حیات غیبت کسی را کرده باشیم و شرایط برای طلب مستقیم حلالیت نباشه و باز هم در زمان حیات برای ایشون دعا کرده و قرآن و... بخونیم، باز هم که معلوم نیست ایشون حلال کرده باشه... درسته؟؟ و چه بسا حلالیت طلبیدن بعد از مرگ راحت تر باشه و ایشون راحت تر راضی بشن...نظرم درسته؟؟؟
دوست عزيز با عرض معضرت خير!
خداوند حق الناس رو نمي بخشه . اگر چه ما بخواهيم با دعا و قرآن خواندن اين اتفاق بيفته . مگر اينكه فرد مورد نظر كه حقي برگردن ما داره از دنيا رفته باشه .
نقل قول:رسول خدا صلوات الله علیه: هرکه بتواند حق مردم را بپردازد و تعلل کند، هر روز که می گذرد گناهِ باجگیر برایش نوشته می شود.
تحریر المواعظ العددیة، ص: 684
اين هم يك جور حق برگردن محسوب ميشه! خداوند همه ما رو بخشه :s
(۹/مهر/۹۰ ۱۵:۲۷)neda نوشته است: [ -> ]خب اگه در زمان حیات غیبت کسی را کرده باشیم و شرایط برای طلب مستقیم حلالیت نباشه و باز هم در زمان حیات برای ایشون دعا کرده و قرآن و... بخونیم، باز هم که معلوم نیست ایشون حلال کرده باشه... درسته؟؟ و چه بسا حلالیت طلبیدن بعد از مرگ راحت تر باشه و ایشون راحت تر راضی بشن...نظرم درسته؟؟؟
پاسخ نسبتاً خوبی در این تاپیک برای سوالات شما وجود دارد
سلام
ببینید دوستان ما یه مشکلی داریم به نام
حق الناس که کم و بیش همه باهاش دست به گریبانیم
و از اون مشکل بزرگتر اینه که :
نمیتونیم حق الناس رو ادا کنیم در بعضی موارد!!!!!!!
چه جوری؟
یعنی مثلاً غیبت یک کسی رو کردیم (
من برای اینکه قبح این عمل که قبحش از بین رفته دوباره تأکید میکنم که غیبت از 70 بار زنای با محارم در خانه کعبه بدتر است!!!!!) خلاصه بد بختانه غیبت کسی رو کردیم که
اون بنده خدا دیگه نیست و بهش دسترسی نداریم تازه اگه بخوایم بریم بگیم ما فلان حرف رو پشت سرت زدیم بیشتر مفسده داره و اوضاع بدتر میشه و
یا حق مالی و دین مالی به گردنمون هست که حقیقتاً در حال حاضر نمیتونیم بدیم و یا طلب کارمان مرده یا در دسترس ما نیست !!! اینجا تکلیف چیه؟ چه خاکی باید بر سرمون بریزیم؟؟؟؟؟؟
این در حالی هست که
کسی که مدیون دیگران باشه در سپاه امام زمان جایی نداره!!!!!!!!!!
خوب خود خدای رئوف و رحیم راه حلی رو در این موارد پیش پای ما گذاشته
برای خواند ادامه ی مطلب روی لینک زیر کیلیک فرماید
فقط کسانی بخوانند که حق الناس بر گردن دارند!
بسم الله الرحمن الرحیم
...
این سوال از خودمه...
دیشب که خوابیدی وصیتنامه ات رو نوشته بودی؟!
همین حالا بنویسش(نگی وقت ندارم و کاردارم و ...

)!!!
اگر بعد از نوشتنش زنده بودم عقل و شرع اینو میگه خودم وکیل خودم باشم و ناظر رو امام زمانم قرار بدم...
به شهادتی که اولش می نویسم یه بار دیگه دقت کنم...
حق الله ها...
حق الناس ها ...
حق نفس و اعضای بدنم ...
چه کردم (و چه نکردم؟!)؟!؟!
کاری کنم که وقت مردنم به حضرت عزرائیل نگم الان زوده من کلی کاره مونده دارم

...
یه وقتایی هست زمان اونجوری میگذره که متوجه اومدن و رفتنش نمیشیم ولی

...
طبق نظریه های فیزیکی(منم بلدم

زمان میگذره با همون سرعت ثابت ولی ما می تونیم با سرعت دادن به فعالیت های خودمون کاری کنیم که وقت اضافه هم بیاریم ...
شرمنده وقتی ارسال رو انجام میدادم کار واجب تری داشتم براهمین متن ناقص بود

برم که کلی کارنکرده دارم ...
به خدا این تاپیکو نه برا تشکر زدم نه برا نگاه کردن الکی, بینی و بین الله روش فکرکنین...

یگم بیاین توو و روش فکرنکنین حق الناسه هااااااا

یا مهدی ادرکنا + یا الله یارحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک + اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم
حالا من که این سوالو پرسیدم دیشب وصیت نامه ای نداشتم که زیر سرم گذاشته باشمش ...
اومدم از خودم بپرسم دیدم جوابم منفیه باعث شد متوجه یه چیزایی بشم ...
ولی امشب فکرکنم(

) راحتتر می خوابم
یه چیزایی از دبروز سنگینی میکرده که الحمدلله امروز سبکتر شده ...
خدایا یه خواهشی که دارم اینه که تا این بارو زمین نذاشتم مرگم نرسه؛ (وگرنه اون دنیا ...

)
من که تنها وصیتم این بوده که هارد رایانم رو اف دیسک کنن و بیان توی تالار بگن که برام یه قرانی چیزی بخونن
اینها رو هم به کسی سفارش کردم .
اما خوب ننوشتمش
یا حق
بسم الله الرحمن الرحیم
.
اگر می دانتستید که فقط یک روز از عمرتان باقی مانده است
آیا همین کارهایی را می کردید که اکنون می کنید؟ چرا؟